علت پرداخت 1000000 نوزادن

علت پرداخت 1000000 نوزادن

• کم کردن روابط خارج ازازدواج

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    25
  • نظرسنجی بسته .

hamidreza.m

عضو جدید
در جلسه بهره برداری از این طرح:

"دكتر احمدي نژاد خاطر نشان كرد: انتظار مي رود فرزنداني كه در اين سالها و سالهاي آينده در ايران متولد مي شوند، بتوانند حاكميت جهاني سرشار از عدالت و ايمان را درك كنند و از سوي ديگر همين نوزادان و كودكان امروز ياران فداكار موعود باشند ."

منبع
http://www.president.ir/fa/?ArtID=23061

pedram_irani

عضو جدید
در جلسه بهره برداری از این طرح:

"دكتر احمدي نژاد خاطر نشان كرد: انتظار مي رود فرزنداني كه در اين سالها و سالهاي آينده در ايران متولد مي شوند، بتوانند حاكميت جهاني سرشار از عدالت و ايمان را درك كنند و از سوي ديگر همين نوزادان و كودكان امروز ياران فداكار موعود باشند ."
البته قرار بود بچه های دهه 60 هم همین کارها را بکنند اما الان شده ایم نسل ما که کار داشتن و ازدواج مناسب و مسکن و ماشین و ... شده آرزویمان

البته یک میلیون تومان 20 سال آینده میتواند جوابگوی همه ی نیازهای نوزادان 89 باشد :biggrin:
البته در مورد گزینه ی رشد منفی من واقعا تعجب میکنم که از کدام آمار فهمیده اند رشد جمعیت در ایران منفی است. عزیزان رشد جمعیت در ایران 1 تا 1.5 درصده که به نظر من مناسبه.
من انتخابم گزینه ی 5 ه عوام فریبی و حرافه پرستی و دیگر هیچ

hamidreza.m

عضو جدید
البته قرار بود بچه های دهه 60 هم همین کارها را بکنند اما الان شده ایم نسل ما که کار داشتن و ازدواج مناسب و مسکن و ماشین و ... شده آرزویمان

البته یک میلیون تومان 20 سال آینده میتواند جوابگوی همه ی نیازهای نوزادان 89 باشد :biggrin:
البته در مورد گزینه ی رشد منفی من واقعا تعجب میکنم که از کدام آمار فهمیده اند رشد جمعیت در ایران منفی است. عزیزان رشد جمعیت در ایران 1 تا 1.5 درصده که به نظر من مناسبه.
من انتخابم گزینه ی 5 ه عوام فریبی و حرافه پرستی و دیگر هیچ
دهه 60 ایران در حال جنگ بوده مردم کشته میشدن، فرق دارخه با الان. مگه اینکه بخوان دوباره جنگ راه بندازن
من هر جایی رو دیدم گفتن، افزایش جمعیت با توسعه یافتگی نسبت عکس داره. ولی حضرات میگن اینها حسابهای مادیه! :surprised:واسه نسل فلک زده ما که این حسابهای مادی صادق بود :wallbash:

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
کار مسخره ایه!!

مثلا میخوان بگن ما از فرزندانتون حمایت می کنیم...نگران نباشید...بچه بیارید!!!!!

ولی اگه میخوان کاری کرده باشن....هزینه های بیمارستان و زایمان رو بدن!

دیروز رفته بودم بیمارستان عیادت یکی از فامیلا

تخت بغلیش یه خانومی بود که تازه زایمان کرده بود...البته 6ماهه!

هزینه بیمارستان و عمل خودش که حدود 4میلیون بود یه طرف...از اونور هزینه نوزادش که باید 2ماه تحت نظر باشه حداقل!

شبی 800هزار تومن!

دولت ما اگه میخواد حمایت کنه اینارو حمایت کنه...1میلیون نوش جون خودشون!

a30r

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخوان ما زودتر سر و سامون بگیریم بخاطره 1میلیون فکر کردن ...

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این هم از اون تایپیک های ناقص. به نظر من نشانه عدم درایت بعضی از افراد صاحب قدرته. وگرنه ما همین الانش هم با این جمعیت درمانده شدیم چه برسه با افزایش جمعیت

mehrshad53

اخراجی موقت
علت یک میلیون تومان=علت طرح یارانه ها=علت حذف اسرائیل=علت امریکا نابود میگردد=علت هاله نور=علت مدیریت جهان=علت ایران پیشرفته ترین کشور=علت انرژی هسته ای=علت نفت میشه 200 دلار=علت میخواستن داش محمود را ترور کنن(با ترقه)=مردم فریبی حاد توام با حماقت!

سپهر2

عضو جدید
به نظر من سیاست تبلیغاتی نظامه
البته این مبلغ به صورت سپرده بلند مدته و روش سود میره وتا 20سال آینده تبدیل به120ملیون تومان میشود;)

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیدونم این دولت ما چی فکر میکنه که این تزارو میده؟دولت تویه کار افرینی واسه همین تعداد جمعیتی که داره مونده ...همینجوری خیلیا دارن زیر خط فقر زندگی میکنن اونوقت اقایون میان میگن بچه دار شید....این یه ملیونم واسه اوناییه که تا نوکه دماغشونو میبینن و فک میکنن این یه ملیون پولیه و کفاف میده...اون یه ملیونو همون اول باید خرج زایمانو پوشک بچه کنی :razz: بعدشم که بماند...

Sarp

مدیر بازنشسته
بیکارین هااا
به شما چه آخه دنبال دلیل میگردین ؟

استفاده کنین دیگه
من امروز تو روزنامه آگهی دادم و پوستر چسبوندم تو سطح شهر و به آشنا فامیل سپردم .
متن آگهی هم این بود :

به یک عدد بیوه زن قووی بنیه 30 - 35 ساله مایکروویودار برای کار جوجه کشی با حقوق مکفی و وقت کاری بسیار پائین نیازمندیم . :w12:

اون مایکروویوش هم واسه اینه که سر هفته بچه رو صحیح و سالم تحویل بده .
میشه ماهی 4 تا بچه (اگه هر بار فقط یه دونه باشه:w12: ) که سر ماه صاحب 4 میلیون پول هستم .
بعد چن ماه که پولها زیاد شد ، کار رو پیشرفته ترش میکنیم و این موسسه رویان رو استخدام میکنیم واسه تخکم گذاری مصنوعی و اینا .
بعد اون چن تا همکار مناسب دیگه واسه اون خانومه پیدا میکنم و کار رو گسترش میدم .
.
.
.
..

بابا شماها اصلا مغز اقتصادیتون کار نمیکنه .
چجور مهندسی هستین خدا میدونه :surprised::cool:

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
امام خميني (ره ) :
اسلام در خطر است

در نتيجه بايد جمعيت به هر نحوي زياد شود
پس بد بختي مردم اشكالي ندارد

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
هدف زیاد کردنه مردمه!
نتونستن نسله قبل ما رو اونجور که دوست دارن بار بیارن............. اغلب امکاناته تحصیل داشتیم و تحصیل کرده ایم و اغلب مخمون کار میکنه..............

این صرفا یعنی ایجاده گدا پروری! کسی این کار رو میکنه که به این یه ملیون احتیاج داره و نمیتونه در اینده هم بچه هاشو تامین کنه............ گشنه زیاد میشه مردم بدبخت تر میشن امکانات هم که زیاد بشو نیست............ میشه مثله هند.............. جمعیته زیاده و بدبخت................ محتاجه نونه شب و بیخیال از همه ی مسائله سی آ 30 چون دارن دنباله یه تیکه نون به هر دری میزنن.............

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
این طرح یه کپی برداری از طرح حج کشورهای دیگه هست که یه حساب حج براشون باز میکنن منتها یکم اهدافشون بیشتره.

اما اگه هدف کمک به آینده بچه هاست سعی کنن حقوق بابا مامان رو زیاد کنن.

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی این مملکت فقط از قانون صحبت میشه وگرنه تا حالا کسی ازش استفاده نکرده، احمدی نژاد حتی این طرح رو با مجلس درمیون نزاشته، در صورتی که طبق قانون این طرح باید در مجلس به رای گزاشته میشد.

احمد توکلی:پرداخت یک میلیون تومان به نوزادان غیرقانونی است
اجرای طرح تامین آتیه‌ فرزندان باید متوقف شود

احمد توکلی اظهار کرد: تصمیم دادن یک میلیون تومان به هر نوزاد متولد سال ۸۹ یک تصمیم استراتژیک و دارای آثار بسیار منفی برای حال و آینده کشور است.در واقع وقتی دولت می‌پذیرد که به متولدین سال ۸۹ نفری یک میلیون تومان بدهد معنایش این است که با توجه به این‌که متولدین سال ۸۸، یک میلیون و ۳۴۸ هزار نفر بوده‌اند حتی بدون در نظر گرفتن نرخ رشد جمعیت در سال ۸۹، دولت باید مبلغی حدود 1400 میلیارد تومان برای این کار هزینه کند.

نماینده‌ی مردم تهران در مجلس اضافه کرد: اصل ۵۳ قانون اساسی هم می‌گوید کلیه‌ی پرداخت‌ها باید طبق قانون انجام شود و مواد ۲۳ و ۵۵ قانون محاسبات عمومی هم بر اساس اصل ۵۳ قانون اساسی تدوین شده است.

توکلی گفت: دولت باید از مجلس جواز پرداخت بگیرد و آن وقت اجازه‌ی هزینه‌کرد ۵۰۰ میلیارد تومان فراهم می‌شود که من فکر می‌کنم مجلس به هیچ‌وجه با این کار موافقت نمی‌کند چرا که خلاف مصلحت بودن چنین اقدامی علیه روحیه‌ کار و فرهنگ کار، فعالیت و مسوولیت‌پذیری آشکار است و تعهداتی که به دولت‌های آینده تحمیل می‌شود تعهدات کمرشکنی است که دولت‌ها از پس آن برنخواهند آمد.

Sarp

مدیر بازنشسته
واقعا متاسفم که کسی به عنوان رئیس جمهور این مملکت انتخاب شده که حتی علنا مجلس رو تهدید میکنه
همه صحبتهاش یا تهدیده یا تحقیر !

و متاسفتر اینکه کسانی پیدا میشن به این حرکات آقای رئیس جمهور سرپوش میذارن و توجیه ش میکنند و ازش طرفداری میکنند