علت پرداخت 1000000 تومان به نوزادان 89
البته قرار بود بچه های دهه 60 هم همین کارها را بکنند اما الان شده ایم نسل ما که کار داشتن و ازدواج مناسب و مسکن و ماشین و ... شده آرزویماندر جلسه بهره برداری از این طرح:
"دكتر احمدي نژاد خاطر نشان كرد: انتظار مي رود فرزنداني كه در اين سالها و سالهاي آينده در ايران متولد مي شوند، بتوانند حاكميت جهاني سرشار از عدالت و ايمان را درك كنند و از سوي ديگر همين نوزادان و كودكان امروز ياران فداكار موعود باشند ."
دهه 60 ایران در حال جنگ بوده مردم کشته میشدن، فرق دارخه با الان. مگه اینکه بخوان دوباره جنگ راه بندازنالبته قرار بود بچه های دهه 60 هم همین کارها را بکنند اما الان شده ایم نسل ما که کار داشتن و ازدواج مناسب و مسکن و ماشین و ... شده آرزویمان
البته یک میلیون تومان 20 سال آینده میتواند جوابگوی همه ی نیازهای نوزادان 89 باشد
البته در مورد گزینه ی رشد منفی من واقعا تعجب میکنم که از کدام آمار فهمیده اند رشد جمعیت در ایران منفی است. عزیزان رشد جمعیت در ایران 1 تا 1.5 درصده که به نظر من مناسبه.
من انتخابم گزینه ی 5 ه عوام فریبی و حرافه پرستی و دیگر هیچ
اگه قراره 2012 بمیریم چرا زیاد شیم؟؟؟والله چی بگم؟ یه عده اینطوری توجیه میکنن که باید جمعیت شیعیان بیشتر بشه و واسه همین دارن تشویق میکنن مردمو به زاد و ولد .![]()
والله به نظر من اخه نیست جمعیت ایران کمه می خوان زادو ولد زیاد بشه دیگه وای خدا جون چه شوددددد!!!!!!!!علت پرداخت 1000000 تومان به نوزادان 89
این کار فقط ادای کشورهای پیشرفته رو در آوردن هست.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
علت تاخیر افتادن در امر ازدواج جوانان چیست ؟ | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
علت بدجنس بودن و دخالت و بخیل بودن | گفتگوی آزاد | 6 | |
![]() |
علت غیبت و دخالت در زندگی دیگران | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
علت بدبینی نسبت به روحانیت چیست!؟ | گفتگوی آزاد | 21 | |
![]() |
علت حرمت گوشت خوک در اسلام!. | گفتگوی آزاد | 53 |