علت افزایش 86 درصدی سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ایران ؟

علت افزایش 86 درصدی سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ایران ؟

• تعامل بسیار خوب ایران با سایر کشورها در سال گذشته

رای: 2 3.5%
  • احساس امنیت کشورهای خارجی از سرمایه گذاری در ایران به دلیل ثبات بازار ایران

رای: 6 10.5%
  • این خبر بیشتر شبیه یک لطیفه میماند

رای: 43 75.4%
  • هیچکدام از گزینه های فوق را قبول ندارم و نظرم را اعلام خواهم کرد

رای: 6 10.5%

• مجموع رای دهندگان
    57
  • نظرسنجی بسته .

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
من با اینا کاری ندارم چون توش متخصص نیستم ، شما هم سرمد عزیز فقط دارین در بخش نفت و گاز نظر میدید ، نظرت درست اما نمیشه به کل نسبت داد

همونطور که گفتم بحث من رو چیزایی نیست که شما گفتی ، اگه به اول هم برگردی من بحثم رو این نظرسنجی بود ، خلاصه قبول دارید که افزایش صورت گرفته یا خیر ، حالا گواتمالا یا فرانسه یا چین ، بالاخره این پول وارد صنعت ما شده و این خبر درسته

یا اینکه فکر می کنید غلطه این خبر؟؟؟

من گفتم نفت و گاز چون حدود 60 درصد از بودجه کشور رو تامین میکنه. پس میشه از اون بعنوان کل هم حساب کرد. الان همه چیز به نفت و گاز وابسته هست. نمیشه چیزی رو داشت که به این صنعت وابسته نباشه. پس مهمترین مشکل ما اینه.
من که در مورد صحتش تردید دارم. چون اگه این پول وارد اقتصاد کشور شده باشه پس مثلا باید تو یه قسمت هزینه شده باشه و ما شاهد رشد توی اون قسمت باشیم. ولی متاسفانه الان چیزی به ذهن من نمیرسه که بگیم سرمایه گذاری توی اون قسمت بوده و رشدش هم مشخص باشه.
حالا اگه شما میگید که خبر درسته، اگه بگید این سرمایها کجا هستند و چطوری باعث رشد ما شدند لطف بزرگی میکنید.

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سرمایه گذاری مربوط به low-carbon هست. یعنی اقتصادی که توی اون گازهای گلخونه ای کمتری وارد اتمسفر میشه.
این سرمایه گذاری به بخشهایی از کشور که ما بهش نیاز داریم مربوط نمیشه. مثلا مشکل اصلی ما که نفت و گاز هست رو شامل نمیشه.

ببین سرمد عزیز ، اینکه اومده اینجا و کجا رفته مهم نیست ، یا بهتره بگم از بحث ما خارجه ، به هر حال این افزایش 86 درصدی برخلاف 13 سال قبل صورت گرفته

نگرفته ؟؟؟

1000 تومن با 2000 تومن چه فرقی .... بقیه ی کشور ها رو هم نگاه کنین.

عرض کردم 1 وقتی 2 شد.
نسبت میشه 100 درصد.

دوست عزیز این هزار تومان چرا در سال های قبل 2000 تومان نشده بود؟؟؟

این در حالیه که 1000 تومان کشورهای زیادی شده 700 تومان

mahan 2

عضو جدید
دلتونو به این امارا خوش کنین.
ایران با مالدیو بازی میکرد 20 تا گل میزد .
مگه با بوتان و مالدیو و سری لانکا و پاکستان که امریکا پدرش رو دراورده و هیچی ندارن و نداشتن مقایسه کنن.

امار درسته.

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
ببین سرمد عزیز ، اینکه اومده اینجا و کجا رفته مهم نیست ، یا بهتره بگم از بحث ما خارجه ، به هر حال این افزایش 86 درصدی برخلاف 13 سال قبل صورت گرفته

نگرفته ؟؟؟

این در حالیه که 1000 تومان کشورهای زیادی شده 700 تومان

اتفاقا مهمه که کجا رفته. ممکنه وارد شده باشه و رفته باشه تو جیب مافیا. اگه اینطوری باشه که دولتهای قبلی کار بهتری کردن که اجازه وارد شدن سرمایه رو ندادن.
وامهایی که این دولت رو داد یادته. همینا باعث تورم شد دیگه. دلیل نمیشه که وقتی وام میدن اوضاع بهتر بشه. مهم اینه که اوضاع کشور بهتر بشه.
پول میتونه وارد کشور بشه و صرف قاچاق بشه و هم میتونه صرف ساخت کارخونه بشه. این خیلی مهمه که این حجم سرمایه کجا رفته. 86٪ کم سرمایه ای نیست.

اتفاقا بهتر بحثمون سر این باشه که این سرمایه کجا رفتن. چرا با وجود این رشد سرمایه گذاری وضعیت اقتصادمون این شده.

ارزش پول خیلیا کم شده ولی ارزش خیلیها هم زیادشده. مثلا افغانستان الان پولش از ما با ارزشتره.

باید دید ارزش پولهایی که تو معملات بین اللملی هستند کم شده یا زیاد.

mahan 2

عضو جدید

این در حالیه که 1000 تومان کشورهای زیادی شده 700 تومان[/QUOTE]

جدایه از کارای قبلی دولت های قبلی ....
ببین خودتون هم میدونید که موفقیت حاصل یه سال نیست.( بطور کلی موفقیت ... منظورم این 2000 تومن سرمایه گذاریا نیستش)

دولتایه قبلی خشت اول رو خوب گذاشتن و حالا ما بع این جا رسیدم.
بعد هدف من کردن....که سر لوحه این دولت بایستی عملکرد این دولتو سنجید.

نمیدونم چرا شما چیزایی رو که خودتون جوابشو میدونید میپرسید
عرض کردم امار درست ولی.

الان افتادن بجون هرچی چاه نفته خوب دوتا شرکت دیگه هم که بیان اون موقع ....
این امارا بوجود میان.

mahan 2

عضو جدید
اتفاقا مهمه که کجا رفته. ممکنه وارد شده باشه و رفته باشه تو جیب مافیا. اگه اینطوری باشه که دولتهای قبلی کار بهتری کردن که اجازه وارد شدن سرمایه رو ندادن.
وامهایی که این دولت رو داد یادته. همینا باعث تورم شد دیگه. دلیل نمیشه که وقتی وام میدن اوضاع بهتر بشه. مهم اینه که اوضاع کشور بهتر بشه.
پول میتونه وارد کشور بشه و صرف قاچاق بشه و هم میتونه صرف ساخت کارخونه بشه. این خیلی مهمه که این حجم سرمایه کجا رفته. 86٪ کم سرمایه ای نیست.

اتفاقا بهتر بحثمون سر این باشه که این سرمایه کجا رفتن. چرا با وجود این رشد سرمایه گذاری وضعیت اقتصادمون این شده.

ارزش پول خیلیا کم شده ولی ارزش خیلیها هم زیادشده. مثلا افغانستان الان پولش از ما با ارزشتره.

اگه به نتیچه رسیدید اون پولی که گفتم از پول نفت بدست میاد رو بگین کجا خرج میشه.
با تشکر .

*Essi*

اخراجی موقت
این خود ما ایرانی ها هستیم که باعث بدبختی خودمون میشیم. .وقتی خودمون اصراف نداریم.
پس تقصیر خودمون هست نه نظام.

این نظام بی هماهنگ و بدون برنامه و بدون فکر درست است که سبب ملتی اینچنین میشود.

معلم بیسواد نباید انتظار شاگرد خوب داشته باشه. معلم باید عوض بشه،نه شاگرد.

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز

شاگردان امروز معلمان آینده اند همانطور که شاگردان دیروز معلم امروز هستند

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلتونو به این امارا خوش کنین.
ایران با مالدیو بازی میکرد 20 تا گل میزد .
مگه با بوتان و مالدیو و سری لانکا و پاکستان که امریکا پدرش رو دراورده و هیچی ندارن و نداشتن مقایسه کنن.

امار درسته.

اون قسمت بولد شده جواب تاپیک بود

پس اگه بهتره بحثمون روی اینی که گفتی باشه بهتره جناب esi4300 یه تاپیک دیگه باز میکردند ، مشکل به نتیجه نرسیدن بحث های تاپیک اخبار ایران و جهان هم همین بود ، به جای رسیدن به جواب تاپیک مورد نظر میرفتیم دنبال یه چیزه دیگه

بازم میگم ، سوال تاپیک این نیست که پول کجا رفته و یا اینکه دولت های قبلی میتونستم یا نمی تونستن

آقای esi4300 خودش با اعتقاد بر اینکه این خبر افزایش دروغه این تاپیک رو باز کرده و هدف تاپیک هم اینه که آیا این خبر درسته یا نه

پس بهتره به این موضوع بپردازیم و اگر استارتر عزیز قبول کنه که خبر درسته و گزینه ی 3 ایشون اشتباهه دیگه کار این تاپیک به پایان رسیده

و در صورتیکه بخواهیم اون چیزایی که شما گفتی رو بررسی کنیم بهتره تاپیکی جدید باز کنیم

جدایه از کارای قبلی دولت های قبلی ....
ببین خودتون هم میدونید که موفقیت حاصل یه سال نیست.( بطور کلی موفقیت ... منظورم این 2000 تومن سرمایه گذاریا نیستش)

دولتایه قبلی خشت اول رو خوب گذاشتن و حالا ما بع این جا رسیدم.
بعد هدف من کردن....که سر لوحه این دولت بایستی عملکرد این دولتو سنجید.

نمیدونم چرا شما چیزایی رو که خودتون جوابشو میدونید میپرسید
عرض کردم امار درست ولی.

الان افتادن بجون هرچی چاه نفته خوب دوتا شرکت دیگه هم که بیان اون موقع ....
این امارا بوجود میان.

اون جایی که قبول کردی خبر درسته کار بزرگی کردی اما الان داری بزرگی کارت رو خراب می کنی

اما جواب حرفت ، اون جایی میتونی بگی که حاصل کار دولت های قبلی است که این صعود پیوسته باشه ، نه اینکه 13 سال متوسط رشد سالانه حدود 2 ، 3 درصد باشه و در این یک سال بشه 86 درصد نمیشه گفت که حاصل دولت های قبلی است
درضمن کسی اینو به دولت ربط نداده که شما اینگونه تفسیر می کنید

آقای اسی بالاخره قبول کردی که خبر درسته و گزینه 3 شما اشتباه بوده؟؟

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکم وجدان داشته باشید.اون دنیا باید جوابگو باشید.
زحمتی که این نظام داره برای ما میکشه .هیچ جای دنیا وجود نداره.
وضع زندگیتون را با 10 سال گذاشته مقایسه کنید.میبینید چقدر راحت زندگی میکنید.
من خودم در اروپا بودم.
بیچاره ها از ترس پول برق یک لامپ تو خونه شون ندارند.
شب ها کور میشوند.
فقط در اونجا قشر پو.لدار میتونند که تلویزیون ها و وسایل زندگی اخرین مدل داشته باشند.
ولی من اکثریت کسایی که میشناسم قشر متوسط و کارمند هستند.ولی در خونه انها بهترین وسایل زندگی وجود داره.
یکم قدر شناس باشید.اون دنیا باید جوابگو باشید
سلام جناب وسپر
خداییش من شما رو منطقی دیدم تاحالا
ولی یه مورد
با اجازتون حقیر هفته ی گذشته در جنوب شرقی اسیا بودم
در اونجا هی میگفتم ، بله برق که گرون پس باید همه جا خاموش باشه
اتفاقا وقتی رففتم اونجا شاخ در اوردم
این عکس نمایش دهنده ی همه چیز هست :

ما شا ا... این قدر نور زیاد که تصویر سیاه افتاده ...
ضمنا تو اروپا
مردمش کمی تا قسمتی خسیس تشریف دارند مخصوصا انگلیسی ها

بهتر تامل بیشتری در جبهه گیری های خود بکنید ;)

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام جناب وسپر
خداییش من شما رو منطقی دیدم تاحالا
ولی یه مورد
با اجازتون حقیر هفته ی گذشته در جنوب شرقی اسیا بودم
در اونجا هی میگفتم ، بله برق که گرون پس باید همه جا خاموش باشه
اتفاقا وقتی رففتم اونجا شاخ در اوردم
این عکس نمایش دهنده ی همه چیز هست :

ما شا ا... این قدر نور زیاد که تصویر سیاه افتاده ...
ضمنا تو اروپا
مردمش کمی تا قسمتی خسیس تشریف دارند مخصوصا انگلیسی ها

بهتر تامل بیشتری در جبهه گیری های خود بکنید ;)

:surprised::eek: این تایید بود یا تصدیق :D

جنگلی

عضو جدید
آخه اسی جون کی رو دیدی جوک رو بزاره برا نظر سنجی .:surprised:

آخه مزخرف تر از این حرف مگه میشه زد؟:eek:
افزایش سرمایه گذاری؟:biggrin:

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه اسی جون کی رو دیدی جوک رو بزاره برا نظر سنجی .:surprised:

آخه مزخرف تر از این حرف مگه میشه زد؟:eek:
افزایش سرمایه گذاری؟:biggrin:
واقعاً این بی منطقی دیگه منحصر به فرده :eek::eek::eek::eek:
از اول پستها رو بخونید بعد یه چیزی بپرونید:razz::razz::razz:

pedram_irani

عضو جدید
متاسفانه در ایرانمان مثل همه ی چیزها که دولتی است ارائه آمار و ارقام را هم دولت در انجصار دارد من تنها میتونم به حوزه نفت اشاره کنم که از فرط بی سرمایگی و خروج کمپانی های خارجی ، دست یاری به سمت خاتم الانبیا دراز شد و دوستان خاتم بعدا ار آن انصراف دادند تحریم ها که هر روز گسترده تر می شود و اتحادیه اروپا پیش بینی رشد منفی اقتصادی را کرده است. اما من سوال از ارائه دهندگان واقعا بی شرم این آمار دارم چرا پس رشد اقتصادی مان زیر دو درصد است؟؟؟ این سرمایه گذاری ها چرا به اقتصادمان رونقی نمیدهد چرا داریم در همه چیز وارد کننده میشویم ؟ چرا ؟
متاسفانه این روند در مصاحبه های همه دولتمردان وجود دارد که مثل قطار آمار پشت سره هم ردیف میکنند و جالب است که هیچ آمار منفی و ضعیفی وجود ندارد و در همه چیز به شکل بی منطقی داریم رشد میکنیم... یاد یک پوستر در زمان انتخابات افتادم دروغ ممنوع

wasper

عضو جدید
رفاهی که قشر متوسط ایران دارد.برابر با رفاه پولدار های اروپایی و امریکایی هست

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه در ایرانمان مثل همه ی چیزها که دولتی است ارائه آمار و ارقام را هم دولت در انجصار دارد من تنها میتونم به حوزه نفت اشاره کنم که از فرط بی سرمایگی و خروج کمپانی های خارجی ، دست یاری به سمت خاتم الانبیا دراز شد و دوستان خاتم بعدا ار آن انصراف دادند تحریم ها که هر روز گسترده تر می شود و اتحادیه اروپا پیش بینی رشد منفی اقتصادی را کرده است. اما من سوال از ارائه دهندگان واقعا بی شرم این آمار دارم چرا پس رشد اقتصادی مان زیر دو درصد است؟؟؟ این سرمایه گذاری ها چرا به اقتصادمان رونقی نمیدهد چرا داریم در همه چیز وارد کننده میشویم ؟ چرا ؟
متاسفانه این روند در مصاحبه های همه دولتمردان وجود دارد که مثل قطار آمار پشت سره هم ردیف میکنند و جالب است که هیچ آمار منفی و ضعیفی وجود ندارد و در همه چیز به شکل بی منطقی داریم رشد میکنیم... یاد یک پوستر در زمان انتخابات افتادم دروغ ممنوع

شما تاپیک رو خوندی ؟؟؟ میدونی این آمار رو کی داده ؟؟؟

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
رفاهی که قشر متوسط ایران دارد.برابر با رفاه پولدار های اروپایی و امریکایی هست

:eek: :eek: :eek: :eek:

واقعا ؟ رفاه چی هست حالا؟ البته من نمی گم اوضاعمون تو دنیا خیلی داغونه ولی دیگه این طوریام نیست دیگه
حالا به چه دلیل؟

wasper

عضو جدید
:eek: :eek: :eek: :eek:

واقعا ؟ رفاه چی هست حالا؟ البته من نمی گم اوضاعمون تو دنیا خیلی داغونه ولی دیگه این طوریام نیست دیگه
حالا به چه دلیل؟

شما الان برید خونه یک قشر متوسط در ایران
بهترین یخچال
بهترین تلویزیون
بهترین غذا هم دارند میخورند.
ولی شما برید خونه یک اروپایی متوسط.میبینید یک تلویزیون داره برای 10 سال پیش.
کلا 2 تا شلوار داره.
حالا شما برو یک نگاه به اتاق یک جوون ایرونی قشر متوسط بنداز.
40 تا شلوار
40 تا لباس
10 تا ادکلن توش پیدا میکنی.
وقتی امارش را میگیری میبینی که پدرش فقط کارمند هست.

hamidreza.m

عضو جدید
یعنی کل سرمایه گذاری خارجی تو ایران فقط 3 میلیارد دلاره؟:question:
من خبر فارسو ندیدم ولی تو سوال نظر سنجی گفته شده" سرمايه گذاري مستقيم خارجي" چیزی هم در مورد low-carbon نگفته پس باید منظورش کل سرمایه گذاری خارجی باشه

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
بهترین یخچال
بهترین تلویزیون
کلا 2 تا شلوار داره.
40 تا شلوار
40 تا لباس

عجب استدلالی
این مواردی که شما نوشتین از فرهنگ بد ایرانی هاست که اسراف زیاد می کنن، بغل دست عربها هستیم دیگه
رفاه رو هم معمولا رفاه اجتماعی در نظر میگیرن که تو اون مقوله ایرات اصلا قابل مقایسه با اروپا و آمریکا نیست
اگر هم منظور شما از رفاه، این موارد هست برید متوسط درامد ایرانی ها و اروپایی ها رو مقایسه کنید نه تعداد شلوار هاشون رو

راستی این یخچال های ال جی و سامسونگ توی ایران بهترین های دنیا هستند؟؟؟؟؟؟؟

wasper

عضو جدید
عجب استدلالی
این مواردی که شما نوشتین از فرهنگ بد ایرانی هاست که اسراف زیاد می کنن، بغل دست عربها هستیم دیگه
رفاه رو هم معمولا رفاه اجتماعی در نظر میگیرن که تو اون مقوله ایرات اصلا قابل مقایسه با اروپا و آمریکا نیست
اگر هم منظور شما از رفاه، این موارد هست برید متوسط درامد ایرانی ها و اروپایی ها رو مقایسه کنید نه تعداد شلوار هاشون رو

راستی این یخچال های ال جی و سامسونگ توی ایران بهترین های دنیا هستند؟؟؟؟؟؟؟
شما منظورتون از رفاه اجتماعی را دقیقا بیان کن.
مثلا چی

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما اصلا اواتارتون به شخصیتون نمیخوره
دقیقا مثل خودت :cool:
بهترین یخچال
بهترین تلویزیون
کلا 2 تا شلوار داره.
40 تا شلوار
40 تا لباس
:eek::eek::eek:
شما یخچال و تی وی تون مارکشون چیه ؟

اینایی که شمردی رفاه بود ؟

اسدآبادی راست میگفت که تو اروپای کافر (از نگاه آخوندها) اسلام اجرا میشه ولی تو ایران مسلمان خبری از اسلام نیست !
اینایی که تو رفاه میدونی از نظر قرآن اسرافه !:w06:
رفاه اینه که طرف با خیال آسوده بیاد در سایه رفاه و امنیت اقتصادی سرمایه گذاری کنه .
رفاه اینه که ویکی پدیا ***** نشه !!!!!!!
رفاه اینه که تو دوره کارشناسی حداقل یه بار با وسائیل آزمایشگاه ور بری !
رفاه اینه که بدون اینکه فکر خورد و خوراک و پوشاک داشته باشی به تحقیق علمیت بپردازی !
رفاه اینه که یه ورزشکار به جای فکر کردن به مسکن و خوراک و پوشاک و . . .به فکر ورزش قهرمانیش باشه !
.
.
.
.
.
البته تقصیر تو نیست ! تقصیر منطق نداشتته !:w06:

*Essi*

اخراجی موقت
آقای esi4300 خودش با اعتقاد بر اینکه این خبر افزایش دروغه این تاپیک رو باز کرده و هدف تاپیک هم اینه که آیا این خبر درسته یا نه؟
بنده معتقدم این خبر بزرگنمایی شده و دروغ است.
وقتی در تیتر خبر،در تمامی خبرگزاری ها و رسانه ملی،ذکر شده که سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ایران 86 درصد افزایش یافته،یعنی انحراف ذهن ها!!!!

86 درصد افزایش در کل زمینه ها یا فقط یک زمینه؟؟؟؟

وقتی با هدف پیشرفت کلی،این خبر زده میشه،یعنی ما در همه زمینه ها 86 درصد افزایش سرمایه گذاری داشته ایم،واین خبر لطیفه در لطیفه است

آقای اسی بالاخره قبول کردی که خبر درسته و گزینه 3 شما اشتباه بوده؟؟

خبر به شیوه مطرح شده،به هیچ وجه درست نیست.

البته بنده نمیخواهم بحث را منحرف کنم فقط این مطلب را بگم،وقتی نهاد مطبوعات دنیای آزاد ایران را به عنوان یکی از سه کشور سرکوب گر مطبوعات معرفی میکنه،کسی نمیگه این خبر درسته!!!!
اما یک سایت آمده از افزایش سرمایه گذاری خبر داده ،همه میگن درسته،اما کو نتیجه آن،هدف از عنوان شدن با آب و تاب و افتخار چیه؟؟؟

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنده معتقدم این خبر بزرگنمایی شده و دروغ است.
وقتی در تیتر خبر،در تمامی خبرگزاری ها و رسانه ملی،ذکر شده که سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ایران 86 درصد افزایش یافته،یعنی انحراف ذهن ها!!!!

86 درصد افزایش در کل زمینه ها یا فقط یک زمینه؟؟؟؟

وقتی با هدف پیشرفت کلی،این خبر زده میشه،یعنی ما در همه زمینه ها 86 درصد افزایش سرمایه گذاری داشته ایم،واین خبر لطیفه در لطیفه است

خبر به شیوه مطرح شده،به هیچ وجه درست نیست.

البته بنده نمیخواهم بحث را منحرف کنم فقط این مطلب را بگم،وقتی نهاد مطبوعات دنیای آزاد ایران را به عنوان یکی از سه کشور سرکوب گر مطبوعات معرفی میکنه،کسی نمیگه این خبر درسته!!!!
اما یک سایت آمده از افزایش سرمایه گذاری خبر داده ،همه میگن درسته،اما کو نتیجه آن،هدف از عنوان شدن با آب و تاب و افتخار چیه؟؟؟

یه چیزی رو صادقانه بگم ، برو دنبال سیاست ، سیاستمدار خوبی میشی البته با تمرین زیر نظر امثال حجاریان

اتفاقا داری بحث رو عوض می کنی و اینم هنرته ولی در مقابل همه جواب نمیده
این نظرسنجیت هم شد همتای پردرآمدترین شغل در ایران

شما در طرح نظر سنجی حرفی از یک زمینه یا تمام زمینه ها نیاوردی ، شما نگفتی که منظورت "غلو" خبرگزاری هاست و شما هیچ یک از مواردی را که گفته اید در متن و عنوان نظرسنجی نیاورده اید ، بحث ما شیوه ی خبر نبود بلکه در اول معتقد بودید که کلا خبر دروغه اما حالا که کارتون به اینجا رسیده و مدرک رو شد مجبورید یه جوری بپیچونید

تو صفحات میانی چرا نگفتید که منظورتون اینها هستند ؟؟؟ اون دوستتون هم که منبع اصلی رو میخواست که بهش دادم ، اون یکی که گفت خبر درسته

بسه دیگه آقا اسی ، دست از این نظرسنجیات بردار ، دست هم بر نمی داری لااقل اونقدر مرد باش که اشتباهتو قبول کنی

pedram_irani

عضو جدید
من معتقدم آقا اسی کمی عجله کردید در زدن این نظر سنجی چون آمار ارائه شده صحیج است و توی سایت unctad هم اگه برید همین آمار 3 میلیارد دلار را تایید میکنه البته اینکه FDI آیا شاخص مناسبی هست یا خیر من نمیتونم اظهار نظر کنم چون اقتصاد دان نیستم و نکته ی دوم این که آیا این کمپانی از دولت ایران این آمار را گرفته یا خودش مستقیم به دست آورده

به هر حال بهتره بدون نظر تحقیق کنیم تا خدای نکرده به اشتباه نیفتیم
http://www.unctad.org/Templates/Page.asp?intItemID=3198&lang=1

توی این صفحه اگه اسم ایران را جستجو کنید یک فایل pdf میده که اعداد و ارقام توش هست البته توی اون گزارش ترکیه 7 میلیارد دلار سرمایه گذاری مستقیم خارجی داره

بالا