علت افزایش 86 درصدی سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ایران ؟

علت افزایش 86 درصدی سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ایران ؟

• تعامل بسیار خوب ایران با سایر کشورها در سال گذشته

رای: 2 3.5%
  • احساس امنیت کشورهای خارجی از سرمایه گذاری در ایران به دلیل ثبات بازار ایران

رای: 6 10.5%
  • این خبر بیشتر شبیه یک لطیفه میماند

رای: 43 75.4%
  • هیچکدام از گزینه های فوق را قبول ندارم و نظرم را اعلام خواهم کرد

رای: 6 10.5%

• مجموع رای دهندگان
    57
  • نظرسنجی بسته .

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به غیر از نظرسنجی "الف" که دقیقا زده تو خال با پیش بینی 63 درصد!!!!
بقیه یک آمار و اختلاف نزدیک را پیش بینی کرده اند.
حتی اگر محمود را پیروز بدانیم،این اختلاف آرای زیاد محال است!!!!

به هر حال،موسسه جهاد دانشگاهی در نظرسنجی دیروزش عنوان کرده که 84 درصد مردم تهران از وضعیت موجود به شدت ناراضی هستند.

اگر فضای بازی واسه ارائه نظرسنجی ها وجود داشت،بهتر بود.
اما الان هیچ کدوم معلوم نیست.
چرا محاله؟ به نظر من کاملاً طبیعیه، باید همه مردم و همه قسمتهای شهر و همه روستاها و ... رو دید، تقریباً به شخصه نظرسنجی ای کامل تر و منسجم تر ازاون سه تایی که واستون قرار دادم ندیدم و اینها نشون میده اختلاف آرا زیاده...

همه جا تهران نیست، همه چیزه زندگی مردم تهران با زندگی مردم سایر شهرها فرق میکنه، تهران یه زمانی ملاک بود برای همه کشور، این مسئله شکسته شده و از بین رفته با سیاست های احمدی نژاد و نارضایتی مردم تهران هم یکی از دلایلش همینه...

قبل ازا نتخابات هم مردم از وضعیت موجود ناراضی بودن ولی پیروز انتخابات رییس جمهور قبلی بود...

در ضمن اون نظر سنجی جهاد دانشگاهی هم تکذیب شده:
نظرسنجی ساختگی رسانه‌های بیگانه، جعلی از آب درآمد

در همین ارتباط رئیس جهاد دانشگاهی نتایج این نظرسنجی را تکذیب کرد.
محمدحسین یادگاری در گفت‌وگو با سایت مشرق، با اشاره به نتایج منتشرشده از این نظرسنجی در برخی رسانه ها گفت: «نتایج منتشرشده در برخی سایت های معاند را تکذیب می کنم.»
رئیس جهاد دانشگاهی تأکید کرد: «هیچ گونه نتیجه ای از این نظرسنجی از سوی جهاد دانشگاهی در اختیار رسانه ها قرار نگرفته است و به نظر می رسد سایت های معاند توهمات خود را به نتایج نظرسنجی جهاددانشگاهی منتسب کرده اند.»
گفتنی است انجام نظرسنجی درباره مسائل روز جامعه با حجم نمونه 1172 نفر در روز 30 خرداد و ارزیابی شهروندان از وقایع پس از انتخابات، پرونده هسته ای ایران، وضعیت حجاب و برنامه های مطرح شده در خصوص برخورد با بد حجابی، ارزیابی شهروندان در خصوص عملکرد صدا و سیما و شبکه های ماهواره ای و نیز ارزیابی عملکرد دولت و میزان محبوبیت دکتر احمدی نژاد توسط سایت مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران (ایسپا) تأیید شده است اما نتایج این نظرسنجی با نتایج واقعی آن تفاوت دارد.
به نظر می رسد با تضعیف روزافزون فتنه گران و از دست رفتن توان اجتماعی این جریان، فرماندهان خارج نشین این گروهک با جعل خبر و انتشار اخبار دروغ، سعی در زنده نگه داشتن جریان خود دارند.
http://rajanews.com/Detail.asp?id=56118

آخرین ویرایش:

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
نتیجه ی سیاست خارجی در همین آمار متبلور میشه.
یه موقع به همین طرفدارای خاتمی از وضع کشور شکایت می کردی می گفتند خاتمی عوضش سیاست خارجیش خیلی قویه ! :biggrin:
ای روزگار ...

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه دیگه مملکت که صاحب نداره هرکی برای خودش یک کارنامه میده بیرون میگه ببینید این همه میگفتین بده! چه خوبه;)

hamidreza.m

عضو جدید

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلیل این سرمایه گذاری ها قراردادهای ترکمن چای و گلستان نیست؟

*Essi*

اخراجی موقت
دلیل این سرمایه گذاری ها قراردادهای ترکمن چای و گلستان نیست؟

وقتی سهم ایران از دریای خزر از 50 درصد رسیده به 13 درصد،معلومه روس ها سرمایه گذاری میکنند.

اگه تنب کوچک و بزرگ هم بدیم به امارات،شاهد سرمایه گذاری عظیم عرب ها خواهیم بود!!

*Essi*

اخراجی موقت
در ضمن اون نظر سنجی جهاد دانشگاهی هم تکذیب شده:

http://rajanews.com/Detail.asp?id=56118

رجا نیوز که جز تکذیب کار دیگه ای بلاد نیست.
کافیه یه کوچولو گلوی رئیس جهاد دانشگاهی را فشار بدهند،طرف بگه 90 درصد مردم تهران فوق العاده خوشحال و راضی هستند!!!

معاندان این نظرسنجی را از کجا پید کرده بودند،همینجوری یک چیزی پرانده اند،شانسی اسم جهاد دانشگاهی درآمده!!!

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی سهم ایران از دریای خزر از 50 درصد رسیده به 13 درصد،معلومه روس ها سرمایه گذاری میکنند.

اگه تنب کوچک و بزرگ هم بدیم به امارات،شاهد سرمایه گذاری عظیم عرب ها خواهیم بود!!
اتفاقا به این قضیه فکر می کنم که با وجود این همه تنش چرا روابط اقتصادیمون با کشورهای عربی برقراره(خیلی برقراره)؟

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رجا نیوز که جز تکذیب کار دیگه ای بلاد نیست.
کافیه یه کوچولو گلوی رئیس جهاد دانشگاهی را فشار بدهند،طرف بگه 90 درصد مردم تهران فوق العاده خوشحال و راضی هستند!!!

معاندان این نظرسنجی را از کجا پید کرده بودند،همینجوری یک چیزی پرانده اند،شانسی اسم جهاد دانشگاهی درآمده!!!
دوست عزیز خوندید متن رو اصلاً؟

با سایت مشرق مصاحبه کرده، نه رجانیوز از خودش در آورده باشه.
http://mashreghnews.ir/NSite/FullStory/News/?Id=1297

داره میگه هیچ گونه نتیجه ای به رسانه ها ندادیم.

ضمن اینکه شما یعنی نمیدونی چه طیفی توی جهاد دانشگاهی لونه کردند؟؟؟

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
به غیر از نظرسنجی "الف" که دقیقا زده تو خال با پیش بینی 63 درصد!!!!
بقیه یک آمار و اختلاف نزدیک را پیش بینی کرده اند.
حتی اگر محمود را پیروز بدانیم،این اختلاف آرای زیاد محال است!!!!

به هر حال،موسسه جهاد دانشگاهی در نظرسنجی دیروزش عنوان کرده که 84 درصد مردم تهران از وضعیت موجود به شدت ناراضی هستند.

اگر فضای بازی واسه ارائه نظرسنجی ها وجود داشت،بهتر بود.
اما الان هیچ کدوم معلوم نیست.

چرا باید هرچی ایمیل میشه رو چشم بسته قبول کرد آقا اسی؟

این هم یکی درکنار هزارن

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
بهرام جان. من نظرم رو گفتم.
گفتم که اینم آمار اشتباهه و نمیتونه درست باشه. اون حرفایی که زدم دلایلی بود بر حرفم که گفتم اشتباهه.
حال شما که میگید درسته بگید این سرمایه گذاری کجاها رفته و چرا اقتصاد ما اینطور داغونه.
اتفاقا بحث اینکه کجا رفته به همین مربوط میشه. هر کسی حرفی میزنه باید دلیل حرفش رو هم بگه. نمیشه حرف رو تو یه تاپیک زد و دلیلش رو یه جای دیگه گفت.

حالا شما دلیل نظرتون چیه. چرا بجای اینکه نظر بدی و دلیلت رو بگی گیر داد به گزینه های نظر سنجی. فرض کن اصلا گزینه نداریم و داریم درمورد این 86٪ حرف میزیم.
اگه در این مورد حرفی و دلیلی داری بسم الله

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهرام جان. من نظرم رو گفتم.
گفتم که اینم آمار اشتباهه و نمیتونه درست باشه. اون حرفایی که زدم دلایلی بود بر حرفم که گفتم اشتباهه.
حال شما که میگید درسته بگید این سرمایه گذاری کجاها رفته و چرا اقتصاد ما اینطور داغونه.
اتفاقا بحث اینکه کجا رفته به همین مربوط میشه. هر کسی حرفی میزنه باید دلیل حرفش رو هم بگه. نمیشه حرف رو تو یه تاپیک زد و دلیلش رو یه جای دیگه گفت.

حالا شما دلیل نظرتون چیه. چرا بجای اینکه نظر بدی و دلیلت رو بگی گیر داد به گزینه های نظر سنجی. فرض کن اصلا گزینه نداریم و داریم درمورد این 86٪ حرف میزیم.
اگه در این مورد حرفی و دلیلی داری بسم الله

ببین سرمد عزیز ، من اصلا در این نظرسنجی رای ندادم چون همونطور که گفتم تخصص ندارم

آقای اسی هم که گزینه ی 3 رو گذاشته بود منظورش این بود که این خبر دروغه و ایران از خودش درآورده که با ارایه ی مدارک ایشون اشتباهشونو قبول کردن

در ضمن اگر قرار باشه که ما خودمون بریم دنبال همه چی که باید همه چی رو تخته کرد ، تو دانشگاه ها فقط یک رشته داشت و ...
اگر اینجوریه که یه پروژه ی نفتی رو به من هم می دهند ، شما پس چرا متخصص شیمی شدی؟؟؟
اون سازمان به اون عظمت برای بیشتر از 200 تا کشور چندین ماه زحمت میکشه و آمار در میاره تا شما بگی دروغه ؟؟

اصلا اگه دوست داری بریم تمام اسامی سهامداران بورس و کارخانه ها و ... رو در بیاریم ببینیم کدومشون خارجی هستن و سرمایه گذاری کردن ؟؟؟

یا اینکه میخوای سازمان ملل برای همه ی کشورها ریز و درشت سهامدارا و پول ها رو زنگ بزنه بگه چون توی ایران یه عده مخالف دولتشون هستن؟؟

سرمد حیدری

مدیر تالار
ببین سرمد عزیز ، من اصلا در این نظرسنجی رای ندادم چون همونطور که گفتم تخصص ندارم

آقای اسی هم که گزینه ی 3 رو گذاشته بود منظورش این بود که این خبر دروغه و ایران از خودش درآورده که با ارایه ی مدارک ایشون اشتباهشونو قبول کردن

در ضمن اگر قرار باشه که ما خودمون بریم دنبال همه چی که باید همه چی رو تخته کرد ، تو دانشگاه ها فقط یک رشته داشت و ...
اگر اینجوریه که یه پروژه ی نفتی رو به من هم می دهند ، شما پس چرا متخصص شیمی شدی؟؟؟
اون سازمان به اون عظمت برای بیشتر از 200 تا کشور چندین ماه زحمت میکشه و آمار در میاره تا شما بگی دروغه ؟؟

اصلا اگه دوست داری بریم تمام اسامی سهامداران بورس و کارخانه ها و ... رو در بیاریم ببینیم کدومشون خارجی هستن و سرمایه گذاری کردن ؟؟؟

یا اینکه میخوای سازمان ملل برای همه ی کشورها ریز و درشت سهامدارا و پول ها رو زنگ بزنه بگه چون توی ایران یه عده مخالف دولتشون هستن؟؟

ببین آماری که اونها میدن بیشترش بر اساس اطلاعاتی هست که از خود دولت میگیرند.
درسته مثلا ما تو ضمینه کشاورزی تخصص نداریم لی وضع کشاورزی کشور رو میتونیم ببینیم و حس کنیم.
همون جریان امار تورم که احمدی گفت. درسته ما تی امار تخصص نداریم ولی میتونیم اوضاع بازار رو خودمون حس کنیم، چون هر روز با بازار یرو کار داریم و هر روز قیمتها رو میبینیم.
وقتی گفت تورم کم هست ما میدیدیم که قدرت خرید مرد کمتر شده اجناس داره گرونتر میشه. چطوریه که قدرت خرید کمتر میشه و قیمتها بالا میره و تورم هم کمتر میشه؟
برای این دیگه نیاز نیست بریم تک تک کارخونها و تولیدی ها رو بگردیم. نمیتونیم بگیم دولت برای این امار زحمت کشیده پس حتما درسته. (این مثال بودا نگی بحث رو منحرف کردی)
ما تو همه ضمینها تخصص نداریم ولی اثرش رو که میتونیم متوجه بشیم. میتونیم بدوین مثلا الان اوضاع فلان صنعت تو کشور خوبه یا بد.
این نظر سنجی به اطلاعات تخصی نیاز نداره، به یه دید کلی از جامعه نیاز داره.

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته مثلا ما تو ضمینه کشاورزی تخصص نداریم لی وضع کشاورزی کشور رو میتونیم ببینیم و حس کنیم.
همون جریان امار تورم که احمدی گفت. درسته ما تی امار تخصص نداریم ولی میتونیم اوضاع بازار رو خودمون حس کنیم، چون هر روز با بازار یرو کار داریم و هر روز قیمتها رو میبینیم.
وقتی گفت تورم کم هست ما میدیدیم که قدرت خرید مرد کمتر شده اجناس داره گرونتر میشه. چطوریه که قدرت خرید کمتر میشه و قیمتها بالا میره و تورم هم کمتر میشه؟
برای این دیگه نیاز نیست بریم تک تک کارخونها و تولیدی ها رو بگردیم. نمیتونیم بگیم دولت برای این امار زحمت کشیده پس حتما درسته. (این مثال بودا نگی بحث رو منحرف کردی)
ما تو همه ضمینها تخصص نداریم ولی اثرش رو که میتونیم متوجه بشیم. میتونیم بدوین مثلا الان اوضاع فلان صنعت تو کشور خوبه یا بد.

سرمد تو که گفتی باهوش هستی پس چرا موضوع رو نمی گیری ؟؟!! :D این آقا اسی این تاپیک رو زده یعنی اینکه اصل خبر دروغه نه اینکه ایران اطلاعات غلط داده
منظور این آقا اسی این بود که اصلا سازمان ملل چنین چیزی رو اعلام نکرده

اما گذشته از اون ، من از این حرفت در تعجم که میگی ایران اطلاعات غلط داده باشه
چطور میشه در این یک سال این اتفاق افتاده فقط ؟؟؟ درضمن تمام روند سرمایه گذاری که ثبت میشه و اسنادش هم در دست طرف ایران و طرف خارجی موجوده
در ضمن فکر می کنی وقتی سازمان ملل چنین اطلاعاتی رو منتظر می کنه این احتمال رو نمیده که کشوری چنین کاری بکنه و بازهم پیگیری نکنه ؟؟؟
بس کنید دیگه ، به خدا حدی داره این سازمخالف زدن با دولت

اما در مورد چیزایی که شما میگید ، والا همه همچین حرفایی می زنن ولی میبینی بعد از برداشت مثلا محصولات کشاورزی یارو سوار فلان ماشین شده

ما خودمون امسال برای اولین بار دست به کشاورزی زدیم ، اونم چه کشاورزی ، خودمون هیچ کاری نکردیم و یکی کاشت و یکی داشت و یکی هم برداشت ، با حساب همه ی هزینه هاش بازم 3 ، 4 میلیونی موند برامون
یکی از پسرعموهام ماشین خرید و اون یکی نمیدونم کولر 1/5 میلیونی گرفت و ...

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز

تازه ، اگه ایران تونسته سر سازمان ملل کلاه بزاره من به شخصه بهش افتخار می کنم به خاطر این زرنگی

اما یه سوال ، چرا باید ایران اینکار رو بکنه ؟؟
چرا وقتی امثال شما با یه نگاه کوچیک به اطرافشون پی می برن که این آمار دروغن ، پس چرا این ریسک رو بکنه ؟؟؟

راستی میخوای با سازمان ملل همانگ کنیم یه شعبه اینجا بزنیم و با نگاه کردن به اطرافمون آمار درست تری بدیم بهشون ؟؟:D (شوخیدم )

Turk-oglu

مدیر بازنشسته
دلیل

دلیل

اگه مصاحبه وزیر اقتصاد رو بعد اعلام این خبر خونده باشید
کاملاً متوجه می شید که این سرمایه گذاری بیشتر روی نفت و منابع طبیعی ما هستش
که مواد خام رو ازمون به قیمت ناچیز میبرن ( ودلایل دیگه .....) و در زمینه های دیگه پیشرفت که هیچ پَس رفتی هم نداریم
میشه گفت این بازیه تبلیغاتی هستش

*Essi*

اخراجی موقت
اما یه سوال ، چرا باید ایران اینکار رو بکنه ؟؟
چرا وقتی امثال شما با یه نگاه کوچیک به اطرافشون پی می برن که این آمار دروغن ، پس چرا این ریسک رو بکنه ؟؟؟

مهم نیست امثال ما بفهمند یا نه.
مهم فهمیدن همیشه در صحنه ها و لباس شخصی هاست که قشنگ شیرفهم هستند،چکار بکنند.

همین الان مثلا بگن ایران از توریست بیشترین درآمد را داره و فلان سازمان گفته،اونیکه چشمش به رسانه ملی باور میکنه چندتا سایت هم میاد تایید میکنند.

سرمد حیدری

مدیر تالار
سرمد تو که گفتی باهوش هستی پس چرا موضوع رو نمی گیری ؟؟!! :D این آقا اسی این تاپیک رو زده یعنی اینکه اصل خبر دروغه نه اینکه ایران اطلاعات غلط داده
منظور این آقا اسی این بود که اصلا سازمان ملل چنین چیزی رو اعلام نکرده

اما گذشته از اون ، من از این حرفت در تعجم که میگی ایران اطلاعات غلط داده باشه
چطور میشه در این یک سال این اتفاق افتاده فقط ؟؟؟ درضمن تمام روند سرمایه گذاری که ثبت میشه و اسنادش هم در دست طرف ایران و طرف خارجی موجوده
در ضمن فکر می کنی وقتی سازمان ملل چنین اطلاعاتی رو منتظر می کنه این احتمال رو نمیده که کشوری چنین کاری بکنه و بازهم پیگیری نکنه ؟؟؟
بس کنید دیگه ، به خدا حدی داره این سازمخالف زدن با دولت

اما در مورد چیزایی که شما میگید ، والا همه همچین حرفایی می زنن ولی میبینی بعد از برداشت مثلا محصولات کشاورزی یارو سوار فلان ماشین شده

ما خودمون امسال برای اولین بار دست به کشاورزی زدیم ، اونم چه کشاورزی ، خودمون هیچ کاری نکردیم و یکی کاشت و یکی داشت و یکی هم برداشت ، با حساب همه ی هزینه هاش بازم 3 ، 4 میلیونی موند برامون
یکی از پسرعموهام ماشین خرید و اون یکی نمیدونم کولر 1/5 میلیونی گرفت و ...

اون امار و جدولی که نشون دادی اگه به بالاش دقت کنی نوشته low-carbon یعنی چیزایی که گاز گلخونه ای کمتر وارد اتمسفر میکنن. این سرمایه گذاری مربوط به این بخشه.
گفتی کشاورزی.
مثلا من بابام ارسال کاشت ولی سودی نداشت در صورتی که سال قبلش کشاورزا وحشتناک سود کردند ولی پارسال کسی گوجه هاشونو هم نخرید طوری که گندید گوجه ها. بعضیا خودشون وضعشون خوبه و میتونن از پس مشکلاتش بر بیان ولی باید اکثر کشاورزا رو ما ببینینم. مهم اینه که وقتی یه مشکلی پیش میاد مثل پارسال محصولاتشون رو دستشون نمونه. این که یه سال خوب باشه یه سال دلیل بر بی ثباتی هست. نمیگیم هر سال خوب ولی لااقل میشه کارایی کرد که کشاورز ضررش کمتر بشه.
با اجازت ما الان تحریم بذر هم هستیم.

حالا میخوام بدونم نظر کلی خودت چیه در مورد سرمایه گذاری خارجی؟ آخه 86٪ میدونی چقدر بالاست. این رقم رقمی نیست که به چشم نیاد. شاید بقوا دوستمون قبلا دو تا شرکت بودن و الان شدن 4 تا شرکت. اونوقت میشه 100٪.
خودت در حد یه نظر که میتونی بگی که ما الین حجم عظیم سرمایه گذاری رو داشتیم یا نه؟
نظرتو بگو. قول میدم نکشیمت:D

mahan 2

عضو جدید
اون امار و جدولی که نشون دادی اگه به بالاش دقت کنی نوشته low-carbon یعنی چیزایی که گاز گلخونه ای کمتر وارد اتمسفر میکنن. این سرمایه گذاری مربوط به این بخشه.
گفتی کشاورزی.
مثلا من بابام ارسال کاشت ولی سودی نداشت در صورتی که سال قبلش کشاورزا وحشتناک سود کردند ولی پارسال کسی گوجه هاشونو هم نخرید طوری که گندید گوجه ها. بعضیا خودشون وضعشون خوبه و میتونن از پس مشکلاتش بر بیان ولی باید اکثر کشاورزا رو ما ببینینم. مهم اینه که وقتی یه مشکلی پیش میاد مثل پارسال محصولاتشون رو دستشون نمونه. این که یه سال خوب باشه یه سال دلیل بر بی ثباتی هست. نمیگیم هر سال خوب ولی لااقل میشه کارایی کرد که کشاورز ضررش کمتر بشه.

حالا میخوام بدونم نظر کلی خودت چیه در مورد سرمایه گذاری خارجی؟ آخه 86٪ میدونی چقدر بالاست. این رقم رقمی نیست که به چشم نیاد. شاید بقوا دوستمون قبلا دو تا شرکت بودن و الان شدن 4 تا شرکت. اونوقت میشه 100٪.
خودت در حد یه نظر که میتونی بگی که ما الین حجم عظیم سرمایه گذاری رو داشتیم یا نه؟

اقای سرمد من قبلن هم گفتم اینا اصن سازمان ملل رو قبول ندارن و ....
راستی کسایی که ادعا میکنن کشاورزی خیلی درامد داره.
1 درامد اون برا چن فصل مثلا 2 ملیون برای 6 ماه کار.
تازه اگرمحصولاتت بدرد بخوره و خریدار داشته باشه.
2 یه سر برید همین اطراف تهرون ببنید چه وضعی هستش.
البته دامداری بازم وضعش بهتره و دولت تو این زمینه به روستا ها خیلی اعتبار تخصیص میده ولی کشاورزی نه.
3 عرض کرده بودم افتادن به جون هر چی چاه نفته و ....

اگه مردن برن پولمونو از روسیه دزد بگیرن که فقط پول گرفت و درس و حسابی برا ما کار نکرد.

راستی من شنیده بودم این روسا میگفتن یکی از جزایر تون رو بما بدید تا ماسر قضیه انرزی
هسته ای کمکتون کنیم. فک کنم ابوموسی هم بودش یا شاید یکی از این تمب ها.

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتی کشاورزی.

گفتم که من نظری نمیدم چون نمیشه گفت پولی که از سرمایه گذاری اومده کجا هاست ، چون ممکنه خیلی از این پولها در شرکت ها و کارخانه های بخش خصوصی باشه و به چشم نیاد ، و من فکز نمیکنم سرمایه گذاری به چشم بیاد
برای مثال شما از کجا میدونی که این 2 تا کارخانه ی عظیمی که چند روز پیش در قزوین افتتاح شدن از همین سرمایه گذاری ها نباشن ؟؟؟ اما مطمئنم به ذهنتون هم نرسیده این موضوع ، ولی فوری میرید سراغ کشاورزی و ...

نظر کلی من اینه که این سرمایه گذاری خارجی قابل دید نیست ، شاید این پول صرف ساخت پالایشگاه و یا خیلی چیزای دیگه شده که تاثیر مستقیمی در زندگی مردم نداشته باشه که قابل مشاهده باشه

در مورد این هم که گفتی مثلا 2 شده 4 تا خوب بازم جای افتخاره چون 13 سال بود اون 2 تا ، 2 تا مونده بود اما تو این یک سال شده 4 تا

اما من برای این خبر بال بال نمی کنم وگر من قبل از اسی میومدم و تاپیک می زدم (ابیته من نمی تونم تاپیک بزنم :cry: ) ولی این کار رو نکردیم ، یعنی خیلی وقته که برای کارهای دولت تاپیک نمی زنیم ، اما اینن آقا اسی دم به دیقه تاپیک می زنه و تاپیک هاش هم چون با غرض ورزیه با ایراداتی مواجه میشه
ایراد این تاپیکش هم همین بود

*Essi*

اخراجی موقت
اما من برای این خبر بال بال نمی کنم وگر من قبل از اسی میومدم و تاپیک می زدم (ابیته من نمی تونم تاپیک بزنم :cry: ) ولی این کار رو نکردیم ، یعنی خیلی وقته که برای کارهای دولت تاپیک نمی زنیم ، اما اینن آقا اسی دم به دیقه تاپیک می زنه و تاپیک هاش هم چون با غرض ورزیه با ایراداتی مواجه میشه

من که از ایجاد تاپیک توسط شما استقبال کردم و شما را به زدن یک نظرسنجی تشویق کردم تا ما هم یاد بگیریم.

میتونی یک سر به تاپیک های منتشر شده توسط من تو کل این چند سال عضویتم بزنی.
بعدا بگی دم به دقیقه.
در ضمن هرچی مخالف نظرت باشه،ایراد داره.

درباره آزادی مطبوعات اگه مردی ، نظرسنجی بذار،تا ازت یاد بگیرم.

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که از ایجاد تاپیک توسط شما استقبال کردم و شما را به زدن یک نظرسنجی تشویق کردم تا ما هم یاد بگیریم.

میتونی یک سر به تاپیک های منتشر شده توسط من تو کل این چند سال عضویتم بزنی.
بعدا بگی دم به دقیقه.
در ضمن هرچی مخالف نظرت باشه،ایراد داره.

درباره آزادی مطبوعات اگه مردی ، نظرسنجی بذار،تا ازت یاد بگیرم.

گفتم که من نمی تونم تو گفتگوی آزاد تاپیم باز کنم

اما جدای از اون ، یا تاپیک نمی زنم ، یا اگه میزنم سعی می کنم بی نقص باشه ، اگر تاپیک زدم سعی می کنم جوابگو باشم و اگر حق با من نبود از طرفم عذرخواهی می کنم
جایی معلوم می شود حق با من نیست که نتونم به سوال بازدید کننده پاسخ بدم

اما شما در این تاپیک چیکار کردی آقا اسی ، آیا قبل از اینکه تاپیک رو باز کنی ، رفتی یه بازدید کوچولو از سایت سازمان ملل بکنی ببینی خبر درسته یا نه ؟؟
(البته چون قبول کردی که تعلل کردی دیگه نمی خوام در اینباره بحث کنم)

هرچی مخالف نظرم باشه ایراد نداره ، هرچی خارج از منطق باشه ایراد داره
اون دوستتون آقای "جنگلی" اومد تاپیکی درباره تجاوز به یه دختر تو تبریز گذاشت ، من در اولین پستم فقط 2 تا سوال پرسیم اما تو 30 ، 40 تا صفحه هیچکش بهش پاسخ نداد ، حالا شما میخوای اسم اینو بزاری چون خلاف نظر من هست باهاش مخالفت کردم؟؟؟

اون آقای kung آورده مطالبی خلاف واقع از کتاب اصول کافی رو گذاشته و بر اساس اون توهین میکنه به بسیج (البته منظورش از بسیج همه ی کسانی هستند که طرفدار نظام و اسلام هستند) بعد من رفتم وقت گذاشتم و کتاب رو دیدم و دیدم هیچ یک از مطالبی که گذاشته تو کتاب نیست ، تازه خودش هم میگه که کتاب رو نخونده

تو همین تاپیک شما خودت حتی نرفتی سایت سازمان ملل رو چک کنی اما از همون اول میگی که خبر دروغه

حالا فکر می کنی چون افکار مخالف من چنین تاپیک هایی زدند من باهاشون مخالفت می کنم یا اینکه مطالبتون خلاف منطقه
تازه ، مگه من بدون ذکر دلیل باهاتون مخالفت کردم ؟؟ من خیلی جاها فقط سوال میکنم ، اگر طرفم جولبشو داد خوب حتما حق داره

اما پیشنهاد می کنم اگر نمی توانید جوابگو باشید تاپیک نزنید چرا که خودتونو خراب می کنید

من چرا باید در مورد آزادی مطبوعات تاپیک بزنم ، به نظرت آیا آنقدر اطلاعات دارم که بتونم در اینباره جوابگوی دوستان باشم ؟؟؟ آیا شما خودت آنقدر اطلاعات در زمینه ی مطبوعات داری که بتونی جوابگو باشی ؟؟ اگر داری بسم الله و اگر نداری آیا کسی تو رو مجبور می کنه که تاپیک بزنی ؟؟؟

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه بزرگ علم امار گفته اعداد دروغ نمیگویند بلکه دروغ گویان عددسازی میکنند :)

سرمد حیدری

مدیر تالار
گفتم که من نظری نمیدم چون نمیشه گفت پولی که از سرمایه گذاری اومده کجا هاست ، چون ممکنه خیلی از این پولها در شرکت ها و کارخانه های بخش خصوصی باشه و به چشم نیاد ، و من فکز نمیکنم سرمایه گذاری به چشم بیاد
برای مثال شما از کجا میدونی که این 2 تا کارخانه ی عظیمی که چند روز پیش در قزوین افتتاح شدن از همین سرمایه گذاری ها نباشن ؟؟؟ اما مطمئنم به ذهنتون هم نرسیده این موضوع ، ولی فوری میرید سراغ کشاورزی و ...

نظر کلی من اینه که این سرمایه گذاری خارجی قابل دید نیست ، شاید این پول صرف ساخت پالایشگاه و یا خیلی چیزای دیگه شده که تاثیر مستقیمی در زندگی مردم نداشته باشه که قابل مشاهده باشه

در مورد این هم که گفتی مثلا 2 شده 4 تا خوب بازم جای افتخاره چون 13 سال بود اون 2 تا ، 2 تا مونده بود اما تو این یک سال شده 4 تا

سرمایه گذاری که تاثیر نداشته باشه تو جامعه به چه درد میخوره؟ مگه میشه یه جا سرمایه گذاری بشه و تاثیرش رو مردم متوجه نشن. گفتی نفت اگه تو نفت ما سرمایه گذاری بشه که ما الان اینهمه مشکل نداشتیم. مجبور نبودیم با تجهیزات قدیمی کار کنیم. پالایشگاهمون لنگ یه قطعه نبودن. مشکل بنزین نداشتیم. مشکل برداشت نفت نداشتیم. کیفیت محصولاتمون بهتر میشد. هزینه تولید پاینن تر میومد و در نتیجه مردم هزینه کمتری میدادن. این چیزا تو همه صنایع وجود داره. باید تو جامعهتاثیر داشته وگرنه به چه درد میخوره؟ گفتی 13 سال سرمایه گذاریمون ثابت بود. اول ببین کیا سرمایه گذاری میکردن. بعد آیا ما نیاز به سرمایه گذاری خارجی داشتیم یا نه؟ 8 سال خاتمی اونجاهایی که نتونستیم سرمایه گذاری خارجی اومد تو کار که نیتیجش شده 5 فاز پارس جنوبی که مایه افتخار ایرانه و الان بزگتر تولید کننده اروماتیک و الفین در دنیا هستیم. همین حرفایی که اینا میزنن که ما تولید بنزینمون زیاد میکنیم از صدقه سری خاتمی و پیش بینی هوشمندانه اونه که این روزا رو هم پیش بینی کرده بود و متوجه شده بود که ما ممکنه با تحرم بنزین روبرو بشیم. به همین خاطر برزویه که بزرگترین تولید کننده ارماتیک در دنیاست رو طوری طراحی کردند که توانایی تولید بنزین داره و در مواقع بحران به داد کشور میرسه و میتونه بنزین تولید کنه. اگه این کار خاتمی نبود الان معلوم نبود چیکار باید میکردیم. همین کارش یه دنیا می‌ارزه. این یه مثال بود که بدونی سرمایه گذاری باید تاثیر داشته باشه تو اجتماع. گاهی وقتا سرمایه گذاری خارجی به نفع کشور نیست. چون ممکنه خودمون توانایی داشته باشیم، که اینطوری به خودمون ضربه میزنیم. این دوتا طرح رو که من شنیدم به دست متخصصان داخلی و با سرمایه داخلی آماده شده. اگه سازمانهای خارجی امار سرمایه گذار خارجی ما رو دارن پس نباید چیز محرمانه ای باشه که به مردم خودمون اعلام نشه. اگه این دوتا طرح بزرگ صنعتی که باید چند ماه ازش بگذره تا ببینیم تولیدش چطوره، که یهو مثل راه آهن شیراز گول نخوریم. اگه اینا با سرمایه گذاری خارجی همراه بوده باید اعلام میشد. چطوره که سامانهای خارجی باید بدونن ولی مردم خودمون نه؟ مثل قرارداد انتقال گاز به پاکستان جزئییاتش رو لو ندادن ولی پاکستان و امریکا جزییاتش رو اعلام کردن و اون موقع بود که معلوم شد چه بلایی میخواستن سرمون بیارن. تحریما بدادمون رسید و پاکستان کشید کنار وگرنه معلوم نبود چه بلایی سرمون میومد.

*Essi*

اخراجی موقت
من چرا باید در مورد آزادی مطبوعات تاپیک بزنم ، به نظرت آیا آنقدر اطلاعات دارم که بتونم در اینباره جوابگوی دوستان باشم ؟؟؟
آیا شما خودت آنقدر اطلاعات در زمینه ی مطبوعات داری که بتونی جوابگو باشی ؟؟ اگر داری بسم الله و اگر نداری آیا کسی تو رو مجبور می کنه که تاپیک بزنی ؟؟؟

بحث اینجا یک بحث بین دانشجوهاست ، البته به غیر از افرادی مثل شهیدی721 که از چهار راه میدان میان باشگاه.

ما هم فیلسوف و جامع العلوم نیستیم که در مورد هر چیز اطلاعات کامل و اشرافیت کامل بر مطالب داشته باشیم.
در حد توان خود تاپیک میزنیم و بحث میکنیم.

اگر به گفته شما باشه اکثر اعضا باید ساکت شوند و تاپیک نزنند،چون اشرافیت کامل ندارند.

البته تقصیر ندارید که این حرفها را میزنید،چون در نظر ایدوئولوژی شما، انسان عادی یعنی یک انسان مقلد که از مجتهدان باید تقلید کنه و نهایتا اگه خیلی سعادتمند باشه در بهشت بشه کنیز یا غلام یه عده دیگه.

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکم وجدان داشته باشید.اون دنیا باید جوابگو باشید.
زحمتی که این نظام داره برای ما میکشه .هیچ جای دنیا وجود نداره.
وضع زندگیتون را با 10 سال گذاشته مقایسه کنید.میبینید چقدر راحت زندگی میکنید.
من خودم در اروپا بودم.
بیچاره ها از ترس پول برق یک لامپ تو خونه شون ندارند.
شب ها کور میشوند.
فقط در اونجا قشر پو.لدار میتونند که تلویزیون ها و وسایل زندگی اخرین مدل داشته باشند.
ولی من اکثریت کسایی که میشناسم قشر متوسط و کارمند هستند.ولی در خونه انها بهترین وسایل زندگی وجود داره.
یکم قدر شناس باشید.اون دنیا باید جوابگو باشید

نسبت به 10 سال پیش وضعیت و تورم بیشتر شده.......... قیمتها بالاتر رفته حقوق ها نسبت به بالارفتن قیمت خیلی ناچیز زیاد شده.......... شاید دیده شما به راحتی با دیده همه به راحتی فرق داره............ منظور ما از راحتی داشتن زندگیه اروم داشتن نون و غذا سرسفره دیدن پدر و مادر بعد از کار و نه داشتن 3 تا شیف کار در روز و ندیدن اونهاست و از این قبیل......... معیاره شما براب راحتی چیه؟!

کجای اروپا رفتین؟!
اتفاقا وسایل نقلیه اونجا ارزونه و با داشتن یه تلویزیونه کوچکه بی قیمت هم متونن کانال های دولتی که واقعا تماشایی هستن رو ببینن............ مطمئنین اروپا بودین؟!

چه طور وجدانتون اجازه میده این چیزارو بگین؟! یعنی واقعا انقدر سرتون تو کاره خودتون گرمه که دورو برتون رو نمیبینین؟! واقعا داشتن این طرز فکر تو جامعه ای که الان مردم گشنه ان (به جز عده ای به علت معلوم) گناه...........

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
نسبت به 10 سال پیش وضعیت و تورم بیشتر شده.......... قیمتها بالاتر رفته حقوق ها نسبت به بالارفتن قیمت خیلی ناچیز زیاد شده.......... شاید دیده شما به راحتی با دیده همه به راحتی فرق داره............ منظور ما از راحتی داشتن زندگیه اروم داشتن نون و غذا سرسفره دیدن پدر و مادر بعد از کار و نه داشتن 3 تا شیف کار در روز و ندیدن اونهاست و از این قبیل......... معیاره شما براب راحتی چیه؟!

کجای اروپا رفتین؟!
اتفاقا وسایل نقلیه اونجا ارزونه و با داشتن یه تلویزیونه کوچکه بی قیمت هم متونن کانال های دولتی که واقعا تماشایی هستن رو ببینن............ مطمئنین اروپا بودین؟!

چه طور وجدانتون اجازه میده این چیزارو بگین؟! یعنی واقعا انقدر سرتون تو کاره خودتون گرمه که دورو برتون رو نمیبینین؟! واقعا داشتن این طرز فکر تو جامعه ای که الان مردم گشنه ان (به جز عده ای به علت معلوم) گناه...........
احتمالا این اروپا نزدیک بورکینافاسو یا یه همچون جاهایی بود هر چند اونجاها هم این وصفی که شد بعیده و من موندم با این شرایط و امکانات رفاهی که ایشون گفتند و فقط ایران داره چرا ما 6 میلیارد تقاضای تابعیت ایران رو نداریم الله اعلم :)

بالا