علت افزایش 86 درصدی سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ایران ؟

علت افزایش 86 درصدی سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ایران ؟

• تعامل بسیار خوب ایران با سایر کشورها در سال گذشته

رای: 2 3.5%
  • احساس امنیت کشورهای خارجی از سرمایه گذاری در ایران به دلیل ثبات بازار ایران

رای: 6 10.5%
  • این خبر بیشتر شبیه یک لطیفه میماند

رای: 43 75.4%
  • هیچکدام از گزینه های فوق را قبول ندارم و نظرم را اعلام خواهم کرد

رای: 6 10.5%

• مجموع رای دهندگان
    57
  • نظرسنجی بسته .

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
رودنه شمام اینه که حرف تو دهنه ادم بزارین؟! کی یک همچین چیزی گفته شده؟!:surprised:

من حرف دهن کسی ننداختم
من همون اول اومدم گفتم چرا فکر می کنین که باید به 3 رای بدین ، آخه این خبر درسته و سازمان ملل این آمار رو داده

اما شما گفتی که این گزینه بیخودی نیست و 8 نفر بهش رای دادن ، ولی به سوالم جواب ندادین
این نشون نمیده که چون اون 7 نفر به 3 رای دادن شما هم بهش رای دادین؟؟؟

*Essi*

اخراجی موقت
من همون اول اومدم گفتم چرا فکر می کنین که باید به 3 رای بدین ، آخه این خبر درسته و سازمان ملل این آمار رو داده

اگر به اخبار منتشر شده توسط سازمان ملل و صحت آن اعتماد دارید،چند تا آمار از وضعیت مطبوعات در ایران و حقوق بشر که سازمان ملل ارائه داده را هم لطفا منتشر کنید.

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر به اخبار منتشر شده توسط سازمان ملل و صحت آن اعتماد دارید،چند تا آمار از وضعیت مطبوعات در ایران و حقوق بشر که سازمان ملل ارائه داده را هم لطفا منتشر کنید.

آقا اسی ، مجبور نیستی که بری از صفحات چندم ، تاپیک رو بیاری صفحه اول
من قبلا هم در این تاپیک به سرمد گفتم که مشکل اصلی تالار اخبار هم همین بود که یحث ها منحرف میشد

در این تاپیک بحث بر سر این نبود که اخبار سازمان ملل صحیح است یا غلط
بلکه شما از همون اول اعتقاد داشتی که اصلا این آمار رو سازمان ملل اعلام نکرده ، ولی در مقابل مدارکی بر صحیح نبودن تفکرتون ارایه شد ، حالا چون نمی خواهید قبول کنید که اشتباه کردید و میخوایید بحث رو برسونید به یه جای دیگه این بحثش جداست

dara_ando

عضو جدید
این آمار احتمالاً نسبت به سال قبله.
خوب معلوم پارسال با اون اوضاع کسی نمی یومد تو ایران سرمایه گذاری کنه.
در ضمن وقتی دولت ها با وسایل خودشون نمی تونن شرایط رو کنترل کنن، همیشه مجبور می شن شرایط فوق العاده ای برای مشارکت خارجی بزارن، که اونا هم حال کنن.
نکته دیگه هم اینه که باید دید این سرمایه گذاری خارجی ، طرفش چندتا کشورند....... اگه 10 20تا کشورن که 80% هم مربوط می شه به مثلاً کشور های دوست وبرادر، که زیاد مهم نیست.

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
این آمار احتمالاً نسبت به سال قبله.
خوب معلوم پارسال با اون اوضاع کسی نمی یومد تو ایران سرمایه گذاری کنه.
در ضمن وقتی دولت ها با وسایل خودشون نمی تونن شرایط رو کنترل کنن، همیشه مجبور می شن شرایط فوق العاده ای برای مشارکت خارجی بزارن، که اونا هم حال کنن.
نکته دیگه هم اینه که باید دید این سرمایه گذاری خارجی ، طرفش چندتا کشورند....... اگه 10 20تا کشورن که 80% هم مربوط می شه به مثلاً کشور های دوست وبرادر، که زیاد مهم نیست.

دوست عزیز اصلا بحث سر اینکه چه کشورهایی و یا اینکه چندتا کشور هستن نیست ، اگر هم باشه چه فرقی میکنه مهم اون پولی هست که وارد شده

اما بحث اصلی سر این بود که اصلا این خبر درسته یا نه ، خیر از طرف سازمان ملل اعلام شده یا نه
که جواب مشخص شد

در مورد زمان اعلامش هم که اعلامش در سال 2010 صورت گرفته و آمار مربوط به سال 2009 هست که میشه حدودا تا آخر فصل پاییز

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
بالای اون جدولی که گذاشتی نوشته مربوط به LOW-CARBON که مربوط به گازهای گلخلنه ای میشه. فک نکنم این امار مربوط به کل سرمایه گذاری خارجی بشه.
البته یه چیز دیگه هم دیروز متوجه شدم.
برای فاز 24 فک کنم بود توی پارس جنوبی یه شرکت کره ای میخواد بیاد به اسم دالین.
حالا این وسط چنتا مسئله وجود داره.
1 - اینکه چطوری با این تحریمها میخواد بیاد؟
این شرکت بخاطر تحریم چندین برابر از ایران بیشتر پول میگیره که بتونی به امریکا هم باج بده.
2 - اینکه چطور اینهمه فاز رو ول کردند و رفتن سراغ فاز های 20 به بعد. فازها 9و10 که سه بار توسط احمدی نژاد افتتاح شد تازه سه ماهه داره تولید میده.

بحث اینجاس که اگر سرمایه گذاری اینطوریه که میخوام نباشه. چون اینطوری چندین برابر سرمایه ای که وارد شده از کشور خارج میشه.
متاسفانه آمار ما با وضعیت جامعه نمیخونه.
به نظر من بهتره بجای کمیت که فایده ای هم نداره باید دنبال کیفیت بود.
اگه سرمایه گذاره باشه ولی تاثیری نداشته باشه فایده نداره. ولی اگه سرمایه گذاری کم باشه ولی همون هم مفید باشه اون ارزش داره.

بالا