*Essi*
اخراجی موقت
اتفاقا من اصلا حجاریان و امثال او را کامل نمیشناسم و از آنها خوشم هم نمیاد که برم دنبال طرز فکرشان.یه چیزی رو صادقانه بگم ، برو دنبال سیاست ، سیاستمدار خوبی میشی البته با تمرین زیر نظر امثال حجاریان
شما هرجور که فکر میکنید،میشه یک نظرسنجی در این رابطه با گزینه هایی که همه تفکرات را شامل بشه،به بنده پیشنهاد بده،من همون را اجرا کنم تا شما نتایج را ببینید.این نظرسنجیت هم شد همتای پردرآمدترین شغل در ایران
این حرف را موقع نظرسنجی تلویزیون خصوصی هم شما و دوستانتان فرمودید که سوالت ایراد داره و نمیتونی نتیجه بگیری که مردم به رسانه ملی اعتماد نداند.
برای همین نظرسنجی صداوسیما را گذاشتم تا به شماها اثبات شود.
الان هم اگر فکر میکنید،گزینه ها ایراد داره و انحرافیه،شما یک پیشنهاد همه فن حریف به من بگویید.
به خاطر خود سانسوری خیلی چیزها را نمیتونم بگم،چون شما هرچی دوست داشته باشی میتونی بگی چون تفکرات شما اکنون در موضع قدرته،اما من نمیتونم حرف دلم را بزنم.بسه دیگه آقا اسی ، دست از این نظرسنجیات بردار ، دست هم بر نمی داری لااقل اونقدر مرد باش که اشتباهتو قبول کنی
میبینی که عده زیادی میگن اصل این خبر دروغه،شما میتونی اینرا از در و همسایه و فامیل و ....بپرسی،اگه جواب چیز دیگری بود،من قبول میکنم که اشتباه میکنم.