علت افزایش 86 درصدی سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ایران ؟

علت افزایش 86 درصدی سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ایران ؟

• تعامل بسیار خوب ایران با سایر کشورها در سال گذشته

رای: 2 3.5%
  • احساس امنیت کشورهای خارجی از سرمایه گذاری در ایران به دلیل ثبات بازار ایران

رای: 6 10.5%
  • این خبر بیشتر شبیه یک لطیفه میماند

رای: 43 75.4%
  • هیچکدام از گزینه های فوق را قبول ندارم و نظرم را اعلام خواهم کرد

رای: 6 10.5%

• مجموع رای دهندگان
    57
  • نظرسنجی بسته .

*Essi*

اخراجی موقت
یه چیزی رو صادقانه بگم ، برو دنبال سیاست ، سیاستمدار خوبی میشی البته با تمرین زیر نظر امثال حجاریان
اتفاقا من اصلا حجاریان و امثال او را کامل نمیشناسم و از آنها خوشم هم نمیاد که برم دنبال طرز فکرشان.

این نظرسنجیت هم شد همتای پردرآمدترین شغل در ایران
شما هرجور که فکر میکنید،میشه یک نظرسنجی در این رابطه با گزینه هایی که همه تفکرات را شامل بشه،به بنده پیشنهاد بده،من همون را اجرا کنم تا شما نتایج را ببینید.

این حرف را موقع نظرسنجی تلویزیون خصوصی هم شما و دوستانتان فرمودید که سوالت ایراد داره و نمیتونی نتیجه بگیری که مردم به رسانه ملی اعتماد نداند.
برای همین نظرسنجی صداوسیما را گذاشتم تا به شماها اثبات شود.

الان هم اگر فکر میکنید،گزینه ها ایراد داره و انحرافیه،شما یک پیشنهاد همه فن حریف به من بگویید.

بسه دیگه آقا اسی ، دست از این نظرسنجیات بردار ، دست هم بر نمی داری لااقل اونقدر مرد باش که اشتباهتو قبول کنی
به خاطر خود سانسوری خیلی چیزها را نمیتونم بگم،چون شما هرچی دوست داشته باشی میتونی بگی چون تفکرات شما اکنون در موضع قدرته،اما من نمیتونم حرف دلم را بزنم.

میبینی که عده زیادی میگن اصل این خبر دروغه،شما میتونی اینرا از در و همسایه و فامیل و ....بپرسی،اگه جواب چیز دیگری بود،من قبول میکنم که اشتباه میکنم.

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا من اصلا حجاریان و امثال او را کامل نمیشناسم و از آنها خوشم هم نمیاد که برم دنبال طرز فکرشان.

شما هرجور که فکر میکنید،میشه یک نظرسنجی در این رابطه با گزینه هایی که همه تفکرات را شامل بشه،به بنده پیشنهاد بده،من همون را اجرا کنم تا شما نتایج را ببینید.

این حرف را موقع نظرسنجی تلویزیون خصوصی هم شما و دوستانتان فرمودید که سوالت ایراد داره و نمیتونی نتیجه بگیری که مردم به رسانه ملی اعتماد نداند.

الان هم اگر فکر میکنید،گزینه ها ایراد داره و انحرافیه،شما یک پیشنهاد همه فن حریف به من بگویید.

به خاطر خود سانسوری خیلی چیزها را نمیتونم بگم،چون شما هرچی دوست داشته باشی میتونی بگی چون تفکرات شما اکنون در موضع قدرته،اما من نمیتونم حرف دلم را بزنم.

میبینی که عده زیادی میگن اصل این خبر دروغه،شما میتونی اینرا از در و همسایه و فامیل و ....بپرسی،اگه جواب چیز دیگری بود،من قبول میکنم که اشتباه میکنم.

من در مورد صدا و سیما نظری ندادم چون خودم معتقدم باید شبکه های خصوصی داشته باشیم

اما در مورد شغل نظر دادم

در مورد اینکه میگید گزینه های پیشنهادی بدم ، من میخوام چندتا نکته رو بگم
اول اینکه مجبور نبودید نظر سنجی بزارید یا غیر از اینه ؟؟؟

دوم اینکه در این نظرسنجی هم برای اینکه خلاف اعتقادات خودت عمل نکرده باشی و هم نظرسنجی صحیحی برگزار کرده باشی می بایست 2 مرحله ای انجام می دادی
مرحله ی اولش در مورد درست یا غلط بودنش بود که فقط 2 گزینه ی بلی و خیر را می بایست داشته باشد ، اما یا شما باید در متن اصلی مدارکی را برای هر یک از گزینه ها قرار می دادی و یا متن اصلی را خالی می گذاشتی و هرکس که رای می داد می گفت که بر اساس چه چیزی رای داده است
در صورتیکه خبر رد می شد که هیچ
اما در صورتیکه خبر تایید می شد حالا مرحله ی دوم رو با چندین گزینه می توانستی اجرا کنی که این گزینه ها می بایست نظر تخصصی یک اقتصاد دان یا دانشجوی اقتصاد می بود ، برای مثال اون دوستمون نظر جالبی دادن چون ایران جزو اقتصاد جهانی نیست سرمایه ها اومده

میدونی برای چی گیر دادم که گزینه ی 3 ایراد داره ، چون معتقدم از 80 درصد کسانی که به اون رای دادن اگه بپرسی نخواهند دانست برای چه رای داده اند ، نخواهند دانست که سرمایه گذاری چیست و یا مبادلات چیست و... و بسیاری از مسائل مختلف در کشور ما همینگونه و از روی ناآگاهی و تبعیت نا به جا صورت میگیرد

به هر حال امیدوارم شاهد نظر سنجی های بدون غرضت باشیم

و این امر به هیچ چیز از جمله در موضع قدرت بودن قشر خاصی ربطی ندارد ، چرا که بین من و شما هیچ فرقی وجود ندارد

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه چیزی رو صادقانه بگم ، برو دنبال سیاست ، سیاستمدار خوبی میشی البته با تمرین زیر نظر امثال حجاریان

اتفاقا داری بحث رو عوض می کنی و اینم هنرته ولی در مقابل همه جواب نمیده
این نظرسنجیت هم شد همتای پردرآمدترین شغل در ایران

شما در طرح نظر سنجی حرفی از یک زمینه یا تمام زمینه ها نیاوردی ، شما نگفتی که منظورت "غلو" خبرگزاری هاست و شما هیچ یک از مواردی را که گفته اید در متن و عنوان نظرسنجی نیاورده اید ، بحث ما شیوه ی خبر نبود بلکه در اول معتقد بودید که کلا خبر دروغه اما حالا که کارتون به اینجا رسیده و مدرک رو شد مجبورید یه جوری بپیچونید

تو صفحات میانی چرا نگفتید که منظورتون اینها هستند ؟؟؟ اون دوستتون هم که منبع اصلی رو میخواست که بهش دادم ، اون یکی که گفت خبر درسته

بسه دیگه آقا اسی ، دست از این نظرسنجیات بردار ، دست هم بر نمی داری لااقل اونقدر مرد باش که اشتباهتو قبول کنی
والا من در جریان تاپیک نبودم ولی اگه اینطوری باشه که باید گفت : عجـــــــــــــب!

بخونیم ببینیم چه خبره اینجا:question:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
.

حالا اگر من یه چیزی بگم بحث شاید منحرف بشه، ولی آقا اسماعیل واقعاً معتقدی نظرسنجی های اینجا رو میتونی تعمیم بدی به نظر کل جامعه؟
قبلاً هم گفتم اینها فقط یک قشر از جامعه هستند، از نظر علم آمار نظرسنجی ای معتبره که رندوم باشه بین تمام اقشار جامعه و همه اقشار به صورت مساوی درش سهم داشته باشن، اون وقاه که میشه نظر سنجی رو به کل مردم تعمیم داد. نه نظر سنجی از یک قشر رو یه کل مردم تعمیم بدی...

حداقل در اینجا میشه گفت نظر قشر دانشجو اینه ولی اونوقت ین سوال پیش میاد که دانشجوی ما چقدر از اقتصاد و .... سر در میاره که بتونه راجب این نظر بده، همین مطالبی که آقا بهرام دارن میگن...

*Essi*

اخراجی موقت
حالا اگر من یه چیزی بگم بحث شاید منحرف بشه، ولی آقا اسماعیل واقعاً معتقدی نظرسنجی های اینجا رو میتونی تعمیم بدی به نظر کل جامعه؟
قبلاً هم گفتم اینها فقط یک قشر از جامعه هستند، از نظر علم آمار نظرسنجی ای معتبره که رندوم باشه بین تمام اقشار جامعه و همه اقشار به صورت مساوی درش سهم داشته باشن،

نه نمیتوانیم تعمیم به کل جامعه بدهیم.
اما من به نهادهای داخل ایران که خود را به اصطلاح بیطرف مینامند و نظرسنجی انجام میدهند،اعتماد ندارم.

اگر میشد یک نظرسنجی عمومی انجام داد و بیطرفانه خیلی خوب میشد.
مطمئن باشید اگه اکثریت میگفتند من هم قبول میکردم.
اما من اکنون هیچ کدام از این نهادها را قبول ندارم،چون کاملا وابسته به حکومت هستند و از آن بودجه میگیرند.
مثل شورای نگهبان که خودش وابسته به یک فرد است.

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمودارها و آمارهای این دولت اصلا درست نیست و باعقل جور در نمیاد
و با این وضع اقتصادی که داریم باور کردن این خبر محاله
به عقلم مراجعه کردم تایید نکرد...

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما من به نهادهای داخل ایران که خود را به اصطلاح بیطرف مینامند و نظرسنجی انجام میدهند،اعتماد ندارم.

اما من اکنون هیچ کدام از این نهادها را قبول ندارم،چون کاملا وابسته به حکومت هستند و از آن بودجه میگیرند.

تو هم آقا اسی به درد رئیس جکهوری می خوری ها

خوب آسمون ریسمون به هم می بافی

موضوع از شرق بود غرب یو مطرح می کنی تو مشتت شمال رو نشون میدی با باد به سمت جنوب حرکت می کنی:smile:

wasper

عضو جدید
دقیقا مثل خودت :cool:

:eek::eek::eek:
شما یخچال و تی وی تون مارکشون چیه ؟

اینایی که شمردی رفاه بود ؟

اسدآبادی راست میگفت که تو اروپای کافر (از نگاه آخوندها) اسلام اجرا میشه ولی تو ایران مسلمان خبری از اسلام نیست !
اینایی که تو رفاه میدونی از نظر قرآن اسرافه !:w06:
رفاه اینه که طرف با خیال آسوده بیاد در سایه رفاه و امنیت اقتصادی سرمایه گذاری کنه .
رفاه اینه که ویکی پدیا ***** نشه !!!!!!!
رفاه اینه که تو دوره کارشناسی حداقل یه بار با وسائیل آزمایشگاه ور بری !
رفاه اینه که بدون اینکه فکر خورد و خوراک و پوشاک داشته باشی به تحقیق علمیت بپردازی !
رفاه اینه که یه ورزشکار به جای فکر کردن به مسکن و خوراک و پوشاک و . . .به فکر ورزش قهرمانیش باشه !
.
.
.
.
.
البته تقصیر تو نیست ! تقصیر منطق نداشتته !:w06:
باز هم توهین کردی.واقعا متاسفم
در ضمن پستتون بیشتر قاطی کردن چند موضوع مختلف با هم بود که ارزش جواب دادن نداره.
من نمیدونم داشتن وسیله ازمایشگاهی چه ربطی به فی ل تر کردن ویکی پدیا داره.
در ضمن تابلو هست که این پست را از روی ناراحتی و عصبانیت دادی.
چون کلمه فی ل تر بدون اسپیس نوشتی که این معلوم هست که بدجوری حرصت دادم.
اون دعوا تو تاپیک تراکتور بحثش متفاوت هست و نباید بحث را قاطی کنی.
در ضمن اگر بچه داری.دلم به حالت بچه هات میسوزه.از دست بیچاره میشوند.خیلی خشن هستی:biggrin::biggrin:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

راجب اون نظرسنجی های انتخابات که واست گذاشتم چی؟

اونها کاملاً خارجی بودن و کاملاً رندوم و معتبر، اونها رو قبول نداشتی؟
اونها که دیگه کاملاً نشون میداد نتایج انتخابات مورد قبول مردمه و تقریبا توی همه اونها احمدی نژاد 63 درصد بود، ولی....

*Essi*

اخراجی موقت
خوب آسمون ریسمون به هم می بافی

موضوع از شرق بود غرب یو مطرح می کنی تو مشتت شمال رو نشون میدی با باد به سمت جنوب حرکت می کنی:smile:
یعنی من حزب بادم. :smile:
اما نه اینجوری نیست.
اگه واقعا یک فضای آزاد وجود داشت،خیلی بیشتر و بهتر میشد کنار اومد.

وقتی طرف مدام داره به من لگد میزنه،من مجبور میشم،یک سیلی بهش بزنم.

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز

حرفی که مصطفی میزنه صحیحه ولی خوب در مواردی چون این نظرسنجی که تخصصی هست حتی من و شما هم نمی تونیم نظر بدیم و این کار افراد متخصص هست ،

در ضمن شما که اینجا رو قشر تحصیلکرده میدونید پس خودتون و دوستانتون و البته دوستانی از طرف ما هم باید هر نظر و مطلبی رو با تحقیق بگند و ا لا هیچ تفاوتی با قشر بی سواد ندارند

در ضمن آقا اسماعیل شما اگر بخواهید اینگونه نظرسنجی کنید که با کسانی که میگید بهشون اعتماد ندارید که فرقی نخواهید کرد ;)

نمودارها و آمارهای این دولت اصلا درست نیست و باعقل جور در نمیاد
و با این وضع اقتصادی که داریم باور کردن این خبر محاله
به عقلم مراجعه کردم تایید نکرد...

اینجوریام نیست دوست عزیز
اگه قرار باشه در هر مساله ای به ذهن خودمون رجوع کنیم که باید در زندگی اجتماعی رو تخته کرد
اینجوری باید هیچ تفاوت رشته ی دانشگاهی وجود نداشته باشه

یه عده میرن اقتصاد و روابط بین الملل میخونن و در این مورد نظر میدن و یه عده مثل سرمد تخصصشون شیمی هست و نظرشون قابل احترام و همچنین رشته های دیگر

در ضمن این آمار رو سازمان ملل اعلام کرده و شاید هیچ ربطی به فقر و بیکاری و بسته شدن فلان کارخانه نداشته باشه که من و شما بخواهیم با نگاه به اطرافمون اونو ببینیم

توخبرها شنیدید که مثلا فلان کارخانه افتتاح شده ، مثلا اگر سرمایه گذار اون یه شرکت خارجی باشه این میشه سرمایه گذاری خارجی
و این تفاوت داره مثلا با یه شرکتی که قرارداد میبنده و مثلا تونل میسازه و یا تفاوت داره با مبادلات و صادرات و واردات

*Essi*

اخراجی موقت
راجب اون نظرسنجی های انتخابات که واست گذاشتم چی؟

اونها کاملاً خارجی بودن و کاملاً رندوم و معتبر، اونها رو قبول نداشتی؟
اونها که دیگه کاملاً نشون میداد نتایج انتخابات مورد قبول مردمه و تقریبا توی همه اونها احمدی نژاد 63 درصد بود...

نظرسنجی های خارجی و داخلی زیادی هم از پیروزی موسوی و .... حکایت میکرد.
وگرنه اینقدر راحت مردم تن به باور تقلب نمیدادند.
هرچند برای اولین بار اعتراف میکنم،رای من نه موسوی و کروبی بود نه محمود.
بلکه من خودم به محسن رضایی رای دادم.
فقط به خاطر برنامه اقتصادیش.

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز هم توهین کردی.واقعا متاسفم
در ضمن پستتون بیشتر قاطی کردن چند موضوع مختلف با هم بود که ارزش جواب دادن نداره.
من نمیدونم داشتن وسیله ازمایشگاهی چه ربطی به فی ل تر کردن ویکی پدیا داره.
در ضمن تابلو هست که این پست را از روی ناراحتی و عصبانیت دادی.
چون کلمه فی ل تر بدون اسپیس نوشتی که این معلوم هست که بدجوری حرصت دادم.
اون دعوا تو تاپیک تراکتور بحثش متفاوت هست و نباید بحث را قاطی کنی.
در ضمن اگر بچه داری.دلم به حالت بچه هات میسوزه.از دست بیچاره میشوند.خیلی خشن هستی:biggrin::biggrin:
نه
توهین نبود!
گفتم مثل آواتارت نیستی
یعنی مثل آواتارت حیوون نیستی !:whistle:

------------------------------------
:w15::w15::w15:
رفتی دبیرستان یا هنوز تو راهنمائی هستی ؟!!
-------------------------------------

ربط آزمایشگاه و ***** شدن ویکی پدیا به هم اینه که هر دو از امکانات رفاه محسوب میشن !:w16:

ولی من دلم واسه خود تو میسوزه ! که خودتو زدی به خواب !!:cool:

من واسه هر پستی که جوب نداشته باشم بهش جواب نمیدم !
نه اینکه بیام با حرفای بچه گونه بقیه رو به خودم بخندونم !:w12:

*Essi*

اخراجی موقت
در ضمن شما که اینجا رو قشر تحصیلکرده میدونید پس خودتون و دوستانتون و البته دوستانی از طرف ما هم باید هر نظر و مطلبی رو با تحقیق بگند و ا لا هیچ تفاوتی با قشر بی سواد ندارند

در ضمن آقا اسماعیل شما اگر بخواهید اینگونه نظرسنجی کنید که با کسانی که میگید بهشون اعتماد ندارید که فرقی نخواهید کرد ;)

باشه بابا. من تو این نظرسنجی،یک کم اشتباه کردم و سعی میکنم بیشتر بررسی کنم.
اما صداوسیما و تلویزیون خصوصی کاملا درست و مشاغل هم 90 درصد درست بود.

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
E.lahe و wasper عزیز لطفا بحثتون رو رو به اتمام ببرید ، بیخودی چرا دارید با هم جدل میکنید

اینم یه گل تقدیم هردوتون :gol:

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه عده میرن اقتصاد و روابط بین الملل میخونن و در این مورد نظر میدن و یه عده مثل سرمد تخصصشون شیمی هست و نظرشون قابل احترام و همچنین رشته های دیگر
و مهمتر این که این افراد اطلاعاتشون از چه *****هایی رد میشه و تحت چه شرایطی !!

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی من حزب بادم. :smile:
اما نه اینجوری نیست.
اگه واقعا یک فضای آزاد وجود داشت،خیلی بیشتر و بهتر میشد کنار اومد.

وقتی طرف مدام داره به من لگد میزنه،من مجبور میشم،یک سیلی بهش بزنم.

آقا اسی مشکل اینه که سریع به خودت میگیری و بعدش فکر می کنی صبر داری

:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

wasper

عضو جدید
نه
توهین نبود!
گفتم مثل آواتارت نیستی
یعنی مثل آواتارت حیوون نیستی !:whistle:

------------------------------------
:w15::w15::w15:
رفتی دبیرستان یا هنوز تو راهنمائی هستی ؟!!
-------------------------------------

ربط آزمایشگاه و ***** شدن ویکی پدیا به هم اینه که هر دو از امکانات رفاه محسوب میشن !:w16:

ولی من دلم واسه خود تو میسوزه ! که خودتو زدی به خواب !!:cool:

من واسه هر پستی که جوب نداشته باشم بهش جواب نمیدم !
نه اینکه بیام با حرفای بچه گونه بقیه رو به خودم بخندونم !:w12:

اولا خودتی
دوما هم در یک رشته فوق لیسانس دارم و هم در یک رشته دیگر لیسانس دارم
حداقل اهل تمسخر کردن و توهین کردن نیستم.خدا را شکر میکنم.
بعدش اگر من اشتباهی دارم.شما با منطق بنده را توجیه کن.نه اینکه توهین کنی

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا خودتی
دوما هم در یک رشته فوق لیسانس دارم و هم در یک رشته دیگر لیسانس دارم
حداقل اهل تمسخر کردن و توهین کردن نیستم.خدا را شکر میکنم.
بعدش اگر من اشتباهی دارم.شما با منطق بنده را توجیه کن.نه اینکه توهین کنی
اولا یه شخص محترم درخواست کرد که ادامه ندیم !

ولی نظر همه واسه خودش محترمه .
پس من در نظر تو حیوونم
ولی نظر من همون نظر سابقه !
حیوون نیستی !:w16:

تو هم توجیه بشو نیستی !

wasper

عضو جدید
اولا یه شخص محترم درخواست کرد که ادامه ندیم !

ولی نظر همه واسه خودش محترمه .
پس من در نظر تو حیوونم
ولی نظر من همون نظر سابقه !
حیوون نیستی
!:w16:

تو هم توجیه بشو نیستی !

باور کن 2 دقیقه روی این جمله فکر کردم متوجه نشدم.
لطفا بیشتر توضیح بده.
من کی به شما گفتم حیوون؟>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نظرسنجی های خارجی و داخلی زیادی هم از پیروزی موسوی و .... حکایت میکرد.
وگرنه اینقدر راحت مردم تن به باور تقلب نمیدادند.
هرچند برای اولین بار اعتراف میکنم،رای من نه موسوی و کروبی بود نه محمود.
بلکه من خودم به محسن رضایی رای دادم.
فقط به خاطر برنامه اقتصادیش.
داره خوشم میاد ازت داش اسی:gol:
رضایی رو خوب اومدی، می خوامت، من رضایی رو زیاد نمی شناختم ولی خیلی خوب ظاهر شد توی انتخابات و به خاطر احساسای شدن فضا اینقدر کم رای آورد، دور بعد اگر اومد فعلاً گزینه ای بهتر از رضایی سراغ ندارم، هرچند حرف شنوی شدیدی از آقای هاشمی داره...

ولی حالا می خوام بدونم کدوم نظر سنجی خارجی از پیروزی موسوی خبر میداد؟ ما که ندیدیم! میشه بذاری ببینیم؟

اون نظر سنجی هایی هم که واستون گذاشتم یکیش مال قبل انتخابات بود که میگفت بیشترین به احمدی رای میدن و دو تای دیگش بعد انتخابات که میگفت اگه دوباره هم برگزار بشه به احمید رای میدیم (با ریزش رای موسوی) و از نتایج انتخابات راضی بودن حدود 80 درصد شرکت کنندگان....

*Essi*

اخراجی موقت
ولی حالا می خوام بدونم کدوم نظر سنجی خارجی از پیروزی موسوی خبر میداد؟ ما که ندیدیم! میشه بذاری ببینیم؟

اکثرا که الان فیـــلتره.
من هم گفتم فیـــلترشکن ندارم که باز کنم برات بذارم.

ولی این یک نمونه داخلیش بود:

http://www.aftabnews.ir/vdcc40qo.2bqxi8laa2.html

برای نظرسنجی های خارجی هم به جدول سایت زیر مراجعه کنید.
که چندین منبع مختلف را نشان میدهد، با تضاد بسیار زیاد.

http://en.wikipedia.org/wiki/Iranian_presidential_election,_2009

آخرین ویرایش:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اکثرا که الان فیـــلتره.
من هم گفتم فیـــلترشکن ندارم که باز کنم برات بذارم.

ولی این یک نمونه داخلیش بود:

http://www.aftabnews.ir/vdcc40qo.2bqxi8laa2.html

برای نظرسنجی های خارجی هم به جدول سایت زیر مراجعه کنید.
که چندین منبع مختلف را نشان میدهد، با تضاد بسیار زیاد.

http://en.wikipedia.org/wiki/Iranian_presidential_election,_2009
میشه خودتون بگید کدومشون معتبر تره؟؟؟

از بین اون نظر سنجی ها 14 تاش به نفع احمدی بود و 12 تاش به نفع موسوی، و در این بین فقط سه تای آنها خارجی بود، که دو تای آن به نفع احمدی نژاد. و البته یکی از نتایج نظر سنجی های خارجی رو قرار نداده.
و جالب اینجاست در نظر سنجی روزنامه اعتماد ملی احمدی نژآد اوله و کروبی دوم و موسوی سوم!!!

به نظر خودت وجداناً کدومش معتبر تره؟

*Essi*

اخراجی موقت
میشه خودتون بگید کدومشون معتبر تره؟؟؟

از بین اون نظر سنجی ها 14 تاش به نفع احمدی بود و 12 تاش به نفع موسوی، و در این بین فقط سه تای آنها خارجی بود، که دو تای آن به نفع احمدی نژاد. و البته یکی از نتایج نظر سنجی های خارجی رو قرار نداده.
و جالب اینجاست در نظر سنجی روزنامه اعتماد ملی احمدی نژآد اوله و کروبی دوم و موسوی سوم!!!

به نظر خودت وجداناً کدومش معتبر تره؟

به غیر از نظرسنجی "الف" که دقیقا زده تو خال با پیش بینی 63 درصد!!!!
بقیه یک آمار و اختلاف نزدیک را پیش بینی کرده اند.
حتی اگر محمود را پیروز بدانیم،این اختلاف آرای زیاد محال است!!!!

به هر حال،موسسه جهاد دانشگاهی در نظرسنجی دیروزش عنوان کرده که 84 درصد مردم تهران از وضعیت موجود به شدت ناراضی هستند.

اگر فضای بازی واسه ارائه نظرسنجی ها وجود داشت،بهتر بود.
اما الان هیچ کدوم معلوم نیست.

بالا