علت افزایش 86 درصدی سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ایران ؟

علت افزایش 86 درصدی سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ایران ؟

• تعامل بسیار خوب ایران با سایر کشورها در سال گذشته

رای: 2 3.5%
  • احساس امنیت کشورهای خارجی از سرمایه گذاری در ایران به دلیل ثبات بازار ایران

رای: 6 10.5%
  • این خبر بیشتر شبیه یک لطیفه میماند

رای: 43 75.4%
  • هیچکدام از گزینه های فوق را قبول ندارم و نظرم را اعلام خواهم کرد

رای: 6 10.5%

• مجموع رای دهندگان
    57
  • نظرسنجی بسته .

*Essi*

اخراجی موقت
حال من از تو می پرسم بینک و بین الله این خبر صحت داره؟:D
تو تاییدش می کنی؟ دلیل و مدرک برا ردش داری؟

گفتم که به نظر خبرگزاری های فوق،این خبر صحت داره.
اما به نظر شخصی من ،صحت نداره.
چون وضعیت آشفته ایران در سال گذشته،هیچ ساده لوحی را واسه سرمایه گذاری در ایران تشویق نمیکرد.

تنها فرضش همان استعمار گسترده چین است.

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نگفتم خبر درسته،گفتم اگر هم به فرض درست باشه،به معنای سرمایه گذاری چین است.
حالا شما با این فرض،که من اینگونه رای داده ام،بحث بفرمایید و هر علتی را که سبب افزایش 86 درصدی سرمایه گذاری شده،بفرمایید.:gol:

اینجوی نشد ، شما میگی این خبر غلطه ؟؟
فرض کردن که نیست ، مثل اینکه باورت بر غلط بودن خبره ، درسته ؟؟؟

اینو مشخص کن در ادامه به درخواستی هم که کردی نی پردازیم

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون وضعیت آشفته ایران در سال گذشته،هیچ ساده لوحی را واسه سرمایه گذاری در ایران تشویق نمیکرد.

آها این شد

حالا یه سوال ،
آیا این آمار محصول خبرگزاری فارس و رجاست؟؟؟

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز

یعنی خبر آنکتاد دروغه:surprised:

bpcom

عضو جدید
کاربر ممتاز
ميزان متوسط جذب سرمايه گذاري مستقيم خارجي در ايران در سال هاي 1995 تا 2005 ، يک ميليارد و 251 ميليون دلار بود که در 2006 به يک ميليارد و 600 ميليون دلار ؛ در 2007 به يک ميليارد و 670 ميليون دلار و در سال 2008 به يک ميليارد و 615 ميليون دلار رسيد و 2009 هم اين رکورد با ثبت 3 ميليارد دلار سرمايه گذاري مستقيم خارجي شکسته شد

میشه ازتون بخوام آمارها و نمادهایی را که بر این رشد 86% صحه بگذارد رو ارائه بدید تا من به شخصه از این جهالت در بیام و باور کنم که مملکتم رو به پیشرفت هست .. فقط اصل منبع سازمان ملل را ارائه بدید نه گزارش داخلی رو..یعنی متن کامل سازمان ملل به زبان اصلی نه متن ترجمه شده فارسی .

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنزین چینی!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینو دیگه نشنیده بودم.
مگه چین،نفت داره؟؟؟؟
والا من که نمیدونم
الان میرم خبرش رو میذارم :w16:

حالا واقعا خبر درشته؟!
ممکنه واسه کسی که نون روزش رو هر روزه درمیاره درشت نباشه !
ولی واسه سرمایه گذار درشته !:w06:
یکم وجدان داشته باشید.اون دنیا باید جوابگو باشید.
زحمتی که این نظام داره برای ما میکشه .هیچ جای دنیا وجود نداره.
وضع زندگیتون را با 10 سال گذاشته مقایسه کنید.میبینید چقدر راحت زندگی میکنید.
من خودم در اروپا بودم.
بیچاره ها از ترس پول برق یک لامپ تو خونه شون ندارند.
شب ها کور میشوند.
فقط در اونجا قشر پو.لدار میتونند که تلویزیون ها و وسایل زندگی اخرین مدل داشته باشند.
ولی من اکثریت کسایی که میشناسم قشر متوسط و کارمند هستند.ولی در خونه انها بهترین وسایل زندگی وجود داره.
یکم قدر شناس باشید.اون دنیا باید جوابگو باشید
:eek::eek:
نکنه آفریقا بردنت و الکی بهت گفتن اینجا اروپاس ؟!! :cool::eek:

wasper

عضو جدید
ایران دارای دومین منابع گازی جهان،منابع بزرگ نفتی،مس و.... است.
هیچ چیزی کم ندارد که امروز چین،اقتصاد ایران را در دست بگیرد.

شما هرچیزی را با نمونه مشابه مقایسه بفرمایید.:gol:

این مواردی که شما فرمودی،به اصلاح الگوی مصرف و اسراف ما ایرانی ها مربوط میشه،نه بدبختی اروپایی ها.

پس خودتون فهمیدید دلیل اینکه در بعضی جا ها ضعف داریم چیه.
میخواستم همین را ازت بخونم.
این خود ما ایرانی ها هستیم که باعث بدبختی خودمون میشیم. .وقتی خودمون اصراف نداریم.
پس تقصیر خودمون هست نه نظام.

wasper

عضو جدید
والا من که نمیدونم
الان میرم خبرش رو میذارم :w16:

ممکنه واسه کسی که نون روزش رو هر روزه درمیاره درشت نباشه !
ولی واسه سرمایه گذار درشته !:w06:

:eek::eek:
نکنه آفریقا بردنت و الکی بهت گفتن اینجا اروپاس ؟!! :cool::eek:

نه بابا .
مثل اینکه تو و جنگلی صاحب تور مسافرتی بودید.
و چون شما ها تو توهم جدایی طلبی و هستید.فکر کردید که تبریز هم جز کشور اذربایجان و اروپا هست.
من را بردید تبریز
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه ازتون بخوام آمارها و نمادهایی را که بر این رشد 86% صحه بگذارد رو ارائه بدید تا من به شخصه از این جهالت در بیام و باور کنم که مملکتم رو به پیشرفت هست .. فقط اصل منبع سازمان ملل را ارائه بدید نه گزارش داخلی رو..یعنی متن کامل سازمان ملل به زبان اصلی نه متن ترجمه شده فارسی .

به روی چشم

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا .
مثل اینکه تو و جنگلی صاحب تور مسافرتی بودید.
و چون شما ها تو توهم جدایی طلبی و هستید.فکر کردید که تبریز هم جز کشور اذربایجان و اروپا هست.
من را بردید تبریز
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
طفلی باز قاطی کرد !
آقا پسر این یه تایپیک دیگس ! :w16:

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز

بله به نظر من این خبر کاملا جعلی و ساخته یک سازمان در پیت است.

این فایل رو دانلود کنید
http://www.unctad.org/Templates/Download.asp?docid=13423&lang=1&intItemID=5539

و نام ایران رو جستجو کنید و مطالب صفحه 170 رو مطالعه کنید

خوبیش اینه که میتونید با کشورهای دیگه هم مقایسه کنید که چه کشورهایی سقوط داشته اند و ایران صعود داشته

اینم سایت www.unctad.org

آخرین ویرایش:

mahan 2

عضو جدید

دادش من اینا اصن سازمان ملل رو قبول ندارن ....:cool:
چه برسه به اماراش.

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
شما فقط کافی به یکی از ادارات برید. مثلا اداره تعاون. اونجا اگه ادمهای خوبی باشن بهتون میگن که اوضاع اقتصادی ایران چقدر داغونه.
من خودم رفتم که ببینم خودشون چهطرهایی دارن. چون قبلا خودشون یه سری طرح داشتن که روش تسهیلات میدادن. مسئول اونجا گفت که الان ما طرح نداریم. اگر هم شما طرح داشته باشید ما همون اول باهاتون شرط میکنیم که هیچ تسهیلاتی بهتون نمیدین. خودتونین و خودتون.
الان هیچ کاری در ضمینه صنعت تو ایران جواب نمیده. گفت تنها چیزی که الان خوبه اینه که از این شرکتهای پیمانکاری داشته باشید.
متاسفانه این دولت منابع مارو نابود کرد. کمر نفت و گازمون شکست. پول کلانی رو صرف پروژهای دروغ کرد. جدیدن هم سکویی که به دروغ افتتاح کردند بسته شد.
ایران بدون نفت و گاز هیچی ازش نمیمونه. هیچی. و این دولت هم خوب فهمیده برای نابودی ایران دست رو چی بذاره.
چاههای گازمون به اب خوردن و چاههای نفتمون بدلیل برداشت بی رویه فشارش خوابیده و نفت بالا نمیاد.
الان هیچ کشوری برای سرمایه گذاری به ایران نمیاد. چون ایران تحریمه و توان تامین تجهیزات لازم رو نداره.
هزینه های صنعت نفت و گاز بحدی بالاست که ریسک توش معنایی نداره. ولی این دولت با یه برنامه ریزی کاملا دقیق که مطمئنا سالها روش کار کرده داره این صنعت رو نابود میکنه.
اگه 8 سال خاتمی نبود تا الان همینم نداشتیم.

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما فقط کافی به یکی از ادارات برید. مثلا اداره تعاون. اونجا اگه ادمهای خوبی باشن بهتون میگن که اوضاع اقتصادی ایران چقدر داغونه.
من خودم رفتم که ببینم خودشون چهطرهایی دارن. چون قبلا خودشون یه سری طرح داشتن که روش تسهیلات میدادن. مسئول اونجا گفت که الان ما طرح نداریم. اگر هم شما طرح داشته باشید ما همون اول باهاتون شرط میکنیم که هیچ تسهیلاتی بهتون نمیدین. خودتونین و خودتون.
الان هیچ کاری در ضمینه صنعت تو ایران جواب نمیده. گفت تنها چیزی که الان خوبه اینه که از این شرکتهای پیمانکاری داشته باشید.
متاسفانه این دولت منابع مارو نابود کرد. کمر نفت و گازمون شکست. پول کلانی رو صرف پروژهای دروغ کرد. جدیدن هم سکویی که به دروغ افتتاح کردند بسته شد.
ایران بدون نفت و گاز هیچی ازش نمیمونه. هیچی. و این دولت هم خوب فهمیده برای نابودی ایران دست رو چی بذاره.
چاههای گازمون به اب خوردن و چاههای نفتمون بدلیل برداشت بی رویه فشارش خوابیده و نفت بالا نمیاد.
الان هیچ کشوری برای سرمایه گذاری به ایران نمیاد. چون ایران تحریمه و توان تامین تجهیزات لازم رو نداره.
هزینه های صنعت نفت و گاز بحدی بالاست که ریسک توش معنایی نداره. ولی این دولت با یه برنامه ریزی کاملا دقیق که مطمئنا سالها روش کار کرده داره این صنعت رو نابود میکنه.

:surprised::surprised::surprised::eek:
نتیجه این تحلیل مهندسی رو 8 سال دیگه می بینیم

mahan 2

عضو جدید
چقد یکی دو میلیارد دلار زیاده ......:biggrin::biggrin:
کشور یونان بودجه سالانش 20 میلیارد یورو هستش.
18 میلیاردش از طریق توریسم هستش. و دو میلیارد دیگه .....

اگه این جور کشورا دست ..... بودش الان به گند کشیده شده بود.

2 میلیارد دلار شدش پول.
روز به روز مردم دارن فقیر تر میشن ..... امار بیخود ندین.
سال 75 تو دولت ..... یه پسر میتونست با یه ذره سختی به یه نون و نوایی برسه .
الان چی ؟ خر بیار باقالی بار کن.
با چهار تا امار نادرست (مخصوصا این نسبت هاشون ) تا کی میخان الکی حرف بزنن.
حتی من تو یکی از شماره های همشهری خوندم که وزیر نفت میگفت ما این امار هارو قبول نداریم.
آنچه عیان است چه حاجت به بیان است.

سرمد حیدری

مدیر تالار
:surprised::surprised::surprised::eek:
نتیجه این تحلیل مهندسی رو 8 سال دیگه می بینیم

این واقعیت نفت و گاز ماست.
همینطور که نتیجه 8 سال خاتمی رو الان متوجه میشید. البته زمان خودش هم بی نظیر بود.
اگه 8 سال خاتمی نبود الان نمیتونستیم با تحریم بنزین مقابله کنیم.

mahan 2

عضو جدید
چن بار تا حالا شما ها که ادعای بهشت بودن ایران رو میکنین از جلوی وزارت صنایع ومعادن گذشتین؟

تا حالا دیدن که چقد جمع میشن میان جلوش و رو پلاکارت هاشون نوشته

2 ماه از مصوبه دولت گذشت یا 13 ماه حقوق نگرفتیم
15 میلیارد کجاست ؟

اینا یعنی چی؟

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز

چقد یکی دو میلیارد دلار زیاده ......:biggrin::biggrin:
کشور یونان بودجه سالانش 20 میلیارد یورو هستش.
18 میلیاردش از طریق توریسم هستش. و دو میلیارد دیگه .....

اگه این جور کشورا دست ..... بودش الان به گند کشیده شده بود.

2 میلیارد دلار شدش پول.
روز به روز مردم دارن فقیر تر میشن ..... امار بیخود ندین.
سال 75 تو دولت ..... یه پسر میتونست با یه ذره سختی به یه نون و نوایی برسه .
الان چی ؟ خر بیار باقالی بار کن.
با چهار تا امار نادرست (مخصوصا این نسبت هاشون ) تا کی میخان الکی حرف بزنن.
حتی من تو یکی از شماره های همشهری خوندم که وزیر نفت میگفت ما این امار هارو قبول نداریم.
آنچه عیان است چه حاجت به بیان است.

این واقعیت نفت و گاز ماست.
همینطور که نتیجه 8 سال خاتمی رو الان متوجه میشید. البته زمان خودش هم بی نظیر بود.
اگه 8 سال خاتمی نبود الان نمیتونستیم با تحریم بنزین مقابله کنیم.

چرا دارین بحث رو عوض می کنید؟؟؟

بحث بر سر چی بود ؟؟ اینکه آیا در سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ایران افزایش 86 درصدی صورت گرفته یا نه که مدارکش عنوان شد در چند پست قبل

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
آماری بهتز از وضعیت معیشتی مردم جامعه ؟!!

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
این که عدد رو چطوری به دست آوردن رو نمی دونم ولی ...
اگه درست هم باشه به خاطر امنیت سرمایه گذاری توی ایران نیست
توی کشور های حاشیه خلیج فارس همه رکوده ملت سرمایه هاشون رو آوردن ایران، نه به این خاطر که اقتصاد ما خیلی خوبه و از رکود دنیا در امون مونده، به این دلیل که ما عضو تجارت جهانی نیستیم و رکود جهانی روی ما تاثیر بسیار کمی داشته

mahan 2

عضو جدید
تیتر روزنامه همشهری رو خوندین که نوشته بود.

قیمت افسانه ای نفت.
(حرفام از همون روزنامست.)

زمان اقای خاتمی قیمت نفت دور و بر 66 دلار ( کمتر یا بیشتر ) بودش.
ما اون همه هواپیمایه درست حسابی( نسبت به الان )داشتیم و یک سری از هواپیماهایه
داغون رو برا بار بری دادیم. اون زمان جمع شدن فک کردن که قسمت پرواز ما نیاز به هواپیما های جدید داره.
رفتن و سهام شرکت ایر لاین رو خریدن واز این طریق هواپیماهایه جدیدی رو اوردن.

در حال ما که قیمت های افسانه ای 162 دلار رو دیدم و ....
الان هواپیماهایی که داریم مصرف میکنیم همون هواپیماهای دولت قبلی هستش+ اونایی که برای بار بری استفاده میکنن.

اون زمان بودجه ی بخش هوایی ما چقد بوده و الان چقده .

ما روزانه حدود 5 میلیون بشکه نفت صادر میکریدم. شماها این رقم رو ضربدر 160 دلار بکنید و
سپس ضربدر 365 . این رقم کجاها مصرف میشه.

در ضمن بجز پول گاز و .... .

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
دادش من اینا اصن سازمان ملل رو قبول ندارن ....:cool:
چه برسه به اماراش.

سرمد حیدری

مدیر تالار
چرا دارین بحث رو عوض می کنید؟؟؟

بحث بر سر چی بود ؟؟ اینکه آیا در سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ایران افزایش 86 درصدی صورت گرفته یا نه که مدارکش عنوان شد در چند پست قبل

اینا همه به سرمایه گذار خارجی ربط داره.
بالاخره ما باید این سرمایه گذاری رو حس کنیم یا نه. باید ببینیم این سرمایه گذاری تو کدوم بخشها بوده و تاثیر مثبت اون چطوریه.
یه چیز دیگه هم هست.
سرمایه گذاری داریم تا سرمایه گذاری.
گواتمالا هم میتونه تو نفت و گاز ما سرمایه گذاری کنه. BP و EXXON و SELL و TOLAL هم میتونن سرمایه گذاری کنن. باید دید کیا سرمایه گذاری کردن.
اینایی که گفتم دلایلی بود که ما سرمایه گذاریمون اصلا خوب نیست.

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالاخره ما باید این سرمایه گذاری رو حس کنیم یا نه. باید ببینیم این سرمایه گذاری تو کدوم بخشها بوده و تاثیر مثبت اون چطوریه.
یه چیز دیگه هم هست.
گواتمالا هم میتونه تو نفت و گاز ما سرمایه گذاری کنه. BP و EXXON و SELL و TOLAL هم میتونن سرمایه گذاری کنن. باید دید کیا سرمایه گذاری کردن.

اینها دلیل نبود سفسطه بود آق سرمد

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه چیز دیگه هم هست.

من با اینا کاری ندارم چون توش متخصص نیستم ، شما هم سرمد عزیز فقط دارین در بخش نفت و گاز نظر میدید ، نظرت درست اما نمیشه به کل نسبت داد

همونطور که گفتم بحث من رو چیزایی نیست که شما گفتی ، اگه به اول هم برگردی من بحثم رو این نظرسنجی بود ، خلاصه قبول دارید که افزایش صورت گرفته یا خیر ، حالا گواتمالا یا فرانسه یا چین ، بالاخره این پول وارد صنعت ما شده و این خبر درسته

یا اینکه فکر می کنید غلطه این خبر؟؟؟

سرمد حیدری

مدیر تالار

این سرمایه گذاری مربوط به low-carbon هست. یعنی اقتصادی که توی اون گازهای گلخونه ای کمتری وارد اتمسفر میشه.
این سرمایه گذاری به بخشهایی از کشور که ما بهش نیاز داریم مربوط نمیشه. مثلا مشکل اصلی ما که نفت و گاز هست رو شامل نمیشه.

mahan 2

عضو جدید
1000 تومن با 2000 تومن چه فرقی .... بقیه ی کشور ها رو هم نگاه کنین.

عرض کردم 1 وقتی 2 شد.
نسبت میشه 100 درصد.

بالا