عجب داداشهایی پیدا میشن!!!

*amin-amin*

عضو جدید
نقل قول از طرف يه نفر ديگه است:

یه افغانیه بود نزدیک خونمون کفاشی میکرد یه بار کفشمو بردم پیشش درست کنه شروع کرد به درد دل که تو افغانستان عاشق یه دختره شدم پول نداشتم اومدم اینجا کار میکنم پولامو میفرستم اونجا داداشم نیگه داره زیاد که شد برم اونجا خونه بگیرم مغازه بگیرم زن بگیرم و اینا.

آقا گذشت یهویی یه روز گفت من هفته دیگه میرم و حلالم کن و ... یهویی ۲ هفته بعدش دیدم برگشته گقتم چی شد؟ گفت پولو فرستادم داداشم خونه گرفت مغازه گرفت اون دختری که من عاشقش بودم رو هم گرفت!

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز

یه افغانیه بود نزدیک خونمون کفاشی میکرد یه بار کفشمو بردم پیشش درست کنه شروع کرد به درد دل که تو افغانستان عاشق یه دختره شدم پول نداشتم اومدم اینجا کار میکنم پولامو میفرستم اونجا داداشم نیگه داره زیاد که شد برم اونجا خونه بگیرم مغازه بگیرم زن بگیرم و اینا.

آقا گذشت یهویی یه روز گفت من هفته دیگه میرم و حلالم کن و ... یهویی ۲ هفته بعدش دیدم برگشته گقتم چی شد؟ گفت پولو فرستادم داداشم خونه گرفت مغازه گرفت اون دختری که من عاشقش بودم رو هم گرفت!

واقعیت روزگار همینه.
الان دیر بجنبی کلاهت پس معرکست.
ادم بهتره تو واقعیت زندگی کنه تا توی خیال و وهم

kiana -m

عضو جدید

اگر این داستان واقعی باشه که خیلی در حق این بنده خدا ظلم شده .

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
حقش بود مگه تو افغانستان ملت کفش نمیپوشن که اومده ایران واکسی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنظر که داستان واقعی بنظر نمیاد...

ولی حالا چرا از افغانیها خرج این داستان کردند ؟!