با تشکر از همه دوستانی که تا اینجا نظرات خودشون رو اعلام کردن.
قبل از شروع بحث جا داره به یه نکته اشاره بکنم. اونم اینه که مسئله مهم در شک کردن اینه که بتونیم به یه تشخیص درست از شک برسیم تا بتونیم در مراحل مختلف زندگی در جایگاه مناسب شک کنیم و در جایگاه نامناسب از اون پرهیز کنیم. چون همونطور که هممون میدونیم شک گاهی اوقات به ما کمک میکنه به یقین برسیم، گاهی از یه ضرر بزرگ جلوگیری میکنه و گاهی هم باعث صدمات بزرگ و جبران ناپذیری از نظر مادی و معنوی میشه. پس مهمه که موقعیتهای مختلف رو بررسی کنیم. ببنیم کجا شک لازمه و کجا نه تنها لازم نیست بلکه نباید ذره ای به شک درونی خودمون به اصطلاح میدان بدیم.
آره خیلی پیش اومده.
تو هر زمینه ای که بگی.
البته خب فک کنم تو مسائل اعتقادی تا شک نکنی به یقین نمیرسی،به شرطی که دنبال برطرف کردن شکت بربیای نه اینکه توش بمونی!!!!
این یکی از جاهایی هست که شک از نظر من نه تنها جایزه بلکه لازمه. شک کردن در عقیده نه تنها ممکنه باعث ثابت قدم شدن در اون عقیده میشه، بلکه ممکنه به غلط بودن اون عقیده برسیم که باز هم مطلوبه. چون عقیده چیزیه که افراد به خاطرش از همه چیزشون میگذرن و ممکنه به خاطرش هر کاری بکنن. من جمله گرفتن جون افراد. پس یه عقیده غلط میتونه خیلی خطرناک باشه.
بحث جالبی مطرح کردید امیدوارم خوب پیش بره:گل
سلاام دوست قدیمی
آره من الان خیلی وقته به اعتقاداتم شک کردم
معمولا اگه به آدمها شک کنم خیلی زود خودمو قانع میکنم.یا طرف رو امتخان می کنم یا باهاش حرف میزنم یا...
درباره مسایل سیاسی اصلا وارد نمیشم که بخوام شک کنم
سیاست رو فقط کسایی که توش هستن ازش سر در میارن
مردم عامه عروسک های خیمه شب بازی سیاستمدارانند
سلام. خوشحالم که به این تاپیک سر زدید.

در پی برطرف کردن شکتون تلاش کردید؟ نتیجه چی شد؟

راجع به شک به آدمها میخواستم ازتون خواهش کنم یه مثال بزنید. البته اگه خصوصی نیست.
من کلابه افرادی که تازه با آنها دوست میشم شک میکنم
شك بعضي وقتاش خوبه ولي ببيشتر مواقع پدرتو در مياره. من بيشترين شكي كه داشتم راجع به انتخاب دانشگاه بود كه اخرشم گند كاشتم
این یکی از همون مواردی هست که ابتدای همین پست عرض کردم. اگه امکان داره توضیح بدید که قضیه انتخاب رشتتون چی بوده.
آره متاسفانه بعضی وقتام درست و به جا بود شکم
البته اینکه به جا شک کردید جای خوشحالی داره. فرض کنید در اون مورد شک نمیکردید و زمان باز هم سپری میشد. نتیجتا متحمل ضرر بیشتری میشدید.
هی تاپیکت خیلی مشکوکه هااا
من هم به همه چیز شک میکنممخصوصا بیشتر به اعتقادات جالبیش اینجاس که من شک رو برطرف میکنم ولی اون باز میاد سراغم منم بهش محل نمیدم و میفهمم این خوده شیطونه
اگه باز میاد سراغتون دو تا جنبه داره. یا هنوز شکتون بر طرف نشده یا افکار مزاحم و بی ارزشی هستند که شما رو احاطه کردن. ولی اگر یک موضوع رو چند بار و از طریق منابع مختلف چک کنید یقینا شکتون برطرف میشه.
از کلیه دوستان عذرخواهی میکنم به خاطر اینکه سهمیه تشکرام تموم شده. در اولین فرصت جبران میکنم.