frozen eyes
عضو جدید
پسرا فقط ادعا دارن همین...همشونم زن میگیرن...من مشتاق نیستم الکی هم حرف نمیزنم....شب خوشپسرا دلایلشون واسه ازدواج نکردن زیاده و هزار بار هم تکرار کردن ولی حالا بگید شما چرا انقدر مشتاق ازدواجید؟؟؟؟؟؟؟؟
پسرا فقط ادعا دارن همین...همشونم زن میگیرن...من مشتاق نیستم الکی هم حرف نمیزنم....شب خوشپسرا دلایلشون واسه ازدواج نکردن زیاده و هزار بار هم تکرار کردن ولی حالا بگید شما چرا انقدر مشتاق ازدواجید؟؟؟؟؟؟؟؟
بامزه ای مثل دادشم که عصبی میشه....شب خوشحقیقتم میگی......میگه زور میگه........
البته باید بگیم هیچ انسانی بدون همسر خوشبخت نمیشه.چون هردو به هم نیاز دارنهیچ مردی بدون زن خوشبخت نمیشه...زندگی پول نیست
اینو جدی گفتی؟وای که چه حالی میده تیغ زدن پسرا
من که حالت تهوع بم دست میده وقتی در مورد همچین دخترایی صحبت میکنین.این موجودات حیف اسم ادمه واسشون.دختر وپسر هم نداره.چون من بر عکسشم دیدم.
ولی کلا روی حیوون رو هم سفید کردن این ادما
اینو جدی گفتی؟
یکم بیشتر فک کن.اگه یه خورده هم جدی گفته باشی باید اعدام بشیا.3 ثانیه بیشتر زمان ندارینه بابا شوخی کردم
منو ببخش قول میدم دیگه از این شوخیا نمیکنم
یکم بیشتر فک کن.اگه یه خورده هم جدی گفته باشی باید اعدام بشیا.3 ثانیه بیشتر زمان نداری
با حرفت موافقم بجز کلمه "خیابانی"... خیلی واژه ی سنگینیه... نمی شه به هرکسی گفت... ولی خب از روی عقده یا تربیت نادرست خیلیا رفتارهای اینجوری دارن...به نظر من دخترای عقده ای خیابانی این کارارو میکنن نه یه دختر با شعور
ولی من دلم برا دخترا میسوزه
خیلی از دخترای محلمون خواستن از من بتیغن ولی حیونکیا
بد رفت تو پاچشون تا دلتون بخواد ازشون شارژ تیغیدم آخرشم با هیچ کدومشون را بطه برقرار نکردم چون من اصولا اعتقا دارم دختری ارزش همراهی رو داره که با کلی زحمت تورش کنی
نه دخترای امروزی که تو خیابون راه میری بهت نخ میدن
یکم از خود راضی هستی!!ولی من دلم برا دخترا میسوزه
بد رفت تو پاچشون تا دلتون بخواد ازشون شارژ تیغیدم آخرشم با هیچ کدومشون را بطه برقرار نکردم چون من اصولا اعتقا دارم دختری ارزش همراهی رو داره که با کلی زحمت تورش کنی
دیدین گفتم تو هر دو صنف پیدا میشه.دختر پسر هم ندارهولی من دلم برا دخترا میسوزه
آره عزیزمیکم از خود راضی هستی!!
البته فقط یه کم
من نگفتم که تمام فکرو ذهنم پیش دختراستمعلومه این پسرا هستن که کل فکر و ذهنشون اینه که با دخترا رابطه برقرار کنن و واسه این کار حاضرن به هر خفتی تن بدن البته منظورم همه پسرا نیست منظورم اکثر پسرا هست
در هرصورت پسرا حقشونهههههههههه
شاید باورت نشه ولی تا اونجایی که من دیدم دخترا خرج کردنهمتون اول وآخر خرج میکنید تازشم شاید خیلی بیشتر از نیاز
والا من تو اخراج شدن ید طولایی دارم این اکانت فکر کنم ششمین اکانتمه تو باشگاه قبلیا اخراج دایم شدنmishe yakam emzato tozih bedi chera ekhraj yekam emzat gonge.
ینی شما جزو همون دسته از دخترا هستین.اخه اونا همن نظرشون اینه که پسرا حقشونه وگرنه این کارای پست و حیوانی رو انجام نمیدادندر هرصورت پسرا حقشونهههههههههه
خوب پس دقیقا شما از هموناییدمن نمیدونم کیا اینکارو میکنن چرا انکارو میکنن فقط اینو خوب میدونم پسرا حقشونهههه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
زنبورهاي عسل ژاپني با شيوه اي منحصر به فرد از خود دفاع مي کنند | گفتگوی آزاد | 8 | ||
همسر داري به شيوه جديد | گفتگوی آزاد | 8 | ||
O | كشف راز قتل به شيوه لاست !! [قلب يخي] | گفتگوی آزاد | 20 | |
جنگيري از عروسهاي چچني به شيوه اسلامي | گفتگوی آزاد | 12 | ||
شيوه جديد راهزنان و دزدان | گفتگوی آزاد | 1 |