شما یادتون نمیاد

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
شما یادتون نمیاد، اون موقعها مچ دستمون رو گاز می گرفتیم، بعد با خودکار بیک روی جای گازمون ساعت می کشیدیم .. مامانمون هم واسه دلخوشیمون ازمون می پرسید ساعت چنده، ذوق مرگ می شدیم

شما یادتون نمیاد، وقتی سر کلاس حوصله درس رو نداشتیم، الکی مداد رو بهانه میکردیم بلند میشدیم میرفتیم گوشه کلاس دم سطل آشغال که بتراشیم

شما یادتون نمیاد، دوست داشتیم مبصر صف بشیم تا پای بچه ها رو سر صف جفت کنیم.....

شما یادتون نمیاد، بچه که بودیم وقتی میبردنمون پارک، میرفتیم مثل مظلوما می چسبیدیم به میله ی کنار تاب، همچین ملتمسانه به اونیکه سوار تاب بود نگاه میکردیم، که دلش بسوزه پیاده شه ما سوار شیم، بعدش که نوبت خودمون میشد، دیگه عمرا پیاده میشدیم

شما یادتون نمیاد، پاکن های جوهری که یه طرفش قرمز بود یه طرفش آبی، بعد با طرف آبیش می خواستیم که خودکارو پاک کنیم، همیشه آخرش یا کاغذ رو پاره می کرد یا سیاه و کثیف می شد.

شما یادتون نمیاد: از جلو نظااااااااااااااااام ...

شما یادتون نمیاد، اون قدیما هر روزی که ورزش داشتیم با لباس ورزشی می رفتیم مدرسه... احساس پادشاهی می کردیم که ما امروز ورزش داریم، دلتون بسوزه

شما یادتون نمیاد، سر صف پاهامونو 180 درجه باز می کردیم تا واسه رفیق فابریکمون جا بگیریم

شما یادتون نمیاد، اون موقعها یکی میومد خونه مون و ما خونه نبودیم، رو در مینوشتن: آمدیم منزل، تشریف نداشتید!!

شما یادتون نمیاد، خانواده آقای هاشمی رو که میخواستن از نیشابور برن کازرون،تو کتاب تعلیمات اجتماعی

شما یادتون نمیاد: دختره اینجا نشسته گریه می کنه زاری میکنه از برای من یکی رو بزن!! یه نفر هم مینشست اون وسط توی دایره، الکی صدای گریه کردن درمیآورد

شما یادتون نمیاد، یکی از بازی محبوب بچگیمون کارت جمع کردن بود، با عکس و اسم و مشخصات ماشین یا موتور یا فوتبالیستها، یا ضرب المثل یا چیستان ...

جالبه
من دارم به یه نتایجی میرسم

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما هم یادتون می آد ویدیو یه وقتی غیر مجاز بود ، یواشکی خریدو فروش می شد.
شما هم یادتون می آد یه آتاری بود یه دسته خلبانی.
شما هم یادتون می آد با پنجاه تومن می شد کلی خوراکی خرید.
شما هم یادتون می آد ساعت خوش ، نوروز 77 ، مجید جان و...
شما هم یادتون می آد موبایل تازه اومده بود اندازه دسته گوش کوب!
شما هم یادتون می آد پیکان قرمز جوانان، رنو قدیمی ها.
شما هم یادتون می آد یه زمانی نه چندان دور نه اینترنت بود نه موبایل نه لب تاپ نه ماهواره نه ماشین های امروزی نه سی دی نه... اما دنیا قشنگ تر بود و آدم ها شادتر و مهربان تر

sade_messi

عضو جدید
آره يادم مياد
ديگه هيچ نسلي مثل خودمون نمياد آخه ما نسل بعداز جنگ تعدادمون زياد بود به من كه بچگي خيلي خوش گذشت

ad_kh66

عضو جدید
خاطرات چه دورانيه؟!:w10: جز اون جنگياش بقيه شو يادم مياد...
واي يعني اونقد پير شدم كه خاطره هامو بعضيا يادشون نياد!!!:whistle: ولي خوب موندما... اصلا نشون نميدم:redface:

afn741

عضو جدید
شما یادتون میاد بوشابه که میخریدی اگر در درب بطری حرف انگلیسی رو داشت یک نوشابه مجانی جایزه میگرفتی و اگر سری کامل رو میبردی یک جعبه جایزه داشت .
یادتون میاد ادامس خروس نشان ، لباس جایزه میداد . یادتون میاد وقتی قوطی چایی رو باز میکردی استکان کمر باریک و .... جایزه داشت .
یادتون میاد وقتی ایام محرم مردم یا تکیه میرفتند یا مسجد و این قدر پراکندگی هیئت وجود نداشت .
یادتون میاد تلویزیون وقتی تبلیغ کفش ملی رو میکرد و اواز ، ما میریم به مدرسه با ......
یادتون میاد وقتی عید میشد . عیدی بهمون اسکناس 2 تومنی میدادن .
یادتون میاد بعضی اقایون سوار وسپا میشدن و دنبال یه مجلس 2 تومنی بودن .
یادتون میاد چه دوران خوشی داشتیم .

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
شما هم یادتون می آد یه زمانی نه چندان دور نه اینترنت بود نه موبایل نه لب تاپ نه ماهواره نه ماشین های امروزی نه سی دی نه... اما دنیا قشنگ تر بود و آدم ها شادتر و مهربان تر

آره یادش بخیر

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
شما یادتون میاد بوشابه که میخریدی اگر در درب بطری حرف انگلیسی رو داشت یک نوشابه مجانی جایزه میگرفتی و اگر سری کامل رو میبردی یک جعبه جایزه داشت .
یادتون میاد ادامس خروس نشان ، لباس جایزه میداد . یادتون میاد وقتی قوطی چایی رو باز میکردی استکان کمر باریک و .... جایزه داشت .
یادتون میاد وقتی ایام محرم مردم یا تکیه میرفتند یا مسجد و این قدر پراکندگی هیئت وجود نداشت .
یادتون میاد تلویزیون وقتی تبلیغ کفش ملی رو میکرد و اواز ، ما میریم به مدرسه با ......
یادتون میاد وقتی عید میشد . عیدی بهمون اسکناس 2 تومنی میدادن .
یادتون میاد بعضی اقایون سوار وسپا میشدن و دنبال یه مجلس 2 تومنی بودن .
یادتون میاد چه دوران خوشی داشتیم .

راستی چی شد اون همه خوشی؟

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز

نگو نگو.هنوزم دوس دارم مثل بچگیهام با اون اتاری دسته خلبانی بازی کنم چند ساعت.

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما همه اینا رو یادمون میاد چون اون موقع نه کامپیوتری بود نه پلی استیشنی از صبح که پامیشدیم تو کوچه بودیم تا شب به زور میبردنمون خونه یادمه صبح ها اگه مدرسه بودیم بعدالظهر ها تا شب انواع و اقسام بازی ها رو میکردیم و میگفتیم و خوش بودیم ولی الان چی بچه یا پای کامپیوتر یا پلی استیشن مادر و پدر ها هم حساس نه کوچه محیطش امن نیست و دوستا بدن و از این حرفها به قول مهندس رامین بچه ها محل سابق و رفیق گرمابه و گلستان فعلیم که غریب به 27 ساله که همیشه با هم بودیم حتی دوران خدمت میگه ما بچه های بودیم که تو کوچه کلا بزرگ شدیم :biggrin:

afn741

عضو جدید
بازی بچه های اون دوره ، هفت سنگ و تیله بازی و گرگم به هوا و خر پلیس و یک قل و دو قل و ایرو پولی و ....
اما حالا خلاصه شده در کامپیوتر و پلی استیشن و ..... البته ناگفته نمونه اون موقع کوجه و خیابان امنیت کامل داشت ولی الان جرات میخواد بچه رو تو کوچه بفرستی .

ghxzy

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
شما خاما 70 سالم داشته باشین بازم میگین از همه سنمون کمتره
خیلی ام خوب
ای بابا من که هر چی میگم شما مخالفید....:دی
راستی ببینم مگه شما خانوم نیستید؟؟!!!!!!!!

26/6/63
پیر شدیم رفت
کجا پیر شدی داداش ؟تازه اول جوونیتونه.....
حالا منو بگی یه چیز....:دی

ما همه اینا رو یادمون میاد چون اون موقع نه کامپیوتری بود نه پلی استیشنی از صبح که پامیشدیم تو کوچه بودیم تا شب به زور میبردنمون خونه یادمه صبح ها اگه مدرسه بودیم بعدالظهر ها تا شب انواع و اقسام بازی ها رو میکردیم و میگفتیم و خوش بودیم ولی الان چی بچه یا پای کامپیوتر یا پلی استیشن مادر و پدر ها هم حساس نه کوچه محیطش امن نیست و دوستا بدن و از این حرفها به قول مهندس رامین بچه ها محل سابق و رفیق گرمابه و گلستان فعلیم که غریب به 27 ساله که همیشه با هم بودیم حتی دوران خدمت میگه ما بچه های بودیم که تو کوچه کلا بزرگ شدیم :biggrin:
اینا راس گفتی من که همش تو کوچه بودم ...با کتکم نمیومدم تو خونه...:دی
یادش بخیر

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
وایییییییییییییییی چه خوب بود..یه کمشو سنم میرسه یادم میاد..
آخ ممنون که یادآوری کردین..;)

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
آخه هر بار یه جور حرفیدی یه بار به نفع خانومها یه بار به ضررشون

خب بعضی وقتا حق با اوناس باید ازشون دفاع کرد وبعضی وقتا هم نه باید موضع گیری کرد
شما جز این فک میکنی؟