نازي اينايي كه استارتر گفته بعضياشو منم يادمه خيلي قشنگ بودن...
ياد اون روزا بخير....
مثلا کدوماش؟
ياد اون روزا بخير....
ياد اون روزا بخير....
هم اونها دیگه حالا چه گیریه دادیمثلا کدوماش؟
هورا تشکرا درس شد مونده بودم چه جوری ازت تشکر کنمهم اونها دیگه حالا چه گیریه دادی
خوب الان ازم تشکر کن دیگه اندازه 3 روز تشکر کنهورا تشکرا درس شد مونده بودم چه جوری ازت تشکر کنم
باشهخوب الان ازم تشکر کن دیگه اندازه 3 روز تشکر کن
من تقريبا همش يادمه به جز اژير و اين چيزايي كه مربوط به فبل انقلاب ميشهمثلا کدوماش؟
من تقريبا همش يادمه به جز اژير و اين چيزايي كه مربوط به فبل انقلاب ميشه
خو حالاآژیر که مال بعد انقلابه
خو حالا
من اون موقعها نبودم
مگه من چن سالمه همش 21 سالمه نهايت از 19 يال پيشو يادم بياد اونم ديگه خيلي به مغزم بايد فشار بيارم
!!!!!!!!!!!!!!!!!باشه
ولی چه عجب سن شما از 18 بالاتر رفت
ولی من فک کنم با این تاپیک حسابی خودمو پیر کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!
من كه هميشه سنمو ميگم!!!!!!!!!!!
عجبمرسي كه مرور خاطرات شد.البته من قلك تانك و نارنجك و صداي آژير رو يادم نيست او موقع دوران طفوليت سپري ميشد.
دلم واسه اون موقع خيلي تنگ شده.
دل تنگي عجيبه؟عجب
جالبه
اره من كه فك ميكنم شما 27 رو حداقل داشته باشيولی من فک کنم با این تاپیک حسابی خودمو پیر کردم
اما قلك تانك و نارنجك فكر كنم حداقل 25 سال پيش تو مدارس پخش شده و دانش آموز حداقل 7ساله است.پس بالاي 30 سال دارناره من كه فك ميكنم شما 27 رو حداقل داشته باشي
بی انصافی نکنین دیگهاره من كه فك ميكنم شما 27 رو حداقل داشته باشي
بلا متنت تكراري بود به روت نيووردم ...:ديبی انصافی نکنین دیگه
من این خاطرات رو به کمک بابام نوشتم
اما قلك تانك و نارنجك فكر كنم حداقل 25 سال پيش تو مدارس پخش شده و دانش آموز حداقل 7ساله است.پس بالاي 30 سال دارن
پس شمام خيلي مسن هستيد....:دياما قلك تانك و نارنجك فكر كنم حداقل 25 سال پيش تو مدارس پخش شده و دانش آموز حداقل 7ساله است.پس بالاي 30 سال دارن
من میگم خیلی داشته باشی 25 پر پر حساب کردم که فکر میکنم صد در صد کمتری فعلا که حالا ما با سن زیر 30 شدیم بابا بزرگبی انصافی نکنین دیگه
من این خاطرات رو به کمک بابام نوشتم
بلا متنت تكراري بود به روت نيووردم ...:دي
كي گفته شما بابابزرگيد؟؟من میگم خیلی داشته باشی 25 پر پر حساب کردم که فکر میکنم صد در صد کمتری فعلا که حالا ما با سن زیر 30 شدیم بابا بزرگ
من میگم خیلی داشته باشی 25 پر پر حساب کردم که فکر میکنم صد در صد کمتری فعلا که حالا ما با سن زیر 30 شدیم بابا بزرگ
رو چشم يادم ميمونه...من فقط 23 سالمه
3 آبان میشم 24ساله
یادتون نره 3 آبان
من 26 سالمه.23آذر 64.گفتم فقط قلك و آژير رو يادم نيست.پس شمام خيلي مسن هستيد....:دي
كي گفته شما بابابزرگيد؟؟
شما فقط يه كوله بار تجربه داريدكه خيلي هم خوبه
پس کی اینجا هم سنه منه؟!!!من 26 سالمه.23آذر 64.گفتم فقط قلك و آژير رو يادم نيست.
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
شما یادتون نمیاد...ولی.............!!!!!! | گفتگوی آزاد | 0 | |
|
|
شما یادتون نمیاد... | گفتگوی آزاد | 11 | |
|
|
خاطرات دهه 60یا ....70یا یادتون نمیاد که .... | گفتگوی آزاد | 149 | |
|