شغلهای مناسب برای زنان چیست

redonly

کاربر فعال
کاربر ممتاز
به نظر شما شغلهایی که برای خانوما مناسبه و باعث تغییر روحیشون نمیشه چه شغلایی هست؟

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
من توی روزنامه ای خوندم که بر اساس امار مناسبترین شغل واسه خانوما اول بیوتکنولوژی هست...بعدش اموزش و درمان...مدیریت...
ولی به نظر خودم بهترین شغل واسه خانوما کارای تحقیقاتی هستش...هم هیجان و پویایی داره و هم فیزیکی نیست...کاش تو ایران هم به اندازه کشورهای دیگه به تحقیقات اهمیت میدادن

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
رانندگي ماشين ظرفشويي
ببخشید فکر نکنم استارتر تاپیک قصدش توهین و مسخره کردن باشه...واسه اینه که نظر منطقی بدیم...شما هم اگه قصد دیگه ای دارین برین تاپیکهای دیگه...تو باشگاه زیاده

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه از نظر شما خانه داری شغله...پس لطفا سایر حق و حقوقی که برای بقیه شغلا هست بعدها برای همسر خانه دارتون لحاظ کنین...حقوق ماهیانه...حق بیمه...بازنشستگی...البته می دونین که حقوق خانه داری جدا از نفقه ای که مرد باید در اختیار خونواده ش بذاره

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه از نظر شما خانه داری شغله...پس لطفا سایر حق و حقوقی که برای بقیه شغلا هست بعدها برای همسر خانه دارتون لحاظ کنین...حقوق ماهیانه...حق بیمه...بازنشستگی...البته می دونین که حقوق خانه داری جدا از نفقه ای که مرد باید در اختیار خونواده ش بذاره

عذر میخوام اصولا خانمها برای چی ازدواج میکنن؟واقعا توی قرن 21و حرف از نفقه. دیگه این حر فا دوره اش گذشته.

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
عذر میخوام اصولا خانمها برای چی ازدواج میکنن؟واقعا توی قرن 21و حرف از نفقه. دیگه این حر فا دوره اش گذشته.
بحث سر هدف ازدواج به این تاپیک مربوط نمیشه...فکر نکنم این تاپیک واسه کل کل دختر پسرا مناسب باشه...چرا همه بحثها رو با هم قاطی میکنین؟اگه دوست داشتین جای دیگه ای درباره ش بحث میکنیم...منظورم از نفقه هم خرجی که مرد باید در اختیار خونواده ش بذاره...همون طوری که انتظار دارن زن بچه ها رو تربیت کنه...لطفا دیگه بحث رو منحرف نکنین تا تاپیک این بنده خدا خراب شه

• Like
واکنش ها: Sarp

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
بحث سر هدف ازدواج به این تاپیک مربوط نمیشه...فکر نکنم این تاپیک واسه کل کل دختر پسرا مناسب باشه...چرا همه بحثها رو با هم قاطی میکنین؟اگه دوست داشتین جای دیگه ای درباره ش بحث میکنیم...منظورم از نفقه هم خرجی که مرد باید در اختیار خونواده ش بذاره...همون طوری که انتظار دارن زن بچه ها رو تربیت کنه...لطفا دیگه بحث رو منحرف نکنین تا تاپیک این بنده خدا خراب شه

قصد انحراف ندارم. فقط میخواستم بگم بهترین کار برای یه خانم تربیت درست بچه هاست که اونهم با کار بیرون از خونه یه مقدارسخته.

• Like
واکنش ها: Sarp

FREE DOOM

عضو جدید
پرستاري و آموزش و پرورش و نيروي انتضامي و آتشنشاني ومامايي و...هر كاري كه دوست دارن ديگه.;)
(البته بيشتر دوست دارن كاراي پر هيجان و تجربه كنن)

خانوماي الان اصلا باروحيه موحيه كاري ندارن كه بابا از ماها سر سخت ترن.:cool: حرف بزني خرخرتو ميجون.:cry:

m saeidi

عضو جدید
به نظر شما شغلهایی که برای خانوما مناسبه و باعث تغییر روحیشون نمیشه چه شغلایی هست؟

یعنی چی که باعث تغییر روحیه اشون نمیشه ؟
بلاخره هر کاری توی روحیه طرف تاثیر داره دیگه . روحیه آدمها هم با هم متفاوته و کارهای مختلف ، تاثیر های مختلفی روی روحیه افراد داره .
سوالت غلطه چون در مورد روحیه انسانها نمی شه به این صورت نظر داد .
انگار بگی مدل موی بلند به خانومها میاد یا نه ؟

M.O.B.I.N

عضو جدید
خيلي جدي گفتم در قالب طنز
زن اگه بتونه خونه و خونوادرو مديريت كنه از هر كار ديگه اي با ارزش تره
به قرن وسال هم ربطي نداره مهندس
يه ذره هم آدم جنبه شوخي داشته باشه بد نيست
سريع آدمو عدام نكنيد

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من زنان در جامعه امروزی باید بیشتر در اجتماع و مشاغلی که با مردم سر و کار دارند حضور داشته باشند...(البته با توجه به روحیه وعلایق خودشون)
و با مشکلات بیرون هم آشنا بشن...این طوری با دید بازتر وجهان بینی بهتری بچه هاشون رو تربیت می کنن.

R.N.Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من بهترین شغل برا خانما شغلیه که با توجه به علایق و تحصیلاتشون انتخاب میکنن ولی مهمترین نکته اینه که ساعت کاری خانم ها خیلی مهمه و ساعت کاری زیاد با توجه به استرس و خستگی که به همراه داره به سلامتی خانم و در نتیجه خانواده لطمه میزنه
اگه ساعت کاری خانم ها کمتر بود (البته نه حقوق پایین تر که همینجورشم حقوقا پایین هستش ) عالی میشد ولی افسوس که زندگی سخت آسان است...........

malihe68

عضو جدید
هر کسی یه شغلی رو دوست داره
من کارای فنی دوست دارم ولی حالا شدم روابط عمومی امور خارجی یه شرکت

Sarp

مدیر بازنشسته
کارهای فرهنگی
کلا کارهایی که واسه خانوم امنیت روحی داشته باشه
و البته امنیت جسمی و شخصیتی

چون جسن زن با مرد فرق میکنه
مثلا فرض کنید یه خانوم بشه مسئول کنترل بلیط ورودی استادیوم فوتبال !
هر دیقه 100 تا فحش باید بشنوه

و همچنین زن باید بتونه به امور تربیت بچه ها هم رسیدگی کنه
من که کلا با تربیتهای مهدی و کودکستانی بچه مخالفم

arayeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
به جز یکی دو تا کار که شاید مناسب خانم ها نباشه، مثل همون که بابک گفت (من هر چی فکر کردم چیز دیگه ای یادم نیومد):biggrin: بقیه کارها زن و مرد نداره، خانم ها ثابت کردن هر کاری رو میتونن به بهترین نحو انجام بدن، مثل رانندگی کامیون:eek: یا حتی کشتی کچ:D که ظاهر کاملا مردونه و خشنی دارن.

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم فکر می کنم بیشترین چیزی که تاثیر می ذاره تو محیط خونواده تایم کار زنه... وگرنه اینکه چه شغلی باشه خیلی تاثیری نداره... نمی گم اصلا ولی اونقدری قابل توجه نیست که بخوایم بگیم خانومی بخاطر شغلش دیگه روحیه ی مادرانه نداره مثلا
اگه تایم کار اونقدر نباشه که زن خسته و مرده بیاد خونه و بعد هم تموم کارای خونه هم روی دوشش باشه (قابل توجه آقایون) مشکلی پیش نمیاد.. بخصوص اگه کارشو دوست داشته باشه
.
من برای خودم کارهای هنری و آموزشی رو ترجیح می دم

redonly

کاربر فعال
کاربر ممتاز
حق با صفا خانومه. بهتره جدی بحث کنیم و به خانومها هم احترام بزاریم.

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
راننده کامیونو اتوبوس
اهنگری
ماهیگیری
نونوایی
دیگههههههههههههههههه اها
لوله کشی هم بدک نیست

many60

عضو جدید
شغلای خوبی رو پیشنهاد کردی به شرطی که فرهنگ سازی بشه .

بالا