حالا خود خدمت سربازی در حین آموزشی یا قبلش(زمان گرفتن برگ سبز) معلوم میشه کجا میرم؟
اخرای آموزشی تقسیم میکنن
بچه ها اعزام لیسانس فقط برج زوجه ؟؟؟
کسی خبر نداره که چه برجهایی سپاه جذب می کنه؟
اگه دفترچه پست کنم مثلا بیاد نیرو انتظامی جهرم و من چون فرصت دارم نرم و دوباره دفترچه پست کنم ممکنه جام تغییر پیدا کنه یا تا هزار بارم که دفترچه پست کنم جام ثابت می مونه؟
الان اکثرا تمام بچه های لیسانس استان فارس جذب نیرو انتظامی میشن
کلا تو همه استانها اینجوریه یا فقط استان فارسه؟
اگه دفترچه پست کنم مثلا بیاد نیرو انتظامی جهرم و من چون فرصت دارم نرم و دوباره دفترچه پست کنم ممکنه جام تغییر پیدا کنه یا تا هزار بارم که دفترچه پست کنم جام ثابت می مونه؟
الان اکثرا تمام بچه های لیسانس استان فارس جذب نیرو انتظامی میشن
کلا تو همه استانها اینجوریه یا فقط استان فارسه؟
اقا از روزی که مراجعه میکنی به پلیس +10 تا اینکه برگ سبز بیاد چقدر طول میکشه ؟
سلام. تو دوران آموزشی برای ارشد و لیسانسها چه امکاناتی به آدم میدن؟ منظورم اینه که چه چیزایی باید با خودمون ببریم؟
سلام. تو دوران آموزشی برای ارشد و لیسانسها چه امکاناتی به آدم میدن؟ منظورم اینه که چه چیزایی باید با خودمون ببریم؟
دوستان برج 8 اصولا آموزشی واسه لیسانسا کجا میندازند ؟
بهزاد جان،اون اولیه موقته...خوب شی باس بری
برج 8 برای دوستان کارشناسی با هر رشته و گرایش و سن و... استان مرکزی،اراک...مالک اشتر
محمد جان میدونم باید برم ولی میگن معاف از رزم میدن بهم بنظرت بگیرم ؟؟؟ / راستی نظرت چیه امریه شرکت نفت بگیرم ؟؟؟؟ یا میگی بدتر میشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
قبول دارید که این همون شتری هست که در خونه خیلی ها خوابیده؟ | گفتگوی آزاد | 31 | ||
کینه شتری | گفتگوی آزاد | 0 | ||
کیا 13 بدر مثه من خونه نشین هستن؟؟؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 221 | ||
خونه تکوناش و درب و داغوناش بیان تو | گفتگوی آزاد | 0 | ||
سوالات رايج در خونه !!! | گفتگوی آزاد | 67 |