دوستان بسیار ممنونم که لطف کردین و جواب دادین.

برای اینکه تاپیک الکی پر نشه من نقل قول نمیگیرم ولی دونه دونه جواب میدم بهتون.
1-فایل هایی که تو دسکتاپ داشتم رو به یه درایو دیگه انتقال دادم، به راحتی میتونم بگم ککشم نگزید!ینی نسبت حجم پر شده اصلا تغییری نکرد.یه کوچولو کم شد.
2-قبل از عوض کردن ویندوز گیم و نرم افزار نصب کرده بودم رو درایو c ولی اینطوری پر نشده بود.راستش کلا یه سری گیم هست من طرفدارشونم، رو درایو دیگه نصب میکنم همیشه ولی یکی از پکیجاش حتما باید رو درایو c نصب بشه برا همین همیشه سعی کردم این درایو تا اونجایی که امکانش هست خالی باشه.اصلا از همون اولش چون ویندوز رو درایو c نصبه همیشه سعی کردم پرش نکنم.
3-میگین یه سری برنامه هست که میتونم ازشون استفاده کنم، راستش تا آخر هفته بعد به شدت نیاز دارم که از کامپیوترم استفاده کنم و از اونجایی میدونم سواد کامپیوتریم مثه شما دوستان نیس برا همین ممکنه خرابکاری کنم، نه؟

4-درایو cتقریبا 60 گیگه. کلا 1 گیگ فضای خالی داره. الان که گفتین یه فکری به ذهنم رسید

....نسبت به چنتا درایو دیگه حجمش خیلی کمه.راستش من که بلد نیستم ویندوز عوض کنم

...موند برا دو هفته بعدی.ولی خیلی خوب گفتینا....ینی دفعه بعد که خواستم ویندوز رو عوض کنم میگم حجم درایو c رو یکم زیاد بگیرن.
دوستان میدونین چرا میگم ویندوز معتبر نیست؟ چون از همون لحظه ای که ویندوز عوض شد، درایو c پر شده بود.ینی قبل از اینکه بخوام نرم افزار خاصی نصب کنم!کسی که ویندوز رو برام نصب کرد هم عوض نشده مگه اینکه این دفعه چون عجله داشت حجم درایو رو کم گرفته باشه.

خیلی لطف کردین که راهنماییم کردین.