سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

Sima

مدیر تالار مهندسی هسته ای همکار مدیر تالار زبان
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام دوستان خسته نباشید
طاعات وعباداتون قبول.
سیستم من یه مشکل داره که وقتی ویندوز نصب میکنم بعد ریستارت اول دیگه ادامشو نمیاره
ویندوز خودشم بازنمیشد بخاطر ویروس
چیکار باید بکنم?
ویروسش جوریه که فلشمم بردم بیرون بخاطر حجم بالای ویروس قبول نکردن ویروس کشی کنن
ینی بدبختی تااین حده:)
پیشاپیش ممنون از راهنماییاتون:gol:

"Che.Engineer"

عضو جدید
سلام
از وقتی که یه لوگ آن جدید درست کردم وقتی کلیک راست میکنم صفحه ای که باز میشه سمت چپ نشانگر موس نه سمت راست. تو ویندوز ایکس پی تنظیماتشو بلد بودم ولی هرچی تو سون میگردم پیدا نمیکنم.
کسی میتونه کمک کنه؟

4831

عضو جدید
احتمال خیلی زیاد سیستم شما به یک ویروس یا برنامه مخرب آلوده شده
بهترین کار اینه که اول یه ویروسیاب نصب کنید و تمام سیستم رو باهاش اسکن کنید...البته به همراه ااینکار بهتره تمام برنامه های مشکوک رو از روی سیستم حذف کنید.
رمز ایمیل خودتون رو توی یه سیستم که اطمینان دارید سالمه تعویض کنید و بعد بررسی کنید ببینید آیا بازم ایمیلی ارسال شد یا نه
به تمام کسانی که ایمیل ارسال شده یه ایمیل بفرستید و به اونها توضیح بدید به هیچ وجه روی ایمیل هایی که از طرف شما ارسال میشه و دارای لینک است کلیک نکنن

نه سیستم ام ویروس نداره!!! حداقل آنتی ویروس نود ام نشون نمیده!!!
احتمالش کمه ویروس باشه! تو پست قبلی هم گفتم با ایمیل من ارسال نشده بوده! یه ایمیل با اسم و فامیلی من ساخته شده با اون دامنه! و اون به آد لیست من ایمیل فرستاده!
اون ایمیل ساخته شده با اسم و فامیل من بوده! در حالی که ایمیل یاهو من فقط شامل فامیلیم هست!!!
احتمالا هک شده! یا به طریقی به آد لیستم دست پیدا کرده!

ممنون از راهنمایی هاتون:gol:

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
سلام دوستان خسته نباشید
طاعات وعباداتون قبول.
سیستم من یه مشکل داره که وقتی ویندوز نصب میکنم بعد ریستارت اول دیگه ادامشو نمیاره
چیکار باید بکنم?
اول از همه یک ویروسیاب و آپدیتش رو گیر بیارید...بعد از نصب ویندوز اولین کاری که می کنید ویروسیاب رو نصب کنید و بدون ریست کردن یا رفتن توی درایوها اونو از روی سی دی یا دی وی دی نصب کنید و با اون همه سیستم رو بصورت کامل اسکن کنید همینطور فلش رو...تکرار می کنم روی درایوها یا فلش دابل کلیک نکنید و از روی یک سی دی اونو نصب کنید اگر بیشتر مهارت داشته باشید می تونید از سی دی های ویروسیاب لایو شرکتهای ویروسیابی استفاده کنید و دیگه نیازی به نصب ویندوز ندارید... بعد از اون برید سراغ نصب و بقیه مراحل

• Like
واکنش ها: Sima

SHRP

کاربر ممتاز
نه سیستم ام ویروس نداره!!! حداقل آنتی ویروس نود ام نشون نمیده!!!
احتمالش کمه ویروس باشه! تو پست قبلی هم گفتم با ایمیل من ارسال نشده بوده! یه ایمیل با اسم و فامیلی من ساخته شده با اون دامنه! و اون به آد لیست من ایمیل فرستاده!
اون ایمیل ساخته شده با اسم و فامیل من بوده! در حالی که ایمیل یاهو من فقط شامل فامیلیم هست!!!
احتمالا هک شده! یا به طریقی به آد لیستم دست پیدا کرده!

ممنون از راهنمایی هاتون:gol:
بهتره با یه ویروسیاب دیگه هم چک کنید...این کار دو حالت داره یا کاره شخص است یا کار برنامه های مخرب و ویروسی..احتمال دوم بیشتره...

• Like
واکنش ها: Sima

avid.s

عضو
سلام
من ی سری از مدارکمو برای آپلود تو سامانه ای اسکن کردم ولی حجم هر کدوم بیش تر از حجم مجاز ذکر شده (200 کیلو بایت) هست.:w20: الان چجوری میتونم حجم مدارکو به نحوی که امکان آپلودشون باشه،کاهش بدم؟:w19:
پیشاپیش ممنون به خاطر وقتی که صرف پاسخ دهی می فرمایید:redface:

N O X

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من ی سری از مدارکمو برای آپلود تو سامانه ای اسکن کردم ولی حجم هر کدوم بیش تر از حجم مجاز ذکر شده (200 کیلو بایت) هست.:w20: الان چجوری میتونم حجم مدارکو به نحوی که امکان آپلودشون باشه،کاهش بدم؟:w19:

سلام
عکستو ببر داخل فتوشاپ هم سایزشو کم کن هم resolution اش رو کم کن . حجمت تا حدودی کاهش پیدا میکنه
یا اینکه میتونید تصاویرتون رو با Microsoft office picture manager باز کنید بعد تو قسمت Edit Picture گزینه Resize داره ,اندازشو کوچکتر کنید.

SHRP

کاربر ممتاز
سلام
اگر بلد نیستی با فوتوشاپ کار کنی راه دیگه اینه که دوباره مدارک رو اسکن کنی ولی DPI ور بذاری حدود 120 یا همین حدود تا حجم عکس کاهش پیدا کنه... و البته کیفیتش هم کم خواهد شد ولی خب اجبار که باشه راهی نیست

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

سلام. معمولا یه ذره بیشترم باشه قبول میشه.زیاد مهم نیست. اما برای کاهش میتونی عکس رو با ادیت باز کنی، بزنی روی Resize و هم افقی و هم عمودی به یه نسبت کاهشش بدی. مثلا 100 رو تبدیل کنی به 80 ، اگر بازم به حجم دلخواه نرسید عدد کمتری بزنی و سیو

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
إ ببخشید من ندیدم جواب دادن دوستان. چون صفحه رو زود باز کرده بودم. اما راه ساده ترش همینه که رو عکس کلیک راست کنی و ادیت رو بزنی. به همین راحتی

آخرین ویرایش:

amirstark

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان خسته نباشید
طاعات وعباداتون قبول.
چیکار باید بکنم?

پیشنهاد میکنم با دیسک نجات کسپر یکبار از روی بوت ویروس کشی کنین

Mohandes salman

عضو جدید
باسلان
دوستان من امروز اپدیت افلاین نود ۳۲ نصب کردم نصب شد وبعد سیستم ری استارت شد بعدش ک بالا اومد ویندوز رفت رو حالت safe modeحالا چی کترش کنم ک درست شه همون حالا قبلیش بشه خیلی نیازش دارم خواهشن کمکم کنید

SHRP

کاربر ممتاز
باسلان
دوستان من امروز اپدیت افلاین نود ۳۲ نصب کردم نصب شد وبعد سیستم ری استارت شد بعدش ک بالا اومد ویندوز رفت رو حالت safe modeحالا چی کترش کنم ک درست شه همون حالا قبلیش بشه خیلی نیازش دارم خواهشن کمکم کنید
اگر بعد از نصب ویروسیاب این اتفاق افتاده بهترین راه اینه که اونو حذف کنید اگر به روش معمول نمی تونید اونو آنایستال یا همون حذف کنید برید توی C:\program files و اسم پوشه اونو تغییر بدید تا دفعه بعد نتونه فراخوانی بشه... ممکنه اسم پوشه بد دلیل 64 بیتی بودن یه عدد 86 هم اضافه داده باشه
بعد ریست کنید ببینید سیستم درست بالا میاد یا خیر

• Like
واکنش ها: etnn

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.... کمک کنید فوریه ...

من ورد 2013 رو سیستمم نصب داشتم ..چند روز پیش نمیدونم چطورش شد یهو موقع باز کردن فایلهای وردی که از قبل رو سیستم سیو داشتم این ارور رو به من میده :

شکل آیکن های ورد ِ از قبل سیو شده روی سیستمم هم این شکلی شده :

من سی دی آفیس 2013 رو گذاشتم و گزینه Repair رو زدم اما درست نشد..
آفیسمو حذف کردم و دوباره نصب کردم ..اما بازم فایلهای قبلیمو باز نمیکنه ...بعضی از فایلهای وردم مهم هستن ..چیکار کنم؟چجوری این مشکلو حل کنم؟ اصن چرا اینجوری شده؟:confused:

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان مثلا یه فایل ورد که روی فلش باشه هم ، بخوام پرینتش بگیرم ...باز که میکنم فایل یو اس بی رو ..به صورت ناشناخته میاد (همون آیکنه که عکس گذاشتم ) و حتی نمیتونم فایلای وردی که از طریق فلش مموری وصل میشن رو باز کنم و ادیت کنم یا پرینت بگیرم :(

SHRP

کاربر ممتاز
سلام بچه ها.... کمک کنید فوریه ...

من ورد 2013 رو سیستمم نصب داشتم ..چند روز پیش نمیدونم چطورش شد یهو موقع باز کردن فایلهای وردی که از قبل رو سیستم سیو داشتم این ارور رو به من میده :

شکل آیکن های ورد ِ از قبل سیو شده روی سیستمم هم این شکلی شده :

من سی دی آفیس 2013 رو گذاشتم و گزینه Repair رو زدم اما درست نشد..
آفیسمو حذف کردم و دوباره نصب کردم ..اما بازم فایلهای قبلیمو باز نمیکنه ...بعضی از فایلهای وردم مهم هستن ..چیکار کنم؟چجوری این مشکلو حل کنم؟ اصن چرا اینجوری شده؟:confused:
ظاهرا این سیستم طوری تنظیم شده که مشخص نیست فایلهای شما با آفیس باز بشه باید اون درست کنید...
روی یکی از فایلهای آفیس شیفت رو نگه داشته و کلیک راست کنید و در قسمت open with از منوی که به شما می ده برنامه Wordرو انتخاب کنید. دق کنید ببینید برنامه ورد بدون مشکل اجرا می شه یا اونم نمی تونه باز بشه؟ اگر بدون شمکل به تنهایی با کلیک روی آیکونش اجرا می شه پس این روش رو دنبال کنید و در نهایت اسم فولدر و فایلها رو از فارسی به انگلیسی تغییر بدید

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
ظاهرا این سیستم طوری تنظیم شده که مشخص نیست فایلهای شما با آفیس باز بشه باید اون درست کنید...
روی یکی از فایلهای آفیس شیفت رو نگه داشته و کلیک راست کنید و در قسمت open with از منوی که به شما می ده برنامه Wordرو انتخاب کنید. دق کنید ببینید برنامه ورد بدون مشکل اجرا می شه یا اونم نمی تونه باز بشه؟ اگر بدون شمکل به تنهایی با کلیک روی آیکونش اجرا می شه پس این روش رو دنبال کنید و در نهایت اسم فولدر و فایلها رو از فارسی به انگلیسی تغییر بدید

شیفت رو نگه داشتم ، راست کلیک و اپن ویت زدم
از منو هم Word2013 رو انتخاب کردم اما باز هم همون ارور رو داد :/

mojtaba kondor

عضو جدید
به جای DOCX
بنویسید TXT
بازش کنید بعد فایل باز شده رو ببندید دوباره بنویسید DOCX
با همون ورد بازش کنید.

• Like

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
به جای DOCX
بنویسید TXT
بازش کنید بعد فایل باز شده رو ببندید دوباره بنویسید DOCX
با همون ورد بازش کنید.

مرسی:gol:
اینجوری فایلم باز شد ..اما شکل آیکنم همون ناشناخته مونده و هر فایل ورد دیگه ای رو بخوام باز کنم باید شیفت راست کلیک اپن ویت بزنم..راهی نیست که کلا فایلام درست شن و با دابل کلیک تو ورد باز شن؟؟

SHRP

کاربر ممتاز
مرسی:gol:
اینجوری فایلم باز شد ..اما شکل آیکنم همون ناشناخته مونده و هر فایل ورد دیگه ای رو بخوام باز کنم باید شیفت راست کلیک اپن ویت بزنم..راهی نیست که کلا فایلام درست شن و با دابل کلیک تو ورد باز شن؟؟
روی یکی از فایلهای ورد کلیک راست کن و بعد گزینه Properties رو بزن
توی پنجره ای که باز شده دکمه Change رو بزن و از لیست برنامه ها که بهت می ده برنامه مورد نظرت رو انتخاب کن و با زدن اوکی پنجر ها رو که باز هستن ببند... قاعدتا باید درست شده باشه

• Like

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان.چند هفته پیش ویندوز کامپیوترم رو دادم عوض کردن.ویندوز سونه.متاسفانه به علت اینکه ویندوزی که خریداری کردم معتبر نبوده الان درایو c که ویندوز توش نصب شده کاملا پر شده، بدون اینکه گیم یا نرم افزار اضافی توش نصب شده باشه. فک کنم به خاطر همین پر شدنش، یکم سنگیین شده و مثلا پوستری که تو فتوشاپ درست کردم و با فورمت jpg ذخیره کردم باز نمیشه و اروری مبنی بر این که حافظه کافی در سیستم شما وجود نداره فتو ویور نمیتونه این فایل رو باز کنه نمایش میده (لازم به ذکره که فایل پوستر در درایو c نیس)....من فعلا نمیتونم دوباره ویندوز رو عوض کنم و با یه ویندوز که نرم افزارش معتبر باشه جایگزینش کنم، الان امکانش هست که به طریقی ویندوز c رو یکم خالی کنم؟.....

eng-amirhosein

اخراجی موقت
سلام دوستان.چند هفته پیش ویندوز کامپیوترم رو دادم عوض کردن.ویندوز سونه.متاسفانه به علت اینکه ویندوزی که خریداری کردم معتبر نبوده الان درایو c که ویندوز توش نصب شده کاملا پر شده، بدون اینکه گیم یا نرم افزار اضافی توش نصب شده باشه. فک کنم به خاطر همین پر شدنش، یکم سنگیین شده و مثلا پوستری که تو فتوشاپ درست کردم و با فورمت jpg ذخیره کردم باز نمیشه و اروری مبنی بر این که حافظه کافی در سیستم شما وجود نداره فتو ویور نمیتونه این فایل رو باز کنه نمایش میده (لازم به ذکره که فایل پوستر در درایو c نیس)....من فعلا نمیتونم دوباره ویندوز رو عوض کنم و با یه ویندوز که نرم افزارش معتبر باشه جایگزینش کنم، الان امکانش هست که به طریقی ویندوز c رو یکم خالی کنم؟.....
با سلام
پر شدن درایو سی ربطی به معتبر بودن یا نبودن ویندوز نیست.فایل های زیادی روی سی داری یا برنامه های زیادی نصب کردی
1- فایل هایی که روی دسکتاپ داری و روی درایو سی هست و قابل انتقال به درایو دیگری است اون فایل ها رو به درایو دیگری انتقال دهید
2- برنامه هایی که نصب کردی و زیاد بهشون نیاز نداری میتونی حذفشون کنی
3- با یه سری برنامه ها از ظرفیت بقیه درایوها گرفته و به درایو سی اضافه کنید.

I_AM_ARCHITECT

عضو جدید
سلام
یک سری برنامه هست که فایل های تمپ که قبلا موقتا برای نصب و یا انجام کاری توی ویندوز توسط برنامه های مختلف ریخته شده و یا بک آپ هایی که خود نرم افزار ها به صورت اتوماتیک میگیرین و تو ویندوز شما تا الان هست و ... رو پاک میکنن ؛ در مورد فتوشاپ هم اگه تیک درایو c رو بردارید و روی یه درایو دیگه که جای بیشتری داره بذارید مشکل حل میشه (ctrl + k) .

SHRP

کاربر ممتاز
همونطور که دوستان گفتن ربطی به ویندوز نداره
باید اول بگید درایو ویندوز رو چقدر در نظر گرفتن؟
اگر کار گرافیکی می کنید حتما درایو ویندوز رو بالای صد گیگ جدا کنید البته برای کار های آماتوری سنگین 200 گیگ پیشنهاد می شه و برای حرفه ای ها 500 گیگ..درسته اشتباه نکنید اعداد درست هستن..موقع کار با لایه ها در نرم افزارهای گرافیکی چیزی بیش از این عددها فضا نیاز است...برای یک کاربر معمولی هم درایو ویندوز 7 بهتره کمتر از 50 گیگ نباشه... با وجود هارد دیسکهای ترابایتی داشتن یک درایو بیش از 100 گیگ یک موضوع کاملا عادی است... اگر اندازه درایو کمتر از موردی است که گفتم مقصر کسی است که ویندوز رو براتون نصب کرده... بهتره از برنامه هایی استفاده کنید که می تونن بدون خراب شدن ویندوز درایوو اونو افزایش حجم بدهند و از درایو کناری اون مثل دی جم کم کرده و به سی اضافه کنه..اگر هم حوصله دارید از اول اف دیسک کنید و ویندوز نصب کنید

ali-gold

کاربر فعال
سلام دوستان
برای کانفیگ کردن باید چکار کنیم؟
لپ تابم به وای فای وصل هست و کانفیگ شده ولی پی سیم کانفیگ نیست ، باید چکار کنم،،
من خودم تا حالا کانفیگ نکردم

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان بسیار ممنونم که لطف کردین و جواب دادین.:gol::gol:برای اینکه تاپیک الکی پر نشه من نقل قول نمیگیرم ولی دونه دونه جواب میدم بهتون.

1-فایل هایی که تو دسکتاپ داشتم رو به یه درایو دیگه انتقال دادم، به راحتی میتونم بگم ککشم نگزید!ینی نسبت حجم پر شده اصلا تغییری نکرد.یه کوچولو کم شد.
2-قبل از عوض کردن ویندوز گیم و نرم افزار نصب کرده بودم رو درایو c ولی اینطوری پر نشده بود.راستش کلا یه سری گیم هست من طرفدارشونم، رو درایو دیگه نصب میکنم همیشه ولی یکی از پکیجاش حتما باید رو درایو c نصب بشه برا همین همیشه سعی کردم این درایو تا اونجایی که امکانش هست خالی باشه.اصلا از همون اولش چون ویندوز رو درایو c نصبه همیشه سعی کردم پرش نکنم.
3-میگین یه سری برنامه هست که میتونم ازشون استفاده کنم، راستش تا آخر هفته بعد به شدت نیاز دارم که از کامپیوترم استفاده کنم و از اونجایی میدونم سواد کامپیوتریم مثه شما دوستان نیس برا همین ممکنه خرابکاری کنم، نه؟:w05:
4-درایو cتقریبا 60 گیگه. کلا 1 گیگ فضای خالی داره. الان که گفتین یه فکری به ذهنم رسید:razz:....نسبت به چنتا درایو دیگه حجمش خیلی کمه.راستش من که بلد نیستم ویندوز عوض کنم:child:...موند برا دو هفته بعدی.ولی خیلی خوب گفتینا....ینی دفعه بعد که خواستم ویندوز رو عوض کنم میگم حجم درایو c رو یکم زیاد بگیرن.

دوستان میدونین چرا میگم ویندوز معتبر نیست؟ چون از همون لحظه ای که ویندوز عوض شد، درایو c پر شده بود.ینی قبل از اینکه بخوام نرم افزار خاصی نصب کنم!کسی که ویندوز رو برام نصب کرد هم عوض نشده مگه اینکه این دفعه چون عجله داشت حجم درایو رو کم گرفته باشه.:w16:
خیلی لطف کردین که راهنماییم کردین.:gol::gol::gol:

بالا