سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

SHM.IT

عضو جدید
کاربر ممتاز
ctrl + delet + alt رو فشار بده، برو تو task manager از تب processes زیر image name، اونجا explorer.exe رو پیدا کن بعد end process رو بزن. بعد برو رو file> new task رو بزن. تو قسمت بعدی تایپ کن explorer.exe اگه ویندوز بالا اومد برو اون فایلی که ویروس هست رو پاک کن تا همه چی درست بشه. اگه بلد نیستی تا پاکش کنی ویندوز رو ریکاور کن. اگه این راه جواب ندان بیا تا روش Safe mode رو بهت بگم تا امتحان کنی.

برادر توضیحات منو معلومه اصلا نخوندی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینو خودمم میدونم !عرض کردم ctrl + delet + alt رو میگیرم هیچ اتفاقی نمیافته!اصلا وارد تسک منیجر نمیشه

SHM.IT

عضو جدید
کاربر ممتاز
دووووستان کمک فوووووری:(
من الان 2روزه وقتی لپ تاپو روشن میکنم و ویندوز8ام رو انتخاب میکنم صفحه ی دسکتاپ سیاه میشه هرکلیدیم میزنم وارد نمیشه تا اینک اتفاقی گاهی اوقات بالا میاد و انتی ویروسم ک اویرا هست ی ویروسیرو نشون میده ک وقتیremoveرو میرنم ک ویروسو پاک کنه رو پنجره اسکنش قفل میکنه حتی درصد رو نشون میده100ولی همچنان رو پنجره انتی ویروس برای پاک کردنش قفل میکنه
امروز توو نت سرچ کردم ک این مشکل سیاه شدن صفحه بخاطر غیرفعال شدن ریجستریه ک خرابکاریه یک ویروسه!و گفته بود کلیدهای ctrl+alt+delرو بگبرین وارد تسک منیجر بشین و یسری کارها انجام بشه.ولی من هرچی این کلیدهارو فشار دادم تسک منیجرو نیاوورد یعنی هبچ اتفاقی نیفتاد ک یکدفعه خود ویندوز اومد بالا،توو ویندوز دوباره ممارست کردم برای ورود به تسک منیجر ک بازم فایده ای نداشت و درضمن اون پنجره انتی ویروس برای پاک کرون اون ویروس هم دوباره نمایان شد و یکدفعه ی اتفاق عجییییییب افتاد ک صفحه دسکتاپ ویندوز عمودی شد!!!!!!!!!نوشته ها همه چیز عمودی شد!
من سیستمو ریست کردم ولی الان باز صفحه سیاهه!!!:(
کمک کنید چیکارکنم؟؟؟؟؟
ببخشید طولانی شد
:(:cry:

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
دووووستان کمک فوووووری:(
من الان 2روزه وقتی لپ تاپو روشن میکنم و ویندوز8ام رو انتخاب میکنم صفحه ی دسکتاپ سیاه میشه هرکلیدیم میزنم وارد نمیشه تا اینک اتفاقی گاهی اوقات بالا میاد و انتی ویروسم ک اویرا هست ی ویروسیرو نشون میده ک وقتیremoveرو میرنم ک ویروسو پاک کنه رو پنجره اسکنش قفل میکنه حتی درصد رو نشون میده100ولی همچنان رو پنجره انتی ویروس برای پاک کردنش قفل میکنه
امروز توو نت سرچ کردم ک این مشکل سیاه شدن صفحه بخاطر غیرفعال شدن ریجستریه ک خرابکاریه یک ویروسه!و گفته بود کلیدهای ctrl+alt+delرو بگبرین وارد تسک منیجر بشین و یسری کارها انجام بشه.ولی من هرچی این کلیدهارو فشار دادم تسک منیجرو نیاوورد یعنی هبچ اتفاقی نیفتاد ک یکدفعه خود ویندوز اومد بالا،توو ویندوز دوباره ممارست کردم برای ورود به تسک منیجر ک بازم فایده ای نداشت و درضمن اون پنجره انتی ویروس برای پاک کرون اون ویروس هم دوباره نمایان شد و یکدفعه ی اتفاق عجییییییل افتاد ک صفحه دسکتاپ ویندوز عمودی شد!!!!!!!!!نوشته ها همه چیز عمودی شد!
من سیستمو ریست کردم ولی الان باز صفحه سیاهه!!!:(
کمک کنید چیکارکنم؟؟؟؟؟
ببخشید طولانی شد

رو صفحه راست کلیک کن بعد گرافیک آپشن، بعد روتیشن و بعد نرمال رو بزن. انشاا...که درست میشه

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
رو صفحه راست کلیک کن بعد گرافیک آپشن، بعد روتیشن و بعد نرمال رو بزن. انشاا...که درست میشه

آها صفحه سیاه شد دوباره؟؟!!...
شاید اینجوری درست شه ... باتری رو دربیار، سیستمو بدون باتری روشن کن بعد دوباره همینجوری باتری رو بذار سرجاش...:surprised:
یا شاید دیگه مشکلات سخت افازر یا نرم افزاری پیدا کرده. یا یه چیزیش شل شده....

SHM.IT

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

آها صفحه سیاه شد دوباره؟؟!!...
شاید اینجوری درست شه ... باتری رو دربیار، سیستمو بدون باتری روشن کن بعد دوباره همینجوری باتری رو بذار سرجاش...:surprised:
یا شاید دیگه مشکلات سخت افازر یا نرم افزاری پیدا کرده. یا یه چیزیش شل شده....
راست کلیک میکنم اتفاقی نمی افته!
همه چی قفل میشه!
فک نکنم مشکل سخت افزاری باشه!!!

Sent from my SM-T211

SHELLBY

کاربر بیش فعال
سلام
دوستان من تو world کلمات رو Bold می کنم ولی وقتی پرینت میکنم bold نیستن. مشکل چیه؟ چطور درست میشه؟

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
میگم اشکالی داره وقتی با لپ تاپ ب مدت طولانی کار میکنی همزمان که به برق وصله باطریشم داخلش باشه؟:surprised:
آخه شنیدم در لپ تاپای جدید سیستم تشخیص جریان وجود داره یعنی لپ تاپ شما تشخیص میده داره از باطری استفاده میکنه یا شارژر.اگ شارژر تشخیص داده بشه باطری به طور کامل از مدار خارج میشه:w20:

barbie28

عضو جدید
سلام
میگم اشکالی داره وقتی با لپ تاپ ب مدت طولانی کار میکنی همزمان که به برق وصله باطریشم داخلش باشه؟:surprised:
آخه شنیدم در لپ تاپای جدید سیستم تشخیص جریان وجود داره یعنی لپ تاپ شما تشخیص میده داره از باطری استفاده میکنه یا شارژر.اگ شارژر تشخیص داده بشه باطری به طور کامل از مدار خارج میشه:w20:

بهتره به این حالت نباشه منم شنیدم
ولی هیچوقت دلیل قانع کننده ای کسی برام نیاورده باتری رو خارج کنم حین شارژ

noosheen1

عضو جدید
با سلام
اگر یک فایل اکسل داشته باشیم، که بخواهیم تعداد مقادیری رو که توی هر ستون وجود داره بدست بیاریم چطوری باید انجامش بدیم ، از فونت فارسی برای نوشتن فایل استفاده شده
از توابع count استفاده کردم ولی جواب نمی گیرم، همش مقدار صفر میزنه در حالی که از همون روش برای جمع زدن مقادیر ستون ها تو فایلی با فونت انگلیسی جواب می گیرم؟
دلیل اینکه تابع count حواب نمیده فارسی بودن فونته؟

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام

منم اینو شنیدم، اما حقیقتش تو این همه لپ تاب تا حالا همچین چیزی رو ندیدم.
بهترین کار ممکن برای اینکه عمر باتریتون طولانی باشه اینه که هروقت برق در دسترس دارید با برق مستقیم و بدون باطری کار کنید و باطری رو فقط برا مواقعی که میخواید لپ تابتون پرتابل باشه یا برق مستقیم نیست متصل کنید. حتی اگه این مدت خیلی طولانی باشه.
فقط در نظر داشته باشید که اولا باطری رو در حالت فول شارژ جدا کنید و کنار بذارید و هر یکی دو هفته یکبار باطری رو به لپ تاب وصل کنید و تا ته شارژش رو استفاده کنید و بذارید دوباره شارژ شه و بعد دوباره بذاریدش کنار.
اینجوری عمر باطریتون زیاد میشه.

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم اینو شنیدم، اما حقیقتش تو این همه لپ تاب تا حالا همچین چیزی رو ندیدم.
بهترین کار ممکن برای اینکه عمر باتریتون طولانی باشه اینه که هروقت برق در دسترس دارید با برق مستقیم و بدون باطری کار کنید و باطری رو فقط برا مواقعی که میخواید لپ تابتون پرتابل باشه یا برق مستقیم نیست متصل کنید. حتی اگه این مدت خیلی طولانی باشه.
فقط در نظر داشته باشید که اولا باطری رو در حالت فول شارژ جدا کنید و کنار بذارید و هر یکی دو هفته یکبار باطری رو به لپ تاب وصل کنید و تا ته شارژش رو استفاده کنید و بذارید دوباره شارژ شه و بعد دوباره بذاریدش کنار.
اینجوری عمر باطریتون زیاد میشه.

میگن نباید باطریو بذاری شارژش کامل تخلیه شه اینطوری آسیب میبینه

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
میگن نباید باطریو بذاری شارژش کامل تخلیه شه اینطوری آسیب میبینه

نه، اتفاقا باید موقعی شارژ مجدد بشه که تقریبا خالی شده (حدود 7 درصد) . چیزی که مهمه اینه که نباید باتری به صورت خالی مدت زیادی بمونه

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان. تو درایو c تو کامپیوترم که ویندوز روش نصبه 10 گیگ از 55 گیگ خالیه ولی متاسفانه من هرچی می گردم دنبال اون 55 گیگ پر شده، هیچی پیدا نمی کنم.ینی به طرز مضحکی فقط 45 گیگ کشف کردم! این پر بودن الکی درایو C سرم رو به باد داد چون نتونستم از دو تا نرم افزار اصلی برای طرحم استفاده کنم:cry:...........می خواستم بدونم الان قضیه درایو c چیه؟ ویروسه؟ویندوزه؟! باید ویندوز رو دوباره بدم نصب کنن؟ یا ویروس کشی مشکل و حل میکنه؟..ممنون میشم راهنماییم کنین:gol:

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان. تو درایو c تو کامپیوترم که ویندوز روش نصبه 10 گیگ از 55 گیگ خالیه ولی متاسفانه من هرچی می گردم دنبال اون 55 گیگ پر شده، هیچی پیدا نمی کنم.ینی به طرز مضحکی فقط 45 گیگ کشف کردم! این پر بودن الکی درایو C سرم رو به باد داد چون نتونستم از دو تا نرم افزار اصلی برای طرحم استفاده کنم:cry:...........می خواستم بدونم الان قضیه درایو c چیه؟ ویروسه؟ویندوزه؟! باید ویندوز رو دوباره بدم نصب کنن؟ یا ویروس کشی مشکل و حل میکنه؟..ممنون میشم راهنماییم کنین:gol:
اون فضای اضافی اشغال شده فک کنم مربوط به کرمه!کرما فضا اشغال میکنن و عملکردو سرعتو میارن پایین
یه بارم دیسک کلین آپ کن ببین چی میشه
من خودم چند سال پیش درایو cم پر شده بود خیلی بعد هر کار کردم نفهمیدم مشکل از چیه بعد از مدتی فهمیدم دو تا فیلم با حجم سنگین رو دسکتاپمه:D

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون فضای اضافی اشغال شده فک کنم مربوط به کرمه!کرما فضا اشغال میکنن و عملکردو سرعتو میارن پایین
یه بارم دیسک کلین آپ کن ببین چی میشه
من خودم چند سال پیش درایو cم پر شده بود خیلی بعد هر کار کردم نفهمیدم مشکل از چیه بعد از مدتی فهمیدم دو تا فیلم با حجم سنگین رو دسکتاپمه:D
سلام.ممنونم که جواب دادین. راستش کار من از دسکتاب و ...گذشته، ینی تو دسکتاپ فقط آیکون هست که اونم مال نرم افزارای مهمی که ازشون استفاده می کنمه.بقیه درایوارو هم تقریبا نصف کردم

amirali1375

عضو جدید
ا سلام خدمت دوستان مهندسی کامپیوتر
من گوشی سونی دارم که یه مشکل داره اونم اینه که وقتی کسیبه من زنگ میزنه یا اینکه من به کسی زنگ میزنم فورا خامش میشه و اینکه من نمیتونم شماره ای رو روش سو کنم نه روی گوشی نه روی خود سیم کارت
ممنون میشم اگه دوستان کمک کنند

آیداجون

عضو جدید
organize/folder and search options/view
اینجا (بعد از انتخاب view) باید تیک show hidden files ... رو فعال کنی و به احتمال قوی تیک hide protect.... رو برداری
این کارو کردم هزار بار cmdرو انجام دادم aouturanرو زدم با نرم افزار ها هم کردم هیچی نشون نمیده یه بار به setupزدم به سیستم که زدم هیچی توش نیس ولی حجم نشون میده چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
این کارو کردم هزار بار cmdرو انجام دادم aouturanرو زدم با نرم افزار ها هم کردم هیچی نشون نمیده یه بار به setupزدم به سیستم که زدم هیچی توش نیس ولی حجم نشون میده چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گلم راستش من اطالاعان کامپیوتریم معمولیه و امیدوارم دوستانی که حرفه ای هستن بهتر از من راهنماییت کنن. فقط محض اینکه شاید کارت راه بیفته میگم.....کلا وقتی به پی سی وصلش میکنی اتوران نمیکنه و نوار removeable رو نشون نمیده؟یا آیکونش میاد و فقط توش چیزی نیس؟....ممکنه ویروسی باشه...کامپیوترت رو ویروس کشی کن، بعد فلشو ویروس کشی کن، اگه اطلاعات مهمی توش نیس و آیکونش رو میاره میتونی فرمتش کنی شاید درست بشه:razz:

gordafarid shz

عضو جدید
فلشم هیدن شده توروخدا کمکم کنین هر کاری میکنم درست بشو نیس

سلام . شاید این راهکار جواب بده .
اگر مطمئن نیستید که فایلی که مخفی شده باشه وجود داره خب وارد cmd بشید و به آدرس مورد نظر رفته و از دستور dir و سوئیچ h استفاده کنید تا فایل های مخفی رو بهتون نشون بده . اگر فایل مخفی وجود داشت با دستور Attribe و h - ، حالت مخفی رو بردارید . اگر هم تشخیص دادید که ویروس داره میتونید حذفش کنید .

آیداجون

عضو جدید
نه چیزی توی فلشم نشون نمیده خالیه اولش توی cmdمیزدم میگفت not foundدر حالی که باید باشه به نظرتون اگه ریکاوری کنم اونایی که حذف کردم میاره یا اونایی که هیدن شده رو هم میاره ؟؟/؟/

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه چیزی توی فلشم نشون نمیده خالیه اولش توی cmdمیزدم میگفت not foundدر حالی که باید باشه به نظرتون اگه ریکاوری کنم اونایی که حذف کردم میاره یا اونایی که هیدن شده رو هم میاره ؟؟/؟/

من ی بار فلشم خیلی چیز میز روش بود ولی هیچکدومو نشون نمیداد با سرچ بر اساس سایز همه رو پیدا کردم ذخیره کردم بعد فلشمو فرمت کردم درست شد

بالا