باسلام اعطای نمایندگی محصولات بسته بندی موادغذایی
دوست عزيز سوال شما خيلي كلي مي باشد.
براي به دست اوردن چنين اطلاعاتي به يكي از سايت هاي اينترنتي نمايندگي مواد غذايي مراجعه كنيد
موفق باشيد
آخرین ویرایش:
باسلام اعطای نمایندگی محصولات بسته بندی موادغذایی
با سلام اگر از طریق اینترنت باشد بله وگرنه جرم نیستسوالی هم داشتم واون اینکه آیا معاونت در خود کشی جرمه یا نه؟
با سلام یعنی رد مازاد بر ثلث وصیت صورت گرفتهعدم تنفیذ چیه
یعنی میشه شکایت کرد؟
با سلامسلام
یک سوال دارم درباره قرارداد اجاره منزل
ما یک خونه اجاره نشین بودیم که صاحبخانه طبقه پایین بود
بعد از مدتی فهمیدیم که چون قبضها به منزل ایشون میومد و به ما منتقل میشد اونها را برعکس داده!!!!!!!!!! و ما قبض منزل ایشون که بیشتره را پرداخت میکردیم!! و نهایتا بلند شدیم
الان ایشون پول مازادی که ما دادیم را نمیده
و برای اینکه اون را نده ادعا کرده که خونه کثیفه و کارگر گرفته برای تمیز کردن پرده ها(کرکره ای) و شستن آشپزخانه!!!!!! تا پولی را از مبلغ پیش کم کنه
همچنین ابتدای رفتن ما به آنجا متاسفانه بنگاه دار برای چک کردن خانه نیومد و الان صاحبخانه میخواد مبلغی را برای تعمیراتی از منزل که از اول خراب بوده هزینه کنه و از پول ما کم کنه
سوالم اینه:
1. آیا اگه شکایت کنیم میتونیم مازاد پول قبض را بگیریم؟
2. آیا اگه شرط شستن و تمیز کردن در قرارداد اجاره نباشه ایشون میتونه پولی از پیش ما کم کنه؟
3.آیا اگه منزل چک نشده باشه ایشون میتونه مبلغی برای تعمیرات کم کنه؟
با تشکر از دوستانی که پاسخ میدن؟
با سلام به همه دوستان
لطفا برای جلوگیری از بی نظمی و آشفتگی تالار سوالات و مشکلات حقوقی خودتون را تنها در اینجا مطرح کنید
با تشکر![]()
با سلامسلام دوست عزیزیه سوال دیگه من پارسال تصادف کردم با پیرمردی که دادگاه حکمش را داد وامروز به دستم رسید وکلا درمجموع 93درصد مصدوم جراحت حساب کردندسوال من اینه که ایا طبق بیمه نامه پارسال حساب میکنند که کوپن کنده شده یا طبق بیمه امسال؟چون اگربیمه طبق امسال حساب بشه حدودا 93درصدش می شود صدوشش میلیون ولی بیمه کنده شده درماه معمولی نودوچهارمیلیون هست ودرماه حرام صدوبیست وشش میلیون بود ایا باید ماء التفاوت را خودم بدهم؟امیدوارم منظورم را رسانده باشم
با سلامسلام
صاحبخانه ما موقع اجاره خانه را چک نکرد و در قرارداد ذکر نشد که چه چیزی سالم هست و چه چیزی نیست.
الان ما بلند شدیم اما ایشان کارشناس برده و حتی جای میخهایی را که از قبل بوده (و زیاد هم نبوده) را به اسم ما نوشته و از ما غرامت میخواهد!!!
ما برخی لوازم خانه را که خراب بود و تعمیر کردیم الان میتوانیم به تعمیراتچی رجوع کنیم تا ایشان شهادت بده ما آن را خودمان درست کرده ایم (در همان هفته اول اجاره کردن منزل!!!) ولی برخی وسایل که اصلا خراب هم نبوده ایشان به بهانه خراب بودن تعویض کرده و قصد داره با پول ما لوازم منزلش را نو و جدید کنه.
با توجه به اینکه چک کردن منزل در قرارداد نبوده ما به حل اختلاف شکایت کردیم.
میخواستم بدانم عمل ایشان قانونی هست یا نه و ما چکار کنیم؟
با سلامسلام دوست عزیز
من امسال رشته حقوق دانشگاه پیام نور شهرخودمون قبول شدم می خواستم بدونم تو این رشته چقدر امکان موفقیت هست؟
مرسی
با سلامیه سوال حقوقی دارم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن!کسی در حدود 20 سال پیش یه همراه چند نفر دستگیر میشن شخص به جرم مالخر به 3 سال حبس محکوم میشه- طرف با قید وثیقه آزاد میشه بعد چند وقت میره سربازی همه دوستانش محکومیت رو میکشن و تمام طرف چند سال تشرف میاره و میره زندان بعد چند ماه مرخصی میاد به قید وثیقه و دیگه نمی ره حدود 8 سال قبل !!سوال من از دوستان این هست که این پرونده شامل مرور زمان میشه یا نه؟تکلیف سندی که جهت ضمانت گذاشته شده چی میشه؟ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلامتا یک سال بعد این که مرخصی اومده بوده و نرفته از طرف دادگاه حکم جلب میامده ولی بعدش کلا"قطع شد و پرونده بایگانی شده --اگه تو این وضعیت این شخص بخواد الان وکیل بگیره محکومیت باقیمانده تبدیل به جریمه نقدی میشه یا نه باید حتما"محکومیت رو سپری کنه؟از کجا میشه فهمید که شامل مرور زمان شده یا نه؟ممنون از راهنمایی شما
با سلامسلام
میخواستم بدونم ضبط صدای کسی با موبایل غیرقانونی هست یا نه؟
اگر کسی اینکارو کرده باشه میشه ازش شکایت کرد؟
دیگه اینکه اگه کسی صدارو ضبط کرده باشه میتونه با استناد به صحبتهای مطرح شده در صدا (که بدون اطلاع طرف ضبط شده) به دادگاه دادخواست بده؟
مرسی
پوزش بابت تاخير در جواب گويي دوست عزيز ، چند روزي شهر نبودم و دسترسي به اينترنت نداشتم
با سلامسلام دوست عزیز من که تصادف کرده بودم حکم دیه اومد ورفت بیمه مبلغش صدوشش میلیون شد الان طرف زنگ زده میگه یک درصد ازمبلغ که یک میلیون وشصت هزارتومان میشه را باید من بپردازم وگرنه بیمه دیه نمیده واگرنپردازم قانونی عمل میکنندودادگاهی میشم تا دولت بگیره میخواستم بدونم چنین چیزی هست وایا راه حلی وجود ندارد ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنون دوست عزیز میشه لطف کنید درخواست اعصار چطوریه وکجا باید داد بیمه فعلا تا پانزدهم مهلت داده که پرداخت شود وایا با درخواست اعسارمصدوم میتواند دیه اش را کامل بگیرد دراین زمانبا سلام
بله، درصدی را شما باید بپردازید. اما می توانید با ارائه دادخواست اعسار، مهلت دو ساله جهت پرداخت مبلغ بگیرید.
دادخواست با عنوان اینکه شما معسر هستید و توان پرداخت یکجای دیه را ندارید و درخواست تقسیط دیه را نمایید ودادخواست را به همان دادگاهی که حکم محکومیت را صادر نموده باید بدهیدممنون دوست عزیز میشه لطف کنید درخواست اعصار چطوریه وکجا باید داد بیمه فعلا تا پانزدهم مهلت داده که پرداخت شود وایا با درخواست اعسارمصدوم میتواند دیه اش را کامل بگیرد دراین زمان
از من است این غم که بر جان منست/دیگر این خود کرده را تدبیر نیست!
به نام خدا
ماده 301 قانون مجازات بخش دیات:
دیه زن و مرد یکسان است تا وقتی که مقدار دیه به ثلث دیه کامل برسد در آنصورت دیه زن نصف دیه ی مرد است.
ماده 300 قانون مجازات بخش دیات:
دیه قتل زن مسلمان خواه عمدی خواه غیرعمدی نصف دیه مرد مسلمان است.
لطفا مغایرت حقوقی دو ماده مذکور را تبیین فرمایید.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
متن سوالات و پاسخنامه آزمون وکالت سال ۱۳۹۱ | حقوق | 0 | |
![]() |
سوالات ازمون وکالت 91 به همراه کلید ازمون | حقوق | 0 | |
![]() |
سوالات و پاسخنامه آزمون کارآموزی وکالت 91 | حقوق | 0 | |
![]() |
دانلود سوالات آِزمون دکتری حقوق سراسری ۹۱ | حقوق | 0 | |
![]() |
پاسخگویی به تمام مشکلات حقوقی | حقوق | 14 |