بیشتر با civil 3D یا Land (الان دیگه سیویل بیشتر استفاده میشه)سلام
اساتید عزیز یه سوال دارم
تو دوران کاری کلا با کدوم نرم افزارها سر و کار داریم تا یاد بگیریم اونارو ؟
سپاس
بیشتر با civil 3D یا Land (الان دیگه سیویل بیشتر استفاده میشه)
تخلیه دوربین و وارد کردن نقاط به دوربین که با برنامه Leica survey Office انجام میشه رو هم یاد بگیرید
آفیس هم که از ملزومات اولیه ست!
پ.ن: تو نقشه برداری، نقشه خونی و داشتن دید مهندسی و پوستی کلفت، حرف اول رو میزنه!
این تیکه آخر رو کاملا موافقم!بیشتر با civil 3D یا Land (الان دیگه سیویل بیشتر استفاده میشه)
تخلیه دوربین و وارد کردن نقاط به دوربین که با برنامه Leica survey Office انجام میشه رو هم یاد بگیرید
آفیس هم که از ملزومات اولیه ست!
پ.ن: تو نقشه برداری، نقشه خونی و داشتن دید مهندسی و پوستی کلفت، حرف اول رو میزنه!
تشکر دوست عزیز
یعنی سیویل تیری دی بلد باشیم همه چی رو حل میکنه؟یعنی نیازی به لند یا اتوکد دیگه نیست؟
افیس هم همشو یا فقط اکسل رو؟
این تیکه آخر رو کاملا موافقم!
به لند نیازی نیست ولی اتوکد رو باید اول بلد باشید تا بتونی civil رو کارکنی.
دونستن برنامه های آفیس مثله داشتن اطلاعات عمومیه بالاخره یه جا به درد میخوره و به کارتون میاد. اما اکسل تو کار ما از همه واجب تره.
آیا لیزر روشن تو منشور برای EDM ضرر داره؟ با لیزر منشور رو بخونین که EDM رو ترکونده منظورم فقط روشن بودنشه
سلام خدمت مهندسین.یه سوال داشتم.اینکه میشه بدونه بنچ مارک و بدونه داشتن نقشه 1.2000 شهرها نقشه های برداشت شده رو utm کرد؟(برای اداره ثبت و ...)لطفا اگه میشه یه توضیح کامل بدین خیلی ممنون میشم.و بفرمایین که اگه بدونه اینها نشه نقشه 1.2000 شهری که اونجا زندگی میکنمو از کجا باید تهیه کنم؟شهرداری؟چجوری؟میدن؟...� �ن توی شرکت مهندسی که کار میکردم اونا از روی نقشه 1.2000 نقشه هارو utm میکردن
روش اول: منشور رو جایی قرار میدید که فاصله کنج تا دوربین با فاصله منشور تا دوربین یکی باشه. روی منشور قراول میرید و dist میزنین روی کنج قراول می رید و Rec می زنین! (خیلی حرفه ای بود من خودم خوشم اومد!)جسارتا یه سوال در برداشت با منشور داشتم.
فرض کنید کنج یک دیوار رو می خوایم برداشت کنیم. قاعدتا نوک ژالون منشور در کنج قرار نمی گیره و واسه تراز نگه داشتن منشور باید نوک ژالونش فاصله ای با دیوار داشته باشه. روش کار اینه ک پای ژالون رو روی زمین مشخص کنیم بعد با متر معمولی فاصله اون رو با دو دیوار عمود بر هم به نقطه برداشت شده اضافه کنیم تا نقطه کنج بدست بیاد. درسته؟.
روش دیگه ای هم داره؟
نقشه ای که از روی اون نقشه های برداشت شده رو utm میکنن اسمش چیه؟
معمولا دفتری که نقشه های اتوکد رو پرینت میگیرند همه فونت ها و استایل ها رو موجود دارن که شما بتونین بدون مشکل با بردن فایل پرینت بگیرین.یه سوال ناشیانه بپرسم: نقشه های اتوکد رو چطوری پرینت می گیرن؟
تبدیل به pdf می کنن بعد می برند جایی که پرینتر پیدا بشه پرینت می گیرن یا این که مستقیم فایلش رو پرینت می گیرن؟
منظورم اینه که با تبدیل به pdf مقیاسش حفظ می شه؟
اصلا اون مقیاسی که توی لژاند نوشته - مثلا 1/1000 - لازمه به همون مقیاس پرینت گرفته بشه یا این که صرفا توی یه A3 یا A2 پرینت گرفته بشه کافیه؟ منظورم اینه که مقیاس توی لژاند بیشتر برای نشان دادن دقت تهیه نقشه هست یا در هنگام پرینت خود نقشه هم معمولا رعایت می کنند؟
ببخشید من یه خورده گیجم در این باره.
نقشه 1:1000 یا 1:2000 رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
معمولا دفتری که نقشه های اتوکد رو پرینت میگیرند همه فونت ها و استایل ها رو موجود دارن که شما بتونین بدون مشکل با بردن فایل پرینت بگیرین.
شما با دستور e transmit می تونین هر چی لازمه همراهتون از رو کامپیوتر بردارید تا فایلتون بدون مشکل هرجایی بازشه (حتی متریال هایی که در رندر استفاده کردید) و پلات بگیرید.
راه مطمئن برای پلات گرفتن PDF کردن نقشس اما همون طور که گفتید موقع PDF کردن و پلات گرفتن از تو آکروبات باید حواستون به مقیاس دقیق نقشه باشه و الا درس در نمیاد.
خوب باید توی 3 یا 4 تا یا بیشتر A3 پلات کنیگاهی وقت ها سایت اینقدر بزرگه که مجبور میشی یه Key Plan تو نقشه ها بذاری و نقشه ها رو تو 20 تا A3 هم پلات بگیریمن سوال کردم گفتند باید توی A3 پرینت گرفته بشه. از طرفی به دلیل ابعاد بزرگ زمین، نقشه توی این کاغذ با مقیاس 1/1000 یا 1/500 اصلا فیت نمیشه.
در حالی که در لژاند تمپلیتی که دادند مقیاس نقشه اومده. حالا چه باید کرد؟ از طرفی توی لژاند نقشه مقیاس ذکر شده از طرفی هم باید توی A3 پرینت گرفت.
مهندس گرامی ایا در این کتاب فقط منوها توضیح داده شده یا اینکه مثالها و نمونه های عملی کار با دوربین های توتال هم داخلش هست؟ یک نکته دیگه چون دوربینها جدید هستند ایا این کتاب هم به خوبی اپدیت است یا اینکه مطالبش کهنه است اما ارزش خواندن و خریدن داره؟با سلام .......بهترین کتابی که تا حالا دیدم .......... مشاهده پیوست 213608
برو بخر دیگه بابا جون فعلا همینه
مگه بشینم یکی خودم بنویسم
مهندس گرامی ایا در این کتاب فقط منوها توضیح داده شده یا اینکه مثالها و نمونه های عملی کار با دوربین های توتال هم داخلش هست؟ یک نکته دیگه چون دوربینها جدید هستند ایا این کتاب هم به خوبی اپدیت است یا اینکه مطالبش کهنه است اما ارزش خواندن و خریدن داره؟
با سلام ....
... جداًً ..........مهندس احسان ...... با توجه به مطالب ارسال شما در این چند سال دیدم ...... در تالار ...... چرا اقدام به نوشتن یک کتاب آموزشی نمی کنید............ داشتن دیدی متفاوت و اشاره به مشکلات نقشه برداری با این دوربین ها و راه حلهای ...... پیشنهادی ............... کتاب حرفه ای و پر مخاطبی می تونه بشه ........... پیشنهاد می کنم ..... در این خصوص اقدام کنید.........جناب مهندس ...............چهار روز دیگه همه ما ....... بایستی بدرود بگیم به این دنیا.........و فقط همین آثار باقی می مونه .............
با سلام ........به توضیح منوها پرداخته .............اما خیلی بهتر از راهنمای فارسی خود دوربین توتال هستش .........و واضح تر توضیح داده شده ..............