اقا این Crysis یعنی چی؟
سلام
تو اینترنت اینو تونستم پیدا کنم:
Cryogenic Stockholm Ion Source
اون لغاتی که قرمز کردم رو از این عبارت برداشتن به هم چسبوندن شده همون لغتی که شما گفتید
اقا این Crysis یعنی چی؟
چه جالب ميثم. منم حدود 6 سال ميرفتمچه جالب امير!آخه منم شكوه مي رفتم(حدود6سال).همچين آش دهن سوزي هم نيست(ميشه گفت متوسطه).ولي يه نكته خيلي مهم وجود داره اونم اينه كه هر موسسه اي كه بريد مهمترين چيز تلاش خودتونه كه واقعا مهمه!
a glossary of literary termsسلام به همگی امیدوارم خوب باشید بچه ها جون من این ترم درس شعر ساده دارم و با آرایه های ادبی هم یکم مشکل داارم کسی میتونه در این زمینه راهنمائیم کنه؟ممنون
سلاام
من واسه یادد گرفتن زبان میخام که به اخبار گوش کنم.
ولی هرچه قدر گشتم نتونستم سایتی پیدا کنم که به روز باشه و لهجه امریکایی هم داشته باشه.
سایت bbc هست ولی لهججه انگلیسیه دیگه.
ایا شبکه های معروف خبری (مخصوصا) امریکایی همچین امکانی رو دارند؟
یعنی فایل mp3 و pdf خبر رو واسه دانلود قرار بدند
سلام دوستان
معنی این دو عبارت رو از کجا میتونم پیدا کنم
reebok international
paccar competitive positioning
سلام دوستان.لطف میکنید ترجمه این عبارت رو بگید؟
Do not put me in this position
زمانی که یکپارچه سازی باد قدرت ، سیستم های دیزلی باد ، اگر چه ، مزیت قادر به غفلت بزرگ موجود ، و گاهی اوقات بسیارانعطاف پذیر نیست .واحدهای تولیدسلام دوستان.لطف میکنید ترجمه این عبارت رو بگید؟
when integrating wind power ,wind-diesel systems,however, have the advantage of being able to neglect existing large,and sometimes not very flexible.generation units
با عرض سلام
دوستان اصطلاح انگلیسی منو تو این موقعیت قرار نده چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
درخواست:
سلام من سی دی های صوتی آنتونی رابینز رو دارم (Awaken The Giant Within ) می خواستم ببینم متنشو (Pdf) از کجا دانلود کنم.
ممنون.
سلام به همگی. من درخواست یک مقاله انگلیسی همراه به ترجمه رو داشتم
]
Hi guys
I believe that the best way to learn English is to speak; so why u guys wasting your time and typing in Farsi?!
If someone really wants to learn, he/she can start from this topic also.
HiHi eng_donya
i'm agree with you, man
every body who wants learn English should talk and make mistake and correct them![]()
سلام
خسته نباشید
من می خواستم یه اطلاعاتی در مورد کتابهای اینترچنج بدونم.
نحوه یادگیری سطح و کتاباش
اصلا به من بگید چیه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوالات رایج مجموعه آموزش زبان انگلیسی | زبان انگلیسی | 6 |