زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه سوال من خاك شناسي رو كامل گذاشتم كنار نخوندم/با فيزيولوژي برداشت/
تنها درسايي كه خوندم ميوه كاري /سبزيكاري گلكاري/ با زبان/ و تست باغباني زدم و تست زبان/بقيه رو اگه اصلا تستاشو تو امتحان نزنم شانس قبوليم چند درصد ميشه
بعد موندم بين اين 3تا شهر كجا بزنم حوزه امتحانيمو/
1-كرج
2-ساوه
-3 تهران
پارسال ازاد كرج زدم/ يكي ميگه تهران بزن /يكي ميگه كرج/ يكي ميگه ساوه/
كلا موندم چيكار كنم

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
چی بود چی فکر میکردیم...

تازه خواستم آبیاری بخونم به اون مسأله هایی که حل کرده بود نگاه کردم دیدم از خودش فرمول های جدید هم نوشته که به ما نگفته بعضی از سؤالا شبیه همه ولی آخرش یه راه دیگه رفته مسأله ها رو دارم حفظ می کنم راه حل هاشو شاید همینا رو داد. خواستم بنویسم نشد دستم درد می کنه هیچی نمی تونم بنویسم.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه فرقی می کنه؟ تو قبولی تأثیر داره؟ بزن کرج شاید اومدی تو کاکنس های دانشکده ی ما:biggrin:
متاسفانه بله/ تاثير زيادي هم داره/
طوري افكار منو مشغول كرده اين حوزش كه نگو/براي ارشد ميخوام/ طوريه كه داره منو پشيمون ميكنه براي امتحان دادن/

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
واااااااا نمی دونستم تأثیر داره
البته منم نميدونستم/
تازه متوجه شدم/
خيلي اعصابمو ريخته بهم
يعني ارشد ازاد بياد من ثبت نام كنم/ بايد 1ماه برم فقط استراحت تا بتونم درس بخونم/ انقدر كه تحقيق كردمو و نصيحت شنيدمو/ حرف شنيدم خسته شدم/
همش ميگم / بيخيال مصي اصلا امتحان نديم/ بهتره/
بعد بازم پشيمون ميشم/ شانسمون بزنه مثل پيارسال هرچي گياهان دارويي كه شركت كردن رو بگيرن/ برعكس امسال اصلا تكميل ظرفيت نگرفت يعني بد حالمونو بردن تو قوطي/

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
البته منم نميدونستم/
تازه متوجه شدم/
خيلي اعصابمو ريخته بهم
يعني ارشد ازاد بياد من ثبت نام كنم/ بايد 1ماه برم فقط استراحت تا بتونم درس بخونم/ انقدر كه تحقيق كردمو و نصيحت شنيدمو/ حرف شنيدم خسته شدم/
همش ميگم / بيخيال مصي اصلا امتحان نديم/ بهتره/
بعد بازم پشيمون ميشم/ شانسمون بزنه مثل پيارسال هرچي گياهان دارويي كه شركت كردن رو بگيرن/ برعكس امسال اصلا تكميل ظرفيت نگرفت يعني بد حالمونو بردن تو قوطي/

ساوه از این 2 تایی که گفتید بهتره :gol:

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سیلام به همگی

AMIR-ALI

عضو جدید
سلام بر شما و اواتار زیباتون
و روحیه دموکراتتون
منم برم یه دست گیم بزنم فعلا

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
هیییی کی می شه امتحانا تموم بشه شب با خیال راحت بخوابم. این ترم نمی دونم چرا این قدر امتحانا سخت شده قبلا ً آسون تر بود ترس مشروط شدن نداشتم این ترم به شدت می ترسم ولی باز هی به خودم امید می دم فردا هم امتحان اقتصاد دارم ظاهرش آسونه ولی من یه جوریم یه حس خاصی دارم. حفظ کردنی زیاد داره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا