"Pejman"
دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
بچه ها ارشد ازاد اعلام نشده؟
سلام/شب شما بخیر/ حالتون خوبه ؟ / خیر هنوز اعلام نشده اما طبق فرموده خودشون هفته اول بهمن اعلام می گردد.
بچه ها ارشد ازاد اعلام نشده؟
سلام مهندس/ شب شما هم بخير/ ممنونم /شما خوب هستيد؟سلام/شب شما بخیر/ حالتون خوبه ؟ / خیر هنوز اعلام نشده اما طبق فرموده خودشون هفته اول بهمن اعلام می گردد.
سلام مهندس/ شب شما هم بخير/ ممنونم /شما خوب هستيد؟
متشكرم
اتفاقا شب شما هم بخیر راستی سلام اتفاقاااااااااااااااااااااااااسلام مهندس/ شب شما هم بخير/ ممنونم /شما خوب هستيد؟
متشكرم
خدا رو شكر/نه زياد/ كم درس خوندم ولي همونايي هم كه خوندم كامل خوندم/خواهش میکنم. ممنونم منم خوبم... حسابی خودتونو برای ارشد آماده کردید دیگه درسته ؟![]()
چی بود چی فکر میکردیم...
سلام/شب شما هم بخيراتفاقا شب شما هم بخیر راستی سلام اتفاقااااااااااااااااااااااااا![]()
چی بود چی فکر میکردیم...
این عکسه خودتهسلام/شب شما هم بخير
1-كرج
2-ساوه
-3 تهران
پارسال ازاد كرج زدم/ يكي ميگه تهران بزن /يكي ميگه كرج/ يكي ميگه ساوه/
كلا موندم چيكار كنم
متاسفانه بله/ تاثير زيادي هم داره/مگه فرقی می کنه؟ تو قبولی تأثیر داره؟ بزن کرج شاید اومدی تو کاکنس های دانشکده ی ما![]()
متاسفانه بله/ تاثير زيادي هم داره/
طوري افكار منو مشغول كرده اين حوزش كه نگو/براي ارشد ميخوام/ طوريه كه داره منو پشيمون ميكنه براي امتحان دادن/
البته منم نميدونستم/واااااااا نمی دونستم تأثیر داره
البته منم نميدونستم/
تازه متوجه شدم/
خيلي اعصابمو ريخته بهم
يعني ارشد ازاد بياد من ثبت نام كنم/ بايد 1ماه برم فقط استراحت تا بتونم درس بخونم/ انقدر كه تحقيق كردمو و نصيحت شنيدمو/ حرف شنيدم خسته شدم/
همش ميگم / بيخيال مصي اصلا امتحان نديم/ بهتره/
بعد بازم پشيمون ميشم/ شانسمون بزنه مثل پيارسال هرچي گياهان دارويي كه شركت كردن رو بگيرن/ برعكس امسال اصلا تكميل ظرفيت نگرفت يعني بد حالمونو بردن تو قوطي/
ممنونم مهندس/ايشالله قبول بشمساوه از این 2 تایی که گفتید بهتره![]()
سلام به روي ماهتسیلام به همگی![]()
سلام بر دوستان.
کسی نیست؟
سلام بر دوستان.............
شب بر همگي خوش.........
خوبين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ریحانه جان.امتحانات تموم نشده هنوز؟سلام من هستم ولی دارم می رم اقتصاد بخونم
سلام بر شما دوست گلممم.
ممنون.شما خوبی؟