زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
به این زودی هم که نمره ها رو نمی دن بیام بگم خیلی طول می کشه هر چند روز یکیشو می ذارن رو سایت ما رو می کشن تا نمره بدن

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
یچیزی تو مایه های کمربند پیچ بود
دیگه حساب کارتو بکن دیگه

اون دوتارو 19 به بالا میشی فقط میشی روش و مدلشو نمیدونم

آخه امکانش نیست سبزی که 10 نمرشو قبلا ً امتحان گرفته سؤالاشم یه جوریه باید رو هوا بزنی بیشترش تو جزوه ای که داده نیست. آمار هم که اوپن بوکه فکر کنم از 6 نمره میان ترم به من 5.5 داده باشه چون جلسه ی آخر تمرینامو نبرده بودم امتحانش از 14 نمرس

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز
آخه امکانش نیست سبزی که 10 نمرشو قبلا ً امتحان گرفته سؤالاشم یه جوریه باید رو هوا بزنی بیشترش تو جزوه ای که داده نیست. آمار هم که اوپن بوکه فکر کنم از 6 نمره میان ترم به من 5.5 داده باشه چون جلسه ی آخر تمرینامو نبرده بودم امتحانش از 14 نمرس

من حالیم نی
باید جمع کل هرکدوم از 19 کمتر نباشه
درسو برای درس بخووووووووووووون

این جمله رو همیشه تکرار کن

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
من حالیم نی
باید جمع کل هرکدوم از 19 کمتر نباشه
درسو برای درس بخووووووووووووون

این جمله رو همیشه تکرار کن

سبزی رو امتحانش رو نمره ی کامل هم بگیرم باز نمی شه چون میان ترم رو نمی دونستم این قدر بد سؤال می ده خراب کردم

MehD1979

کاربر ممتاز
سبزی رو امتحانش رو نمره ی کامل هم بگیرم باز نمی شه چون میان ترم رو نمی دونستم این قدر بد سؤال می ده خراب کردم
مگه با استادت قهری
تشریف میبری پیشش
میگی تحقیقی مقاله ای چیزی بهت بده عوضش میان ترمتو کامل بده ایشون

دانشجو باید سمج و زبل باشه
استاد جانشم میده واسش

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
مگه با استادت قهری
تشریف میبری پیشش
میگی تحقیقی مقاله ای چیزی بهت بده عوضش میان ترمتو کامل بده ایشون

دانشجو باید سمج و زبل باشه
استاد جانشم میده واسش

نه از اون استادا نیست که تحقیق و مقاله بده تازه دیگه الان وقت نیست سه شنبه امتحانشه. استادو از کجا پیدا کنم؟

MehD1979

کاربر ممتاز
خدا عاقبت همه ی مارا ختم بخیر کنه

از من خداحافظ

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام بر شما.
شب شما نیز خوش

مرسی :D امروز 26 ژانویه بود و شما 26 ساله هستید.... من به 9 ژانویه توجه نکرده بودم!!! دیگه ببخشید کلی ذوق کردم تولدت تبریک بگم..... اما نشد

سلام
.
.
شب بخیر من برم بخوابم خداحافظ

شبت بخیر ریحانه خانم.... خوابای خوب خوب ببینین

;)

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی :D امروز 26 ژانویه بود و شما 26 ساله هستید.... من به 9 ژانویه توجه نکرده بودم!!! دیگه ببخشید کلی ذوق کردم تولدت تبریک بگم..... اما نشد

شبت بخیر ریحانه خانم.... خوابای خوب خوب ببینین

;)

ممنون.همون موقع هم که تبریک گفتین خوشحالم کردید.
اشکالی نداره!د.
دوباره نیز تولدم مبارک باشد.

"Pejman"

بله.چطور مگه؟

ببینین من میخوام با یکی از اساتید اونجا در مورد یک متدی که در پایان نامشون استفاده کردند صحبت کنم..... "دکتر آرش کوچکی" هستند...

رشته شما چیه الان ؟ یادش بخیر من یک استاد داشتم به اسم کاظم کبیری همون دانشگاه شما... حتما الان بازنشستشده... که بهمون ماشین آلات درس میداد..... از این باحال تر که با جون و دل درس بده تا حالا ندیدم.....

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینین من میخوام با یکی از اساتید اونجا در مورد یک متدی که در پایان نامشون استفاده کردند صحبت کنم..... "دکتر آرش کوچکی" هستند...

رشته شما چیه الان ؟ یادش بخیر من یک استاد داشتم به اسم کاظم کبیری همون دانشگاه شما... حتما الان بازنشستشده... که بهمون ماشین آلات درس میداد..... از این باحال تر که با جون و دل درس بده تا حالا ندیدم.....
آبیاری و زهکشی میخونم.من گروه مهندسی آبم.گروهای دیگه رو نمیشناسم!ولی اگه بخوای میتونم ایمیلشو واست گیر بیارم.

"Pejman"

آبیاری و زهکشی میخونم.من گروه مهندسی آبم.گروهای دیگه رو نمیشناسم!ولی اگه بخوای میتونم ایمیلشو واست گیر بیارم.

ایمیلشونو فکر کنم بتونم پیدا کنم از مقالاتشون... اما با ایمیل جواب میدن ؟؟ من تا الان به 18 نفری میشه که ایمیل میدم کلا.... اما نمیدونم این ایرانیا چرا اینطورین !!! خسیس هستند!!! اصلا جواب آدمو نمیدند که !!! فکر کنم اگه جوابی نگیرم ازشون بلند شم بیام مشهد برای پایان نامشون !!! اساتید دانشگاه شما با ایمیل جواب میدن ؟ :)

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایمیلشونو فکر کنم بتونم پیدا کنم از مقالاتشون... اما با ایمیل جواب میدن ؟؟ من تا الان به 18 نفری میشه که ایمیل میدم کلا.... اما نمیدونم این ایرانیا چرا اینطورین !!! خسیس هستند!!! اصلا جواب آدمو نمیدند که !!! فکر کنم اگه جوابی نگیرم ازشون بلند شم بیام مشهد برای پایان نامشون !!! اساتید دانگاه شما با ایمیل جواب میدن ؟ :)

امتحانش ضرری نداره.فکر کنم جواب بدن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا