"Pejman"
دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
دیگه چه خبراااااااااااااااااااااااا؟
سلامت باشی... هیچی سلامتی...... توی امضام یک لینک گذاشتم حالمو گرفته...... دپرسم کرده ! مشهد هم 3- هست... اما داره برف میاد....
دیگه چه خبراااااااااااااااااااااااا؟
سلامت باشی... هیچی سلامتی...... توی امضام یک لینک گذاشتم حالمو گرفته...... دپرسم کرده ! مشهد هم 3- هست... اما داره برف میاد....
سلام عزیزم.سلام به دوستان عزيز
اينجا هم خيلي سرده/
فردا تهران خيابوناش يخ زده/ مدارس تعطيله/ مواظب باشيد فردا ميريد سركار ليز نخوريد//
سلام به دوستان عزيز
اينجا هم خيلي سرده/
فردا تهران خيابوناش يخ زده/ مدارس تعطيله/ مواظب باشيد فردا ميريد سركار ليز نخوريد//
راست ميگيسلام معصومه جان... فردا که کلا تعطیل رسمیه !هم یکشنبه و هم سه شنبه
![]()
سلام زهره جانسلام عزیزم.
شبت خوش
سلام معصومه جان... فردا که کلا تعطیل رسمیه !هم یکشنبه و هم سه شنبه
![]()
پايتخته ديگه/شما تهرانی ها هم که تا یکم هوا سرد میشه یکم گرم میشه تعطیل میکنین!
![]()
الف . کدام یک خسته و خواب آلود به نظر میرسد؟
ب.آیا میتوانید دوقلو ها را تشخیص دهید؟
ج.چند زن در تصویر فوق وجود دارد؟
د.چند نفر خوشحالند ؟
ر.چند نفر ناراحت هستند ؟
موافقممممممممممممممممزهره جان اینم اضافه کن که کدام به دوربین می نگرند
پايتخته ديگه/
اي بابا ديگه تعطيلي ها مثل قبل مزه نداره كه البته براي ما/ اون موقع كه لذت داشت مدرسه اي يا دانشجو بوديم/ دانشجو هم كه بوديم خبري از برف نبود/
راست میگین.... واقعا...
ولی من که دانشجو بودم خدا کمکم کرد.... چند سال پیش برف شدید اومد تقریبا کل کشور رو نیمه تعطیل کرد... همون برفی که گاز شمال رفت...... یادش بخیر.... دم خدا گرمممممممم
امتحان طرح داشتیم..... برف اومد و سرمای شدید.... شرق کشور..... اینقدر حال داد..... امتحان طرح داشتم.....خدایا عاشقتممممممم
ملت ما به داشتن چنین جوانان کوشا و درسخوانی می بالد.
واقعا بعدش بکوووووووب نشستم درس خوندم.. از ساعت 8 صبح تا 12 شب توی کتابخونه..... 4 روز پشت سرم هم... به عمرم اینطوری درس نخونده بودم....نمرم شد 17 ! بالاترین نمره 18 بود... همکلاسیم (خانمه) اینقدر درس میخوووند که نگوووو کل ترم درس میخوند و سرش تو کتاب بود..... یاد همکلاسیم هم بخیر... الان خدا بهش فکر کنم یک پسر داده..... کلاسمون اینجوری بود که 30 تا دختر توش بود 2 تا پسر.... الان همه ازدواج کردند و فکر کنم 4 تاشون با من 5 نفر مجردیم
![]()
داریم ذکر میگیم که حداقل 12 به بالارو بشی
اومدی بگو ببینیم چه کردی
من اینقدر دوست دارم جلسه دفاعیه ببینمممممممممممم... دوست ندارم اولین جلسه دفاعیه ای که میبینم برای خودم باشه !!! 1 لحضه که بهش فکر میکنم دلم میریزه !
مگه سر جلسه دفاع بچه ها نمیرین؟
آره منم همینطور!
سلام
امروز یه کم مونده بود به امتحان نرسم از 6 صبح دنبال ماشین بودم برف اومده بود شدید اینجا هم سربالایی سرپایینی بالاخره 9:20 دقیقه با کلی خستگی رسیدم دانشگاه رفتم دیدم امتحانا 9:30 برگزار می شه من 9:30 رفتم سرجلسه برگه ها رو زودتر داده بود برگه رو گرفتم موندم همین جوری 13 صفحه بود 60 تا تستی 23 تا کوتاه جواب همه هم گزینه هاش به شدت شبیه هم تستی ها رو زدم بعد آخر سر اونایی رو هم که نزده بودم الکی یه چیزی زدم اون یکی ها رو هم بعضی هاشو نوشتم یکیشو تازه خونه اومدنی نزدیکای خونه جوابش یادم اومد. بعد رسیدم خونه نزدیکای 1 خواستم آبیاری بخونم سرم درد می کرد تا 5 خوابیدم الانم می خوام مسأله های آبیاری رو حل کنم البته اگه بتونم حفظ کردنی هاش رو تا نصفه خوندم. از این آبیاری جون سالم به در بردن یه کم سختهبیماری اگه قبول نشم بد بخت می شما این استاد آزمایشگاهمون خوب بود از ترم دیگه هم نیست یه استادی هست خیلی می ندازه مجبور می شم با اون بردارم
سلام.وووااااااااااااااااااااااااا منظور من بچه های هم رشته ایتون تو دانشگاه بودااااااااااااااااااا.سلام نه چه ای نداریم که برم سر جلسه دفاعش !!!
سلام.وووااااااااااااااااااااااااا منظور من بچه های هم رشته ایتون تو دانشگاه بودااااااااااااااااااا.