زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
دختری ساده و نه مذهبی در حال عبور کردن از خیابان بود
که پسری از پیاده رو داد زد :

سیبیلوووووووو چطوری؟؟
دختر کاملا خونسرد تبسمی کرد و جواب داد :
وقتی تو زیر ابرو برمیداری
منم سیبیل بزارم تا جامعه احساس کمبود مرد نداشته باشه!!!!!

Thanks.very good.
:biggrin:

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
الهي............
ريحانه جان امتحانات از كي شروع شده؟؟؟
25 دی
این ترم همش هم استادا سخت گیر بودن تو امتحان و نمره خیلی می ترسم آبیاری رو که می گن استادش خیلی ریز تصحیح می کنه با 9.5 می ندازه سرکلاس تمرین خیلی کم برامون حل می کرد سرامتحان یه مسأله هایی داده بود که اصلا ً نمونشو برامون حل نکرده بود همه مونده بودیم 11 نمره هم مسأله بود :eek: بدبختی 3 واحدی هم بود زبانو که خوب دادم 2واحدی بود
تا13 بهمن ادامه داره از 23 بهمن هم باید بریم دانشگاه

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
25 دی
این ترم همش هم استادا سخت گیر بودن تو امتحان و نمره خیلی می ترسم آبیاری رو که می گن استادش خیلی ریز تصحیح می کنه با 9.5 می ندازه سرکلاس تمرین خیلی کم برامون حل می کرد سرامتحان یه مسأله هایی داده بود که اصلا ً نمونشو برامون حل نکرده بود همه مونده بودیم 11 نمره هم مسأله بود :eek: بدبختی 3 واحدی هم بود زبانو که خوب دادم 2واحدی بود
تا13 بهمن ادامه داره از 23 بهمن هم باید بریم دانشگاه

بابا ما که یکدونه بیشتر نداشتیم اصلا حس خوندنش نبود!وای به حال تو ریحانه!

♥MitrA

عضو جدید
کاربر ممتاز
هستی تورا این گونه که هستی می خواهد.ازاین رو همین هستی که هستی.
هستی این گونه که هستی به تونیاز دارد وگرنه کس دیگری را به وجود می آورد نه تورا.
بنابراین"خودنبودن" غیر مذهبی ترین کار ماست.

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
سلام!!!
چي شده ريحانه اي؟؟؟؟

سلام
یه سؤال بود 3نمره ای بود جوابشو بلد بودم به خاطر یک دوتا اشتباه کوچولو کلش رو غلط حل کردم استاد از بالاسرم رد شد چند بار برگه رو هم نگاه کرد بهم نگفت اشتباه حل کردی!!!3نمره بود!!!!!!!!!

shalizeh-0123

عضو جدید
سلام
یه سؤال بود 3نمره ای بود جوابشو بلد بودم به خاطر یک دوتا اشتباه کوچولو کلش رو غلط حل کردم استاد از بالاسرم رد شد چند بار برگه رو هم نگاه کرد بهم نگفت اشتباه حل کردی!!!3نمره بود!!!!!!!!!

واي چ حساسي تو.........
بي خيال!!!بابا دانشگاه با مدرسه فرق ميكنه...............
اينقدر حرص نمره رو نخور..............:)

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
واي چ حساسي تو.........
بي خيال!!!بابا دانشگاه با مدرسه فرق ميكنه...............
اينقدر حرص نمره رو نخور..............:)

آخه می خواستم اینو خوب بدم قبلی ها که بد دادم جبران بشه حالا معلوم نیست بقیه ی سؤالل رو درست جواب دادم یا نه کلا ً 6 تا بود 3تا3نمره ای 3تا 2نمره ای.

shalizeh-0123

عضو جدید
آخه می خواستم اینو خوب بدم قبلی ها که بد دادم جبران بشه حالا معلوم نیست بقیه ی سؤالل رو درست جواب دادم یا نه کلا ً 6 تا بود 3تا3نمره ای 3تا 2نمره ای.

سخت نگير...............
راستي تو مگه امتحان نداري؟؟؟؟اينترنت چيكار ميكني؟؟؟:eek:

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
بله جواب سؤالم رو گرفتم و اینکه من نمی تونم پستم رو پاک کنم این گزینه رو ندارم کاربر عادی هستم

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز
بله جواب سؤالم رو گرفتم و اینکه من نمی تونم پستم رو پاک کنم این گزینه رو ندارم کاربر عادی هستم
باید بری تو قسمت ویرایش
بعد حذفو بزنی پاک میشه
کاربر عادیو غیر عادی نداره

hrezaee2012

عضو جدید
از دست امتحانا دارم بیچاره میشم
نمیدونم تا حالا این حس بهتون دست داده یا نه بعد تموم شدن امتحانا چه بیوفتی چه پاس بشی یه حال دیگه داره از اعماق وجودش حوشحاله:biggrin:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا