خب منو قانع کردی که ستون ها تنش ثانویه تحمل نمی کنن و فقط وزن قوس ها رو تحمل می کنن.
در باغ های ایرانی میان کرت چه میکاشتند ؟ هر کی درست ج بده جایزه میدهم![]()
در باغ های ایرانی میان کرت چه میکاشتند ؟ هر کی درست ج بده جایزه میدهم![]()
در سازه های سبک نیروی باد غالب است یا نیروی زلزله؟؟؟؟؟؟
در سازه های سبک نیروی باد غالب است یا نیروی زلزله؟؟؟؟؟؟
خخخخخخ اسپستو میگی دگ؟؟یه گیاه که گفته بود یونجه ماننده میکاشتند و درختم از نوع مثمر
بوووووووووووووووووود خخخدر سازه های سبک نیروی باد غالب است یا نیروی زلزله؟؟؟؟؟؟
اولی 4
در سازه های سبک ،کم ارتفاع و با دهانه زیاد و جاهایی که بارزنده مهم است مثل ترمینال یا فرودگاه،بار باد بسیار مهم تر است.در سازه های سبک نیروی باد غالب است یا نیروی زلزله؟؟؟؟؟؟
خخخخخ اون ی نفر منظورت منم دگ خخخیکی جزوه ای از شاهچراغی گذاشته بود که واسه مرکز معماری بود عکس گرفته بودن از جزوه من نصفش دانلود کرم الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم بقیه اش دان کنم میشه لطفا هدایتم کنین به لینکش؟
یکی جزوه ای از شاهچراغی گذاشته بود که واسه مرکز معماری بود عکس گرفته بودن از جزوه من نصفش دانلود کرم الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم بقیه اش دان کنم میشه لطفا هدایتم کنین به لینکش؟
مرسییییی الهام جونم اگر بدونی چقد گشتم راستی یه سوال جای جزوه هارو حفظ کردی؟ فهرست زیرو رو کردم نبود!خخخخخ اون ی نفر منظورت منم دگ خخخ
خواااهش میکنم عجیییییییجممرسییییی الهام جونم اگر بدونی چقد گشتم راستی یه سوال جای جزوه هارو حفظ کردی؟ فهرست زیرو رو کردم نبود!
انقد جایزه دوست دارم جایزه هم منو دوست داره حالا جایزه ات چیه ؟ منم یه سوال جایزه داره پرسیدم همههههه درست جواب دادنخمش ماکزیمم تو تکیه گاه نیمه صلب چقدره؟
هر کی بگه جایزه داره!
![]()
نیتروژن تغلیظ شده با اکسید سرب در فشار 6 مگاپاسکال بصورت پلاسما و آماده انفعال!انقد جایزه دوست دارم جایزه هم منو دوست داره حالا جایزه ات چیه ؟ منم یه سوال جایزه داره پرسیدم همههههه درست جواب دادن![]()
............نیتروژن تغلیظ شده با اکسید سرب در فشار 6 مگاپاسکال بصورت پلاسما و آماده انفعال!
خخخخخخخ دونات ک مثه همون پیراشکیه خودمونهبچه هااااا شماره 231در این شکل یراش دوتا عکس ؟؟؟قاطی کردم نمیدونم خانه ای ب شکل دونات کدومه؟؟؟
خخخخخخخ دونات ک مثه همون پیراشکیه خودمونه
میشه همون گردالوئه ک روبروشه دگ عزیزم
پس ایماه جونمممم پایین اون عکس چیه؟؟چندطبقه استا اونو میگم؟؟؟
مجموعه متن های زبان تخصصی - مهندس خرسند . بسیار عالیه حتماً حتماً دانلود کنید
دانـلــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــود