زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

memare iran

عضو جدید
میدونم سوالش تکراریه اما لطفا یکی با راه حل توضیح بده
به نظر شما فضای مناسب برای10 سرویس بهداشتی (زنانه5 عدد)و مردانه5 عددبا تعداد مناسبی روشویی جند متر
مربع فضا لازم است؟
30مترمربع
45مترمربع
65مترمربع
125مترمربع

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
رجب جووون برای اولین سئوال میدونم خرپای پرات هست اما و کشش و فشار توووو اعضاش کجاهاس...میخواستم اصولشو بگییی...
خرپای هاو و پرات رو بیخیال بشیم...بقیه خرپاها چجوری محاسبه میشن...تا حدی میدونم اما مطمئن نیستم درست باشه چون برای متقارنها صدق میکنه
تو خرپاهایی که دوخط موازی افقی دارن..............>بالایی ها فشاری و پایینی ها کششی،مثل تیر.
تو prat کششی ها موربند و تو howe فشاری ها موربند.
وقت یه نیروی متفاوت یعنی با جهت خاص وارد می شه، کل اجزای داخل خرپا رو نادیده فرض کن و فک کن یه دسته میله است ، زود فشاری ها و کششی ها معلوم می شن ، یعنی شاید فشاری ها بیفتن راست و کششی ها چپ.یه روش مقطع زدن هم می شه تنش ها رو یافت که باید هر خط رو که مقطع می زنی ، نیروهاشو بکشی،یعنی همشو اول کششی فرض کن و بعدا اگه منفی شدن یعنی جهتت اشتباه بود و فشاری.
نوک به نوک کشششی و پشت به پشت فشاری.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونم سوالش تکراریه اما لطفا یکی با راه حل توضیح بده
به نظر شما فضای مناسب برای10 سرویس بهداشتی (زنانه5 عدد)و مردانه5 عددبا تعداد مناسبی روشویی جند متر
مربع فضا لازم است؟
30مترمربع
45مترمربع
65مترمربع
125مترمربع
فک کنم جوابش گزینه 1 می شه، 30 متر.

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیخواستم دیگه بیامااااااااااا ولی گفتم این خبر رو به شما هم بگم

کنکور کارشناسی ارشد میلیونی شد/ زمان انتشار کارت و راهنمای آزمون

۰۱ بهمن ۱۳۹۲

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: با توجه به آمار ثبت نام کنندگان در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۳ و تعداد علاقمندان شرکت کننده در رشته دوم تعداد یک میلیون و ۶۳ هزار و ۸۷۶ کارت ورود به جلسه آزمون برای کنکور ارشد صادر شده است.

دکتر حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: آزمون کارشناسی ارشد در ۱۴۲ کدرشته برگزار می شود که از این تعداد ۵۱ کدر رشته علوم انسانی، ۱۶ کد

رشته علوم پایه، ۲۹ کدرشته فنی مهندسی، ۲۵ کدرشته کشاورزی، ۱۳ کد رشته هنر و ۸ کدرشته دامپزشکی هستند.

وی افزود: ثبت نام از داوطلبان ۱۳۶ کدر رشته از ۱۴۲ کد رشته امتحانی به صورت متمرکز و از طریق شبکه اینترنتی سازمان سنجش صورت گرفت و ثبت نام از ۶ کد

رشته امتحانی دیگر با هماهنگی و نظارت سازمان سنجش توسط ارگانهای ذیربط انجام شده است.

توکلی خاطرنشان کرد: ۹۵۰ هزار و ۹۴۳ داوطلب در آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۳ و نوزدهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در

۱۳۶ کد رشته امتحانی ثبت نام کرده اند که از این تعداد ۴۹۳ هزار و ۷۲۲ نفر زن و ۴۵۷ هزار و ۲۲۱ نفر مرد هستند و به عبارت دیگر ۵۱٫۹۲ درصد داوطلبان زن و ۴۸٫۰۸ درصد داوطلبان مرد هستند.

وی افزود: آمار داوطلبان نسبت به آمار آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ نیز تعداد ۵۴ هزار ۷۱۸ نفر افزایش دارد.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: از تعداد ۹۵۰ هزار و ۹۴۳ داوطلب شرکت کننده تعداد ۱۱۲ هزار و ۹۳۳ داوطلب در دو کدرشته امتحانی ثبت نام کردند.
وی درباره اطلاعیه تاریخ و نحوه دریافت کارت آزمون و برگ راهنما خاطرنشان کرد: اطلاعیه مربوطه در روز یکشبه ۶ بهمن ماه ۹۲ بر روی سایت سازمان سنجش قرار

داده می شود و در نشریه پیک سنجش ۷ و ۱۴ بهمن ماه منتشر می شود.

توکلی گفت: کارت شرکت در آزمون و برگ راهنما از روز دوشنبه ۱۴ بهمن ماه بر روی سایت سازمان قرار می گیرد و هر داوطلب می توانند به پایگاه اینترنتی سازمان مراجعه و کارت خود را پرینت بگیرد.

وی افزود: نظر به اینکه برای داوطلبان شرکت در دو رشته امتحانی، دو کارت صادر می شود و با توجه به آمار کل شرکت کنندگان جمعا یک میلیون و ۶۳ هزار و ۸۷۶ کارت ورود به جلسه آزمون صادر شده است.

توکلی یادآور شد: آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۳ در صبح و بعدازظهر روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه ۱۶ و ۱۷ و ۱۸ بهمن ماه در ۶۲ شهرستان مختلف کشور برگزار می شود.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
تو خرپاهایی که دوخط موازی افقی دارن..............>بالایی ها فشاری و پایینی ها کششی،مثل تیر.
تو prat کششی ها موربند و تو howe فشاری ها موربند.
وقت یه نیروی متفاوت یعنی با جهت خاص وارد می شه، کل اجزای داخل خرپا رو نادیده فرض کن و فک کن یه دسته میله است ، زود فشاری ها و کششی ها معلوم می شن ، یعنی شاید فشاری ها بیفتن راست و کششی ها چپ.یه روش مقطع زدن هم می شه تنش ها رو یافت که باید هر خط رو که مقطع می زنی ، نیروهاشو بکشی،یعنی همشو اول کششی فرض کن و بعدا اگه منفی شدن یعنی جهتت اشتباه بود و فشاری.
نوک به نوک کشششی و پشت به پشت فشاری.

پرات و هاو رو میدونم چی به چیه عزیزم...اما بقیه صحبتت رو نگرفتم چی به چیه؟؟؟؟!!!!میشه روی یه شکل توضیح بدی...من تووو یه کتاب خونده بودم هر گاه دو عضوی داشته باشیم ک یکی قائم و یکی مورب باشه...اگر مورب رو کششی در اوردیم قائم میشه فشاری و همینطور بر عکس این قضیه....میشه یه شکل سخت رو اینجا بزاری و تحلیل کنی؟؟؟:(خیلی خوندم این موضوع رو حیفه دوستام گفت نزن...اما سئوال درصد بیاره چون خیلی پیچیده نیست...اما استادشون گفته قانون خاصی نداره و فقط میتونی تو متقارن ها حدس بزنی...و اینکه از روش شکست میتونی بگی؟؟ما ک درسهای دیگه لنگ میزنیم این دو تا سئوال خرپا رو حداقل بتونیم بزنیم خیلی خوب میشه....

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
فک کنم جوابش گزینه 1 می شه، 30 متر.

دسته بالام بخوای حساب کنی بازم میشه 45...
ابعاد رو از نویفرت دیدم اگه هر دستشوی رو 1.5*1 بگیریم 10 تاش میشه 15...فضای روشویی و ...هم عرضشو 1.55 بگیریم در 5 متر ضرب بشه..میشه 15.5 و با اون 15 متر میشه 30.5...بیایم 20% هم فضای ارتباطی بگیریم بازم میشه 41 نه حالا 45...دیگه 65 از کجا بیاریم؟؟؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ی خاهشی میتونم بکنم ؟؟!
تو کنکور 91سوال 36،42،51،52جوابشون چی میشه؟؟؟من آکادمی معماری دارم برای،این کنکور ک غلط زیاد داره تو گزینه ی چیری گفته پاسخ تشریحیش ی جیز دیگه یا گفته یا اصلا نگفته

نااا

عضو جدید
سلللللللللللللللللام دوستان من تحویلم نزدیکه ولی تو طراحی landscape مشکل دارم. سایتم خیلی خیلی شیب داره و موضوع پارک علوم زیستی و گیاهان دارویی.... . کسی انواع lanscape پارک داره واسه سایت شیبدار؟؟؟؟
به خدا دعااااااااااتون میکنمهمتووون بیاین ارشد تو بهتریین دانشگاه......

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو کنکور 91سوال 36،42،51،52جوابشون چی میشه؟؟؟من آکادمی معماری دارم برای،این کنکور ک غلط زیاد داره تو گزینه ی چیری گفته پاسخ تشریحیش ی جیز دیگه یا گفته یا اصلا نگفته

اره غلط و غلوط زیادی کرده:Dتوجه نکن اونایی رو که تشریحی پاسخ داده و مشخصه جواب درست کدوماس رو ملاک قرار بده

و یه چیزی دیگه فراموش نکنید بعضی پاسخ ها رو جابه جا واسه سوال قبلی یا بعدی توضیح داده اینم فراموش نکنید

واینکه کتاب منظر کنکاش هم اخراش زیاد غلط داره خلاصه حواستون باشه;)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
36- 4 درسته
42- 2 چون با چوب و بتن هم میشه ساخت
51- 4.....2*1
52- 1
گزینه ها برحسب پاسخ نامه ایوان خونه هست

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما من دیدم جواب را 1زده بود توی کتاب فک کنم مدرسان شریف؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگوکه هر چی داریم می خونیم همه اشتباه اند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:cry:
این طور سوالای سلیقه ای جواب داده می شن.نظرمن اینه که اقلیم واسه برون شهری مهمه و تو سرپوشیده بودن و باز و بسته بودن سامانه و نوع درخت کاری و فضای سبز موثره.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

اولی 2 فک کنم- آخه دکل ها که نیروی عمودی رو تحول میکنن و اتصالشون به پی مفصلیه....انحنای مضاعف کابل ها باعث میشه با نیروی رو به بالای باد مقابله کنن
سوال دومم من یه سوال دیگه مث همینو پرسیده بودم - دوستان گفتن میشه تحمل نیروهای وارد بر قوس یعنی گزینه 1

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولی 2 فک کنم- آخه دکل ها که نیروی عمودی رو تحول میکنن و اتصالشون به پی مفصلیه....انحنای مضاعف کابل ها باعث میشه با نیروی رو به بالای باد مقابله کنن
سوال دومم من یه سوال دیگه مث همینو پرسیده بودم - دوستان گفتن میشه تحمل نیروهای وارد بر قوس یعنی گزینه 1
خب منو قانع کردی که ستون ها تنش ثانویه تحمل نمی کنن و فقط وزن قوس ها رو تحمل می کنن.

ترنج

عضو جدید

اولی 4/دومی 1
در باغ های ایرانی میان کرت چه میکاشتند ؟ هر کی درست ج بده جایزه میدهم:w16:

درختان میوه دار؟؟؟ازطرفیم یادمه ی چی نوشته بود که تو میان کرت نباید گیاها بلند باشن که جلو دیدو بگیرن!!که در این صورت میشه گیاهای تزییتی !مرور نکردم درس یادم نیس!!

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا