زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب منو قانع کردی که ستون ها تنش ثانویه تحمل نمی کنن و فقط وزن قوس ها رو تحمل می کنن.

آره یکی گفت که جواشو تو کتاب زده تحمل نیروهای وارد بر قوس شایدم منظورش از اینجا همون نیروی وزن قوس باشه -هنوز میگم که ستون ها فقط نیروهای عمودی رو تحمل میکنن.....اما به نظرم گزینه 4 هم میتونه درس باشه تو اون یکی سوال هم همین قضیه سایه روشن و اینا رو گفته بود

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
در باغ های ایرانی میان کرت چه میکاشتند ؟ هر کی درست ج بده جایزه میدهم:w16:

گیاهانی می کاشتند که زیاد بلند نشود و منظره را مسدود نکند این گیاهان از نوع گیاهان همیشه سبز بوده ، کنار دیوار

جای درختان بی بار بود و در کرت ها درختان میوه می کاشتند و گلها را در پای درختان میکاشتند

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
در سازه های سبک نیروی باد غالب است یا نیروی زلزله؟؟؟؟؟؟
بوووووووووووووووووود خخخ

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها امروز کنکور 91جواب دادم درصدام این شدزبان13
فن41
تاریخ57
درک15
منظر15
چیکار کنم این دوتارو ب 30برسونم
حسم میگه امسال بازم تاریخ راحت میشه و فن معمولی ن مثل سال قبل آبکی ن خیلی سخت
خدایا ب همه کمک کن منم بین اونا جا بده

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
در سازه های سبک نیروی باد غالب است یا نیروی زلزله؟؟؟؟؟؟
در سازه های سبک ،کم ارتفاع و با دهانه زیاد و جاهایی که بارزنده مهم است مثل ترمینال یا فرودگاه،بار باد بسیار مهم تر است.
این نکته رو هم در مورد قاب های خمشی می گم ، چون فک می کنم خیلی ها نمی دونن:وقتی بار ثقلی مهمه و نیروی جانبی تا اون حد مهم نیست ، از قاب صلب استفاده می کنیم.
قاب صلب پیش از این که به صلبیت سازه مربوط باشه ، به صلبیت تکیه گاه ها و گیرداریش مربوطه.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی جزوه ای از شاهچراغی گذاشته بود که واسه مرکز معماری بود عکس گرفته بودن از جزوه من نصفش دانلود کرم الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم بقیه اش دان کنم میشه لطفا هدایتم کنین به لینکش؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی جزوه ای از شاهچراغی گذاشته بود که واسه مرکز معماری بود عکس گرفته بودن از جزوه من نصفش دانلود کرم الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم بقیه اش دان کنم میشه لطفا هدایتم کنین به لینکش؟
خخخخخ اون ی نفر منظورت منم دگ خخخ

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسییییی الهام جونم اگر بدونی چقد گشتم راستی یه سوال جای جزوه هارو حفظ کردی؟ فهرست زیرو رو کردم نبود!
خواااهش میکنم عجیییییییجم
خخخخخخخ
نه بابا ... هنر کنم درسامو حفظ کنم
سرچ زدم هر پستی ک توش باشه میاره

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
انقد جایزه دوست دارم جایزه هم منو دوست داره حالا جایزه ات چیه ؟ منم یه سوال جایزه داره پرسیدم همههههه درست جواب دادن :D
نیتروژن تغلیظ شده با اکسید سرب در فشار 6 مگاپاسکال بصورت پلاسما و آماده انفعال!

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها شماها دقیقا لان چیکارمیکنید طول روز؟؟؟
سازه درمعماری درک رفتارسازه رو چطور مرور کنم بخصوص سازه درمعماری؟؟؟؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هااااا شماره 231در این شکل یراش دوتا عکس ؟؟؟قاطی کردم نمیدونم خانه ای ب شکل دونات کدومه؟؟؟

پیوست ها

• Screenshot_2014-01-07-20-35-00.jpg
    Screenshot_2014-01-07-20-35-00.jpg
    20.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا