من همش خوابم خیلی خوبه این روزا خواب خیلی حال میدهبچه ها شماها دقیقا لان چیکارمیکنید طول روز؟؟؟
سازه درمعماری درک رفتارسازه رو چطور مرور کنم بخصوص سازه درمعماری؟؟؟؟؟
من همش خوابم خیلی خوبه این روزا خواب خیلی حال میدهبچه ها شماها دقیقا لان چیکارمیکنید طول روز؟؟؟
سازه درمعماری درک رفتارسازه رو چطور مرور کنم بخصوص سازه درمعماری؟؟؟؟؟
آققققققققققققققققققققققققققققققققققققققا دوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستان رفققققققققققققققققققققققققققققققققابه نظرتون واسه زبان کدوم تستارو بزنم بهتره مرکز ایوان خانه مدرسان اکسین![]()
نه بابااااا الهام الان خيلي خوبه. نه ظرفي مي شورم نه تميزي مي كنم كلاً كسي ازم انتظار نداره.این ماییم 17 روز دگ (گفته باشمااا خودم دی جی میشم خخخخ) :
![]()
![]()
![]()
اینم وقتی بعد از کنکور میرسیم خونه ... رفتار خانواده باهامون :خخخ
![]()
![]()
![]()
![]()
نه بابااااا الهام الان خيلي خوبه. نه ظرفي مي شورم نه تميزي مي كنم كلاً كسي ازم انتظار نداره.)) بعد كنكور بايد باز ظرف شستنو تميزيو كمك تو خونه رو شروع كنم
عادت كردم كاري نكنم
)
نه بابااااا الهام الان خيلي خوبه. نه ظرفي مي شورم نه تميزي مي كنم كلاً كسي ازم انتظار نداره.)) بعد كنكور بايد باز ظرف شستنو تميزيو كمك تو خونه رو شروع كنم
عادت كردم كاري نكنم
)
من ک کلاااا هیچ کاری نمیکنم قبلو بعد کنکور نداره واسم خخخخخخخ
انرژیمو گذاشتم واسه وقتی شوور کردم کوزت شم خخخخخخ
من که بعدشم کوزت نمیشم از طرف کوزت میسازم خخخخخخمن ک کلاااا هیچ کاری نمیکنم قبلو بعد کنکور نداره واسم خخخخخخخ
انرژیمو گذاشتم واسه وقتی شوور کردم کوزت شم خخخخخخ
آققققققققققققققققققققققققققققققققققققققا دوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستان رفققققققققققققققققققققققققققققققققا
دیگه تالیفی نزنین وقتت زدن تستای کنکورای سراسریه
منم هنوز وقت نکردم ولی میگن تست های سراسری 85 تا 92 بزنی میگن از 10 تا سوال اول کم کم 7 تاش جواب میدی اینطوری میگنمن زبان تست نزدم هنوز یعنی سراسری بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه اتفاقا خخخخخخ دوتا خواهریم من بزرگه هستم خخخخخخخخخموافقم
مزیت ته تغاری بودنه به همه زور میگی![]()
من زبان تست نزدم هنوز یعنی سراسری بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم هنوز وقت نکردم ولی میگن تست های سراسری 85 تا 92 بزنی میگن از 10 تا سوال اول کم کم 7 تاش جواب میدی
پالاتزو ب کاخ میگن انگارمن که بعدشم کوزت نمیشم از طرف کوزت میسازم خخخخخخ
پالاتزو یعنی همون پالادیو ؟
سوال 67 سال 92 سراسری
بیشتر درک مطلب کار کن چون راحتره . تست های سراسری 85 تا 92 حل کن بالای 50 درصد میزنی زبان مشکل همه اس نگران نباش البته بجر نیکی جون و میترا جانزبانم دردسر شده ه ه ااااااااهی میخوام یادم نیفته که زبانیم هست ولی نمیشه![]()
پالاتزو ب کاخ میگن انگار
کاخ پیتی یا پالاتزو در شهر فلورانس ایتالیا و باغ های زیبای آن مشهور به جیاردینو دی بوبولی که در قرن پانزدهم میلادی توسط خاندان پیتی ساخته شد.
![]()
تو چقدر گلی!مجموعه متن های زبان تخصصی - مهندس خرسند . بسیار عالیه حتماً حتماً دانلود کنید
دانـلــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــود
تو چقدر گلی!
دستت درد نکنه!
ارههههه. تا تابستونم ميكم كه دارم واسه اسكيس كار مي كنمنیکی جون کاری نداره که بعد کنکور بگو خیلی بهم فشار اومده ی مدت باید حالا استراحت کنم تا به روزای اولم برگردم ی مدتم اینجوری بپیچون![]()
![]()
ایده متن رو خیلی نزدیک یا گمراه کننده می دن.ex جان میشه راهنماییم کنی من تو درک مطلب هر چی سوال راجع به ایده متن هست رو اشتباه میزنم......شما که زبانت خوبه میتونی کمک کنی
البته اون جزوه 26 صفحه ای رو هم خوندم......اوضاعم خیته تو زبان تو رو خدا بچه هایی که قوی ان کمک کنن
این آزمایشی ها رو از 15 تا حدودا 7-8 تا درست میزنم ولی تو سراسری تعطیل تعطیل.....منفی![]()
بدو بدو بدو
![]()
![]()
![]()
جمله های خاااله جووون
![]()
![]()
![]()
- افراد موفق كارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلكه كارها را بگونه ای متفاوت انجام می دهند
- اگر همان كاری را انجام دهید كه همیشه انجام می دادید، همان نتیجه ای را می گیرید كه همیشه می گرفتید
- سخت كوشی هرگز كسی را نكشته است، نگرانی از آن است كه انسان را از بین می برد
دوستاااان گل گلااابم
اینارو از جزوه ی عسگری، اعتضادیو غیره پیدا کردم.............
فکر کنم بازم باشه لا ب لای خلاصه هام ... بعدا هرچی بود اضافه میکنم
- ساختمان مدرسه باهاوس : نماینده ی سبک آن
- ساختمان ایلی نویز : بروتال
- مجموعه ی ریچموند : نئوکلاسیک
- ساختمان بیمه : شیکاگو (شروع)........ نماد شیکاگو : ساختمان وین رایت سالیوان
- خانه ی خلق و قرمز : هنر نو
- کارخانه توربین سازی aeg : ورک باند
- طرح کارخانه مشروبات الکی : د استیل .... بهترین : خانه شرودر
- مکتب آمستردام : برج اینیشتین
- ارگانیک : خانه ی رایت در اوک پارک ایلی نویز
- نخستین نمونه خانه ی مرغزاری : خانه ی رینسلو ... نقطه پایانی : خانه روبی
- مجموعه ی وکسنر : دیکانستراکشن
- کیهانی : بیلبائو گهری
خخخخخخخخ میشه سال 3000 :|
من زبان تست نزدم هنوز یعنی سراسری بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟