زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها شماها دقیقا لان چیکارمیکنید طول روز؟؟؟
سازه درمعماری درک رفتارسازه رو چطور مرور کنم بخصوص سازه درمعماری؟؟؟؟؟
من همش خوابم خیلی خوبه این روزا خواب خیلی حال میده

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظرتون واسه زبان کدوم تستارو بزنم بهتره مرکز ایوان خانه مدرسان اکسین :confused::confused:
آققققققققققققققققققققققققققققققققققققققا دوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستان رفققققققققققققققققققققققققققققققققا
دیگه تالیفی نزنین وقتت زدن تستای کنکورای سراسریه

mon-@-rchitect

عضو جدید
برو بچ سلام
ی سوال کسی تا حالا با کتابهای ماهان کار کرده به نظرتون کتابهای خوبی اند؟؟؟؟من دارمشون تو وقت باقی مونده میخام تستاشو بزنم ولی میترسم بیشتر پاسخاش گمراهم کنه ی راهنایی کنید........... هم اکنون نیاز مند یاریتان هستم

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
این ماییم 17 روز دگ (گفته باشمااا خودم دی جی میشم خخخخ) :

اینم وقتی بعد از کنکور میرسیم خونه ... رفتار خانواده باهامون :خخخ
نه بابااااا الهام الان خيلي خوبه. نه ظرفي مي شورم نه تميزي مي كنم كلاً كسي ازم انتظار نداره. :))) بعد كنكور بايد باز ظرف شستنو تميزيو كمك تو خونه رو شروع كنم :( عادت كردم كاري نكنم :))

mon-@-rchitect

عضو جدید
نه بابااااا الهام الان خيلي خوبه. نه ظرفي مي شورم نه تميزي مي كنم كلاً كسي ازم انتظار نداره. :))) بعد كنكور بايد باز ظرف شستنو تميزيو كمك تو خونه رو شروع كنم :( عادت كردم كاري نكنم :))

نیکی جون کاری نداره که بعد کنکور بگو خیلی بهم فشار اومده ی مدت باید حالا استراحت کنم تا به روزای اولم برگردم ی مدتم اینجوری بپیچون :lol: :w01:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

آرهههههههههههههه واقعا موافقم باهات الان داریم خیلی حال میکنیم که کار خونه نمیکنیم :)

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ک کلاااا هیچ کاری نمیکنم قبلو بعد کنکور نداره واسم خخخخخخخ
انرژیمو گذاشتم واسه وقتی شوور کردم کوزت شم خخخخخخ
من که بعدشم کوزت نمیشم از طرف کوزت میسازم خخخخخخ
پالاتزو یعنی همون پالادیو ؟
سوال 67 سال 92 سراسری

• Like
واکنش ها: imah

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
آققققققققققققققققققققققققققققققققققققققا دوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستان رفققققققققققققققققققققققققققققققققا
دیگه تالیفی نزنین وقتت زدن تستای کنکورای سراسریه

من زبان تست نزدم هنوز یعنی سراسری بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که بعدشم کوزت نمیشم از طرف کوزت میسازم خخخخخخ
پالاتزو یعنی همون پالادیو ؟
سوال 67 سال 92 سراسری
پالاتزو ب کاخ میگن انگار
کاخ پیتی یا پالاتزو در شهر فلورانس ایتالیا و باغ های زیبای آن مشهور به جیاردینو دی بوبولی که در قرن پانزدهم میلادی توسط خاندان پیتی ساخته شد.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبانم دردسر شده ه ه ااااااااهی میخوام یادم نیفته که زبانیم هست ولی نمیشه :redface:
بیشتر درک مطلب کار کن چون راحتره . تست های سراسری 85 تا 92 حل کن بالای 50 درصد میزنی زبان مشکل همه اس نگران نباش البته بجر نیکی جون و میترا جان :redface:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
معماری و هنر ایتالیا در دوره ی رنسانس

خانواده هایی که در قرن 15 بر شهر های رقیب در شمال ایتالیا حکومت می کرند –مِدیچی (de Medici)، اِسفورتزا (Sforza)، مونته فلترو (da Montefeltro) و دیگران- بواسطه ی تجارت به میزانی از ثروت رسیدند که حامی هنر شدند، آنان که مجال کافی داشند میل پژوهشی جدی را در ارتباط با فرهنگ فراموش شده ی آمریکای لاتین – ادبیات، هنر و معماری این فرهنگ و هر اثر باقی مانده ی که در مورد آنهاست- آغاز کردند.
در ابتدای قرن 15 شهر فلورنس در فرآیند اتمام کلیسای جامع خود قرار داشت. ستون های برپا شده در جهت پشتیبانی از گنبد تقریبا به بزرگی این ستون ها در معبد پانتئون (Pantheon) رم، بودند. طرحی برای تکمیل این گنبد ها توسط فلیپو برونِلِچی (Filippo Brunelleschi) به ثبت رسید که راه حل های ساختاری رم را مورد بررسی قرار داده بود. گنبد ساخته شده به دست او (1436-1420) مشتق از معماری رمی ولی متفاوت است؛ این بنا متشکل از سنگ و آجر، هشت گوشه و دارای لایه های درونی و بیرونی است که توسط شیارهایی به هم مرتبط شده اند، قوس تیزه دار با صعودی بیشتر و توسط گلدسته ای تاج گذاری شده است. چلیک ها و پنجره های مدور آن تنها، بدون حائل و با حلقه ی کششی به عنوان پایه، برپا شده اند و لایه های دوتایی گنبد، دو حلقه ی کششی دیگر را در بر می گیرند. برونِلِچی (Brunelleschi) در مرز میان سبک گوتیک و رنسانس جای گرفت. صومعه ی پاتزیPazzi (شروع ساخت در سال 1441) در فلورنس نیز بیانی روشن از ویژگی های تناسب و طراحی است.
سبک جدید ساختمان شهری در این دوره گسترش یافت –پالاتزو Palazzo، یا اقامتگاه شهری برای خانواده های مشهور. پالاتزو ها با ارتفاع چند طبقه ای و اتاق ها ی اطراف یک حیاط اندرونی یا حیاط ، گروهبندی شده بودند؛ دیوارهای بیرونی پالاتزو بر روی چندین سطر قرار داشتند. معمار شهری فلورنتینا (Florentina)، لئون باتیستا آلبرتی (Leon Battista Alberti) در طراحی خود برای نمای بیرونی پالاتزو روچلیا (Palazzo Rucellia) (1451-1446)، همانگونه که در آمفی تئاتر رم استفاده کرده بود، از سه دستور سبکی کلاسیک منطبق بر هم بهره برد، به غیر از اینکه به جای ستون های در هم تنیده، ستون های چهار گوش را به کار برد. اینگونه به نظر می رسد که دیوارهای صاف به نقش بندی و حکاکی مزین شده باشند، و حاصل بخش بخش شدن نمای بیرونی فراهم آمدن جایگاه منطقی برای پنجره هاست. آلبرتی همچنین در سال 1485 اولین کتاب در مورد نظریه ی معماری از زمان ویتروویوس (Vitruvius) بدین سو را منتشر ساخت که تأثیر مهمی بر پیشرفت سبک باستانی گذاشت.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
مچکریم الهام جان

مچکریم الهام جان

پالاتزو ب کاخ میگن انگار
کاخ پیتی یا پالاتزو در شهر فلورانس ایتالیا و باغ های زیبای آن مشهور به جیاردینو دی بوبولی که در قرن پانزدهم میلادی توسط خاندان پیتی ساخته شد.

مرسی عزیزم ببخش نمیشه تشکر زد
بازم تشکرارو جن برد به بعضی از پست ها میشه تشکر زد به بعضیا نمیشه ! مسئولین رسیدگی کنن خخ

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
جمله های خاله یاسمن ツ

جمله های خاله یاسمن ツ

بدو بدو بدو

جمله های خاااله جووون

- افراد موفق كارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلكه كارها را بگونه ای متفاوت انجام می دهند

- اگر همان كاری را انجام دهید كه همیشه انجام می دادید، همان نتیجه ای را می گیرید كه همیشه می گرفتید

- سخت كوشی هرگز كسی را نكشته است، نگرانی از آن است كه انسان را از بین می برد

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
تو چقدر گلی!
دستت درد نکنه!

ex جان میشه راهنماییم کنی من تو درک مطلب هر چی سوال راجع به ایده متن هست رو اشتباه میزنم......شما که زبانت خوبه میتونی کمک کنی
البته اون جزوه 26 صفحه ای رو هم خوندم......اوضاعم خیته تو زبان تو رو خدا بچه هایی که قوی ان کمک کنن
این آزمایشی ها رو از 15 تا حدودا 7-8 تا درست میزنم ولی تو سراسری تعطیل تعطیل.....منفی:redface:

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
نیکی جون کاری نداره که بعد کنکور بگو خیلی بهم فشار اومده ی مدت باید حالا استراحت کنم تا به روزای اولم برگردم ی مدتم اینجوری بپیچون :lol: :w01:
ارههههه. تا تابستونم ميكم كه دارم واسه اسكيس كار مي كنم :)))) اين ٢ هفتهههه تموم نشه!!! تا بعد از عيد ادامه مي داشت حد اقل خونه تكوني نمي كرديم. :D

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ex جان میشه راهنماییم کنی من تو درک مطلب هر چی سوال راجع به ایده متن هست رو اشتباه میزنم......شما که زبانت خوبه میتونی کمک کنی
البته اون جزوه 26 صفحه ای رو هم خوندم......اوضاعم خیته تو زبان تو رو خدا بچه هایی که قوی ان کمک کنن
این آزمایشی ها رو از 15 تا حدودا 7-8 تا درست میزنم ولی تو سراسری تعطیل تعطیل.....منفی:redface:
ایده متن رو خیلی نزدیک یا گمراه کننده می دن.
فارسی هر کدومو جلوش بنویس و سریع متن رو یه نگاه کن و هر کدوم رو چک کن درسته یا نه!چون ممکنه تو متن یه چیزو توصیف کنه یا یه دوره رو یا معایبش رو.یا نتیجه گیری کنه که این طور دیگه کارت راحت می شه و ایده تاپیک رو می تونی زود پیدا کنی.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بدو بدو بدو

جمله های خاااله جووون

- افراد موفق كارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلكه كارها را بگونه ای متفاوت انجام می دهند

- اگر همان كاری را انجام دهید كه همیشه انجام می دادید، همان نتیجه ای را می گیرید كه همیشه می گرفتید

- سخت كوشی هرگز كسی را نكشته است، نگرانی از آن است كه انسان را از بین می برد

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب این
http://upload7.ir/imgs/2014-01/75924336161946850569.jpg
خب همون طوری که گفتم بدترین حالت ،b هست.چون عضو کششی پایینیش حذف شده.پس الان یا گزینه 2 درسته یا 3.
تو a و d هم اگه دقت کنین a اعضا کمتری داره ولی d اینطوری نیست .هر قدر اعضا خرپا بیشتر و منتظم تر و حتی متقارن تر باشن ، باربری بهتری دارن.a نسبت به d ضعیف تر و در نهایت گزینه 3 درسته.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستاااان گل گلااابم
اینارو از جزوه ی عسگری، اعتضادیو غیره پیدا کردم.............
فکر کنم بازم باشه لا ب لای خلاصه هام ... بعدا هرچی بود اضافه میکنم

- ساختمان مدرسه باهاوس : نماینده ی سبک آن
- ساختمان ایلی نویز : بروتال
- مجموعه ی ریچموند : نئوکلاسیک
- ساختمان بیمه : شیکاگو (شروع)........ نماد شیکاگو : ساختمان وین رایت سالیوان
- خانه ی خلق و قرمز : هنر نو
- کارخانه توربین سازی aeg : ورک باند
- طرح کارخانه مشروبات الکی : د استیل .... بهترین : خانه شرودر
- مکتب آمستردام : برج اینیشتین
- ارگانیک : خانه ی رایت در اوک پارک ایلی نویز
- نخستین نمونه خانه ی مرغزاری : خانه ی رینسلو ... نقطه پایانی : خانه روبی
- مجموعه ی وکسنر : دیکانستراکشن
- کیهانی : بیلبائو گهری

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستاااان گل گلااابم
اینارو از جزوه ی عسگری، اعتضادیو غیره پیدا کردم.............
فکر کنم بازم باشه لا ب لای خلاصه هام ... بعدا هرچی بود اضافه میکنم

- ساختمان مدرسه باهاوس : نماینده ی سبک آن
- ساختمان ایلی نویز : بروتال
- مجموعه ی ریچموند : نئوکلاسیک
- ساختمان بیمه : شیکاگو (شروع)........ نماد شیکاگو : ساختمان وین رایت سالیوان
- خانه ی خلق و قرمز : هنر نو
- کارخانه توربین سازی aeg : ورک باند
- طرح کارخانه مشروبات الکی : د استیل .... بهترین : خانه شرودر
- مکتب آمستردام : برج اینیشتین
- ارگانیک : خانه ی رایت در اوک پارک ایلی نویز
- نخستین نمونه خانه ی مرغزاری : خانه ی رینسلو ... نقطه پایانی : خانه روبی
- مجموعه ی وکسنر : دیکانستراکشن
- کیهانی : بیلبائو گهری

• Like
واکنش ها: imah

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
گسترش اولیه شهر تهران در چه دوره ای بود؟
1-قاجاریه
2-زندیه
3-صفویه
4-افشاریه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من زبان تست نزدم هنوز یعنی سراسری بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببین فقط سراسری ها را بزن بقیه اش اصلا ارزش زدن نداره ،از ما گفتن و حالا میخوای پند گیر میخوای ......
من تجربه اش کردم این 15 روز الکی هدر نده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا