زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله عزیزم درسته

ممنون حالا اگه تو گزینه ها دوتاشم بود کدوم درست میسه؟؟؟
ی سوال دیکه سوالای پی دی اف ک برای طبابایی طولی تو لب تاب چطور میکنم روتیت کنم تا با سیستم نگا کنم نیاز ب پرینت نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون حالا اگه تو گزینه ها دوتاشم بود کدوم درست میسه؟؟؟
ی سوال دیکه سوالای پی دی اف ک برای طبابایی طولی تو لب تاب چطور میکنم روتیت کنم تا با سیستم نگا کنم نیاز ب پرینت نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

معمولا دوتاشو نمیدن... جایی دیدی که دوتاشو بدن؟؟
کدوم پی دی اف و میگی ؟لینکشو میدی ببینم؟

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز خسته نباشید یه سوال داشتم مدرک پردیس چطوره معتبره یا نه؟ ارزشش نسبت به دانشگاه آزاد در چه حده؟؟؟:w20:

simin_sm

کاربر فعال
سلام دوستان عزیز خسته نباشید یه سوال داشتم مدرک پردیس چطوره معتبره یا نه؟ ارزشش نسبت به دانشگاه آزاد در چه حده؟؟؟:w20:

باران جون...از نظر ترازی اول واحد اصلیه بعد علوم تحقیقات بعد پردیس...ارزششونم به همین نسبته
ولی نظر من اینه که دانشگاه آزاد اول و آخرش یکیه...فرقی نداره

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
چ آدم احساس غریبی میکنه اینجا

عااقاا 6 ساعت ...

بریم ی استراحت ظهرانه کنیم و سرحال شیم
و بعدش دوباره استارت

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جواب بدید؟؟نقش سخت کننده ها چیه ؟؟هم مقابله با نیروی برش هم کمانش ؟؟
سخت کننده های تو شکل برشی هستند .
عمدتا همه فکر می کنند که جان تیر برش و بال تیر خمش تحمل می کنن ولی باید بدونین که بال تا 90 درصد خمش رو تحمل می کنه و جان تیر هم تا 95 درصد برش رو.
این سخت کننده ها عمدتا برش رو تقویت می کنن ولی تحمل لنگری رو هم یه ذره تقویت می کنن ، پس در مقابل خمش،(نه کمانش،کمانش تو ستونه!!نه تو تیر:surprised:) هم مفاوم می شه.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
عمدتا همه فکر می کنند که جان تیر برش و بال تیر خمش تحمل می کنن ولی باید بدونین که بال تا 90 درصد خمش رو تحمل می کنه و جان تیر هم تا 95 درصد برش رو.
این سخت کننده ها عمدتا برش رو تقویت می کنن ولی تحمل لنگری رو هم یه ذره تقویت می کنن ، پس در مقابل خمش،(نه کمانش،کمانش تو ستونه!!نه تو تیر:surprised:) هم مفاوم می شه.

منظور از کمانش ، کمانش جانبی تیر یا کمانش بال فشاریه !

آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدایا ااا من چرا زودتر نمیتونم بیدارشم!!!
سجی تیماج چ درسی گفته 99درصد از اون میاد نانو؟؟؟هرچقد گشتم ک نقل قول بگیرم از پستت پیدا نکردم!!!ب عارفه گفتی منظورت همون جزوه نانو بود ک من عکس گرفتم گذاشتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله همون نانو سروش نیا که فک کنم عکساشم گذاشتی

داداش حالت بهتر شد؟:(:gol:
سلام بهتر شدم ولی هی خوابم میگیره .صبحم زود بیدار شدم عقب افتادگی دیروز جبران کنم بدتر شدم ظهر یه دو سه ساعتی میخوایم و باز شروع میکنم که حداقل ظراحی لرزه ای رو امروز تموم کنم

چه عجب میگفتی گاوی گوسفندی کروکودیلی چیزی میزدیم زمین

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من یه سری از مطلبهای ظراحی لرزه ای رو متوجه نشدم این دو تا متن با هم تناقض دارن یا من خوب متوجه نشدم
000000011111111.jpg0000000000222222222222.jpg بالاخره زمان تناوب ظولانی بهتره؟؟؟
برای مقابله با زلزله ساختمان انعطاف پذیر باشد یا نباشد؟
ساختمانهایی که در برابر زلزله مقاومند زمان تناوبشون ظولانی تره یا کمتر؟؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من یه سری از مطلبهای ظراحی لرزه ای رو متوجه نشدم این دو تا متن با هم تناقض دارن یا من خوب متوجه نشدم
مشاهده پیوست 188901مشاهده پیوست 188902 بالاخره زمان تناوب ظولانی بهتره؟؟؟
برای مقابله با زلزله ساختمان انعطاف پذیر باشد یا نباشد؟
ساختمانهایی که در برابر زلزله مقاومند زمان تناوبشون ظولانی تره یا کمتر؟؟؟

ببین ما دو تا دوره تناوب داریم،یکیش دوره تناوب اساسیه یعنی ساختمان یه نوسان کامل انجام بده و اون یکی رو دوره تناوب می گن، مثل اون نمودار ارتعاشات.
دوره تناوب اساسی زیاد باشه ، تخریب سازه کمتره و بهتره!یعنی سازه تو خالی بهتر از توپره.
ولی دوره تناوبی که تو نمودار ها می کشن ، اگه ارتعاشات زیاد و فشرده باشه و در کل طولانی تر و بیشتر باشه، تخریب سازه رو بیشتر میکنه.
تو نمودار های ساده از ماکسیمم تا ماکسیمم بعدی رو دوره تناوب اساسی ،یا پریود اساسی می گن.
هر چه ارتفاع بیشتر بشه ، ارتشاعت بیشتر و خطرناک تره ، پس بیشترین تمهیدات مقاوم سازه رو از پایین شروع کرده و به بالا می ریم.
یعنی سخت کننده تراز و خرپا کلاهی و خرپا در تراز های پایین تر باید بیشتر و قوی تر باشند.37% تغییر شکل مهاربندی دهانه و 10% تغییر شکل قاب خمشی رو می شه با خرپا کلاهی و میانی حل کرد.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من عکس کتابم گذاشتم ک تو دوتاشم کمانش گفته!!و حرف شمارم قبول دارم تو تیر خمش وجود داره ن کمانش !پس کتاب چی میشه

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
من عکس کتابم گذاشتم ک تو دوتاشم کمانش گفته!!و حرف شمارم قبول دارم تو تیر خمش وجود داره ن کمانش !پس کتاب چی میشه
همینطوره ولی کمانش جانبی در تیر لانه زنبوری و کمانش پیچش در تیرهای مونو ریل مطرح هست.
یه عکس واسه این مطلب دارم.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
همینطوره ولی کمانش جانبی در تیر لانه زنبوری و کمانش پیچش در تیرهای مونو ریل مطرح هست.
یه عکس واسه این مطلب دارم.

هم کمانش و هم کمانش جانبی در تیر( هر تیری که جان و بالش نازک باشه...حتما نباید لانه زنبوری باشه) رخ می دهد(کمانش فقط تو ستون نیس!)...اینم یه صفحه از جزوه سروش نیا
05072014311.jpg

کاربرد سخت کننده ها طبق همین جزوه: 1) مقابله با برش 2) مقابله با کمانش جانبی 3) مقابله با کمانش موضعی

تیر مونو ریل چه جور تیریه؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
هم کمانش و هم کمانش جانبی در تیر( هر تیری که جان و بالش نازک باشه...حتما نباید لانه زنبوری باشه) رخ می دهد(کمانش فقط تو ستون نیس!)...اینم یه صفحه از جزوه سروش نیا
مشاهده پیوست 188925

کاربرد سخت کننده ها طبق همین جزوه: 1) مقابله با برش 2) مقابله با کمانش جانبی 3) مقابله با کمانش موضعی

ممنون .راستی لینک اون پی ادفی ک گفتمو گذاستم.چ جوری روتیت کنم پی دی افو؟؟و اینکه این جزوه سروش نیا تو باشگاه هست ،؟

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها راستی اگه تو قسمت نکات و جزوه ها چیز ی بذارن ک بهتره خونده بشه حتما اطلاع رسانی کنید ممنون میشم اون سوالارو ک سجی اطلاع رسانی کرد واقعا خوووپوووب بود
تو قسمت جزوه ها ی خلاصه ای از مبانی نظری گذاشتن برای کسایی ک خوندن فک کنم برا مرورشون خوب باشه

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون .راستی لینک اون پی ادفی ک گفتمو گذاستم.چ جوری روتیت کنم پی دی افو؟؟و اینکه این جزوه سروش نیا تو باشگاه هست ،؟

بله دیدمش منم نمیدونم چطوری میشه روتیت کرد :redface: جزوه سروش نیا هس توباشگاه ..اما نمیدونم خامه یا نه آخه اگه خام باشه زیاد فایده نداره

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها راستی اگه تو قسمت نکات و جزوه ها چیز ی بذارن ک بهتره خونده بشه حتما اطلاع رسانی کنید ممنون میشم اون سوالارو ک سجی اطلاع رسانی کرد واقعا خوووپوووب بود
تو قسمت جزوه ها ی خلاصه ای از مبانی نظری گذاشتن برای کسایی ک خوندن فک کنم برا مرورشون خوب باشه

عزیزم کدوم سوالارو سجی اطلاع رسانی کرد؟

shima jo0on

عضو جدید
بچه ها به نظرتون اگه تا 25 هنوز مطالب جدید بخونم و به بعدش شروع مرور باشه خیلی کمه؟؟هان؟؟؟:w47:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوووف میاد سراغم میام اینجاخخخخخخخ:biggrin:
بدوییید بدویییییید بینم
استارت عصرو نزنید جا میمونیییداااااااااا
تا شب هرکی کم خوند مجبوره فردا جبران کنه هااااا ...خودش خسته میشه
تنبلییی موووقوووووف
دگ ی کم دیگه داریم تا ب نوک فله برسیییییییییم
هولا هولا هولا
:w40:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 188925

........ببخشید منم یه گزینه اضافه کنم اینکه درسته کمانش در تیر هم رخ میده بخصوص در ناحیه فیوز سازه ای قاب های برون محور مث این عکس 6666666666666666.jpg

عزیزم کدوم سوالارو سجی اطلاع رسانی کرد؟
..........این رو بچه ها گزاشته بودن#1233

بچه ها به نظرتون اگه تا 25 هنوز مطالب جدید بخونم و به بعدش شروع مرور باشه خیلی کمه؟؟هان؟؟؟:w47:
بستگی به خوندنت داره......مثلا من اگه بخوام نخونده هامو بخونم ظول میکشه ولی از پس فردا دیگه به غسر از زبان هیچ چیز جدیدی نمیخونم.البته + عکس یه سری کتابا

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سال پیش از تنظیم نیومده بود امسال ب نظرتون میاد؟؟؟دارم مرورش،میکنم
البته با کتا ب کنکاش چ فصلایی مهمه؟؟!!

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها همگی خسته نباشید...ما اومدیم....واااای ک امروز مخم ترکید...اگه بعد کتابخونه 20 مین تووو خیابون قدم نمیزدم و هوایی عوض نمیکردم نمیتونستم دیگه نفس بکشم...
من امروز هم 10:10 مین...(بگو دختر میمردی این 1 ماهی ک گذشتو اینجوری مثل آدم میخوندی...والاااا....)
الوعده وفااااا....
به قولی ک به خودم دادم میتونم بگم 90 درصد عمل کردم....
شیوه اصفهانی تموم شد...;)
منظر فصل اول رو از کنکاش خوندم و 2 رو هم خوندم اما 2 رو مرور نشد...
مبانی سازه در معماری فصل 1و2 مجدد مرور کردم....
عناصر جزئیات سینا شریفی یه قسمتشو خوندم...اما خیلی خیلی خیلی خامه ها:eek:
عصر روشنگری و نئوکلاسیسم معاصر هم خوندمش...
سازه در معماری رو هم تموم کردم...
زبان گرامر بخش جملات شرطی....
آهان داشت یادم میرفت...نور رو هم شروع کردم و تا آخر چراغها خوندم....;)چ جزوه ای پارسال خلاصه کردم با جروه خودم ک مثل آب خوردن بود...
ساختمانهای بلند یه چند تا سازه اش رو هم خوندم....(
راستی این سازه های بلند چند ص است؟؟گفتم نکنه چیزی ک من دارم کم دانلود کرده باشم...)

بچه هاااااا یه سئوال و البته به خواهش....تووو کتابخونه ی چند نفرم معماری برا ارشد میخونن...کتاب ایستایی مرکز معماری رو داشت میخوند از نیگاه کردم یه سری عکسها بود ک من تو هیچ کدوم از این کتابهایی ک خوندم نبود...
صفحه 384...میشه دوستانی ک دارند و براشون امکان داره اون مبحث رو عکس بزارند؟؟؟؟؟:(:redface:

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خوووووب بریم سر برنامه فردا :
مباحثی ک مونده فناوری نوین
معاصر
جزئیات ارتقا دهنده
ساختمانهای بلند
نانو
باقیه نور
باقیه مکانیک
معماری اسلامی
باقیه عناصر جزئیات
راستی معماری شرقی مال ترکیه اینها هم مونده:confused:
چرا هر چی میخونیم بازم این وسط یه چی سر و کلش پیدا میشه من نمیدونم...

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم ne.arch:gol:
جزوه ای که مربوط به ایستایی و فنه ساختمان رو بصورت پرشده تا قسمتی شو داریم، بچه ها حدود 70 درصدشو واسه دانلود گذاشتن.
اون کابل و لرزه ای و ... رو نمی گم.
بخشی که نیروها رو می گه و نمودار تحلیل می کنه ، با تست هاش و پر شده ولی این بخش که شما عکس شو گذاشته بودین رو نداشت.
بخش هایی که از اون جزوه در دسترس ماهاست : سازه پر شده از هوا - سازه کابلی و پل کابلی - غشایی - تکیه گاه ها و اتصالات - خرپا - تحلیل نمودار برش و خمش

.
.
اگه بشه از قسمت تیر و خمش و بخش های مهمش عکس بگیرین و به ماها هم بدین!:redface:گناه داریم!:cry:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا