زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما بریم بخوابیم ک فردا کلی کار داریم...خدا بخواد برنامه فردام اینه:
شیوه اصفهانی تموم
سازه در معماری تموم
زبان بخش افعال
نور یه دو فصل
معماری منظر 1 فصل
معماری معاصر (خیلی می ترسم استارت بزنم...همش فکر میکنم از پسش برنمیام...کسی نی اینو راهنماییم کنه؟؟؟خلاصه کلی باشه ک اول اونو بخونم بعد کتاب یا جزوه؟؟؟؟)
نانو (به نظرتون جزوه کافیه دیگه؟؟؟و اینکه میشه لطف کنید بگید چند تاش جزوش...اگه لینکشو دارید ممنون میشم بزارید...اگه ندارید حداقل بگید چند تاش ک من حواسم جمع باشهه...میدونم یکیش کلی صفحه وسطش خالی داشته آره؟؟)
و نظر آخر فردا به نظرتون میرسم اینها رو بخونم؟:razz:
عارفه جان نانو من ی جزوه بود برای سروش نیارو پرینت کرفتم اما ب نظرم درسنامه مرکز معماری همزمان باهاش بخونی خوبه نظر منه..چون اون جزوه خیلی مختصره .اره تو ک از صب زود بیداری حتما میرسونی.
برای گرامر زبان چی میخونی؟؟؟

mehrajavan

عضو جدید
بچه ها اينو راجع به زبان مى نويسمو ديگه حالا خواه پند گيريد خواه ملال!!!!

اونايى كه حتى گرامر هم بلد نيستن، اگه همون پنج تا سوال گرامر سالاى پيشو بزنن و برن پاسخنامه شو بخونن، مى تونن به راحتى سه يا چهارتا و اگه شانس بيارن و آسون باشه همه گرامرو جواب بدن. چون موضوعات گرامر كم و بيش تكراريه و سراغ نكات خيلى بغرنج نمى ره. كه اين مى شه حدود 16 درصد، كه مسلمن از صفر بهتره. اگه بيشتر مى خواين، زحمت درك مطلب رو هم بكشين، كه اونم بارها گفته م سوالاى سالاى پيش، بدون ترجمه كردن و با تمرين زياد. از هر دركى ٢تا شو بزنين مى شه 6 تا سوال ديگه و با گرامرا ( با فرض ٣ تا گرامر) كلن مى شه 30 درصد... واسه لغت هم با هرچى كه مى خوندين تا الان ( ممرايز، لايتنر هر چى....) ادامه بدين و به شانستون اميدوار كه لغاتى كه بلدين مياد. اولويت كتابا هم 504-- absolutely essential words for TOEFL ----- 1100 تا هرجا رسيدين. 3تا هم لغت مى زنين با 9 تاى قبلى مى شه 12 تا و درصد شما 40... لازم به ذكر نيست كه ٤٠ بهتر از صفره.

ولى تبصره هست، اگه واقعن عصبى مى شيد با زبان يا خيلى وقتتونو مى گيره يا بازدهى نداره، از اين سه دسته به اين ترتيبى كه مى گم يكى رو حذف كنيد: اول لغت، بعد درك مطلب، بعد گرامر.

از مطلبتون خیلی استفاده کردم . خیلی خیلی ممنون از شما .

کاش بچه ها هر کدوم تو هر درسی که بهترن راهنمایی کنن که چه کارهایی انجام بدیم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چاکر داش سجاد گل.....ای داد بیداد....چه وقت بدی هم سرما خوردی.........انشالله زود خوب شی....مواظب خودت باش داداش

طاقت بیار رفیق دنیا تو مشت ماست
طاقت بیار رفیق خورشید پشت ماست
طاقت بار میشه شنید خندیدن دلخواه رو
طاقت بیار............

چیزی نمونده دیکه:)
فدای تو علیرضای عزیز...................اتفاقه دیگه .یکی دو روز دیگه پر قدرت شروع میکنم.البته فدام میخونم تا جایی که بتونم

بچه هاااا کنکور چ روزیه؟؟چ ساعتی؟؟؟میگن بعدظهره ؟؟؟ساعت2!!؟؟؟
انگار آزمونای سنجشم ساغت 2!!!
سجی جان ن برای گرامر جزوه داستی مارم بی نصیب نکنی دادادشش !!!!!!!!!!
من گرامر جزوه پارسه رو میخوام بخونم فقط قسمت ضمائر و زمانها

منم نتونستم امروز بخونم. تولد بهترين دوستمه امروز. تازه اوندم خونه لباس عوض كنمو برم مهموني :))) واي خدا امروز تموم شه. فردام بايد برم كتاب تست بخرم نصفه روزم ميره :(
عیب نداره نیکی جان خوبه یه همدرد پیدا کردم(در مورد نخوندن البته خدا کنه هیچکدومتون مریض نشین ) ....روزای باقیمانده رو با قدرت بیشتری میخونیم.من تو کف درصدای زبانتم دوست انگلیسی

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درست یا غلط ما دیگه طراحی لرزه ای رو نصفشو خوندم نصفشم عکساشو میبینم البته از جزوه کزازی چند تا سوال دارم ممنونم میشم ج بدین :
m1.jpg این متن درسته به نظرتون؟؟؟
و این عکس پایینی متناش مربوط به کدوم عکساس چپ یا راست؟
m2.jpg
چند سوال دیگه خود کلمه میرا همون مستهلک کننده میشه؟؟؟
پس کشیده و پیش تنیده و این مسائل چه نیروهایی رو افزایش میدن؟

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
درست یا غلط ما دیگه طراحی لرزه ای رو نصفشو خوندم نصفشم عکساشو میبینم البته از جزوه کزازی چند تا سوال دارم ممنونم میشم ج بدین :
مشاهده پیوست 188813 این متن درسته به نظرتون؟؟؟
مشاهده پیوست 188815

درستش اینه 04072014310.jpg

m2.jpg میراگر هم همون مستهلک کننده است
پیش تنیده پس تنیده کردن چی؟ تیر؟

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 188813 این متن درسته به نظرتون؟؟؟
مشاهده پیوست 188815

جزوشو سجاد از باشگاه گرفتی؟؟؟؟لینک داره؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز بالاخره بعد از سه چهارسال، یه برفی اومد تو اصفهان که افتخار داد و نشست رو زمین! و من تا ۱۲ ، چهار ساعت و نیم خوندم و بعدشم خوشحالی بودم واسه برف! کلی پر انرژی و خوب و خوش! اگه تبریز بودم روزی بیست ساعت درس می خوندم به نسبت بارش برف! :D

خوش به حالت توی شهرتون برف میاد ، ما که اینجا برف نداریم چیکار کنیم تازه امروز چند قطره بارون اومد ،بازم شکر،ای یادش بخیر 4سالی که دانشگاه بودم موقعی که برف می اومد درسو امتحان بی خیال می شدیم اخرین باری که برف اومد با هم کلاسی هام جلو رییس و روسا دانشگگاه و دانشکده ها با حراست داشتیم برف بازی می کردیم توی سر و کله هم می زدیم اون بیچاره ها هم چششون 4تا شده بود که اینا توی روی ما هم حیا نمی کنن:biggrin::biggrin::biggrin:

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه جان نانو من ی جزوه بود برای سروش نیارو پرینت کرفتم اما ب نظرم درسنامه مرکز معماری همزمان باهاش بخونی خوبه نظر منه..چون اون جزوه خیلی مختصره .اره تو ک از صب زود بیداری حتما میرسونی.
برای گرامر زبان چی میخونی؟؟؟

جزوه نانو منظورت همون ک همون اولش درمورد 1 و 100 و اینها نوشته؟؟میتونی بگب چند ص هست؟

عزیزم من ک برای زبان کتاب بابک رستمی رو میخونم...بعد هر مبحث هم تستهاشو میزنم...به نطرم کاملترین کتابه....ولی حجمش بالاست...من از اون بخش which who و افعال و ضمایر و قید و صفت و حروف اضافه و اونهایی ک مهمن رو میخونم...بقیه هم دیگه بخیال...جملات شرطی هم بخونید حتما...

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزوه نانو منظورت همون ک همون اولش درمورد 1 و 100 و اینها نوشته؟؟میتونی بگب چند ص هست؟

عزیزم من ک برای زبان کتاب بابک رستمی رو میخونم...بعد هر مبحث هم تستهاشو میزنم...به نطرم کاملترین کتابه....ولی حجمش بالاست...من از اون بخش which who و افعال و ضمایر و قید و صفت و حروف اضافه و اونهایی ک مهمن رو میخونم...بقیه هم دیگه بخیال...جملات شرطی هم بخونید حتما...

عارفه جان اسم این کتاب چیه واسه گرامر بگیرم؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبان عمومی ارشد انتشارات خواجه نصیرالدین طوسی نویسنده بابک رستمی قزاگلو

عارفه پوران پژوهان هم همین طوره بعد هر مبحثش تست گذاشته با پاسخ تشریحی
البته من چند مبحث بیشتر نخوندم و اگه نگاه کنم افعال دو کلمه ای و حرف اضافه را میخونم همین

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
كسي اينجا معماري معاصر از شرق تا غرب كامل نيا رو خونده؟ بدرد مي خوره؟

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عبارات مثبتی که متحول میکنند

عبارات مثبتی که متحول میکنند

ذهن ما قابلیت های فوق العاده ای دارد و هر چقدر بیشتر بتوانیم از قابلیتهای ذهنی مان استفاده کنیم ، نتیجه ی بهتری در زندگی خود خواهیم گرفت.

در این پست می خواهیم وارد تکنیک های ذهنی شویم و با بازیابی ذهنمان ، آن را برای رسیدن به موفقیت پرورش دهیم. نخستین تکنیکی که فرا خواهیم گرفت ، "تلقین به نفس و ورود به ضمیر ناخودآگاه با عبارات تاکیدی مثبت" است.

این تکنیک تاثیر شگرفی بر رویدادهای پیش روی ما در زندگی می گذارد ، در مورد تاثیر علمی عبارات تاکیدی مثبت در جلسات آینده صحبت خواهیم کرد.

تلقین به نفس در واقع یعنی تکرار کردن عبارات تاکیدی مثبت برای به ظهور رسیدن خواسته ها.

جالب است بدانید ، هر چیزی چه مثبت و چه منفی به خود و ذهنمان تلقین کنیم ، همان گونه برای ما اتفاق خواهد افتاد .

به برخی از عبارات منفی که ما متاسفانه به راحتی در زندگی روزمره از آنها استفاده می کنیم و از تاثیر آن غافلیم توجه کنید :

- هیچ وقت تاکسی و اتوبوس گیرم نمیاد ، تا من میام اتوبوس میره !
- هیچ وقت ریاضی رو یاد نمیگیرم ، اصلاً استعدادشو ندارم !
- امکان نداره تو آزمون بانکها کسیبدون پارتی قبول بشه !
- کلا آدم بدشانسی هستم ، ما اصلن همینجوری بدشانس به دنیا اومدیم !
- آبم می خورم چاق میشم ، فایده نداره که !

اگر بخواهیم لیستی از تلقین های منفی که روزانه به ضمیر ناخودآگاه خود وارد می کنیم را تهیه کنیم ، خود نیز ازوجود این همه عبارت و جمله ی منفی در زندگی روزمره ی خود تعجب خواهیم کرد ، و اینجاست که متوجه می شویم چرا هیچ پیشرفت عمده ای در زندگی نمی کنیم و همان آدمی هستیم که قبلا بودیم !

برای تحول و پیشرفت در زندگی باید ابتدا ذهن خود را از جملات منفی خالی کرده و سپس با عبارات مثبت و سازنده ، جایگزین نماییم.

عبارات تاکیدی مثبت ، جملاتی ساده ، روان و برانگیزاننده با ادبیات شخصی خود ما هستند که می توانند سرعت رسیدن ما به اهدافمان را چند برابر کنند.

8 شرط مهم و اساسی برای عبارات تاکیدی مثبت :

1- جملات مثبت باید در حال دستیابی باشند.

در برخی کلاس های موفقیت گفته می شود اگر می خواهید به چیزی برسید ، آنرا در حال ببینید ، مثلا چنانچه در پی خوشبختی هستید بگویید " من خوشبختم" ، در حالی که این غلط است.
در برخی موارد ضمیر خودآگاه و ناخودآگاه ما در مقابل هم قرار می گیرند ، وقتی می گوییم خوشبختم در حالی که اوضاع چندان مناسب نیست ، ضمیر خودآگاه که داده های منطقی را می پذیرد ، خوشبختی فعلی را نپذیرفته و رد می کند در حالی که ضمیرناخوداگاه آنرا قبول می کند.

از طرفی، وقتی ضمیر خودآگاه و ناخودآگاه در مورد کاری همسو بشوند ، توان آنها در هم ضرب می شود ، پس چه بهتر که کاری کنیم که آنها را با هم همسو کنیم ، اما چگونه ؟
خب ، من میخواهم خوشبخت بشوم ، همچنین میخواهم ضمیر خودآگاه و ناخودآگاه را هم با یکدیگر همسو کنم تا نتیجه بهتری بگیرم ، پس بهتر است بگویم :

"من روز به روز به خوشبختی نزدیک تر می شوم . "
مثال دیگر : من روز به روز به قبولی در کنکور نزدیک تر می شوم.

2- عبارت های تاکیدی را باید باور کنیم.

بعضی ها علی رغم بکار بردن عبارات تاکیدی مثبت به نتیجه نمی رسند ، دلیل آن دو چیز می تواند باشد.

الف) برنامه ریزی و تلاش جسمی را شروع نکرده اند ، که در جلسات آتی به تفصیل در مورد برنامه ریزی و هدف صحبت خواهیم کرد.

ب) عبارات تاکیدی را باور ندارند. یعنی در ذهنشان می گویند :

- من که میدونم آخرشم اینا جواب نمیده !
- حالا هی بگم خوشبخت میشم خوشبخت میشم چه فایده ! من همونم که هستم همون آدم بدبخت !
- بابا ما از این شانسا نداریم ، حالا حالا میگم عبارات رو ها ولی همش واسه دلخوشیه !
دقت کنید که لزوما این ما نیستیم که عبارات را باور نداریم ، این طعنه ها و تمسخر ها می تواند از جانب اطرافیان هم باشد ، یا باید آنقدر قوی باشیم که بتوانیم بر انرژی های منفی دیگران غلبه کنیم و یا اینکه اصلا اطرافیان را در جریان حرکت خود در مسیر تحول قرار ندهیم.
امام علی علیه السلام می فرمایند :" با یقین به همه چیز می توان رسید."
باید هر طور شده نسبت به راهی که انتخاب کرده ایم باور پیدا کنیم ، باید یقین داشته باشیم می شود و می توانیم ، وقتی این باور در کنار تلاش جسمی و عبارات تاکیدی مثبت قرار گیرد ، اتفاقات خوبی در زندگی ما خواهد افتاد.

3- عبارات تاکیدی مثبت حتی الامکان باید کوتاه و ساده باشند.

خیلی نباید جمله ها را طولانی کرد ، باید بتوانیم به راحتی آنها را تکرار کنیم. لازم است چندان در بند جزئیات نباشیم.

4- عبارات باید "برای ما" برانگیزاننده و محرک بوده بطوری که با بکار بردن و تکرار آنها احساس خوبی به ما دست بدهد.

به طور مثال برای ازدواج ممکن است هر کس عبارت خاص خود را داشته باشد ، به طور مثال :

- بانوی رویاهای من در راهه !
- من روز به روز دارم به همسر گلم نزدیکتر میشم !
- داره میاد پیشت ، جاده چه همواره !
- به لطف خدا من روز به روز به خوشبختی در کنار همسر مهربونم نزدیک تر میشم !

5- بهتر است در مواقع مناسب عبارات تاکیدی مثبت گفته شود ، مثلا وقتی ذهنمان از دغدغه ها آرام است و آرامش داریم بهترین حالت برای تکرار عبارات تاکیدی است ، سعی کنید در مواقع استرس و اضطراب عبارات تاکیدی را بکار نبرید.

6-
حتی الامکان سعی کنید عبارات تاکیدی را با صدای بلند تکرار کنید به طوری که خودتان صدا را بشنوید ، البته همانطور که گفتیم ، چنانچه افراد منفی دور و بر شما هستند که با شنیدن عبارات شما را مسخره کرده و نسبت به ادامه ی کار سرد می کنند ، سعی کنید آرام عبارات را تکرار کنید.

7- تا حصول نتیجه عبارات تاکیدی را تغییر ندهید ، تکرار یک عبارت ثابت در یک موضوع ، برای ضمیر ناخودآگاه بهتر است. مثلا چنانچه عبارات تاکیدی برای قبولی در دانشگاه است ، سعی کنید تا رسیدن به دانشگاه عبارت تاکیدی قبولی دانشگاه را به همان صورتی اولیه تکرار کنید .

8-
بهتر است جملات تاکیدی خود را به این صورت آغاز کنید :

"
به لطف خدا ... "
"
با کمک خدا ..."
"
به لطف الهی ..."
و ...

منبع : http://support.womenhc.com

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز

خیلی کمه عزیزم 30صفحه. مطلبش کمه همه میگفتن خوبه منم از این خوندم

پیوست ها

• DSC_0110.jpg
    DSC_0110.jpg
    33.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

nima-sd

عضو جدید
کاربر ممتاز
ذهن ما قابلیت های فوق العاده ای دارد و هر چقدر بیشتر بتوانیم از قابلیتهای ذهنی مان استفاده کنیم ، نتیجه ی بهتری در زندگی خود خواهیم گرفت.

در این پست می خواهیم وارد تکنیک های ذهنی شویم و با بازیابی ذهنمان ، آن را برای رسیدن به موفقیت پرورش دهیم. نخستین تکنیکی که فرا خواهیم گرفت ، "تلقین به نفس و ورود به ضمیر ناخودآگاه با عبارات تاکیدی مثبت" است.

این تکنیک تاثیر شگرفی بر رویدادهای پیش روی ما در زندگی می گذارد ، در مورد تاثیر علمی عبارات تاکیدی مثبت در جلسات آینده صحبت خواهیم کرد.

تلقین به نفس در واقع یعنی تکرار کردن عبارات تاکیدی مثبت برای به ظهور رسیدن خواسته ها.

جالب است بدانید ، هر چیزی چه مثبت و چه منفی به خود و ذهنمان تلقین کنیم ، همان گونه برای ما اتفاق خواهد افتاد .

به برخی از عبارات منفی که ما متاسفانه به راحتی در زندگی روزمره از آنها استفاده می کنیم و از تاثیر آن غافلیم توجه کنید :

- هیچ وقت تاکسی و اتوبوس گیرم نمیاد ، تا من میام اتوبوس میره !
- هیچ وقت ریاضی رو یاد نمیگیرم ، اصلاً استعدادشو ندارم !
- امکان نداره تو آزمون بانکها کسیبدون پارتی قبول بشه !
- کلا آدم بدشانسی هستم ، ما اصلن همینجوری بدشانس به دنیا اومدیم !
- آبم می خورم چاق میشم ، فایده نداره که !

اگر بخواهیم لیستی از تلقین های منفی که روزانه به ضمیر ناخودآگاه خود وارد می کنیم را تهیه کنیم ، خود نیز ازوجود این همه عبارت و جمله ی منفی در زندگی روزمره ی خود تعجب خواهیم کرد ، و اینجاست که متوجه می شویم چرا هیچ پیشرفت عمده ای در زندگی نمی کنیم و همان آدمی هستیم که قبلا بودیم !

برای تحول و پیشرفت در زندگی باید ابتدا ذهن خود را از جملات منفی خالی کرده و سپس با عبارات مثبت و سازنده ، جایگزین نماییم.

عبارات تاکیدی مثبت ، جملاتی ساده ، روان و برانگیزاننده با ادبیات شخصی خود ما هستند که می توانند سرعت رسیدن ما به اهدافمان را چند برابر کنند.

8 شرط مهم و اساسی برای عبارات تاکیدی مثبت :

1- جملات مثبت باید در حال دستیابی باشند.

در برخی کلاس های موفقیت گفته می شود اگر می خواهید به چیزی برسید ، آنرا در حال ببینید ، مثلا چنانچه در پی خوشبختی هستید بگویید " من خوشبختم" ، در حالی که این غلط است.
در برخی موارد ضمیر خودآگاه و ناخودآگاه ما در مقابل هم قرار می گیرند ، وقتی می گوییم خوشبختم در حالی که اوضاع چندان مناسب نیست ، ضمیر خودآگاه که داده های منطقی را می پذیرد ، خوشبختی فعلی را نپذیرفته و رد می کند در حالی که ضمیرناخوداگاه آنرا قبول می کند.

از طرفی، وقتی ضمیر خودآگاه و ناخودآگاه در مورد کاری همسو بشوند ، توان آنها در هم ضرب می شود ، پس چه بهتر که کاری کنیم که آنها را با هم همسو کنیم ، اما چگونه ؟
خب ، من میخواهم خوشبخت بشوم ، همچنین میخواهم ضمیر خودآگاه و ناخودآگاه را هم با یکدیگر همسو کنم تا نتیجه بهتری بگیرم ، پس بهتر است بگویم :

"من روز به روز به خوشبختی نزدیک تر می شوم . "
مثال دیگر : من روز به روز به قبولی در کنکور نزدیک تر می شوم.

2- عبارت های تاکیدی را باید باور کنیم.

بعضی ها علی رغم بکار بردن عبارات تاکیدی مثبت به نتیجه نمی رسند ، دلیل آن دو چیز می تواند باشد.

الف) برنامه ریزی و تلاش جسمی را شروع نکرده اند ، که در جلسات آتی به تفصیل در مورد برنامه ریزی و هدف صحبت خواهیم کرد.

ب) عبارات تاکیدی را باور ندارند. یعنی در ذهنشان می گویند :

- من که میدونم آخرشم اینا جواب نمیده !
- حالا هی بگم خوشبخت میشم خوشبخت میشم چه فایده ! من همونم که هستم همون آدم بدبخت !
- بابا ما از این شانسا نداریم ، حالا حالا میگم عبارات رو ها ولی همش واسه دلخوشیه !
دقت کنید که لزوما این ما نیستیم که عبارات را باور نداریم ، این طعنه ها و تمسخر ها می تواند از جانب اطرافیان هم باشد ، یا باید آنقدر قوی باشیم که بتوانیم بر انرژی های منفی دیگران غلبه کنیم و یا اینکه اصلا اطرافیان را در جریان حرکت خود در مسیر تحول قرار ندهیم.
امام علی علیه السلام می فرمایند :" با یقین به همه چیز می توان رسید."
باید هر طور شده نسبت به راهی که انتخاب کرده ایم باور پیدا کنیم ، باید یقین داشته باشیم می شود و می توانیم ، وقتی این باور در کنار تلاش جسمی و عبارات تاکیدی مثبت قرار گیرد ، اتفاقات خوبی در زندگی ما خواهد افتاد.

3- عبارات تاکیدی مثبت حتی الامکان باید کوتاه و ساده باشند.

خیلی نباید جمله ها را طولانی کرد ، باید بتوانیم به راحتی آنها را تکرار کنیم. لازم است چندان در بند جزئیات نباشیم.

4- عبارات باید "برای ما" برانگیزاننده و محرک بوده بطوری که با بکار بردن و تکرار آنها احساس خوبی به ما دست بدهد.

به طور مثال برای ازدواج ممکن است هر کس عبارت خاص خود را داشته باشد ، به طور مثال :

- بانوی رویاهای من در راهه !
- من روز به روز دارم به همسر گلم نزدیکتر میشم !
- داره میاد پیشت ، جاده چه همواره !
- به لطف خدا من روز به روز به خوشبختی در کنار همسر مهربونم نزدیک تر میشم !

5- بهتر است در مواقع مناسب عبارات تاکیدی مثبت گفته شود ، مثلا وقتی ذهنمان از دغدغه ها آرام است و آرامش داریم بهترین حالت برای تکرار عبارات تاکیدی است ، سعی کنید در مواقع استرس و اضطراب عبارات تاکیدی را بکار نبرید.

6-
حتی الامکان سعی کنید عبارات تاکیدی را با صدای بلند تکرار کنید به طوری که خودتان صدا را بشنوید ، البته همانطور که گفتیم ، چنانچه افراد منفی دور و بر شما هستند که با شنیدن عبارات شما را مسخره کرده و نسبت به ادامه ی کار سرد می کنند ، سعی کنید آرام عبارات را تکرار کنید.

7- تا حصول نتیجه عبارات تاکیدی را تغییر ندهید ، تکرار یک عبارت ثابت در یک موضوع ، برای ضمیر ناخودآگاه بهتر است. مثلا چنانچه عبارات تاکیدی برای قبولی در دانشگاه است ، سعی کنید تا رسیدن به دانشگاه عبارت تاکیدی قبولی دانشگاه را به همان صورتی اولیه تکرار کنید .

8-
بهتر است جملات تاکیدی خود را به این صورت آغاز کنید :

"
به لطف خدا ... "
"
با کمک خدا ..."
"
به لطف الهی ..."
و ...

منبع : http://support.womenhc.com
شما کنکورم داری و میایی این همه مطلب میذاری برای ما ؟ خیلی ممنون که وقت میذاری برامون البته من وقت ندارم بخونمشون چون خیلی زیاده ولی خواستم یه تشکر ازت کرده باشم

arefeh

کاربر ممتاز
خیلی کمه عزیزم 30صفحه. مطلبش کمه همه میگفتن خوبه منم از این خوندم

اینکه ماله سروش نیاست؟؟؟مرکز نیستش که؟؟؟ولی منم اینو دارم...همینو بخونم؟

arefeh

کاربر ممتاز
سلاااام بر دوستان گل....صبحتون صافه آفتابی....
من دیشب 11 خوابیدم ک نتونستم زودتر از 3:30 بیدار شم....چون وسط روز یه 30 دقیقه توو ساعت 1 بدجور حالم بد میشه ...خوابم میگیره هی میخوام جلو خودمو بگیرم کلافه میشم.....
تا الان 1:10 مین گرامر زمان بخش جملات شرطی تموم شد...فقط باید مرور بشه و به همراه تست...ک الان اصلا تست خوب نی...میزارم بعد مرور میزنم...
بریم ببینیم چی میشه....
همگی دوستان موفق باشید...یادتون نره...ناامید نشید وسط روز....تا آخرش یه ماه کمتر مونده....اینم میریم ببینیم چی میشه...
راستی بچه ها کسی نمی دونی از وقتی آزمون رو میدیم کی سئوالات میزارند ک بررسی کنیم؟؟
چ خوب بود اگه میشد عکس گرفت...مگه نه....

arefeh

کاربر ممتاز
تیماج گفت همینو بخونین.چون 99 درصد عکس میاد که خود سروش عکس مهماشو جمع و جور کرده

.یادم افتاد.عارفه تو یه اسکیس دادی عکسم گرفته بودی قرار بود بزاری و نزاشتی.من که یه برگه کوچیک میبرم اون آخر جوابامو روش مینویسم که بعدا چک کنم
بچه ها امروز بهترین روزیه که داریم من دیروز نتونستم بخونم ولی امروز جبران میکنم.........................یاعلی

عزیزم اون اسکیس بود و هر گی هر کی....این آرمونه....نیاز نی کاغذ ببری اگه میخوای کلیداتو یادداشت کنی...رو همون کارت داوطلبی ک ب میز چسبوندن استفاده کن....کاغذ ببری ببینن تقلب محسوب میشه

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم 2:40...دو روزه صبح حالم افتضاح بده....چشام گیجی بیلیه دائم...
ما رفتیم کتابخونه;)

خوب عزیزم داری خودتو زجر کش میکنی بدنت هم داره هشدار میده
این بدن طفل معصومت به 7 ساعت خواب تو 24 ساعت نیاز داره
بهش داری 4 ساعت استراحت میدی
معلومه همچین میشه :((((
البته شایدم کلا به 4 ساعت خواب عادت داری:D
من با بدن خودم مقایسه اش کردم:redface:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا ااا من چرا زودتر نمیتونم بیدارشم!!!
سجی تیماج چ درسی گفته 99درصد از اون میاد نانو؟؟؟هرچقد گشتم ک نقل قول بگیرم از پستت پیدا نکردم!!!ب عارفه گفتی منظورت همون جزوه نانو بود ک من عکس گرفتم گذاشتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جواب بدید؟؟نقش سخت کننده ها چیه ؟؟هم مقابله با نیروی برش هم کمانش ؟؟

پیوست ها

• DSC_0113.jpg
    DSC_0113.jpg
    44.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • DSC_0112.jpg
    DSC_0112.jpg
    51 کیلوبایت · بازدیدها: 0

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
میخواستم اول صبح براتون بذارم ببخشید دیرشد

میخواستم اول صبح براتون بذارم ببخشید دیرشد

برخورد من امروز من را می سازد .

من امروز صبح زود از خواب بيدار شدم. از كارهايي كه بايد انجام دهم هيجان زده هستم. مسئوليت هايي دارم كه بايد تمام تلاش خود را براي انجام آن به كار بندم. من مهم هستم.
انتخاب با من است . انتخاب اينكه امروز چگونه روزي باشد.
امروز مي توانم از سرد بودن هوا نالان باشم. يا اينكه بخاطر آب روان جوی آب و تميز شدن هوا سپاسگزار باشم.
امروز بخاطر اينكه جيبم خالي است ، مي توانم غمگين و نااميد باشم يا اينكه از آینده نگری خود خوشحال و اميدوار باشم. و اين را فراموش نمي كنم كه بزرگترين سرمايه من سلامتي من است.
امروز بخاطر كسالتي كه دارم مي توانم شاكي باشم يا اينكه از زنده بودنم خوشحال باشم. و براي بهبودي بجنگم.
امروز مي توانم بخاطر همه آن چيزهايي كه به آنها نرسیدم شاكي باشم يا اينكه بخاطر فرصت زندگي كه به من داده شده قدردان فرصتها باشم.
امروز مي توانم به خاطر نداشتن یک دوست همراه ماتم بگيرم يا اينكه مي توانم از فرصتي كه براي پيدا كردن يك دوست خوب دارم هيجان زده باشم.
امروز مي توانم بخاطر سر كار رفتن غرغر كنم يا اينكه فريادي از شادي بكشم چون داراي يك شغل هستم. و مي توانم براي پيشرفت شفلي يا پيدا كردن شغل بهتر با فراغ خاطر تلاش كنم.
من مي توانم بخاطر تحصیلاتم شاكي باشم يا اينكه ذهن خود را آماده كنم تا دانش كافي بدست آورم. و براي آينده سرمايه سازم.
امروز مي توانم بخاطر انجام كارهاي خانه بي حوصله باشم يا اينكه بخاطر داشتنن پناهگاهي از خداوند سپاسگزار باشم.
امروز گِل من آماده است و انتظار مرا مي كشد تا به آن شكل دهم. و من مجسمه سازي هستم كه مي خواهم بهترين تنديس خود را بسازم.
اينكه امروز چگونه روز باشد بستگي به من دارد. و من مي خواهم روزي بسازم كه آن را دوست دارم.

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اول سلام بعدش اینکه نه آقا نیما من کنکورندارم دانشجوی ارشدم ...بیکارم نیستماهم امتحان دارم هم تحویل پروژه هم سرکار رفتن ولی روحیه دادن و انرژی دادن دوس دارم نیاز به تشکر نیست:)
راستی من تایم گرفتم خوندن این مطلب یک دقیقه هم طول نمیکشه واقعا یک دقیقه هم وقتتون نمیگیره ببخشید سعی کردم زیاد و خسته کننده نذارم ...درهرصورت خوشحال میشم بخونید

شما کنکورم داری و میایی این همه مطلب میذاری برای ما ؟ خیلی ممنون که وقت میذاری برامون البته من وقت ندارم بخونمشون چون خیلی زیاده ولی خواستم یه تشکر ازت کرده باشم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا