بله عزیزم درسته
ممنون حالا اگه تو گزینه ها دوتاشم بود کدوم درست میسه؟؟؟
ی سوال دیکه سوالای پی دی اف ک برای طبابایی طولی تو لب تاب چطور میکنم روتیت کنم تا با سیستم نگا کنم نیاز ب پرینت نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله عزیزم درسته
ممنون حالا اگه تو گزینه ها دوتاشم بود کدوم درست میسه؟؟؟
ی سوال دیکه سوالای پی دی اف ک برای طبابایی طولی تو لب تاب چطور میکنم روتیت کنم تا با سیستم نگا کنم نیاز ب پرینت نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان عزیز خسته نباشید یه سوال داشتم مدرک پردیس چطوره معتبره یا نه؟ ارزشش نسبت به دانشگاه آزاد در چه حده؟؟؟![]()
سخت کننده های تو شکل برشی هستند .بچه ها جواب بدید؟؟نقش سخت کننده ها چیه ؟؟هم مقابله با نیروی برش هم کمانش ؟؟
سخت کننده های تو شکل برشی هستند .
عمدتا همه فکر می کنند که جان تیر برش و بال تیر خمش تحمل می کنن ولی باید بدونین که بال تا 90 درصد خمش رو تحمل می کنه و جان تیر هم تا 95 درصد برش رو.
این سخت کننده ها عمدتا برش رو تقویت می کنن ولی تحمل لنگری رو هم یه ذره تقویت می کنن ، پس در مقابل خمش،(نه کمانش،کمانش تو ستونه!!نه تو تیر) هم مفاوم می شه.
بله همون نانو سروش نیا که فک کنم عکساشم گذاشتیخدایا ااا من چرا زودتر نمیتونم بیدارشم!!!
سجی تیماج چ درسی گفته 99درصد از اون میاد نانو؟؟؟هرچقد گشتم ک نقل قول بگیرم از پستت پیدا نکردم!!!ب عارفه گفتی منظورت همون جزوه نانو بود ک من عکس گرفتم گذاشتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بهتر شدم ولی هی خوابم میگیره .صبحم زود بیدار شدم عقب افتادگی دیروز جبران کنم بدتر شدم ظهر یه دو سه ساعتی میخوایم و باز شروع میکنم که حداقل ظراحی لرزه ای رو امروز تموم کنمداداش حالت بهتر شد؟![]()
چه عجب میگفتی گاوی گوسفندی کروکودیلی چیزی میزدیم زمینسلام دوستان عزیز خسته نباشید یه سوال داشتم مدرک پردیس چطوره معتبره یا نه؟ ارزشش نسبت به دانشگاه آزاد در چه حده؟؟؟![]()
بچه ها من یه سری از مطلبهای ظراحی لرزه ای رو متوجه نشدم این دو تا متن با هم تناقض دارن یا من خوب متوجه نشدم
مشاهده پیوست 188901مشاهده پیوست 188902 بالاخره زمان تناوب ظولانی بهتره؟؟؟
برای مقابله با زلزله ساختمان انعطاف پذیر باشد یا نباشد؟
ساختمانهایی که در برابر زلزله مقاومند زمان تناوبشون ظولانی تره یا کمتر؟؟؟
من عکس کتابم گذاشتم ک تو دوتاشم کمانش گفته!!و حرف شمارم قبول دارم تو تیر خمش وجود داره ن کمانش !پس کتاب چی میشهسخت کننده های تو شکل برشی هستند .
عمدتا همه فکر می کنند که جان تیر برش و بال تیر خمش تحمل می کنن ولی باید بدونین که بال تا 90 درصد خمش رو تحمل می کنه و جان تیر هم تا 95 درصد برش رو.
این سخت کننده ها عمدتا برش رو تقویت می کنن ولی تحمل لنگری رو هم یه ذره تقویت می کنن ، پس در مقابل خمش،(نه کمانش،کمانش تو ستونه!!نه تو تیر) هم مفاوم می شه.
همینطوره ولی کمانش جانبی در تیر لانه زنبوری و کمانش پیچش در تیرهای مونو ریل مطرح هست.من عکس کتابم گذاشتم ک تو دوتاشم کمانش گفته!!و حرف شمارم قبول دارم تو تیر خمش وجود داره ن کمانش !پس کتاب چی میشه
همینطوره ولی کمانش جانبی در تیر لانه زنبوری و کمانش پیچش در تیرهای مونو ریل مطرح هست.
یه عکس واسه این مطلب دارم.
![]()

هم کمانش و هم کمانش جانبی در تیر( هر تیری که جان و بالش نازک باشه...حتما نباید لانه زنبوری باشه) رخ می دهد(کمانش فقط تو ستون نیس!)...اینم یه صفحه از جزوه سروش نیا
مشاهده پیوست 188925
کاربرد سخت کننده ها طبق همین جزوه: 1) مقابله با برش 2) مقابله با کمانش جانبی 3) مقابله با کمانش موضعی
تیر مونو ریل چه جور تیریه؟؟
ممنون از توضیحاتونهمینطوره ولی کمانش جانبی در تیر لانه زنبوری و کمانش پیچش در تیرهای مونو ریل مطرح هست.
یه عکس واسه این مطلب دارم.
![]()
ممنون .راستی لینک اون پی ادفی ک گفتمو گذاستم.چ جوری روتیت کنم پی دی افو؟؟و اینکه این جزوه سروش نیا تو باشگاه هست ،؟
بچه ها راستی اگه تو قسمت نکات و جزوه ها چیز ی بذارن ک بهتره خونده بشه حتما اطلاع رسانی کنید ممنون میشم اون سوالارو ک سجی اطلاع رسانی کرد واقعا خوووپوووب بود
تو قسمت جزوه ها ی خلاصه ای از مبانی نظری گذاشتن برای کسایی ک خوندن فک کنم برا مرورشون خوب باشه

همین سوالات طباطبایی دیگه تست همش ..عزیزم کدوم سوالارو سجی اطلاع رسانی کرد؟
کجاست ؟تاپیک جزوه ها؟همین سوالات طباطبایی دیگه تست همش ..
........ببخشید منم یه گزینه اضافه کنم اینکه درسته کمانش در تیر هم رخ میده بخصوص در ناحیه فیوز سازه ای قاب های برون محور مث این عکسهم کمانش و هم کمانش جانبی در تیر( هر تیری که جان و بالش نازک باشه...حتما نباید لانه زنبوری باشه) رخ می دهد(کمانش فقط تو ستون نیس!)...اینم یه صفحه از جزوه سروش نیا
مشاهده پیوست 188925
کاربرد سخت کننده ها طبق همین جزوه: 1) مقابله با برش 2) مقابله با کمانش جانبی 3) مقابله با کمانش موضعی
تیر مونو ریل چه جور تیریه؟؟

..........این رو بچه ها گزاشته بودن#1233عزیزم کدوم سوالارو سجی اطلاع رسانی کرد؟
بستگی به خوندنت داره......مثلا من اگه بخوام نخونده هامو بخونم ظول میکشه ولی از پس فردا دیگه به غسر از زبان هیچ چیز جدیدی نمیخونم.البته + عکس یه سری کتابابچه ها به نظرتون اگه تا 25 هنوز مطالب جدید بخونم و به بعدش شروع مرور باشه خیلی کمه؟؟هان؟؟؟![]()

چ جزوه ای پارسال خلاصه کردم با جروه خودم ک مثل آب خوردن بود...

بچه ها سال پیش از تنظیم نیومده بود امسال ب نظرتون میاد؟؟؟دارم مرورش،میکنم
البته با کتا ب کنکاش چ فصلایی مهمه؟؟!!