زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خانمی
من جزوه ی شریفی و مرکز رو خوندم....... زیادیشم هست...... والاااا

الهام جان به نظرت تو این زمان باقی مونده من واسه تموم کردن کتاب جزییات ارتقا دهنده وقت بذارم یا اینکه اون 3 کتاب اصلی رو مرور کنم؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهام جان به نظرت تو این زمان باقی مونده من واسه تموم کردن کتاب جزییات ارتقا دهنده وقت بذارم یا اینکه اون 3 کتاب اصلی رو مرور کنم؟
من ک خودم مرور نکردن دوباره ی اون 3 کتاب رو ریسک بزرگی میدونم... چون اگه آدم نکاتش رو مخصوصا شکلهارو فراموش کنه واویلاس دگ فن آدم تو کنکور
جزئیات ارتقا دهنده رو اگه خوب خوندیش ی مرور اجمالی کن بدون وسواس
وسواستو بذار واسه کتابای اصلیه فن... نکات اقلیم( چون پارسال سوال نداده بودن زیاد) و تاریخو نقشه ها هم واسه منظر و هم تاریخ

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا این 3تا کتاب خیلی مهمن؟؟؟چرا من پس نتیجه نمیگیرم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin::biggrin:

اینطور ک از مطالعه های شما کمالاتتون و سوادتون بوش میاد ک پشت کنکور میمونم
نه عزیییییزم
وقت گیر نیس خوندنش.. روونه... نخونی هم زیاد مهم نیس همون درک رفتارو سازه در معماریو مبانی سازه رو خووووووب بخون
از این فکراهم نکن
ب زیاد خوندن نیس ب خوب خوندنه

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ک خودم مرور نکردن دوباره ی اون 3 کتاب رو ریسک بزرگی میدونم... چون اگه آدم نکاتش رو مخصوصا شکلهارو فراموش کنه واویلاس دگ فن آدم تو کنکور
جزئیات ارتقا دهنده رو اگه خوب خوندیش ی مرور اجمالی کن بدون وسواس
وسواستو بذار واسه کتابای اصلیه فن... نکات اقلیم( چون پارسال سوال نداده بودن زیاد) و تاریخو نقشه ها هم واسه منظر و هم تاریخ

ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی الهام جان...:gol:
آره نانی خیلی مهمن حتما باید تسلط داشته باشی...;)

• Like
واکنش ها: imah

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
برف نو، برف نو، سلام سلام! بنشین خوش نشسته ای بر بام ...

برف نو، برف نو، سلام سلام! بنشین خوش نشسته ای بر بام ...

امروز بالاخره بعد از سه چهارسال، یه برفی اومد تو اصفهان که افتخار داد و نشست رو زمین! و من تا ۱۲ ، چهار ساعت و نیم خوندم و بعدشم خوشحالی بودم واسه برف! کلی پر انرژی و خوب و خوش! اگه تبریز بودم روزی بیست ساعت درس می خوندم به نسبت بارش برف! :D

memare iran

عضو جدید
میخوام بخوابم بخدا
دیشب از 10 دراز کشیدم تاااااااا 6 .....دقیقا همینجوری بودم:eek:
کتابام همه دورمن... همش میگفتم خب من ک خوابم نمیاد 2 صفحه بخونم ...بعد گفتم نه باید بخوابم...... ک قسمت نشد خخخ
تا چشمم گرم شد آلارم ساعت 7 گوشیم زنگ خورد....... منم دیگه خوابم پرید باز :|

از پست هات معلومه خوب خوندی نگرانی نداشته باش ...کتاب هاتو جمع کن بذار یه جای مشخص اتاقت واصلا توی تخت ورخت خواب درس نخون.جای خوابت باید مشخص باشه وقتی هم خوابت نمیاد نرو تو تخت با هاش مبارزه نکن.
اگرم میتونی یک روز به خودت استراحت بده و به درس و کتاب فکر نکن
اول سلامتی بعد درس

• Like
واکنش ها: imah

memare iran

عضو جدید
امروز بالاخره بعد از سه چهارسال، یه برفی اومد تو اصفهان که افتخار داد و نشست رو زمین! و من تا ۱۲ ، چهار ساعت و نیم خوندم و بعدشم خوشحالی بودم واسه برف! کلی پر انرژی و خوب و خوش! اگه تبریز بودم روزی بیست ساعت درس می خوندم به نسبت بارش برف! :D

شیرازم داره برف میاد :w17:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها چرا نانو ها عایق خوبی واسه صدا نیستن؟؟؟ آیا؟

پ.ن: تشکرامم تموم شده. :D

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا نيستين؟؟؟! كجاييين؟ خب الان كه برف مياد و من خجسته م و كلى انرژى دارم چرا هيشكى نيس؟؟؟؟ ديگه بعدن انرژى مثبتام تموم مى شه ها!! الان وقتشه بياين انرژى بگيرين!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا نيستين؟؟؟! كجاييين؟ خب الان كه برف مياد و من خجسته م و كلى انرژى دارم چرا هيشكى نيس؟؟؟؟ ديگه بعدن انرژى مثبتام تموم مى شه ها!! الان وقتشه بياين انرژى بگيرين!
ها چی به چیه اینجا کجاس........................ببخشید دارم هذیان میگم.وضعم خرابه بدجور یکی از رفیقاتون از دور رقابت کنار رفت..........با افتخار

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
ها چی به چیه اینجا کجاس........................ببخشید دارم هذیان میگم.وضعم خرابه بدجور یکی از رفیقاتون از دور رقابت کنار رفت..........با افتخار
تو خود مصداق نرود ميخ آهنين در سنگى!!! اينهمه برات روضه خوندم ديشب! اه اه اه! پيف پيف!

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخرين توصيه راجع به زبان!

آخرين توصيه راجع به زبان!

بچه ها اينو راجع به زبان مى نويسمو ديگه حالا خواه پند گيريد خواه ملال!!!!

اونايى كه حتى گرامر هم بلد نيستن، اگه همون پنج تا سوال گرامر سالاى پيشو بزنن و برن پاسخنامه شو بخونن، مى تونن به راحتى سه يا چهارتا و اگه شانس بيارن و آسون باشه همه گرامرو جواب بدن. چون موضوعات گرامر كم و بيش تكراريه و سراغ نكات خيلى بغرنج نمى ره. كه اين مى شه حدود 16 درصد، كه مسلمن از صفر بهتره. اگه بيشتر مى خواين، زحمت درك مطلب رو هم بكشين، كه اونم بارها گفته م سوالاى سالاى پيش، بدون ترجمه كردن و با تمرين زياد. از هر دركى ٢تا شو بزنين مى شه 6 تا سوال ديگه و با گرامرا ( با فرض ٣ تا گرامر) كلن مى شه 30 درصد... واسه لغت هم با هرچى كه مى خوندين تا الان ( ممرايز، لايتنر هر چى....) ادامه بدين و به شانستون اميدوار كه لغاتى كه بلدين مياد. اولويت كتابا هم 504-- absolutely essential words for TOEFL ----- 1100 تا هرجا رسيدين. 3تا هم لغت مى زنين با 9 تاى قبلى مى شه 12 تا و درصد شما 40... لازم به ذكر نيست كه ٤٠ بهتر از صفره.

ولى تبصره هست، اگه واقعن عصبى مى شيد با زبان يا خيلى وقتتونو مى گيره يا بازدهى نداره، از اين سه دسته به اين ترتيبى كه مى گم يكى رو حذف كنيد: اول لغت، بعد درك مطلب، بعد گرامر.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز

اونايى كه حتى گرامر هم بلد نيستن، اگه همون پنج تا سوال گرامر سالاى پيشو بزنن و برن پاسخنامه شو بخونن، مى تونن به راحتى سه يا چهارتا و اگه شانس بيارن و آسون باشه همه گرامرو جواب بدن. چون موضوعات گرامر كم و بيش تكراريه و سراغ نكات خيلى بغرنج نمى ره. كه اين مى شه حدود 16 درصد، كه مسلمن از صفر بهتره. اگه بيشتر مى خواين، زحمت درك مطلب رو هم بكشين، كه اونم بارها گفته م سوالاى سالاى پيش، بدون ترجمه كردن و با تمرين زياد. از هر دركى ٢تا شو بزنين مى شه 6 تا سوال ديگه و با گرامرا ( با فرض ٣ تا گرامر) كلن مى شه 30 درصد... واسه لغت هم با هرچى كه مى خوندين تا الان ( ممرايز، لايتنر هر چى....) ادامه بدين و به شانستون اميدوار كه لغاتى كه بلدين مياد. اولويت كتابا هم 504-- absolutely essential words for TOEFL ----- 1100 تا هرجا رسيدين. 3تا هم لغت مى زنين با 9 تاى قبلى مى شه 12 تا و درصد شما 40... لازم به ذكر نيست كه ٤٠ بهتر از صفره.

ولى تبصره هست، اگه واقعن عصبى مى شيد با زبان يا خيلى وقتتونو مى گيره يا بازدهى نداره، از اين سه دسته به اين ترتيبى كه مى گم يكى رو حذف كنيد: اول لغت، بعد درك مطلب، بعد گرامر.

سمانه جوووون چترت کووووو دختر؟؟؟؟؟واای خندم میگیره از برف شما اینقد انرژی میگیرید ما اینجا از سرما زیر20میمیرم ححح .آخرین توصیه ات فوق العاده بود امروز تصمیم گرفته بودم ک گرامر بخونم سالای پیش با ی جزوه ای برا گرامر ک مردد بودم ک باعث شدی تصمیمو ب مرحله اجرا برسونم همه کتابامو هم با نظم طبقه بندی کردم فن تاریخ درک .
دیگه پخش پلا نیست باور کنید آرامش گرفتم سر نماز همش فکرم میرفت ب اینکه چی بخونم جی نخوندم
سمانه خدایی بازم از این مطلب ک برا زبان گفتی ممنونم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اونی که میگفتم لایک داره ایشونه.
سمانه راس میگی تورو خدا؟؟؟؟؟؟؟؟من خواستم گرامر رو بیخیال شم..........................اگه فقط دو تا بزنم تا ابد ممنونتم
بچه ها منم امروز یکی دو ساعت بیشتر نتونستم بخونم به خاظر سرما خوردگیم.خیلی عصبیم

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
سمانه راس میگی تورو خدا؟؟؟؟؟؟؟؟من خواستم گرامر رو بیخیال شم..........................اگه فقط دو تا بزنم تا ابد ممنونتم
بچه ها منم امروز یکی دو ساعت بیشتر نتونستم بخونم به خاظر سرما خوردگیم.خیلی عصبیم

چاکر داش سجاد گل.....ای داد بیداد....چه وقت بدی هم سرما خوردی.........انشالله زود خوب شی....مواظب خودت باش داداش

طاقت بیار رفیق دنیا تو مشت ماست
طاقت بیار رفیق خورشید پشت ماست
طاقت بار میشه شنید خندیدن دلخواه رو
طاقت بیار............

چیزی نمونده دیکه:)

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
از پست هات معلومه خوب خوندی نگرانی نداشته باش ...کتاب هاتو جمع کن بذار یه جای مشخص اتاقت واصلا توی تخت ورخت خواب درس نخون.جای خوابت باید مشخص باشه وقتی هم خوابت نمیاد نرو تو تخت با هاش مبارزه نکن.
اگرم میتونی یک روز به خودت استراحت بده و به درس و کتاب فکر نکن
اول سلامتی بعد درس
سلام
ممنونم دوست عزیزم
همینکارو میکنم چشم
:smile:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هاااا کنکور چ روزیه؟؟چ ساعتی؟؟؟میگن بعدظهره ؟؟؟ساعت2!!؟؟؟
انگار آزمونای سنجشم ساغت 2!!!
سجی جان ن برای گرامر جزوه داستی مارم بی نصیب نکنی دادادشش !!!!!!!!!!

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
:cry:داداشم ملییییییییضه
خمار خواب بودم خخخ
خوش بگذرون خانمی خخخخخخخخ

چاکر داش سجاد گل.....ای داد بیداد....چه وقت بدی هم سرما خوردی.........انشالله زود خوب شی....مواظب خودت باش داداش

طاقت بیار رفیق دنیا تو مشت ماست
طاقت بیار رفیق خورشید پشت ماست
طاقت بار میشه شنید خندیدن دلخواه رو
طاقت بیار............

چیزی نمونده دیکه:)
خخخخخخخخ ای ولا داداش علی جونم

آخرین ویرایش:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]برنامه ریزی برای کنکور در روزهای باقیمانده[/h]"برنامه ریزی، شرط لازم برای موفقیت در کنکور است." این حرف، تکراری ترین و شاید اعصاب خردکن ترین جمله ای است که کنکوری ها در سال کنکورشان می شنوند، و گرچه درست است؛ آن قدر کلی است که به هیچ دردی نمی خورد . حرف من اما حرف دیگری است برای داشتن یک برنامه جامع برای مرور، به موارد زیر توجه کنید :

۱- فهرست کاملی از تمام منابع و مباحثی که قرار است در دروس مختلف مرور کنید، تهیه نمایید . ۲- اولویت های مرورتان را تعیین کنید .
۳- تخمین بزنید که مرور هر کدام از مباحثی که قرار است مطالعه شود، حدوداً به چه مدت زمانی احتیاج دارد و سپس تخمین بزنید که مجموعاً برای یک مرور جامع به چه مدت زمانی احتیاج دارید .
۴- با توجه به توان فردی تان و شرایطی که شخصاً پیش رو دارید، حدس بزنید که حداقل هفته ای چند ساعت می توانید به مطالعه و مرور مباحث درسی اختصاص بدهید .
۵- اگر در بین موارد ۳ و ۴ نتوانستید تناسب معقولی برقرار کنید، یکی از کارهای زیر و یا ترکیبی از سه کار زیر را انجام بدهید .
الف) فهرست هر کدام از مباحث و منابع درسی تان را پالایش شده تر انتخاب کنید، یعنی تعداد منابعی که می خواهید برای هر درس یا هر مبحث درسی مرور کنید، به حداقل برسانید .
ب) زمان بیشتری را به مرور اختصاص بدهید، یعنی تعداد ساعات مطالعه روزانه و هفتگی تان را به حداکثر برسانید .
ج) اگر باز هم نتوانستید بین موارد ۳ و ۴ تناسب معقولی برقرار کنید، مطالب کمتری را برای مرور گزینش کنید (بر مبنای همان گزینشی که در نکته ۴ گوشزد شد).
۶- با توجه به موارد ذکر شده، فهرست تمام مباحث و منابعی را که می خواهید در هر هفته مطالعه کنید، تهیه نمایید و یک برنامه یک هفته ای و یا چهار روزه ای برای خود بنویسید .
۷- در برنامه ریزی هر روزتان، سعی کنید تعداد دروسی که برای مرور در یک روز کامل انتخاب می کنید، کمتر از ۳ درس نباشد و اولین مبحث درسی که می خواهید در یک روز مطالعه کنید، مشکل ترین درس یا مبحث آن روزتان باشد .
چاله های برنامه ریزی
در این یک ماه آخر، دو اشتباه هست که می شود اسمش را گذاشت چاله های برنامه ریزی . مبادا توی این چاله ها بیفتید :
چاله اول : اختصاص دادن این فرصت باقی مانده به مطالعه دروس جدید ؛
چاله دوم : تست زنی انحصاری در یک یا چند درس خاص که ضعف کمتری در آن ها احساس می کنید .
همان طور که دیدید، "جامعیت" و "اولویت بندی" در مرور دروس مختلف، از مهم ترین نکاتی است که باید در برنامه ریزی تان در نظر بگیرید .
حمله به تست های کلی
"تست های موضوعی" دیگر بس است . اگر می خواهید آنچه خوانده اید، به بهترین شیوه مرور شود ( به ویژه در دروس اختصاصی) بروید سراغ "تست های کلی" و در میان مجوعه های موجود از "تست های کلی" هم، فقط و فقط وقت تان را بگذارید روی تست های چند سال اخیر کنکور سراسری .
هر چند که دفترچه ای زدن تست ها (اول عمومی ها و بعدش هم دروس اختصاصی به همان ترتیب دفترچه)، جلسه کنکور را بیشتر برایتان شبیه سازی می کند اما حقیقت این است که چندان فرق نمی کند این "تست های کلی" را درس به درس بزنید یا دفترچه ای . مهم این است که وقت پیشنهادی را برای هر درس رعایت کنید و تا آنجا که برایتان ممکن است، خودتان را در وضعیتی قرار بدهید که جلسه کنکور در ذهن تان تداعی شود . مثلاً در یک اتاق خلوت روی صندلی بنشینید و همان طور رسمی (یا اسپرت) لباس بپوشید که قرار است روز امتحان بپوشید، بعدش هم وقت بگیرید و شروع کنید به تست زدن . تکرار و تمرین مداوم این کار، روز کنکورتان را به مراتب کم استرس تر و قابل تحمل تر می کند .

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم نتونستم امروز بخونم. تولد بهترين دوستمه امروز. تازه اوندم خونه لباس عوض كنمو برم مهموني :))) واي خدا امروز تموم شه. فردام بايد برم كتاب تست بخرم نصفه روزم ميره :(

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز

راستى بچه ها، اينم بگم كه باز در نهايت به خودتون بستگى داره و يه جورى نشه كه اين كار اعتماد به نفس كاذب بده بهتون و غلط بزنين. حواستون به اين نكته هم باشه. :)

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
برو بچ درس خوووووون...خسته نباشید...زنده باشید...
امروز متاسفانه 9 ساعت به این علت : از ساعت 7 صبح ک رفتم رای رفتن به کتابخونه...تا 11 نخوندم...واسه این رفتم شرکت کارارو راست و ریس کنم...یعنی 4 ساعت شیرین از دست دادم و باعث شد برنامه ای ک ریخته باشم و قول داده بودم تموم کنم نتونم...:razz:
خوب و اما امروز :
1)معماری جهان تموم شد...از هفته دیگه بکوب میرم برا مرورررر...آخ جون خیالم راحت شد ک یه مبحث تاریخ جمع شد رفت
2)قرار بعد شیوه اصفهانی رو بخونم و اونم تموم کنم...اما متاسفانه خلاصه های پارسالمو خونه جا گذاشتم و نشد ک بخونم.....
3)به جای سبک شناسی رفتم معماری اسلامی رو از اول تا آخر آب انبارها ک یه 50 ص شد خوندم
4)طراحی لرزه ای تموم شد...اینم خداروشکر...آفرین به خودم ک خوش قول بودم...(یه نکته بیشتر نکات کتاب طراحی لرزه ای میتونم بگک حدود 80% تا آخر فصل 7....من چون خوندم میگم...البته نکات نسبتا ریزی فصلهای بعدش داره....ک اگه میخواید فقط عکسها رو بخونید حتما متنشو از تو کتاب پیدا کنید بخونید...)
5)زبان گرامر بخش ضمایر تموم شد تستشم میزارم برا فردا
6)سازه در معماری قول داده بودم امروز تمومش کنم اما فصل پوسته های نازک خیلی وقتمو گرفت هم نکته خیلی داشت و هم یه چند بار باید خونده میشد هر پاراگراف ک دقیق بفهمی چی میگه...هم اینکه من یه جاهاییش رو واقعا متوحه نشدم......نتیجه اینکه : کتاب باقیش موند برای فردا...البته چیزیش نمونده فقط 32 ص مونده...;)
تایمهاشم میگم ک چقدر وقت گذاشتم:
زبان :2
معماری جهان :2:05
سازه در معماری 2
طراحی لرزه ای 1:55
تاریخ اسلامی : 1

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستى بچه ها، اينم بگم كه باز در نهايت به خودتون بستگى داره و يه جورى نشه كه اين كار اعتماد به نفس كاذب بده بهتون و غلط بزنين. حواستون به اين نكته هم باشه. :)

دقیقا من اینجوریم سمانه:(
جو گیر میشم جواب رو با اعتماد به نفس میدم میبینم غلطه:cry:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ما بریم بخوابیم ک فردا کلی کار داریم...خدا بخواد برنامه فردام اینه:
شیوه اصفهانی تموم
سازه در معماری تموم
زبان بخش افعال
نور یه دو فصل
معماری منظر 1 فصل
معماری معاصر (خیلی می ترسم استارت بزنم...همش فکر میکنم از پسش برنمیام...کسی نی اینو راهنماییم کنه؟؟؟خلاصه کلی باشه ک اول اونو بخونم بعد کتاب یا جزوه؟؟؟؟)
نانو (به نظرتون جزوه کافیه دیگه؟؟؟و اینکه میشه لطف کنید بگید چند تاش جزوش...اگه لینکشو دارید ممنون میشم بزارید...اگه ندارید حداقل بگید چند تاش ک من حواسم جمع باشهه...میدونم یکیش کلی صفحه وسطش خالی داشته آره؟؟)
و نظر آخر فردا به نظرتون میرسم اینها رو بخونم؟:razz:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا