سلام خانمی
من جزوه ی شریفی و مرکز رو خوندم....... زیادیشم هست...... والاااا
الهام جان به نظرت تو این زمان باقی مونده من واسه تموم کردن کتاب جزییات ارتقا دهنده وقت بذارم یا اینکه اون 3 کتاب اصلی رو مرور کنم؟
سلام خانمی
سلام خانمی
من ک خودم مرور نکردن دوباره ی اون 3 کتاب رو ریسک بزرگی میدونم... چون اگه آدم نکاتش رو مخصوصا شکلهارو فراموش کنه واویلاس دگ فن آدم تو کنکورالهام جان به نظرت تو این زمان باقی مونده من واسه تموم کردن کتاب جزییات ارتقا دهنده وقت بذارم یا اینکه اون 3 کتاب اصلی رو مرور کنم؟
واقعا این 3تا کتاب خیلی مهمن؟؟؟چرا من پس نتیجه نمیگیرمالهام جان به نظرت تو این زمان باقی مونده من واسه تموم کردن کتاب جزییات ارتقا دهنده وقت بذارم یا اینکه اون 3 کتاب اصلی رو مرور کنم؟
نه عزیییییزم
اینطور ک از مطالعه های شما کمالاتتون و سوادتون بوش میاد ک پشت کنکور میمونم
من ک خودم مرور نکردن دوباره ی اون 3 کتاب رو ریسک بزرگی میدونم... چون اگه آدم نکاتش رو مخصوصا شکلهارو فراموش کنه واویلاس دگ فن آدم تو کنکور
جزئیات ارتقا دهنده رو اگه خوب خوندیش ی مرور اجمالی کن بدون وسواس
وسواستو بذار واسه کتابای اصلیه فن... نکات اقلیم( چون پارسال سوال نداده بودن زیاد) و تاریخو نقشه ها هم واسه منظر و هم تاریخ

میخوام بخوابم بخدا
دیشب از 10 دراز کشیدم تاااااااا 6 .....دقیقا همینجوری بودم
کتابام همه دورمن... همش میگفتم خب من ک خوابم نمیاد 2 صفحه بخونم ...بعد گفتم نه باید بخوابم...... ک قسمت نشد خخخ
تا چشمم گرم شد آلارم ساعت 7 گوشیم زنگ خورد....... منم دیگه خوابم پرید باز :|

بچه ها چطوری این برنامه؟؟؟
بچه ها چرا نانو ها عایق خوبی واسه صدا نیستن؟؟؟ آیا؟
پ.ن: تشکرامم تموم شده.![]()
نه! يه بار نفيسه همينجا جواب داد ولى هر چى گشتم پيدا نكردم! خب يكى دوباره جواب بده ديگه! مرورم مى شه تازه!این سوال بچه ها تو قسمت رفع اشکال کنکور کامل جواب دادن سرچ کنی پیداش میکنی

ها چی به چیه اینجا کجاس........................ببخشید دارم هذیان میگم.وضعم خرابه بدجور یکی از رفیقاتون از دور رقابت کنار رفت..........با افتخارچرا نيستين؟؟؟! كجاييين؟ خب الان كه برف مياد و من خجسته م و كلى انرژى دارم چرا هيشكى نيس؟؟؟؟ ديگه بعدن انرژى مثبتام تموم مى شه ها!! الان وقتشه بياين انرژى بگيرين!
تو خود مصداق نرود ميخ آهنين در سنگى!!! اينهمه برات روضه خوندم ديشب! اه اه اه! پيف پيف!ها چی به چیه اینجا کجاس........................ببخشید دارم هذیان میگم.وضعم خرابه بدجور یکی از رفیقاتون از دور رقابت کنار رفت..........با افتخار
من خودم مصیبتم روضه خون نمی خوام خواهرتو خود مصداق نرود ميخ آهنين در سنگى!!! اينهمه برات روضه خوندم ديشب! اه اه اه! پيف پيف!
سمانه جوووون چترت کووووو دختر؟؟؟؟؟واای خندم میگیره از برف شما اینقد انرژی میگیرید ما اینجا از سرما زیر20میمیرم ححح .آخرین توصیه ات فوق العاده بود امروز تصمیم گرفته بودم ک گرامر بخونم سالای پیش با ی جزوه ای برا گرامر ک مردد بودم ک باعث شدی تصمیمو ب مرحله اجرا برسونم همه کتابامو هم با نظم طبقه بندی کردم فن تاریخ درک .بچه ها اينو راجع به زبان مى نويسمو ديگه حالا خواه پند گيريد خواه ملال!!!!
اونايى كه حتى گرامر هم بلد نيستن، اگه همون پنج تا سوال گرامر سالاى پيشو بزنن و برن پاسخنامه شو بخونن، مى تونن به راحتى سه يا چهارتا و اگه شانس بيارن و آسون باشه همه گرامرو جواب بدن. چون موضوعات گرامر كم و بيش تكراريه و سراغ نكات خيلى بغرنج نمى ره. كه اين مى شه حدود 16 درصد، كه مسلمن از صفر بهتره. اگه بيشتر مى خواين، زحمت درك مطلب رو هم بكشين، كه اونم بارها گفته م سوالاى سالاى پيش، بدون ترجمه كردن و با تمرين زياد. از هر دركى ٢تا شو بزنين مى شه 6 تا سوال ديگه و با گرامرا ( با فرض ٣ تا گرامر) كلن مى شه 30 درصد... واسه لغت هم با هرچى كه مى خوندين تا الان ( ممرايز، لايتنر هر چى....) ادامه بدين و به شانستون اميدوار كه لغاتى كه بلدين مياد. اولويت كتابا هم 504-- absolutely essential words for TOEFL ----- 1100 تا هرجا رسيدين. 3تا هم لغت مى زنين با 9 تاى قبلى مى شه 12 تا و درصد شما 40... لازم به ذكر نيست كه ٤٠ بهتر از صفره.
ولى تبصره هست، اگه واقعن عصبى مى شيد با زبان يا خيلى وقتتونو مى گيره يا بازدهى نداره، از اين سه دسته به اين ترتيبى كه مى گم يكى رو حذف كنيد: اول لغت، بعد درك مطلب، بعد گرامر.
اونی که میگفتم لایک داره ایشونه.بچه ها اينو راجع به زبان مى نويسمو ديگه حالا خواه پند گيريد خواه ملال!!!!
اونايى كه حتى گرامر هم بلد نيستن، اگه همون پنج تا سوال گرامر سالاى پيشو بزنن و برن پاسخنامه شو بخونن، مى تونن به راحتى سه يا چهارتا و اگه شانس بيارن و آسون باشه همه گرامرو جواب بدن. چون موضوعات گرامر كم و بيش تكراريه و سراغ نكات خيلى بغرنج نمى ره. كه اين مى شه حدود 16 درصد، كه مسلمن از صفر بهتره. اگه بيشتر مى خواين، زحمت درك مطلب رو هم بكشين، كه اونم بارها گفته م سوالاى سالاى پيش، بدون ترجمه كردن و با تمرين زياد. از هر دركى ٢تا شو بزنين مى شه 6 تا سوال ديگه و با گرامرا ( با فرض ٣ تا گرامر) كلن مى شه 30 درصد... واسه لغت هم با هرچى كه مى خوندين تا الان ( ممرايز، لايتنر هر چى....) ادامه بدين و به شانستون اميدوار كه لغاتى كه بلدين مياد. اولويت كتابا هم 504-- absolutely essential words for TOEFL ----- 1100 تا هرجا رسيدين. 3تا هم لغت مى زنين با 9 تاى قبلى مى شه 12 تا و درصد شما 40... لازم به ذكر نيست كه ٤٠ بهتر از صفره.
ولى تبصره هست، اگه واقعن عصبى مى شيد با زبان يا خيلى وقتتونو مى گيره يا بازدهى نداره، از اين سه دسته به اين ترتيبى كه مى گم يكى رو حذف كنيد: اول لغت، بعد درك مطلب، بعد گرامر.
اونی که میگفتم لایک داره ایشونه.
سمانه راس میگی تورو خدا؟؟؟؟؟؟؟؟من خواستم گرامر رو بیخیال شم..........................اگه فقط دو تا بزنم تا ابد ممنونتم
بچه ها منم امروز یکی دو ساعت بیشتر نتونستم بخونم به خاظر سرما خوردگیم.خیلی عصبیم

سلاماز پست هات معلومه خوب خوندی نگرانی نداشته باش ...کتاب هاتو جمع کن بذار یه جای مشخص اتاقت واصلا توی تخت ورخت خواب درس نخون.جای خوابت باید مشخص باشه وقتی هم خوابت نمیاد نرو تو تخت با هاش مبارزه نکن.
اگرم میتونی یک روز به خودت استراحت بده و به درس و کتاب فکر نکن
اول سلامتی بعد درس
ها چی به چیه اینجا کجاس........................ببخشید دارم هذیان میگم.وضعم خرابه بدجور یکی از رفیقاتون از دور رقابت کنار رفت..........با افتخار
داداشم ملییییییییضهخمار خواب بودم خخخچرا نيستين؟؟؟! كجاييين؟ خب الان كه برف مياد و من خجسته م و كلى انرژى دارم چرا هيشكى نيس؟؟؟؟ ديگه بعدن انرژى مثبتام تموم مى شه ها!! الان وقتشه بياين انرژى بگيرين!
خخخخخخخخ ای ولا داداش علی جونمچاکر داش سجاد گل.....ای داد بیداد....چه وقت بدی هم سرما خوردی.........انشالله زود خوب شی....مواظب خودت باش داداش
طاقت بیار رفیق دنیا تو مشت ماست
طاقت بیار رفیق خورشید پشت ماست
طاقت بار میشه شنید خندیدن دلخواه رو
طاقت بیار............
چیزی نمونده دیکه![]()
منم نتونستم امروز بخونم. تولد بهترين دوستمه امروز. تازه اوندم خونه لباس عوض كنمو برم مهمونياونی که میگفتم لایک داره ایشونه.
سمانه راس میگی تورو خدا؟؟؟؟؟؟؟؟من خواستم گرامر رو بیخیال شم..........................اگه فقط دو تا بزنم تا ابد ممنونتم
بچه ها منم امروز یکی دو ساعت بیشتر نتونستم بخونم به خاظر سرما خوردگیم.خیلی عصبیم
)) واي خدا امروز تموم شه. فردام بايد برم كتاب تست بخرم نصفه روزم ميره 
راستى بچه ها، اينم بگم كه باز در نهايت به خودتون بستگى داره و يه جورى نشه كه اين كار اعتماد به نفس كاذب بده بهتون و غلط بزنين. حواستون به اين نكته هم باشه.بچه ها اينو راجع به زبان مى نويسمو ديگه حالا خواه پند گيريد خواه ملال!!!!

راستى بچه ها، اينم بگم كه باز در نهايت به خودتون بستگى داره و يه جورى نشه كه اين كار اعتماد به نفس كاذب بده بهتون و غلط بزنين. حواستون به اين نكته هم باشه.![]()