زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم ne.arch:gol:
جزوه ای که مربوط به ایستایی و فنه ساختمان رو بصورت پرشده تا قسمتی شو داریم، بچه ها حدود 70 درصدشو واسه دانلود گذاشتن.
اون کابل و لرزه ای و ... رو نمی گم.
بخشی که نیروها رو می گه و نمودار تحلیل می کنه ، با تست هاش و پر شده ولی این بخش که شما عکس شو گذاشته بودین رو نداشت.
بخش هایی که از اون جزوه در دسترس ماهاست : سازه پر شده از هوا - سازه کابلی و پل کابلی - غشایی - تکیه گاه ها و اتصالات - خرپا - تحلیل نمودار برش و خمش

.
.
اگه بشه از قسمت تیر و خمش و بخش های مهمش عکس بگیرین و به ماها هم بدین!:redface:گناه داریم!:cry:

باشه در اولین فرصت از این قسمتا عکس میگیرم میذارم براتون...

memare iran

عضو جدید
چرا نيستين؟؟؟! كجاييين؟ خب الان كه برف مياد و من خجسته م و كلى انرژى دارم چرا هيشكى نيس؟؟؟؟ ديگه بعدن انرژى مثبتام تموم مى شه ها!! الان وقتشه بياين انرژى بگيرين!

ما حسابی برف گیر شدیم...24 ساعت برق وآب نداشتیم
دوستان یادتون باشه بعدا تو ساختمون هایی که طراحی میکنید برا سیستم گرمایشی در کنار پکیج یه جایی برا بخاری هم طراحی کنید از لحظه ای که برق قطع شد همه شوفاژها بی استفاده شدن ومردم یخ زدن

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عبارات مثبتی که متحول میکنند

عبارات مثبتی که متحول میکنند

کسی بین ما نیست که ابوعلی سینا دانشمند برجسته ایرانی را نشناسد و به خدمات فراوان وی به علم و بشریت اذعان نداشته باشد.
وقتی از ابن سینا پیرامون دلیل موفقیتش می پرسند می گوید :

" 4
ساله بودم که استادم مرا نابغه خطاب می کرد ، او به من گفت هر روز این جمله را چندین بار تکرار کنم * حافظه ی من هر روز بهتر و بهتر می شود.* به توصیه استاد عمل کردم و هر روز چندین بار این جمله را تکرار می کردم چنانکه باورم میشد.

کار به جایی رسید که گذشته ی دور خود را به یاد آوردم ، زمانی را به یاد آوردم که در قنداق بودم و دنیا را سوراخ سوراخ می دیدم ، روزی از مادرم در مورد این موضوع سوال کردم ، مادرم در کمال شگفتی گفت : آری ، زمانی که در قنداق بودی من در حیاط خانه کار می کردم و برای اینکه خطری از جانب حیوانات خانگی و حشرات متوجه تو نشود ، آبکش بزرگی را بالای سر تو می گذاردم
."

مثال دیگر ادیسون است ، جالب است بدانید ادیسون 1093 اختراع اساسی و مهم دارد. وی در مورد زندگی اش می گوید
:

" 16
ساله بودم که به جرم کودن بودن از مدرسه اخراجم کردن ، روز یا شبی رو به یاد نمیارم که از پدرم کتک نخورده باشم.
موفقیت من دو دلیل مهم داشت ، یکی پشتکار فراوانی که داشتم و دیگری مادرم که علی رغم بداخلاقی های پدرم به شدت مرا دوست داشت و همیشه با شوق تمام مرا *نابغه*خطاب می کرد. به طوری که باورم شد نابغه هستم و به این جایی که هستم رسیدم."
یکی از مشکلات عمده ی ما "منفی" هایی است که در زندگی ما جاری است و توسط خود یا اطرافیانمان مدام تکرار می شود به طوری که به یک باور عمیق در ما تبدیل می شود.

گوته می گوید :" بزرگترین شیطان گمان بدی است که نسبت به خودت داری
."

بهتر است از همین امروز که می خواهیم در جاده ی موفقیت و تحول گام برداریم ، واژه های "نمی شود" ، "نمی توانم" و "نمی گذارند" را از ادبیات کلاممان حذف کنیم
.
کلمات نقش اساسی در جهت دهی به ضمیرناخودآگاه ما ایفا می کنند ، به این دو نکته ی بسیار مهم توجه کنید.
1
-
در جملات تاکیدی مثبت خود کلمات منفی بکار نبرید

بعضی از جملات شاید به خودی خود منفی نباشند ، اما کلمات منفی در آنها بکار رفته است. باید توجه کنیم در عبارات تاکیدی مثبت حتی کلمه ی منفی نیز نباید بکار ببریم ، چرا که ضمیر ناخودآگاه به تک تک واژه ها توجه می کند.
به جدول زیر دقت کنید ، عباراتی که نباید بکار ببریم و عبارات جایگزین آنها :
1.jpg

2– این جملات مشهور ولی به شدت منفی را از مکالمات روزمره ی خود حذف کنید:

2.jpg

فراموش نکنیم مثبت اندیشی با ساده اندیشی تفاوتی اساسی و مهم دارد. ما در مثبت اندیشی واقعیت ها را می بینیم چرا که معتقدیم:

"منفی ها و مشکلات در زندگی ما وجود دارند ، اما ما به لطف خدا اثر آنها را در زندگی خود خنثی کرده و بر آنها غلبه می کنیم"

ما با بی توجهی به منفی ها ، سعی می کنیم اثر آنها را در زندگی خود خنثی کنیم.

در اینجا یک نکته ی اساسی و بسیار مهم را نباید فراموش کرد ، بنابر یک قانون طبیعی تا شروع به انجام کاری می کنیم ، در مقابل آن مقاومت می شود.

بنابراین طبیعی است که تا شروع به تفکر مثبت و مثبت اندیشی در زندگی می کنیم و سعی می کنیم منفی ها در ما اثری نداشته باشد ، شیطان زمزمه های منفی را در ذهن ما تقویت کرده و منفی ها را بزرگ جلوه می دهد و با جملاتی از جنس جمله ی زیر سعی می کند ما را از تحول و مثبت اندیشی بازدارد.

چرا خودتو گول میزنی ؟
مگه میشه مشکلات رو ندید گرفت ؟
اینا همش حرفه ، مثبت اندیشی چیه دیگه ؟
و ...
هر وقت چنین جملاتی در ذهن ما وسوسه شد ، نباید شک کرد این همان وسوسه ی شیطان است که نمی خواهد بگذارد تحول در ما اتفاق افتاده و دید ما نسبت به زندگی مثبت شود.
فراموش نکنیم باید در ابتدای راه تحول آماده ی مقابله با منفی ها و مقاومتها بود.
منبع -سخنرانی استاد شاهین فرهنگ پیرامون تکنیکهای موفقیت- فرهنگسرای پرسش اصفهان

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها همگی خسته نباشید...ما اومدیم....واااای ک امروز مخم ترکید...اگه بعد کتابخونه 20 مین تووو خیابون قدم نمیزدم و هوایی عوض نمیکردم نمیتونستم دیگه نفس بکشم...
من امروز هم 10:10 مین...(بگو دختر میمردی این 1 ماهی ک گذشتو اینجوری مثل آدم میخوندی...والاااا....)
الوعده وفااااا....
به قولی ک به خودم دادم میتونم بگم 90 درصد عمل کردم....
شیوه اصفهانی تموم شد...;)
منظر فصل اول رو از کنکاش خوندم و 2 رو هم خوندم اما 2 رو مرور نشد...
مبانی سازه در معماری فصل 1و2 مجدد مرور کردم....
عناصر جزئیات سینا شریفی یه قسمتشو خوندم...اما خیلی خیلی خیلی خامه ها:eek:
عصر روشنگری و نئوکلاسیسم معاصر هم خوندمش...
سازه در معماری رو هم تموم کردم...
زبان گرامر بخش جملات شرطی....
آهان داشت یادم میرفت...نور رو هم شروع کردم و تا آخر چراغها خوندم....;)چ جزوه ای پارسال خلاصه کردم با جروه خودم ک مثل آب خوردن بود...
ساختمانهای بلند یه چند تا سازه اش رو هم خوندم....(
راستی این سازه های بلند چند ص است؟؟گفتم نکنه چیزی ک من دارم کم دانلود کرده باشم...)

بچه هاااااا یه سئوال و البته به خواهش....تووو کتابخونه ی چند نفرم معماری برا ارشد میخونن...کتاب ایستایی مرکز معماری رو داشت میخوند از نیگاه کردم یه سری عکسها بود ک من تو هیچ کدوم از این کتابهایی ک خوندم نبود...
صفحه 384...میشه دوستانی ک دارند و براشون امکان داره اون مبحث رو عکس بزارند؟؟؟؟؟:(:redface:
سعی کن زودتر تموم کنی و فقط مرور کنی هر چی نرسیدی فدای سرت..................مرور کن دختر دیگه:mad:.من امروز مریض بودم 6 ساعت خوندم.............ولی خب زد به سرم این یارو ظراحی لرزه ای رو خوندم.چند بارم حوندم دهنشو سرویس کردم ...........بچه ها من دیگه میخوام تستهای سالای گذشته رو بخونم اگه هم رسیدم هنرهای ساخت دیگه هیچ تستی نمیتونم بخونم.....................فقط اون هفته آخر آزمونای جامع رو زمان مبگیرم سر وقت کنکور میزنم...........................nima-sd اینجاست روحیم دو چندان شده...................برا همتون آرزوی موفقیت میکنم و از خدا میخوام تلاشاتون بی نتیجه نمونه.........

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سعی کن زودتر تموم کنی و فقط مرور کنی هر چی نرسیدی فدای سرت..................مرور کن دختر دیگه:mad:.من امروز مریض بودم 6 ساعت خوندم.............ولی خب زد به سرم این یارو ظراحی لرزه ای رو خوندم.چند بارم حوندم دهنشو سرویس کردم ...........بچه ها من دیگه میخوام تستهای سالای گذشته رو بخونم اگه هم رسیدم هنرهای ساخت دیگه هیچ تستی نمیتونم بخونم.....................فقط اون هفته آخر آزمونای جامع رو زمان مبگیرم سر وقت کنکور میزنم...........................nima-sd اینجاست روحیم دو چندان شده...................برا همتون آرزوی موفقیت میکنم و از خدا میخوام تلاشاتون بی نتیجه نمونه.........

خوب چی کار کنم...تموم نمیشه لامصب.....تو چیارو نتونستی بخونی و بیخیالش شدی؟؟؟
بچه های دیگه هم همینطور میخوام بسنجم خودمو ببینم کجای کارم...قبول میشم یا نه....:razz:
راستی سجاد حالت بهتر شد؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب چی کار کنم...تموم نمیشه لامصب.....تو چیارو نتونستی بخونی و بیخیالش شدی؟؟؟
بچه های دیگه هم همینطور میخوام بسنجم خودمو ببینم کجای کارم...قبول میشم یا نه....:razz:
راستی سجاد حالت بهتر شد؟
منم بگم منم بگم؟؟؟
امروز مشاور بم زنگ زد گفتم مبحث 19 رو نخوندم... گفت ب عددها دقت نکن و اجمالی بخونش
راستش من نانو رو ی دور خوندم همش یادم رفت... قیدشو زدم فعلا
آمریکای میانه رو بیخیال شدم
دگ دگ..... مبانیو فقط جزوه رو خوندم
ساختمان ها چگونه عمل میکنند رو فقط فصل 17 رو خوندم
تاریخ از این اعتضادیو این چیزا نخوندم
اینا چیزایی بود ک یادمن
مصالح هم ک خخخخخخخخخخخخخخ
اما در عوض خیلی چیزا رو 2 یا 3 دور مرور کردم ... سعی کردم تمرکزم رو خوندهام باشه بیشتر تا نخونده هام

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوووووب بریم سر برنامه فردا :
مباحثی ک مونده فناوری نوین
معاصر
جزئیات ارتقا دهنده

ساختمانهای بلند
نانو

باقیه نور
باقیه مکانیک
معماری اسلامی
باقیه عناصر جزئیات
راستی معماری شرقی مال ترکیه اینها هم مونده:confused:
چرا هر چی میخونیم بازم این وسط یه چی سر و کلش پیدا میشه من نمیدونم...
عارفه اینا مهمن سعی کن تمام توانتو بزاری تمومشون کنی تا چند روز آینده .فن آوری نوین من چن فصل آخرشو نخوندم که به نظظر مهمم نمیاد.(تا پوسته مهمه)جزییا ت و نانو حتما سوالای راحتی میاد ازشون..(یعنی کسی که فقط ایستایی و سه تا کتاب اصلی رو خونده باشه قول میدم بالای 50 بزنه و 50 رو بهتره تو جدول معمار باشی ارزیابی کنین که رتبشون چند شده..........4-5 سوال از گشتاور و نمودار و خرپا میاد.........ببین همینایی که خوندی از هرکدومشون یه دونه سوال بیاد فن بالای 70 میزنی دیگه زور الکی نزن..................زبانم که حتما درصدت خوب میشه درک هم تستهای سال گذشته رو بخون......منظرم اگه نرسیدی ایران رو با این ژاپن و ایناشو بخون با مبانی نظریش .که اگخ عصر کنکاش میخونی کاری نداره.و اصلا 10 هم بزنی بازم تاثیر زیادی تو رتبت نداره.تاریخم که همیشه کلی از جهان اومده که خوندیش معماری اسلامیم فک نکنم مشگلی باشه فقط برا معاصر یه منبع کلی بخون هر چی دم دستته و بچه ها قبلا گفتن........امیدوارم موفق باشی.........

shima jo0on

عضو جدید
بچه ها واسه جزئیات ارتقاء دهنده چیکااار کنم جزوه ای چیزی نیست؟؟؟اخه کتابش گیرم نمیاد تازه برم یه جا دیگم بخرم بعید میدونم وقت بکنم بخونمش...:(

m3631

عضو جدید
بچه ها واسه جزئیات ارتقاء دهنده چیکااار کنم جزوه ای چیزی نیست؟؟؟اخه کتابش گیرم نمیاد تازه برم یه جا دیگم بخرم بعید میدونم وقت بکنم بخونمش...:(
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...رشد-معماری**?p=6594818&viewfull=1#post6594818

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...رشد-معماری**?p=6538226&viewfull=1#post6538226
البته به نظرم جزوه سروش نیا بهتره :)

mh.memar

عضو جدید
ممنونم...آپ نمیشه failedمیشه چیکار کنم؟؟

خواهش میکنم ، فرمت فایلتون چیه؟jpg یا pdf یا zip یا rar یا ...؟تمام فایلاتو در قالب یک فایل مثلا zip در چند بخش حداکثر 10 مگا بایتی معمولا میتونی ضمیمه کنید.

روی علامت سوال آبی رنگ بالای افزودن فایل ها کلیک کنید کادری باز میشه که ظرفیت حداکثر آپلود هر نوع فرمتی که مورد قبول سایته در اون هست.

پیوست ها

• up1.jpg
    up1.jpg
    54.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

mh.memar

عضو جدید
rar فایل من 22 مگابایته

تاپیک بالا توضیح دادم.فایل rar رو قسمت های حداکثر 10 مگا بایتی تقسیم کنید.بعد هر بخش رو جدا جدا آپلود کنید.
با تشکر از شما که فایلاتونو و جزواتتو در اختیار تمامی اعضا قرار می دهید.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزوه سروش نیا مباحث مربوط به تیر

جزوه سروش نیا مباحث مربوط به تیر

بچه ها این یه بخش از جزوه سروش نیاست مربوطه به مباحث تیر و ستون ...دوستان گفتن که تو تاپیک جزوه ها نیست... از جزوه خودم عکس گرفتم گذاشتم...امیدوارم مفید باشه...;)

مشاهده پیوست 1.rarمشاهده پیوست 2.rar

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
صمیمانه از شما تشکر می کنم!موفق باشین!:redface:
.
.
در ضمن 12 ساعت!
خسته نباشی؟؟؟آقا ما این جزوه سروشو نداریم(یعنی یه دوست قرار بود برامون بیاره که خامش رسید به دستمون ) میشه از چند بخش مهمش عکس بگیرین بزارین...........سازه های کش بستی.....سازه های فشاری.......ورق تا شده....پوسته های نازک............تا ابد سپاسگذار خواهیم بود

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه اینا مهمن سعی کن تمام توانتو بزاری تمومشون کنی تا چند روز آینده .فن آوری نوین من چن فصل آخرشو نخوندم که به نظظر مهمم نمیاد.(تا پوسته مهمه)جزییا ت و نانو حتما سوالای راحتی میاد ازشون..(یعنی کسی که فقط ایستایی و سه تا کتاب اصلی رو خونده باشه قول میدم بالای 50 بزنه و 50 رو بهتره تو جدول معمار باشی ارزیابی کنین که رتبشون چند شده..........4-5 سوال از گشتاور و نمودار و خرپا میاد.........ببین همینایی که خوندی از هرکدومشون یه دونه سوال بیاد فن بالای 70 میزنی دیگه زور الکی نزن..................زبانم که حتما درصدت خوب میشه درک هم تستهای سال گذشته رو بخون......منظرم اگه نرسیدی ایران رو با این ژاپن و ایناشو بخون با مبانی نظریش .که اگخ عصر کنکاش میخونی کاری نداره.و اصلا 10 هم بزنی بازم تاثیر زیادی تو رتبت نداره.تاریخم که همیشه کلی از جهان اومده که خوندیش معماری اسلامیم فک نکنم مشگلی باشه فقط برا معاصر یه منبع کلی بخون هر چی دم دستته و بچه ها قبلا گفتن........امیدوارم موفق باشی.........

مرسی از راهنماییت...عناصر جزئیاتم به نظرم مهمه ...آخه کل کتابهای گلاب رو حتی همین جزئیات ارتقا دهنده و فناوری نوین هم پوشش میده مگه نه؟؟؟

صمیمانه از شما تشکر می کنم!موفق باشین!:redface:
.
.
در ضمن 12 ساعت!
اینقدر تسکرات خوبه خوب زحمت بکش این جزوه رو بزا ما هم بزار دیگه خسیس....هر چند ازت متنفرم...ولی دیگه نه اونقدر ک نخوام برام این کاررو بکنی....تو کی درصدات خوب میشه...خسودی نکن تا شب جزوه رو میز باشگاه باشه گفته باشم....

arefeh

کاربر ممتاز
سلام بر دوستان ....صبح همگی بخیر....:)
من امروز به سلامتی خواب موندم....البته شاید خوب هم شد...آخه از اول هفته خیلی دیگه به خودم سخت گرفته بودم....و به قول دوستان ممکنه بود مریض میشدم...
الان خیلی حالم بهترهههه
تا الان هم 1 ساعت خوندم....
همگی روزتون رو با توکل به خدا شروع کنید...
به امید اینکه نتیجه زحمتمونو ببینیم...
;)

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو ساختمان های بلند !!!
خرپاهای کمربندی پایین مهمن یا بالا؟چرا؟

فرق دیوار برشی با دیوار باربر؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

shahmirzadi

عضو جدید
تو ساختمان های بلند !!!
خرپاهای کمربندی پایین مهمن یا بالا؟چرا؟

فرق دیوار برشی با دیوار باربر؟؟؟؟
خرپاهای کمربندی و بازویی ، بین و بالا قرار میگیرن، هر چند طبقه یکبار،باعث میشن کل ساره تو بازهای ثقلی و جانبی باهم سهیم بشن+اینکه تو ساختمان کلن هم تراز پایین مهمتره چون نیرو اونجا تجمعش بیشتره.ولی نمونه هایی که من دیدم کمرشون و بالاشون بود.
دبوار برشی و دیوار بار بر جفتشون یه کارو میکنن ،بار تو سطحشون پخش میشه.فقط دیوار برابر تعددش تو ساختمون بیشتره.دیوار برشی ممکنه به انتخاب تو عرض ساختمون قرار بگیره واسه تحمل بار جانبی ای که از اون ناحیه میادولی دیوار باربر سیستم سازه اس.بیشترم واسه ساختمونایی که پلانه تکرار شونده و ثابت دارن.مثه خابگاها.
امیدوارم اشتباه نگفته باششم.بچه هاااا.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بجه ها پریشونم
این جزوه تیر ک گذاشتیدو باید بخونیم؟؟؟؟
شما فناوری نوین منظورنتون همون سیستما ک توشه lsf,اینا است دیگه؟؟؟سجی جان پوسته ها کجاست تو فناوری؟؟؟اصلا فناوری نوین2هم داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w34: سلام من اومدم ... امیدوارم امروز هم خیلی خیلی عالی باکیفیت درس بخونین
دوستان مطلب جدید اصلا دیگه نخونین با خیال رااااحت از کنارشون رد شین پریشون هم نباشین باور کنین خیلی خوب خوندین همه منابع درست خوندین فقط هر چی خوندین مرور کنین جمع بندی کنین کتابارو ورق بزنین البته میدونم که خودتون بهتر از من بلدین :w38: یه چیز دیگه اینکه مثلا فک کنیم این درس خوندیم باید بالا 85 بزنیم یا مثلا الان فن میخونیم باید تمام منابعش تموم کنیم اشتباهه چون اونطوری وقت نمیشه همه تستارو نگا کنین
همه مون قبول میشیم :w42:

shahmirzadi

عضو جدید
:w34: سلام من اومدم ... امیدوارم امروز هم خیلی خیلی عالی باکیفیت درس بخونین
دوستان مطلب جدید اصلا دیگه نخونین با خیال رااااحت از کنارشون رد شین پریشون هم نباشین باور کنین خیلی خوب خوندین همه منابع درست خوندین فقط هر چی خوندین مرور کنین جمع بندی کنین کتابارو ورق بزنین البته میدونم که خودتون بهتر از من بلدین :w38: یه چیز دیگه اینکه مثلا فک کنیم این درس خوندیم باید بالا 85 بزنیم یا مثلا الان فن میخونیم باید تمام منابعش تموم کنیم اشتباهه چون اونطوری وقت نمیشه همه تستارو نگا کنین
همه مون قبول میشیم :w42:
اصن جداا از هر چییییی.....خب من یه مقداری از عنااااصر جزیاااتم مووونده :(((( حیلی هم مهمهه.. باید بخووونمشوون دییگههههههه!!!! :| :(

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصن جداا از هر چییییی.....خب من یه مقداری از عنااااصر جزیاااتم مووونده :(((( حیلی هم مهمهه.. باید بخووونمشوون دییگههههههه!!!! :| :(
نمیتونم بگم نخون یا بخون ولی یه پیشنهاد شما مرور شروع کن جمع بندی کن بقیه درسارو هر چی خوندی بعد اگر وقت کردی بقیه عناصر هم بخون در ضمن فقط ی سوال عناصر میدن اونم خیلی سخت من کتاب کزازی اینا نگاه کردم ولی نمیدونم از کدوم منبع دادن الان دیگه فقط تست و مرور

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خیلی امیدوارم ولی خدایش اگر قبول نشم اصلا ناراحت نمیشم میشینم یه سال دیگه میخونم و مطمئن همستم که بهتر از امسال
انقد استرس نداشته باشین
منو نگا کنین چقد بیخیالم

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی بسته آموزشی ایوان خانه رو خریده؟
توی همایش ها یا کارگاه های که برگزار میکنه رفتین؟
خوشبحال اونایی که تهرونن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا