خرپای میانی معمولا از کارایی بیشتری برخوردار است خرپای کلاهی معمولا در طبقات اختصاص یافته به تاسیسات واقع میشوند تا مانع دید نشوند.خرپای کمربندی بیشترین کارایی را با قابهای مهار بندی شده دارند و لی در قابهای خمشی کارایی چندانی ندارندتو ساختمان های بلند !!!
خرپاهای کمربندی پایین مهمن یا بالا؟چرا؟
فرق دیوار برشی با دیوار باربر؟؟؟؟
خب دیوار باربر برای بارهای ثقلی و وطیفه اصلی دیوار برشی مقاومت در برابر بارهای جانبیه
سازه هایی پوسته ای پیش ساخته .....فن اوری 2 فک کنم جطوش باشه که برای بچه های هنرهای ساخته........این جزوه رو من دان کردم اگه بتونم تو مرورام با سازه و درک میخونمشبجه ها پریشونم
این جزوه تیر ک گذاشتیدو باید بخونیم؟؟؟؟
شما فناوری نوین منظورنتون همون سیستما ک توشه lsf,اینا است دیگه؟؟؟سجی جان پوسته ها کجاست تو فناوری؟؟؟اصلا فناوری نوین2هم داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب منم خیلی به این قضیه فک کردم که من همه کاری کردم اگه قبول نشدم حتما کسایی که قبول شدن حقشونهمن خیلی امیدوارم ولی خدایش اگر قبول نشم اصلا ناراحت نمیشم میشینم یه سال دیگه میخونم و مطمئن همستم که بهتر از امسال
انقد استرس نداشته باشین
منو نگا کنین چقد بیخیالم
نمیدونم چرا گیر میدین به این عناصر و جزییات .بابا همین کتابای گلاب بسشه.......ساختمانها چگونه عمل میککند و فن اوری و جزییات ارتقا دهنده ازشون سوال عناصر و جزییاتم در میاد...خود سروش نیام یه بار تو جواب ایمیلم گفته بود بخصوص فصل بتن جزییات ارتقا دهنده و یه فصل دیگش که یادم نیساصن جداا از هر چییییی.....خب من یه مقداری از عنااااصر جزیاااتم مووونده((( حیلی هم مهمهه.. باید بخووونمشوون دییگههههههه!!!! :|
![]()
((( حیلی هم مهمهه.. باید بخووونمشوون دییگههههههه!!!! :|
حداقل اینجوری شاید با جواب دادن 5 سوال گرامر بتونم یه درصدی رو بزنم

...:
.........آخه من زارعی رو خلاصه میخونم و بانی رو کامل خوندم......خواستم ببینم اگه غیر از زارعیه نخونم اینو یکی از بچه ها تو تاپیک نکات گذاشته بود

))))