زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو ساختمان های بلند !!!
خرپاهای کمربندی پایین مهمن یا بالا؟چرا؟

فرق دیوار برشی با دیوار باربر؟؟؟؟
خرپای میانی معمولا از کارایی بیشتری برخوردار است خرپای کلاهی معمولا در طبقات اختصاص یافته به تاسیسات واقع میشوند تا مانع دید نشوند.خرپای کمربندی بیشترین کارایی را با قابهای مهار بندی شده دارند و لی در قابهای خمشی کارایی چندانی ندارند
خب دیوار باربر برای بارهای ثقلی و وطیفه اصلی دیوار برشی مقاومت در برابر بارهای جانبیه

بجه ها پریشونم
این جزوه تیر ک گذاشتیدو باید بخونیم؟؟؟؟
شما فناوری نوین منظورنتون همون سیستما ک توشه lsf,اینا است دیگه؟؟؟سجی جان پوسته ها کجاست تو فناوری؟؟؟اصلا فناوری نوین2هم داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سازه هایی پوسته ای پیش ساخته .....فن اوری 2 فک کنم جطوش باشه که برای بچه های هنرهای ساخته........این جزوه رو من دان کردم اگه بتونم تو مرورام با سازه و درک میخونمش

من خیلی امیدوارم ولی خدایش اگر قبول نشم اصلا ناراحت نمیشم میشینم یه سال دیگه میخونم و مطمئن همستم که بهتر از امسال
انقد استرس نداشته باشین
منو نگا کنین چقد بیخیالم
خب منم خیلی به این قضیه فک کردم که من همه کاری کردم اگه قبول نشدم حتما کسایی که قبول شدن حقشونه

اصن جداا از هر چییییی.....خب من یه مقداری از عنااااصر جزیاااتم مووونده :(((( حیلی هم مهمهه.. باید بخووونمشوون دییگههههههه!!!! :| :(
نمیدونم چرا گیر میدین به این عناصر و جزییات .بابا همین کتابای گلاب بسشه.......ساختمانها چگونه عمل میککند و فن اوری و جزییات ارتقا دهنده ازشون سوال عناصر و جزییاتم در میاد...خود سروش نیام یه بار تو جواب ایمیلم گفته بود بخصوص فصل بتن جزییات ارتقا دهنده و یه فصل دیگش که یادم نیس

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها واسه ساختمان های بلند چه جزوه ای رو پیشنهاد میدین بخونم؟؟؟جزوه سروش نیا که خامه :(

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها واسه ساختمان های بلند چه جزوه ای رو پیشنهاد میدین بخونم؟؟؟جزوه سروش نیا که خامه :(
من کتابشو خوندم الان جزوشم از همراهی پرسیدم یه دقیقه نمیشه دان کردم همون جزوشو بخون.(کدوم جزوشو داری همین که مرتبط با جزوه هاییه که گذاشتی؟؟؟؟؟یا اینی که سه پارته چند وقت پیش بچه ها گذاشتن؟..........همین خرپاهای میانی و کلاهی و سیستم لوله ای بعلاوه دیاگرید از همشون مهمترن

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان خسته نباشید

سازمان سنجش آموزش کشور قراره روز 5 شنبه 92/10/19 یه دوره کلاس آموزش رایگان گرامر برگزار بکنه دوستانی که رفتن شرکت کردند لطفا بیان اینجا و به ما هم اون چیزایی رو که یاد گرفتند آموزش بدند من که زبانم صفرههههههههه:cry: حداقل اینجوری شاید با جواب دادن 5 سوال گرامر بتونم یه درصدی رو بزنم

اینم لینک خبر:

http://www.unp.ir/news/university/master/41336

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کتابشو خوندم الان جزوشم از همراهی پرسیدم یه دقیقه نمیشه دان کردم همون جزوشو بخون.(کدوم جزوشو داری همین که مرتبط با جزوه هاییه که گذاشتی؟؟؟؟؟یا اینی که سه پارته چند وقت پیش بچه ها گذاشتن؟..........همین خرپاهای میانی و کلاهی و سیستم لوله ای بعلاوه دیاگرید از همشون مهمترن

همون سه قسمت منظورته سجی؟؟؟درضمن من فقط فناوری نوین عکساش عنوان هاشو خوندم اخه هرسال عکس میدن
میشه مبانی سازه برا معماران فقط عکساشو نگا کنم و زیر عکساشو البته تا فصل 6خوندمش بقیه شو و مرور 6فصل اولشو؟؟؟

آخرین ویرایش:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
خسته نباشی؟؟؟آقا ما این جزوه سروشو نداریم(یعنی یه دوست قرار بود برامون بیاره که خامش رسید به دستمون ) میشه از چند بخش مهمش عکس بگیرین بزارین...........سازه های کش بستی.....سازه های فشاری.......ورق تا شده....پوسته های نازک............تا ابد سپاسگذار خواهیم بود

مهندس تو بخش جزوه هاست و یک فرد آخرت نگر! تو 5 یا 6 بخش واسه دانلود گذاشته!خوب سرچ کنین!!!!!:w00:
جزوه پر شده است و نصفه نیمه!
اون سازه هایی هم گفتی بصورت خام موجوده ولی پرشدش موجود نیست!

مرسی از راهنماییت...عناصر جزئیاتم به نظرم مهمه ...آخه کل کتابهای گلاب رو حتی همین جزئیات ارتقا دهنده و فناوری نوین هم پوشش میده مگه نه؟؟؟

اینقدر تسکرات خوبه خوب زحمت بکش این جزوه رو بزا ما هم بزار دیگه خسیس....هر چند ازت متنفرم...ولی دیگه نه اونقدر ک نخوام برام این کاررو بکنی....تو کی درصدات خوب میشه...خسودی نکن تا شب جزوه رو میز باشگاه باشه گفته باشم....

من هم ازت بسیار متنفرم!!!!!!!:mad:
تو مسابقه ای که گذاشتم هم شرکت نکردی و بیشتر ازت متنفرم!!!!!!!!!:razz:

کسی بسته آموزشی ایوان خانه رو خریده؟
توی همایش ها یا کارگاه های که برگزار میکنه رفتین؟
خوشبحال اونایی که تهرونن

خیلی گرونه!به جای این که 200 تومن بدی به اونا ، بیونیک و دیجیتال رو با تست 10 سال اخیر کنکور کنکاش بخر!50 یا 60 هم نمی شه.
:smile:

یا کتاب حجت الله عادلی رو بخون یا جزوه خانه عمران.خانه عمران جزوش از همه کاملتره!
در کل می تونم بگم جزوات خانه عمران از تمامی جزوات دیگر کاملتر و مفیدتره.

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبین در چه حالین ؟؟؟

یه چند کلمه در خصوص ازمون و جمع بندیش بگم میدونم تکرار مکرراته ولی خب دوباره گوش بدین:D ...:

سال های اخر به کنکور نزدیک تره ... چند سال اخر رو دوبار بزنین
برای هر ازمون دو سه روز وقت بذار که تحلیلی بررسیش کنی
پاسخنامه تشریحی خونده بشه
هر سه گزینه غلط بررسی
اگر تستی رو بلد نبودی همون قسمتو از رو کتاب و جزوه مجدد خوندن الان بهترین فرصته مثل مرور میمونه با تاکید رو قسمتای پر اهمیت
سوالایی که هی غلط میزنی رو شناسایی کن
نکته های سوالارو با خودکار تو دفترچه پاسخ نامه یا یه دفتر دیگه یاداشت کن که بعدا بخونیشون
بعضیام میگن که هر دفه که میری سالهای بعد رو بزنی یه مرور کوتاه روی همین نکته های سال قبل که کار کردی بکن ینی در واقع ازمون 92 هی هر دفه نزدیک به چند بار نکته هاش تکرار میشه
ساعت هم که دیگه باید تنظیم شه(پارسال سر یه ازمون ازمایش که میدادم خوابم برد بعدا دیدم سر مبحث زبان بوده :دییییییییی شما نکنین ازین کارا)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای خدااااا یکی میگی خانه عمران یکی میگی سروش نیا
حالا بی شوخی کاملترین برا ساختمان بلند کدومه؟؟من اون سه پارتو دان کردم اما اصلا تا حالا نخوندمش اونایی ک خوندن بگن ن ن
کدوم خوبه تو این وقت کم ؟؟؟؟
درضمن ی عکسم بود سجی گفت اونم برای ساختمان بلند بود دیگه

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه تو جزوه ای که دارم نیس....همونیه که بچه ها گذاشتن واسه دانلودو میگم خامه...زیاد توضیح نداده..مسلا همین توضیحاتی که داده بودی و اصلا بلد نیستم

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نزدیک کنکور قاط زدم:((
ستون بلندتر باشه کمانشش بیشتره؟؟؟
2 ستون با طول مساوی ،اونی مه سطح مقطعش کمتر باشه بیشتر کمانش میکنه؟؟؟
درست میگم؟؟؟؟؟؟
کمانش با مربع طول ستون نسبت عکس دارد یهنی اکه ستون 3 متر باشه،بار کمانشش میشه 1/27 ام؟؟
درسته؟؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبین در چه حالین ؟؟؟

یه چند کلمه در خصوص ازمون و جمع بندیش بگم میدونم تکرار مکرراته ولی خب دوباره گوش بدین:D ...:

سال های اخر به کنکور نزدیک تره ... چند سال اخر رو دوبار بزنین
برای هر ازمون دو سه روز وقت بذار که تحلیلی بررسیش کنی
پاسخنامه تشریحی خونده بشه
هر سه گزینه غلط بررسی
اگر تستی رو بلد نبودی همون قسمتو از رو کتاب و جزوه مجدد خوندن الان بهترین فرصته مثل مرور میمونه با تاکید رو قسمتای پر اهمیت
سوالایی که هی غلط میزنی رو شناسایی کن
نکته های سوالارو با خودکار تو دفترچه پاسخ نامه یا یه دفتر دیگه یاداشت کن که بعدا بخونیشون
بعضیام میگن که هر دفه که میری سالهای بعد رو بزنی یه مرور کوتاه روی همین نکته های سال قبل که کار کردی بکن ینی در واقع ازمون 92 هی هر دفه نزدیک به چند بار نکته هاش تکرار میشه
ساعت هم که دیگه باید تنظیم شه(پارسال سر یه ازمون ازمایش که میدادم خوابم برد بعدا دیدم سر مبحث زبان بوده :دییییییییی شما نکنین ازین کارا)
همراهی جونم برای گرامر ی جزوه کوتاه مختصر چی بخونم ؟؟امتحان ارشد بعدظهره؟؟

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
درست میگم؟؟؟؟؟؟
کمانش با مربع طول ستون نسبت عکس دارد یهنی اکه ستون 3 متر باشه،بار کمانشش میشه 1/27 ام؟؟
درسته؟؟؟

کمانش با لاغری ستون در ارتباطه اگه سنون بلند و باریک باشه کمانش اتفاق میوفته
سوال دومت کمانش به ممان اینرسی مقطع مربوط میشه... از بیشتر یا کمتر بودن سطح مقطع به تنهایی نمیشه نتیجه ای گرفت...
سوال سومتم یعنی اگه طول یه ستون 2 برابر بشه بار کمانشش یک چهارم برابر میشه

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
درست میگم؟؟؟؟؟؟
درسته؟؟؟

ن ستون هرچقد بلندتر باشه نیروی کمانش نسبت عکس داره با طول ستون ب توان 2.ستون نباید باریک باشه .
سطح مقطع باید کوچیک باشه ..کلا برای پایداری و مقاومت در برابر کمانش اعضای فشاری نباید باریک باشند و درعین حال سطح کوچکی داشته باشند.
داری میگی ستون 3متر،سه ب توان 2میشه27؟؟؟؟!!ن دیگه میشه 9.

اینانظرمن بود باتوجه ب خونده هام بچه ها نظر بدید درست گفتم یا ن

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه تو جزوه ای که دارم نیس....همونیه که بچه ها گذاشتن واسه دانلودو میگم خامه...زیاد توضیح نداده..مسلا همین توضیحاتی که داده بودی و اصلا بلد نیستم
باور کن اگه قراره سوال بیاد از همینا میاد دیگه باید سبک گلاب دستتون اومد باشه مثلا همیشه برای کتابایی که قراره بار اول ازشون سوال بده خیلی راحت سوال میده.ولی خب برای این مباحث عادلی خوبه خود گلابم خیلی قبولش داره چون تو کتابش بارها ازش نقل قول گرفته من جزوه یا کتاب عادلی رو نخوندم ولی فک کنم فرق زیادی از نظر سازه نداشته باشند و فرقشون تو مابقی فصلها باشه که برا کنکورمون مهم نیستن اگه هم کتاب ایستایی فاطمی رو داری قسمت اولش راجع به ساختمانهای بلنده که از عادلی اقتباس شده با کلی نمونه موردی

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
همراهی جونم برای گرامر ی جزوه کوتاه مختصر چی بخونم ؟؟امتحان ارشد بعدظهره؟؟
همون پارسه رو بخون فصل فعل ضمیر حرف اضافه با تست بچه ها میگن تستاش تکراری میاد
پارسال صبح بود 8.5 یا 9 صبح دقیق یادم نیست

پ ن :شرمنده تشکراتم تموم شده

آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من شهرستانم حوزمون یه جای دیگس. با 60 کیلومتر فاصله....یعنی یه شهر دیگه به نظرتون صبح را بیفتم؟؟؟یا یکی دو روز قبلش؟؟؟؟ولی وقتی خونم انرژی مثبت میگیرم همین که مادرم راهی کنه میدونم یه نیروی قوی مراقبمه .به نظرتون بهم لطمه وارد نمیشه؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من شهرستانم حوزمون یه جای دیگس. با 60 کیلومتر فاصله....یعنی یه شهر دیگه به نظرتون صبح را بیفتم؟؟؟یا یکی دو روز قبلش؟؟؟؟ولی وقتی خونم انرژی مثبت میگیرم همین که مادرم راهی کنه میدونم یه نیروی قوی مراقبمه .به نظرتون بهم لطمه وارد نمیشه؟
یه روز جلو تر برو هتل بگیر که آسایش داشته باشه شب راحت بگیر بخواب صبح سر حال بری سر جلسه
وقتی همون روز میری ممکن مشکل چیزی بر بخوری ولی اینطوری خیالتم راحته توی راهم خسته نمیشی
میتونی مامانتم ببری صبح راهیت کنه :smile:

mehrajavan

عضو جدید

اگه بتونی یه روز قبلترش بری خیلی بهتره .اگه بخوای صبح آزمون بری استرس بهت وارد میشه و تو جاده هم هزار تا اتفاق میفته ممکنه دیر برسی مقصد باید صبح خیلی زودم بیدار بشی .مطئن باش دعای خیر مادر همیشه همراهته، اگه هزاران کیلومتر دورترم باشی دعای مادر اثر میکنه

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگه بعدظهر باشه ک میتونی صب راه بیفتی اما اگه صب باشه باید خیلی زود بیداربشی ک راه خسته میکنه تورو.پس بهتره شب قبلش راه بیفتی دعای مامانت هر جاباشی پشتته بعدسم این سوسول بازی هارو ول کن ب قول خودت چ لطمه ای ؟؟؟
سازه در معماذی نمیدونم کی گفته ک من بالای صفحات 219،220،221نوشتم حذف!!درسته؟؟

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

به نظر منم وز قبلش برو...جون روز امتحان خیلی ترافیکه جاده ها خدای نکرده ممکن دیر برسی...

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه روز جلو تر برو هتل بگیر که آسایش داشته باشه شب راحت بگیر بخواب صبح سر حال بری سر جلسه
وقتی همون روز میری ممکن مشکل چیزی بر بخوری ولی اینطوری خیالتم راحته توی راهم خسته نمیشی
میتونی مامانتم ببری صبح راهیت کنه :smile:

اگه بتونی یه روز قبلترش بری خیلی بهتره .اگه بخوای صبح آزمون بری استرس بهت وارد میشه و تو جاده هم هزار تا اتفاق میفته ممکنه دیر برسی مقصد باید صبح خیلی زودم بیدار بشی .مطئن باش دعای خیر مادر همیشه همراهته، اگه هزاران کیلومتر دورترم باشی دعای مادر اثر میکنه

اگه بعدظهر باشه ک میتونی صب راه بیفتی اما اگه صب باشه باید خیلی زود بیداربشی ک راه خسته میکنه تورو.پس بهتره شب قبلش راه بیفتی دعای مامانت هر جاباشی پشتته بعدسم این سوسول بازی هارو ول کن ب قول خودت چ لطمه ای ؟؟؟
سازه در معماذی نمیدونم کی گفته ک من بالای صفحات 219،220،221نوشتم حذف!!درسته؟؟

به نظر منم وز قبلش برو...جون روز امتحان خیلی ترافیکه جاده ها خدای نکرده ممکن دیر برسی...
ممنونم بچه ها.............همینکار.و میکنم.
بچه ها چند تا سوال تاریخی :
این بناها تو کتاب زارعی اومده آیا ؟
تعمیدگاه سان میگل
سان ثبریان
کاخ آلفونسوی پرهیزگار
نمازخانه پالاتین (این همون نمازخانه شارلمانی دوره کارولنژی که به این اسم اومده.:confused:.........آخه من زارعی رو خلاصه میخونم و بانی رو کامل خوندم......خواستم ببینم اگه غیر از زارعیه نخونم اینو یکی از بچه ها تو تاپیک نکات گذاشته بودقرون وسطی.jpg

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها توروخدا جواب بدید!؟؟
من ارشد91آکادمی تخصصی معماری پرینت گرفتم همه جواباش انگار غلط گیج شدم مثلا سوال 57 جواب نوشته 1،اما توضیحش برای گزینه 3.
حالا برای 92 ارشدم برای مرکز دان کردم اگه اونم اونطوریه فردا پرینت نکیرم !!
اخه من کنکاش تا سال 90دارم
کمک کنید

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم بچه ها.............همینکار.و میکنم.
بچه ها چند تا سوال تاریخی :
این بناها تو کتاب زارعی اومده آیا ؟
تعمیدگاه سان میگل
سان ثبریان
کاخ آلفونسوی پرهیزگار
نمازخانه پالاتین (این همون نمازخانه شارلمانی دوره کارولنژی که به این اسم اومده.:confused:.........آخه من زارعی رو خلاصه میخونم و بانی رو کامل خوندم......خواستم ببینم اگه غیر از زارعیه نخونم اینو یکی از بچه ها تو تاپیک نکات گذاشته بودمشاهده پیوست 189061

یا امامزاده بیژن :eek:
چرا هر روز یه چیز جدید اضافه میکنن به تاریخ؟؟؟

sare_r

عضو جدید
بچه ها توروخدا جواب بدید!؟؟
من ارشد91آکادمی تخصصی معماری پرینت گرفتم همه جواباش انگار غلط گیج شدم مثلا سوال 57 جواب نوشته 1،اما توضیحش برای گزینه 3.
حالا برای 92 ارشدم برای مرکز دان کردم اگه اونم اونطوریه فردا پرینت نکیرم !!
اخه من کنکاش تا سال 90دارم
کمک کنید

منم جواب ِ کنکور ِ 91 و 92 رو می خوام. البته کنکاش هم غلط داره ها، ولی خیلی کمتر از انتشارات ِ دیگه!

memare iran

عضو جدید
سلام دوستان پر انرژی
کسی جزوه خوب از ساختمان های بلند داره؟بزاره لطفا..من تو سایت پیداش نکردم
یه مشورت:مرکز معماری یه سری کارگاه گذاشته به نظرتون تو اونا شرکت کنم یا وقت بذارم برا درس هایی که نخوندم؟
البته اگه شرکت کردم جزوه شو براتون میذارم حتما

sare_r

عضو جدید
سلام دوستان پر انرژی
یه مشورت:مرکز معماری یه سری کارگاه گذاشته به نظرتون تو اونا شرکت کنم یا وقت بذارم برا درس هایی که نخوندم؟

سلام من دارم :دی
اما چون رقیبم هستی ندارم :)))))
از اون بدتر ، همشهری هم هستیم :)))
الان واست پیداش میکنم ;)

shahmirzadi

عضو جدید
سلام دوستان پر انرژی
اگه تو شهر من برگزاار میشد تاریخششووو حتتتمن میرفتم :|

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
به جای متدین 2 اگه جزوه ایی که مریم جون خلاصه کرده رو بخونم کفایت میکنه؟؟؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
به جای متدین 2 اگه جزوه ایی که مریم جون خلاصه کرده رو بخونم کفایت میکنه؟؟؟؟

میشه لینکشو برام بذاری؟؟؟اونروز نتونستم دانلود کنم ب تظرمن اره
چون مریم هم تاریخش خوبه وهم مطمنن بهتر نوسته
اخه من متدین 2رو خیلی پخش پلا بود وحتما باید یکی ک تو تاریخ وارد باشه جمو جور میکردش

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
این خلاصه متدین 2 : از صفجه 1 تا 82 :)
صفجه 82 تا 102 همش نکتست و مربوط به سبک هاست پیشنهاد می کنم اون رو کامل بخونید
جزوش پر نکته بود، ولی راستش داشتم خلاصه می کردم به نظرم برای کنکور معماری زیادی جزئی اومد، متدین 1 بهتر بود
یکم هم خلاصش زیاد شد ، ببخشید به بزرگی خودتون :(

http://www.mediafire.com/download/pvutjah6bw4zenp/Motedayen2-Nokat.rar

:gol:

نانی این لینکشه
ایرادی هم نداره
دست مریم جونم درد نکنه:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا