زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها
من از هفته دیگه میخوام برم کتاب بخرم
دنبال رتبه های برترم نیستم
استرسم ندارم
میخوام راهنمایم کنید
تو این فرصت کم به نظرتو برا مهندسی معماری چه منابعی تهیه کنم
ضمنا زیادم نمی خوام تست بزنم
فقط نمونه سوال با تست
پیشاپیش ممنون میشم

نمیخای زیاد تست بزنی؟؟بعد میگی فقط نمونه سوال تست ؟؟!!!!!یعنی چی
بنظرمن دهسال کنکورو با تاریخ سبک شناسی با یکی دوتا از کتاب فن مثل سازه درمعماری درک رفتار
بازم بچه ها نظر بدن

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من این هفته مشغول مراسم ختم مادر بزرگم بودم اصلا نتونستم درس یخونم.الانم از درس ی کم دور شدم امروز نشستم شروع کنم نه تمرکز داشتم نه حس درس بود.نتونستم بخونم اصلا:(
نمیدونم چی کار کنم؟!!نگرانم:cry:
الان شماها شروع کردین به مرور دیگه یعنی؟؟

خدا رحمتش کنه من خودم مرور میکنم مطاب جدیدم میخونم اصلا نگران نباش بازم سروع کن انشالاه موفق میشی ب نظرم با مرور شروع کن یکم ک درگیرشدی مطالبی ک مونده رو بخون چون اگه اگه از اونایی ک خوندی شروع کنی بهتره ب نظرم امیدوار میشی انگیزت میره بالا

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها
من از هفته دیگه میخوام برم کتاب بخرم
دنبال رتبه های برترم نیستم
استرسم ندارم
میخوام راهنمایم کنید
تو این فرصت کم به نظرتو برا مهندسی معماری چه منابعی تهیه کنم
ضمنا زیادم نمی خوام تست بزنم
فقط نمونه سوال با تست
پیشاپیش ممنون میشم
داداش قلیونت اگه دوسیبه بده یه کام بزنیم
به نظرم برای فن فقط کتاب فاطمی رو بگیر....برای منظر عصر کنکاش........زبان درک مطلب کار کن فقط با گرامر...........تاریخ ببین اگه منبعی هس که سه تاشو پوشش میده بگیر اگه گیرت نیومد جزوه مانا قابوسی با نسیم عسگری بسشه......برو برا زیر 200.درک معهماری هم فقط تست..............

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من این هفته مشغول مراسم ختم مادر بزرگم بودم اصلا نتونستم درس یخونم.الانم از درس ی کم دور شدم امروز نشستم شروع کنم نه تمرکز داشتم نه حس درس بود.نتونستم بخونم اصلا:(
نمیدونم چی کار کنم؟!!نگرانم:cry:
الان شماها شروع کردین به مرور دیگه یعنی؟؟
به نطر من امروزم نخون بشین برنامه ریزی کن برای روزای مونده از فردا جنگی بخون

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزيزم خدا رحمتشون كنه.... خيلى ناراحت شدم...:( به اين فكر كن كه قبول شى كلى خوشحال مى شن. تمركز كن و ادامه بده. من يه چيزاى كمى مونده بين مرورا مى خونم.

بچه ها آزمون 3 مركز معمارى رو من نيافتم، يعنى فقط پاسخنامه ش بود، كسى داره ؟؟؟؟
و آزمون 6 چى شد؟؟؟؟!؟!؟!
چرا هيشكى جواب نمى ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟!؟!؟!؟ خوبه من هر موقع بلدم جواب سوال هر كى رو جواب مى دم..........دمتون گرم بابا..........:(

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا هيشكى جواب نمى ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟!؟!؟!؟ خوبه من هر موقع بلدم جواب سوال هر كى رو جواب مى دم..........دمتون گرم بابا..........:(

عصبانیت نداره و این لحنتون زیبا نبود ...................تا چند دقیقه پیشم مام سوالارو نداشتیم بخاطر این موضوع:
iac_attention_06_061092.gif
نه سوالارو گذاشته بودن نه پاسخ نامرو..........

سوالارو تو تاپیک آزمونا گذاشتم

پیروز باشید:gol:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پویاخان برافن گفته بودید عکسای کتاب دیگه من کتاباشو ندارم این جزوه ها کافی براشون؟؟برابتن درسنامه مرکز پرینت بگیرم بنظرم خوب اومد برا معما ر مهندس ی جزوه هست برای بداقی ؟؟؟چطوره؟؟
برای لرزه ای کزازی بخون برای مهندس ساختار =خلاصه مرکز -برای عناصر جزوه شریفی برای -بقیه رو هم سروش نیا اکثرا گفته تو جزوه هاش

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
عصبانیت نداره و این لحنتون زیبا نبود ...................تا چند دقیقه پیشم مام سوالارو نداشتیم بخاطر این موضوع:
مشاهده پیوست 187196
نه سوالارو گذاشته بودن نه پاسخ نامرو..........

سوالارو تو تاپیک آزمونا گذاشتم

پیروز باشید:gol:
عزيزم من روم با شما نبود، شما كه هميشه لطف مى كنى مى ذارى آزمونا رو. چى شد كه واسه آزمون ٦ گفتم هم منظورم اين بود كه برگزار شد؟ نشد؟ هميشه آخه بچه ها راجع به سختى آسونيش صحبت مى كردن. معذرت مى خوام اگه لحنم بد بوده. :gol: :gol: :gol:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها من اومدم تا الان 6:30 مین خوندم وسطش 2 ساعت مادر مکرمه ما مارو فرستاد برا تولد آبجیم براش کارت هدیه بخرم...هیچی دیگه کلا به خودم نرسید و الان خودم هیچی نخریدم براش باید بعد ازظهر برم دوباره ببینیم یه چی خوب میتونم گیر بیارم...(آخه همیشه عادت دارم واسه هر کسی ک بخوام کادو بخرم یه هفته همه جا رو زیر و رو میکنم...ولی الان به سرعت باد باید بخرم و شبم فرصت بشه برم بدم...)
از صبح فقط تونستم ساختمانهای فولادی رو بخونم...آخه زیاد بود ...البته 3.45 زمان مرورش وقتمو گرفت...یه سری نکاتش خوب بود...دوباره خوندم...اگه فرصت بشه و یه بار دیگه هم بخونم ک دیگه عالیه...
میخواستم ساختمانهای بتنی هم امروز مرور کنم اما احساس میکنم دیگه برا فن نکشم...
شاید برای بعد از ظهر ابنیه سنتی رو بخونم تا جایی ک خوندم مرور کنم و فرصتم بشه تمومش کنم....
شایدم کتاب معماری ایرانی رو گرفتم سیلابس اول مرکز رو از روش بخونم...

m3631

عضو جدید
سلام بچه ها خسته نباشین :smile:
یه سوال دارم از کسایی که ایوانخانه میرن یا استاداشو میشناسن، مهندس حامد آقایی که تنظیم و تاسیسات درس میدن، تدریسشون چطوره میخوام برای کلاسای نکته و تست. ممنون میشم زود جواب بدین :redface:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

والا ما آزمونارو گذاشتیم ی بنده خدایی ب گوشمون رسوند ک مرکز راضی نیستو این حرفا
منم عذاب وجدان گرفتم ک نکنه چیزی گردنم بیاد .. همینجوریش جهنمی هستم دیگه هیزمش بیشتر نشه
:cry:
این بود ک نذاشتم من و فکر کنم بقیه ی دوستان هم ب همین دلیل اسمی از این آزمون نیاوردن
:w05:
لنا جان لطف کردن گذاشتن دستش طلا خداییش
:w16:
خواستم ی توضیحی بدم راجبه این قضیه ک ی وقت دوستای گلمون فکرایی راجبمون نکنن ک آرررررررررررره... حس رقابتشون گل کرده و این حرفا ... نه بخدا
و دیگه اینکه اصلا هیچی تو سایت نبود ب همون دلیل ک لنا جان گفت
چون مثه من ک فقط حضوریو شرکت کردم نمیتونستم به سوالا یا جوابا دسترسی داشته باشم تا اومدن کارنامه
خدایی قضیه این بود
:w24:
قاصدک جان هم ی بار گفت
:w27:
در هر صورت .... عذر میخوام ک اینجوری شد
:w19:

و دیگه اینکه ، اگه بنا ب رعایت حق کپی رایت باشه... هیچ کس نباید حتی جزوه هایی ک اینجا هستو دانلود کنه ...اما خب از طرفی هم حرف اون دوستمون درسته.....
عاقا اصلا من نمیدونم من قاطیه این حرفا نمیشم ....... باید میگفتم دلیلشو ک گفتم:lol:....... بووووووووووووووووووووووس:love:

آخرین ویرایش:

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خسته نباشین :smile:
یه سوال دارم از کسایی که ایوانخانه میرن یا استاداشو میشناسن، مهندس حامد آقایی که تنظیم و تاسیسات درس میدن، تدریسشون چطوره میخوام برای کلاسای نکته و تست. ممنون میشم زود جواب بدین :redface:

خیییییییلی خوب ....
من حتما تنظیم شرایطشو شرکت میکنم

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
کسی میدونه دوستان که تو این کلاسهای جمع بندی جزوه هم ارائه میشه یا نه؟

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
کدوم کلاس جمعبندی؟ مرکز؟
والا ی اس واسه من فرستاد نوشته بود 700 تومن تخفیف جزوه مزوه و این چیزا :confused:
لابد جزوه هم میدن
نمیدونم والا

700 تخفیف؟/:eek::eek::eek:
من کلاس مدیریت رو میخواستم بدونم

• Like
واکنش ها: imah

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها این آزمونای سنجش حجمشون زیاد منم محدودیت دان دارم...کسی میتون همه رو فشرده سازی کنه بزاره................

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم درصدای ماکس این دفه
زبان عمومی 84.5
تخصصی 91.1
ایستایی 92.3
عناصرو مصالح 100
تنظیم شرایط 61.9
جهان90
ایران100
معاصر86.7
درک 75
منظر 56.6

درصدای منم

درصدای شما

قیافه ی من

قیافه ی شما

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم درصدای ماکس این دفه
زبان عمومی 84.5
تخصصی 91.1
ایستایی 92.3
عناصرو مصالح 100
تنظیم شرایط 61.9
جهان90
ایران100
معاصر86.7
درک 75
منظر 56.6

درصدای منم

درصدای شما

قیافه ی من

قیافه ی شما

چرا ما اینهمه میخونیم به این درصدا نمیرسیم؟:cry:
چنذ سال خوندن که به اینجا رسیدن؟؟؟؟:redface:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا ما اینهمه میخونیم به این درصدا نمیرسیم؟:cry:
چنذ سال خوندن که به اینجا رسیدن؟؟؟؟:redface:
ببین گلم اونایی ک این درصدارو دارن کسایی مثه من و تو نیستن ک عزیزم
اونا کلاس آقای فاطمی و سایر استادارو میرن و این آزمونا از هموناس
خب... وقتی بلد باشی همشو مسلمه ک بالا میشه درصدت دیگه
اینو یادمه نیکی جان گفت ک این 100ها و درصدای بالا از این کلاسا آب میخوره ... گویا سر آزمون ازشون پرسیده بوده
اما ب هر حال
اینا مهم نییییییییییس

مهم کنکوره

arefeh

کاربر ممتاز
ببین گلم اونایی ک این درصدارو دارن کسایی مثه من و تو نیستن ک عزیزم
اونا کلاس آقای فاطمی و سایر استادارو میرن و این آزمونا از هموناس
خب... وقتی بلد باشی همشو مسلمه ک بالا میشه درصدت دیگه
اینو یادمه نیکی جان گفت ک این 100ها و درصدای بالا از این کلاسا آب میخوره ... گویا سر آزمون ازشون پرسیده بوده
اما ب هر حال
اینا مهم نییییییییییس

مهم کنکوره
عزیزززم...اول کلا هنگ کردم گفتم چ پیشرفت حیرت انگیزی داشتی ...چه درصدهایی !!!!!!!!!!!!اما بعد دیدم اینها مال خودت نی....رتبه خودت چند شد عزیزم؟؟؟؟

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها رفتم کلی خرج کردم....همه پولام تموم شد و هدیه تولد آبجیم رو خریدم...هر چند ارزششو داره ک واسه تشکر از زحمتاش یه هدیه ناقابل بهش تقدیم کنم...خیلی زیااااد دوستش میدارم ...همیشه از همین جا دعا میکنم...سالم و سلامت باشه و عمر با عزت داشته باشه...دوستت دارم عزیزم:smile:

arefeh

کاربر ممتاز
خخخخخخخخ

نه بابا... من؟؟؟ 100؟؟؟؟ زبونتو گاز بگیر خخخخ

من خودم سقوووووط آزاد کردم چون نخوندم جز تاریخشو داشتم با برنامه ی خودم مرورامو پیش میبردم

شدم 116... نخندیااااا

بابااااا ...چ خنده ای؟؟اوضاع منم خیلی بدتر بدتره بدتر از تو عزیزم...یکی باید به حال من خنده کنه....

• Like
واکنش ها: imah

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من اصلا حوصله ام نمیکشه تستارو همشو بزنم الان فن زدم حوصله ام سررفت حححح
چ راه حلی برام سراغ دارید؟؟؟
سوالای فن سنجشو جوای دادید ب نظرم سختر از مرکز بود برا مرکز نسبتا بهتر جواب دادم تا سنجش!!!!
اگه کنکور اصلی،اینطور بشه چکاررررررررررررر کنمممممممم؟؟؟!!!!!!!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها رفتم کلی خرج کردم....همه پولام تموم شد و هدیه تولد آبجیم رو خریدم...هر چند ارزششو داره ک واسه تشکر از زحمتاش یه هدیه ناقابل بهش تقدیم کنم...خیلی زیااااد دوستش میدارم ...همیشه از همین جا دعا میکنم...سالم و سلامت باشه و عمر با عزت داشته باشه...دوستت دارم عزیزم:smile:
کاش یکی بود برا تولد منم یه کادو میگرفت.باورتون میشه چند وقت پیش فهمیدم دقیقا کی به دنیا اومدم؟؟؟؟منم به روایتی سه تا تولد داشتم
برادرا کسی که این درصدارو زده رتبش خوب میشه ولی تو کنکور به همین روال نیست.کنکور همیشه فرق کرده قضیش........................خب طبیعیه که مثلا میان فن از کتاب فاطمی میدن و یا جزوه هایی که خودشون میدن..
یه سوال من زیاد وقت ندارم برا تست به نطرتون اول چی بزنم............مثلا جامع های امسالو.پارسالو..............چی؟؟؟؟از چی شروع کنم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها این آزمونای سنجش حجمشون زیاد منم محدودیت دان دارم...کسی میتون همه رو فشرده سازی کنه بزاره................
کسی نیست به داد دل وامونمون برسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امروز یه بی عدالتی بزرگ سرم اومد حقمو خوردن اعصابم خیلی خطخطیه شرمنده انرژی ندارم بدم انشالله فرداشب
این که ظبیعیه فداش شم...................اگه جایی عدالت دیدی تعجب کن.................................

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا