زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shahmirzadi

عضو جدید
متدین جز اسلامی چه جزوه ای دیگه ای داره؟ انگار دیدم به اسم متدین.داره آیا؟

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دوستا ن ما رفتیم بخوابیم...امروز خوب ک چه عرض کنم بهتره بگم نخوندم...کاشکی هیچوقت جمعه نیاد...ک اینقدر خونواده مثل کوزت باهات رفتار نکنن...مرده شدم..در حد جسد...
زبان خوندم...تاریخ جهان و اسلامی آزمون 1 مرکز رو مرور کردم...
رفتم سر ساختمانهاب فولادی ک 60 ص اونم مرور کردم...
خدا قسمت کنه و اتفاقی نیوفته برا ما...فردا بتنی و فولادی رو کلا مرور میکنم اگه فرصت بشه هم معاصر آزمون 1 رو شروع به خوندن میکنم...خدایا توروخدا فردا اتفاق بدی نیوفته...میخوام هفتمو با انرژی شروع کنم......:cry:
دوستان شب خوبی داشته باشید...
ما رفتیم تا ساعت 4 صبح;)

arefeh

کاربر ممتاز
سلام بر معماران عزیز...صبحتون بخیر...
میبینم بعد از شب بخیر ما همه رفتن خوابیدن:D....
حالا ببینیم این صبح بخیر ما کیارو زودتر بیدار میکنه...:biggrin:
ما اومدیم با 1:30 زبان...درک مطلب زدم...از رشته های عمومی ک زدم یکی رو از 10 تا سئوالش 7 تا درست زدم 2 تا غلط :redface:...
اما باز یکی دیگه زدم از 7 تا سئوال 3 تا درست 3 تا غلط:(
رفتم یه کتاب خریده بودم مدرسان شریف:biggrin:زبان تخصصیه...3 تا درک مطلب تالیفیه خودشو زدم 13 تا مجموعا سئوال بود 11 تاشو درست زدم 2 تا غلط:eek:
آخرین درک مطلب مال سال 81 سراسری بود ک 5 تا سئوال داشت 4درست زدم:confused:
یعنی من اگه تو کنکورم اینجوری بزنم ک همونجا ذوق مرگ میشم و زنده نمیمونم ک بقیه سئوالهارو ج بدم...
یعنی میشه سئوالاش آب خوردن بوده؟؟؟یا من کله سحر مغزم خوب کار میکنه...اگه اینجوریه چ خوب میشد کنکور ساعت 4صبح میبود....:)

mehrajavan

عضو جدید
سلام بر معماران عزیز...صبحتون بخیر...
میبینم بعد از شب بخیر ما همه رفتن خوابیدن:D....
حالا ببینیم این صبح بخیر ما کیارو زودتر بیدار میکنه...:biggrin:
ما اومدیم با 1:30 زبان...درک مطلب زدم...از رشته های عمومی ک زدم یکی رو از 10 تا سئوالش 7 تا درست زدم 2 تا غلط :redface:...
اما باز یکی دیگه زدم از 7 تا سئوال 3 تا درست 3 تا غلط:(
رفتم یه کتاب خریده بودم مدرسان شریف:biggrin:زبان تخصصیه...3 تا درک مطلب تالیفیه خودشو زدم 13 تا مجموعا سئوال بود 11 تاشو درست زدم 2 تا غلط:eek:
آخرین درک مطلب مال سال 81 سراسری بود ک 5 تا سئوال داشت 4درست زدم:confused:
یعنی من اگه تو کنکورم اینجوری بزنم ک همونجا ذوق مرگ میشم و زنده نمیمونم ک بقیه سئوالهارو ج بدم...
یعنی میشه سئوالاش آب خوردن بوده؟؟؟یا من کله سحر مغزم خوب کار میکنه...اگه اینجوریه چ خوب میشد کنکور ساعت 4صبح میبود....:)

سلام و درود بر شما :gol:
صبح شما هم بخیر
زبان پیشرفت خوبی داشته همینجور ادامه بده . خیلی خوبه که صبح زود بیدار میشی

arefeh

کاربر ممتاز
سلام و درود بر شما :gol:
صبح شما هم بخیر
زبان پیشرفت خوبی داشته همینجور ادامه بده . خیلی خوبه که صبح زود بیدار میشی
نه بابا عزیزم...یه روز خوبه یه روز بد...من نمیدونم علتش چیه؟؟؟!!!امروز خوب بود نسبتا...باز فردا گند میزنم...شایدم شانسی ج دادم به سئوالا...نمیدونم خودمم...ولی امیدوارم تووو آزمونم اگه شانسیه اونجا هم شانسم خوب کار کنه....:redface:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بر و بچز صبح به خیر به امید خدا امروز باید ضربه کنیم کتابا رو
یکی از بچه ها گفت شبا قبل از خواب نیم ساعت تلویزیون نیگاه کنیم من رفتم پا tv یه فیلم باحال داد مث عقده ای ها دو ساعت و نیم پاش بودم
:biggrin:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه بابا عزیزم...یه روز خوبه یه روز بد...من نمیدونم علتش چیه؟؟؟!!!امروز خوب بود نسبتا...باز فردا گند میزنم...شایدم شانسی ج دادم به سئوالا...نمیدونم خودمم...ولی امیدوارم تووو آزمونم اگه شانسیه اونجا هم شانسم خوب کار کنه....:redface:
میگم ها شما درک مطلباتون چقد طول میکشه؟؟؟؟؟؟
من پارسال زبان هیچی نزدم اصلا نرفتم سراغش شما اول زبان زدین عارفه جان یا گذاشتین واسه آخر...................بچه هایی که تجربه دارن بیان بگن

arefeh

کاربر ممتاز
من پارسال زبان هیچی نزدم اصلا نرفتم سراغش شما اول زبان زدین عارفه جان یا گذاشتین واسه آخر...................بچه هایی که تجربه دارن بیان بگن

من آخر زدم و اینکه زبانی ک پارسال خوندم با امسال زمین تا آسمون فرق داره...من پارسال کل زبانم فقط 45 -50 طول کشید ک اونم همش با ترس و لرز...و اینکه متاسفانه به شدت استرس داشتم...نمرکز نداشتم و سئوالو میخوندم انگار نخوندم...همش هم پرشی تست زدم...خیلی پارسال بد بود...آخرم زبان رو زدم...اما امسال هم همون آخر میزنم...چون استرسم کمه ک خیالم راحت ک بقیه دروس رو ج دادم...اما امسال سریعتر نسیتا به سئوالهای زبان ج میدم...باید تو شرایط کنکور و سرجلسه دید ک چ میکنیم...

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
روز دقیق امتحان هنرهای ساخت و معماری کی هستش؟
میخوام دقیق برنامه ریزی کنم:D
16-17؟
17-18؟؟؟؟؟

silent star1

عضو جدید
بچه ها کسی میدونه جزوه های سینا شریفی که رمز داره چجوری میشه پرینت گرفت؟
آخه پرینتش غیرفعاله.. راه حلی دارید؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من تا الان 2 ساعت.البته چند تا ارباب رجوع اومده بودن درخونه که وقتمو گرفت
امروز اگه اعلام نکردم 10 ساعت خوندم این اختیار. بهتون میدم هر چی بد و بیراه از دهنتون در اومد بهم بگین...........

ترنج

عضو جدید
سلام بچه ها.صب همتون پرتقالی!
من تازه الان می خوام شرو کنم!!!نمی دونم این خواب صبمو چی کار کنم!!!ولی از همین حالا تا آخر شبم سعی می کنم با شما 10 ساعتو بخونم!

بچه ها ی سوال تو باشگاه جزوه معماری دیجیتال شریفی و درسنامه ایوانخانه سرمایش غیر فعال با آزمونای سال 91 ایوانخانه هست؟
آخه من دیشب اینارو از فیسبوک دانلود کردم گفتم اگه اینجا نیس که تو قسمت جزوه ها بذارمش

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تا الان 2 ساعت.البته چند تا ارباب رجوع اومده بودن درخونه که وقتمو گرفت
امروز اگه اعلام نکردم 10 ساعت خوندم این اختیار. بهتون میدم هر چی بد و بیراه از دهنتون در اومد بهم بگین...........
انشالاه میخونی وبا کیفیت
از صب آکوستیک ایزدی شروع کردم بنظرتون کار درستیه؟؟
امروز ب امید خدا انشالاه میخام تاسیات حیدری با نانو وفصل 17ساختمانها رو مرور کنم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انشالاه میخونی وبا کیفیت
از صب آکوستیک ایزدی شروع کردم بنظرتون کار درستیه؟؟
امروز ب امید خدا انشالاه میخام تاسیات حیدری با نانو وفصل 17ساختمانها رو مرور کنم
بله اکوستیک ایزدی عالیه.منم فن اوری نوین و اکوستیک رو میخوام مرور کنم امروز البته دو سه روزه دارم میخونمشون...........
کشتاور و تعادل ایستای...........معماری ژاپن زارعی............یه خوردم نسیم

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.صب همتون پرتقالی!
من تازه الان می خوام شرو کنم!!!نمی دونم این خواب صبمو چی کار کنم!!!ولی از همین حالا تا آخر شبم سعی می کنم با شما 10 ساعتو بخونم!

بچه ها ی سوال تو باشگاه جزوه معماری دیجیتال شریفی و درسنامه ایوانخانه سرمایش غیر فعال با آزمونای سال 91 ایوانخانه هست؟
آخه من دیشب اینارو از فیسبوک دانلود کردم گفتم اگه اینجا نیس که تو قسمت جزوه ها بذارمش
سلام عزیزم.منم الان میخوام شروع کنم...:redface:
سرمایش غیرفعال فکر کنم نباشه.ممنون عزیزم....:gol::gol:به خاطر جزوه کامل نیا هم ممنون.خیلی لطف کردی ترنج مهربون:heart:
همگی خسته نباشید..;)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اول از زبان شروع کردم بعد اولین سوالش همون سوال مضخرفه منهدم شدم رفتم رو فن ....فن آسون بود اونو زدم رفتم تاریخ دیدم هیچچچچچچچچچچچچچچچچی نمیدونم سرعتی رد شدم رفتم رو درک و منظر برگشتم واسه زبان 50 دقیقه وقت گذاشتم خودم 45 حساب کردم سنجش گفت 22 نمیدونم چرا اینجوری شد ولی شد دیگه اونیکی درصدام دقیقا همونی بود که خودم حساب کرده بودم یعنی موقع پر کردن پاسخ نامه هم حواستون باشه .......امسال ایشالا به ترتیب میرم جلو

نااا

عضو جدید
سلام دوستان امروز ایوان خانه معمار کارگاه تحلیل کنکور گذاشته . . .
نمیدونم برم نمیدونم نر؟؟:biggrin:
نمیدونم رفتنش مفیده یا نه. . . یا زمان رفت و برگشت وقتمو میگیره. . .
اصلا نمیتونم بیروووون برم همش حس میکنم وقتم الکی میره

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها کلا ریختم بهم.......
سیستم pc ام که هرچی فایل دارم اونجاست میاد بالا ولی هیچ آیکنی رو نمشون نمیده رو بک گراندش از طرفی هرچی فایل خودم درست برای لایتنر چه برای تاریخ ، منظر ، زبان ، تاسیسات.که خیلی بهشون متکی ام اوجا رو دسکتاپه..............تو رو خدا کسی یه راهی بده
با کابل میتونم با لپ تابم وصل شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mitra2470

عضو جدید
بچه ها من این هفته مشغول مراسم ختم مادر بزرگم بودم اصلا نتونستم درس یخونم.الانم از درس ی کم دور شدم امروز نشستم شروع کنم نه تمرکز داشتم نه حس درس بود.نتونستم بخونم اصلا:(
نمیدونم چی کار کنم؟!!نگرانم:cry:
الان شماها شروع کردین به مرور دیگه یعنی؟؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من این هفته مشغول مراسم ختم مادر بزرگم بودم اصلا نتونستم درس یخونم.الانم از درس ی کم دور شدم امروز نشستم شروع کنم نه تمرکز داشتم نه حس درس بود.نتونستم بخونم اصلا:(
عزيزم خدا رحمتشون كنه.... خيلى ناراحت شدم...:( به اين فكر كن كه قبول شى كلى خوشحال مى شن. تمركز كن و ادامه بده. من يه چيزاى كمى مونده بين مرورا مى خونم.

بچه ها آزمون 3 مركز معمارى رو من نيافتم، يعنى فقط پاسخنامه ش بود، كسى داره ؟؟؟؟
و آزمون 6 چى شد؟؟؟؟!؟!؟!

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز

خدا رحمتش کنه...:(

سعی کن محیطت رو تغییر بدی و جای همیشگی که درس میخوندی نخونی.سعی کن تنوع بدی تو مکان.
همش به نتیجه تلاشت فکر کن و هدفی که داری.مطمنا انگیزه زیادی میگیری و شروع میکنی با قدرت.
این مدت عاشق کتابات شو و باهاشون عشق بازی کن و لذت ببر...

وهاب...

اخراجی موقت
بچه ها
من از هفته دیگه میخوام برم کتاب بخرم
دنبال رتبه های برترم نیستم
استرسم ندارم
میخوام راهنمایم کنید
تو این فرصت کم به نظرتو برا مهندسی معماری چه منابعی تهیه کنم
ضمنا زیادم نمی خوام تست بزنم
فقط نمونه سوال با تست
پیشاپیش ممنون میشم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اول از زبان شروع کردم بعد اولین سوالش همون سوال مضخرفه منهدم شدم رفتم رو فن ....فن آسون بود اونو زدم رفتم تاریخ دیدم هیچچچچچچچچچچچچچچچچی نمیدونم سرعتی رد شدم رفتم رو درک و منظر برگشتم واسه زبان 50 دقیقه وقت گذاشتم خودم 45 حساب کردم سنجش گفت 22 نمیدونم چرا اینجوری شد ولی شد دیگه اونیکی درصدام دقیقا همونی بود که خودم حساب کرده بودم یعنی موقع پر کردن پاسخ نامه هم حواستون باشه .......امسال ایشالا به ترتیب میرم جلو
پویاخان برافن گفته بودید عکسای کتاب دیگه من کتاباشو ندارم این جزوه ها کافی براشون؟؟برابتن درسنامه مرکز پرینت بگیرم بنظرم خوب اومد برا معما ر مهندس ی جزوه هست برای بداقی ؟؟؟چطوره؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا