بعله. مث نانی منم اونجاهاییش که ناخوانا بود از رو سیستم میخوندم
شما جزوهاشو که خوندی هر کدوم حدودا چقد طول کشید؟؟
بعله. مث نانی منم اونجاهاییش که ناخوانا بود از رو سیستم میخوندم
من با سایر کتابا میخوندم.........ولی میتونی 2 روزه جمعش کنی با یه کتاب دیگه.توصیه میکنم سعی نکنی یه روزه تمومش کنی..............شما جزوهاشو که خوندی هر کدوم حدودا چقد طول کشید؟؟
من ندارم، نمی دونم چرا از مدرسان خوشم نمیاد!يك سواللللل. كتاب تست تاريخ مدرسان شريف. كسي داره؟ خوبهههه؟؟؟؟
راهیان بد نیس، نزدم هنوز ولی زیاده!

ایستایی کنکاش تا کجاشو خوندی؟؟؟؟من ندارم، نمی دونم چرا از مدرسان خوشم نمیاد!راهیان بد نیس، نزدم هنوز ولی زیاده!
![]()
راستی بچه ها ایستایی کنکاش خیلییییییییییی خوبه!!!!!!!! مرسی که توصیه ش کردین! انقد خوشحالم! مرسی هانی جون!![]()
اره منم خوشم نميادمن ندارم، نمی دونم چرا از مدرسان خوشم نمیاد!راهیان بد نیس، نزدم هنوز ولی زیاده!
![]()
راستی بچه ها ایستایی کنکاش خیلییییییییییی خوبه!!!!!!!! مرسی که توصیه ش کردین! انقد خوشحالم! مرسی هانی جون!![]()
) يه جوريه. اين كتاب ايستايي كنكاش دقيق اسمشو ميدي؟ مي خوام منظر رو هم بخرم. ايستايي رو بخرم؟ اسمششششو كامل بده
مرسييمن با سایر کتابا میخوندم.........ولی میتونی 2 روزه جمعش کنی با یه کتاب دیگه.توصیه میکنم سعی نکنی یه روزه تمومش کنی..............
شروع کردی یا میخوای شروع کنی؟
من ندارم، نمی دونم چرا از مدرسان خوشم نمیاد!راهیان بد نیس، نزدم هنوز ولی زیاده!
![]()

ایستایی کنکاش تا کجاشو خوندی؟؟؟؟
اره منم خوشم نمياد) يه جوريه. اين كتاب ايستايي كنكاش دقيق اسمشو ميدي؟ مي خوام منظر رو هم بخرم. ايستايي رو بخرم؟ اسمششششو كامل بده
مرسيي

هااایامروز یکی از آزمونای ایوانخانه پارسال رو زدم بسی شبیه بود به کنکور..............میخوام آزمونای پارسال ایوانخانه(بدون زبان چون وقت میگیره به جاش زبان مرکزو میزنم با کنکورای گذشته )..با مرکز امسال..................نظرتون چیه؟

آره دقیقا.. دیشب درکش تموم شد از 685تا حدود 20تا غلط توش بود.... اما من دیگه وقتشو ک بخوام ی سری دیگه کتاب بخرم ندارم.... ب همونا اکتفا میکنم.... 10جلدشو دارم ....پارسال خریدمشون خخخخخ....ی سری از دوستام کتابای تست مرکز رو داشتن راضی بودن....اما خب من ب شخصه نمیدونم :دیبه نظرتون كتاب تست كدوم كتابا خوبه؟ من سال قبل راهيان رو دركشو با تاريخشو خوندم به نظرم اشتباه زباد داشت تكراري هم زياد داشت. جز راهيان براي تست كتاب خوبي داريد؟![]()
درکش که بیخوده! درک کنکاش بهتره. به اضافه اینکه به نظر من واسه درک تستای کنکورا بهترین منبعه، الکی خودتونو درگیر تست تالیفی نکنین اعصابتونم خورد می شه. کلن همون کنکورا در نهایت بهترین منابع تستن دیگه.به نظرتون كتاب تست كدوم كتابا خوبه؟ من سال قبل راهيان رو دركشو با تاريخشو خوندم به نظرم اشتباه زباد داشت تكراري هم زياد داشت. جز راهيان براي تست كتاب خوبي داريد؟![]()

نخیییرم عالیه خخخخ (الکی)درکش که بیخوده! درک کنکاش بهتره. به اضافه اینکه به نظر من واسه درک تستای کنکورا بهترین منبعه، الکی خودتونو درگیر تست تالیفی نکنین اعصابتونم خورد می شه. کلن همون کنکورا در نهایت بهترین منابع تستن دیگه.
نیکی جون تو که تاریخو ترکوندی غمی نداری که!![]()
نه به جان خودم اين دفعه تاريخش خيلللي اسون بود. ببييين خودت :ي من نمي دونم فن مي خونم همون لحظه از مغزم ميره بيرون. اه اه ضريبش ٣ هم هستدرکش که بیخوده! درک کنکاش بهتره. به اضافه اینکه به نظر من واسه درک تستای کنکورا بهترین منبعه، الکی خودتونو درگیر تست تالیفی نکنین اعصابتونم خورد می شه. کلن همون کنکورا در نهایت بهترین منابع تستن دیگه.
نیکی جون تو که تاریخو ترکوندی غمی نداری که!![]()
((ببین ایستایی رو بخون از کنکاش. حدود ۱۰ تا ایستاییه، آسونم هست. تنظیم و تاسیساتم که خوندی اونام سوالاش آسونه حدود ۷ تا ۱۰ تا اینا خودش می شه بیشتر از نصف! با فرض اینکه اصلن گلاب نخونی!نه به جان خودم اين دفعه تاريخش خيلللي اسون بود. ببييين خودت :ي من نمي دونم فن مي خونم همون لحظه از مغزم ميره بيرون. اه اه ضريبش ٣ هم هست((

ایستایی ده تا سوال میاددددد؟؟من از کنکاش فقط قسمت تیرارو خوندم ک سوال میدن چ جور تیری نمودارشو میدنببین ایستایی رو بخون از کنکاش. حدود ۱۰ تا ایستاییه، آسونم هست. تنظیم و تاسیساتم که خوندی اونام سوالاش آسونه حدود ۷ تا ۱۰ تا اینا خودش می شه بیشتر از نصف! با فرض اینکه اصلن گلاب نخونی!![]()
منم اکوستیک قیابک رو خوندم بعد رفتم واسه ایزدی پس اگه خوندی یه روزه تموم میشه..........برای نور هم جزوه قیابک رو خوندم بعذ رفتم سراغ ایزدی که نکات خوبی داره توشاوکی ممنون....من هنوز شروع نکردم اما میخوام به عنوان دوره بخونمشون... قبلا کتابای قیابکلو رو خوندم... به نظرت خوبه واسه دوره؟؟
برای عناصر همون فن اوری و جزییات ارتقا دهنده و بقیه کتابای گلابی که میخونی.اگه تونستی جزوه های سینا شریفیم یه نیگاهی بندازسلام بچه ها من اومدم امروز 8ساعت خوندم جاتون خالی یک فیلم هم الان دیدم گفتم بیام یک سر هم به شما بزنم شایدبعدش1ساعت بخونم وبعدش لالا
میگم بچه ها به نظرتون برا عناصر جزییات چی بخونم یک جزوه خوب که واضح هم باشهنوشته هاش توی باشگاه کسی سراغ نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد به نظرتون برا عناصر چطوری بخونم چی ها را باید مشتی حفظ کنیم ؟؟؟
اصلا به نظرتون چه مباحثی بیشتر میاد از پی و دیوار یا سیستم های جدید مال فناوری های نوین ؟؟؟؟؟؟؟
دمتون گرم یک راهنمایی کنید میخوام بعد اینها این فیزیک 2 قیابک بخونم و کلا دیگه جدید خوندن بزارم کنار ،دیگه 100زدن هاش باشه برا شما به 50 اش هم راضی هستیم![]()
یه نکته راجع به فن آوری که دارین میخونین: اسم سیستم ها رو به انگلیسی بدونین بخصوص اونایی که هنرهای ساخت شرکت میکنن و اینکه فصلهای مهمش تا پوسته ای چند فصل آخرو زیاد لازم نیس بخونین
یه نکته راجع به فن آوری که دارین میخونین: اسم سیستم ها رو به انگلیسی بدونین بخصوص اونایی که هنرهای ساخت شرکت میکنن و اینکه فصلهای مهمش تا پوسته ای چند فصل آخرو زیاد لازم نیس بخونین
من ک متن نمیخونم فقط شکلاشو نگا میکنم با کتاب فن آوری نوین ،،!!!امروزو 9ساعت اما راضی نیستم فقط تونستم س فصل از فن آوری فقط عکس زیرتویسا با 45صفحه از جزوه باشگاه ک مشبک فضایی ،با تاسیات ک بازم تموم نکردم آکوستیکم همینطور!!من ب چ طلسمی دچار شدم نمیدونم !!!!!!!
چرا امتیازای شما زیاده برامن ن!!البته این ب درس ربط نداشت

مهندس چون این تاپیک اسپمه احتمالا تا چند وقت دیگه کلا حذفش کنن بهتره نکاتتو بذاری تو تاپیک نکات.ممنونم میشم چون نکات خوبیننمونه سوال معماری معاصر .
1- پست مدرنسیت ها در مورد خردگرایی چه نظری دارند؟
الف – کاربرد بی اندازه خردگرایی موجب زندگی روانی دشوار شده است.
ب – نظام زندگی مبتنی بر عقل و علم است.
ج – منشاء شناخت بشر تماما از تجربه ی حسی و خردگرایی است.
د – خردگرایی و معرفت هر کدام بخشهایی از تجربه ی علمی هستند.
2.................ا در رنگهای اصیل پیدا کرد .
ب – گروهی از هنرمندان و معماران پیشرو اروپای شرقی ، تجسم پویایی باید بر نور و حرکت
ج – پیت موندریان Piet Mondrian ، معتقد بودکه هنر باید طبیعت زدایی شود .
د – ژرژبراکGeorges Braque ، وانهادن مضمون تاریخی، روانی، احساسی و عاطفی.
منم طلسم شدم همش بین هشت و نهممهندس من 8ساعت خوندم ولی خدا را شکر راضیم ،از زیاد خوندن نیست

....بعد یه اتفاقی افتاد فکرم درگیر شد...

ایول عارفه یعنی صبح میری تا شش غروب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خب منم دوس دارم اینجوری برم به منم بگو چیکار کنم.............................سلام به معماران عزیز...
صبحتون شیک و پیک...
دوستان از ما به شما طبق تجربه ای ک الان کسب کردم و بهم ثابت شد درک مطلب وقتی تمرکز ندارید اصلا نزنید...بنده همین الان 3 تا درک مطلب زدم...تا سئوال 11 تمرکز داشتم تا اونجا 9 تارو درست زدم و 2 تا رو غلط....بعد یه اتفاقی افتاد فکرم درگیر شد...
5 تا سئوال بعدی هر 5 تا غلط
یعنی در این حد تمرکز روی درک مطلب زبان تاثیر داره....
تا الانم 1 ساعت...و تا ساعت 6 دیگه یکسره میمونم کتابخونه....دیروز ابنیه سنتی رو تموم کردم...به نظرم سئوالهای قبل درک عمومی رو اگه این کتاب خونده میشد میشد....نکات خوبی داره....فقط میمونه مرورش....
امروز بشه یه مرور میکنم و میرم سروقت مروز فیزیک 1 و فیزیک 3 رو هم ک اصلا نخوندم امروز استارتشو با جزوه پارسال خودم میزنم....
همه موفق و پیروز باشید.![]()