عااااااااالی عزییییییییزمنيكيييي اومد با درصداش
زبان ٨٣
فن ٢٢
تاريخ ٧٠
درك ٢٠
منظر ٤٥
رتبه معماري ٣٧
رتبه منظر ٤
امروز یه بی عدالتی بزرگ سرم اومد حقمو خوردن اعصابم خیلی خطخطیه شرمنده انرژی ندارم بدم انشالله فرداشب
مرسيييي ولي از فن و درك اصلاً راضي نيستمممممعااااااااالی عزییییییییزم
آوریییین هزاارتااااااااااااااا![]()
((((ایول نیکی کارت درسته..............تو مطمئنم برا باشگاه آبرو داری میکنی.برا ما تنبل ممبلام یه دعایی کن و یه دستی بکش رو سرم داداشنيكيييي اومد با درصداش
زبان ٨٣
فن ٢٢
تاريخ ٧٠
درك ٢٠
منظر ٤٥
رتبه معماري ٣٧
رتبه منظر ٤
نه بابا حالا يه زبانم خووويهایول نیکی کارت درسته..............تو مطمئنم برا باشگاه آبرو داری میکنی.برا ما تنبل ممبلام یه دعایی کن و یه دستی بکش رو سرم داداش
)) شمام براي فن و درك يه دستي رو سرمون بكشيد :يبه جان خودم کمتر از ده اگه بخونی......................تو همش از ما جلوتری که دخمل.................رتبت زیر 50 بشه دونه دونه موهاتو میکنمصبحتون شیک و پیک...
هیییییییییی...ما بریم به درس برسیم...
تا این ساعت 1:10
یعنی هر کی مثل من صبح زود بیدار میشد و تا شب درس میخوند بالای 13-14 ساعت میخوند....حالا من....؟؟؟
صبحتون شیک و پیک...
هیییییییییی...ما بریم به درس برسیم...
تا این ساعت 1:10
یعنی هر کی مثل من صبح زود بیدار میشد و تا شب درس میخوند بالای 13-14 ساعت میخوند....حالا من....؟؟؟[/QUOTE
سلام ذوستان صبح زیباتون بخیر
عارفه جون نگرانی نداره ک بابا 10 ساعت هم خیلی خوبه ک شما میخونی من یکی آرزوی حتی ی 8 ساعت درس خوندن به دلم مونده انشالا تو وبقیه رتبه های خوبیو میارید
من که این هفته کامل باید برا پایانامم کار کنم دعا کنید زود تموم بشه منم بیام مثل شما ها بخونم...................
http://www.forouzesh.com/book/bookdetail.aspx?code=GfTbzfTfTtZbzQkQktZbzbzfTJXbzfTrdulJXfT
نه. اين كه لينك گذاشتمه. اونو بذار همونجا رو تاقچه بمونه.![]()
من راضيم ازش!! امروز تموم شد.
بچه ها مشاور به من گفت این کتابه مهمه بخون.حالا منم که ندارمش ولی گفت اگه همه رو هم نخوندی این فصلایی که به ترتیب اهمیت میگم حتما بخون
اول از همه فصل مسجد که گفت حتما حتما بخون
بعد هم،مدرسه
کاروانسرا
حمام
ارسن
سیستمهی ساختمانی آینده ، آرکی تایپی چقد میتونن مهم باشن...........؟؟؟کسی خوندتشون؟؟؟
چشم علیرضای عزیز.مرسی داداشساختمانهای آینده هر سال 1 سوال میاد
آرکی هم حداقلش 1 سوال داره واسه معماری
به نظرم جزو ها رو بخونی کافیه سجاد جان
من این کتابو دارم...مال من بخش کاروانسرا و ارسن نداره که![]()
جزوش همونی ک تو 3پارت تو قسمت جزوه ها گذاشتن؟؟؟؟؟همش عکس بناها با ویژگی؟؟؟ساختمانهای آینده هر سال 1 سوال میاد
آرکی هم حداقلش 1 سوال داره واسه معماری
به نظرم جزو ها رو بخونی کافیه سجاد جان
کاروانسرا همون بخش راه و بناهای وابسته است
ارسن هم شاید منظورش شهر بوده!
جزوش همونی ک تو 3پارت تو قسمت جزوه ها گذاشتن؟؟؟؟؟همش عکس بناها با ویژگی؟؟؟
ی سوال دارم برای ساختمانهای بتنی درسنامه مرکز خوبه؟؟؟
من تاریخ هنر دوره اسلامی کیانی دارم اینا هستش توش اما تو جزوه عسگری هم گفته این نباحثو کدومشو بخونم ؟؟؟

بچه ها مبانی سازه در معماری 1بار خوندنش کافیه؟![]()
دوستانی که جزوه صوت و نور ایزدی رو خوندن، همین جزوه ای که تو باشگاه هس رو خوندن آیا؟ آخه بعضی جاهاش خیلی ریز و ناخواناستباکیفیت ترش نیس؟
بعله. مث نانی منم اونجاهاییش که ناخوانا بود از رو سیستم میخوندمدوستانی که جزوه صوت و نور ایزدی رو خوندن، همین جزوه ای که تو باشگاه هس رو خوندن آیا؟ آخه بعضی جاهاش خیلی ریز و ناخواناستباکیفیت ترش نیس؟
من جزوه اکوستیک ایزدی میخونم خووبه امااااااا ب قول خودت ناخواناست لب تاب روبرومه هرکجارو ک تو پرینت محو از اونجا نگا میکنم یا از رو کتاب قبایکلو طول میکشه الان ده ورق مونده واقعا هنگ کردم اما باید امروز جزوه تاسیات با اکوستیک ایزدی تموم کنم