زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
الان یچیزی به نظررم اومد شاید انرژی زا باشه ... به جای جمله این میگم و یه دعا براتون میکنم
امروز تو اتوبوس یهو صدای یه پیرمرد برام جلب توجه کرد برگشتم نگاشون کردم ناخواگاه دیدم دوتا پیرمرد که موهاشون سفید سفید بود کنارهم نشستن و یکیشون تو گوش اون یکی یچیزی میگه و اون یکی هی قاه قاه میخنده ...یه لحظه رفتم تو فکر ..یعنی میشه پیر بشم تو اتوبوس کناردوستم بشینم و برام حرف بزن و من بی هیچ دغدغه ای از ته دل بخندم و کسی مث من باشه اونروز و ارزو کن ارامش من داشته باشه ..
براتون دعا میکنم تو همه شزایط سخت زندگیتون ارامش داشته باشین حتی اگه عزیزی از دس دادین حتی اگه بی عدالتی دیدین حتی خیلی چیزهای ناراحت کننده دیگه ... امیدوارم همیشه امید داشته باشین خوش باشین و بی دغدغه لبخند به لب داشته باشین
امین
امروز یه بی عدالتی بزرگ سرم اومد حقمو خوردن اعصابم خیلی خطخطیه شرمنده انرژی ندارم بدم انشالله فرداشب

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نيكيييي اومد با درصداش
زبان ٨٣
فن ٢٢
تاريخ ٧٠
درك ٢٠
منظر ٤٥

رتبه معماري ٣٧
رتبه منظر ٤
ایول نیکی کارت درسته..............تو مطمئنم برا باشگاه آبرو داری میکنی.برا ما تنبل ممبلام یه دعایی کن و یه دستی بکش رو سرم داداش

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
lمن الانشم کلی از خدا مچکرم.یادم نمیره شبایی ر. که تو سرملی زیر 20 درجه زمستون تو مرز عراق برا ماهی صد هزار تومان دستام یخ زده بود.................رفتم با آرنج زدم به ماشین ناظره از خواب بیدارش کردم که دستامو گرم کنم 5 دقیقه....................یادم نمیره تو دزفول تو گرمای تابستون دو کیلومتر تو یه لوله یه دستگاه 20 کیلویی با اشعه خطرناک رو حمل کنم......................من کلی حرف دارم با با خدام الانم اگه گلگی میکنم بعضی وقتها بی انصافیه............................الان هر شبی که میخوابم میدونم چه قیمتی داره این خواب...................خاله sam sad خدا هوامونو داره...............دلگیر نشی یه وقتی از آدماش

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایول نیکی کارت درسته..............تو مطمئنم برا باشگاه آبرو داری میکنی.برا ما تنبل ممبلام یه دعایی کن و یه دستی بکش رو سرم داداش
نه بابا حالا يه زبانم خووويه :))) شمام براي فن و درك يه دستي رو سرمون بكشيد :ي

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
صبحتون شیک و پیک...
هیییییییییی...ما بریم به درس برسیم...
تا این ساعت 1:10
یعنی هر کی مثل من صبح زود بیدار میشد و تا شب درس میخوند بالای 13-14 ساعت میخوند....حالا من....؟؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
صبحتون شیک و پیک...
یعنی هر کی مثل من صبح زود بیدار میشد و تا شب درس میخوند بالای 13-14 ساعت میخوند....حالا من....؟؟؟
به جان خودم کمتر از ده اگه بخونی......................تو همش از ما جلوتری که دخمل.................رتبت زیر 50 بشه دونه دونه موهاتو میکنم

mon-@-rchitect

عضو جدید
صبحتون شیک و پیک...
یعنی هر کی مثل من صبح زود بیدار میشد و تا شب درس میخوند بالای 13-14 ساعت میخوند....حالا من....؟؟؟[/QUOTE

سلام ذوستان صبح زیباتون بخیر

عارفه جون نگرانی نداره ک بابا 10 ساعت هم خیلی خوبه ک شما میخونی من یکی آرزوی حتی ی 8 ساعت درس خوندن به دلم مونده انشالا تو وبقیه رتبه های خوبیو میارید

من که این هفته کامل باید برا پایانامم کار کنم دعا کنید زود تموم بشه منم بیام مثل شما ها بخونم...................

mitra2470

عضو جدید
http://www.forouzesh.com/book/bookdetail.aspx?code=GfTbzfTfTtZbzQkQktZbzbzfTJXbzfTrdulJXfT
نه. اين كه لينك گذاشتمه. اونو بذار همونجا رو تاقچه بمونه. :D
من راضيم ازش!! امروز تموم شد.

بچه ها مشاور به من گفت این کتابه مهمه بخون.حالا منم که ندارمش ولی گفت اگه همه رو هم نخوندی این فصلایی که به ترتیب اهمیت میگم حتما بخون
اول از همه فصل مسجد که گفت حتما حتما بخون
بعد هم،مدرسه
کاروانسرا
حمام
ارسن

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سیستمهی ساختمانی آینده ، آرکی تایپی چقد میتونن مهم باشن...........؟؟؟کسی خوندتشون؟؟؟

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها مشاور به من گفت این کتابه مهمه بخون.حالا منم که ندارمش ولی گفت اگه همه رو هم نخوندی این فصلایی که به ترتیب اهمیت میگم حتما بخون
اول از همه فصل مسجد که گفت حتما حتما بخون
بعد هم،مدرسه
کاروانسرا
حمام
ارسن

من این کتابو دارم...مال من بخش کاروانسرا و ارسن نداره که :surprised:

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
سیستمهی ساختمانی آینده ، آرکی تایپی چقد میتونن مهم باشن...........؟؟؟کسی خوندتشون؟؟؟

ساختمانهای آینده هر سال 1 سوال میاد
آرکی هم حداقلش 1 سوال داره واسه معماری
به نظرم جزو ها رو بخونی کافیه سجاد جان

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساختمانهای آینده هر سال 1 سوال میاد
آرکی هم حداقلش 1 سوال داره واسه معماری
به نظرم جزو ها رو بخونی کافیه سجاد جان
جزوش همونی ک تو 3پارت تو قسمت جزوه ها گذاشتن؟؟؟؟؟همش عکس بناها با ویژگی؟؟؟
ی سوال دارم برای ساختمانهای بتنی درسنامه مرکز خوبه؟؟؟

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
جزوش همونی ک تو 3پارت تو قسمت جزوه ها گذاشتن؟؟؟؟؟همش عکس بناها با ویژگی؟؟؟
ی سوال دارم برای ساختمانهای بتنی درسنامه مرکز خوبه؟؟؟

دیگه الان فقط وقت خوندن درسنامه رو داریم نانی عزیز چه خوب یا بد............چاره نیست زمان کمه که کتابهاشو بخونیم
در ضمن این درسنامه ها هم بد نیست
درسنامه آرکی که مشخص تو باشگاه اون دو قسمتیس
درسنامه سیستم های ساختمانی اینده هم تو یه فایل 4 قسمتی که به اسم سازه مشبک تو باشگاه گذاشتم.... مهندس شریفی#502

آخرین ویرایش:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
من تاریخ هنر دوره اسلامی کیانی دارم اینا هستش توش اما تو جزوه عسگری هم گفته این نباحثو کدومشو بخونم ؟؟؟

من هیچ کدوم از اینا رو نخوندم ،
جزوه نسیم رو یه نگاه انداختم، به نظرم خوبه خلاصست نکات رو داره;)

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
يك سواللللل. كتاب تست تاريخ مدرسان شريف. كسي داره؟ خوبهههه؟؟؟؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
آرکی تایپیو سیستم ها و اینارو من از همون جزوه ها خوندم....بسشه سجاد جان
ی جزوه هم مرکز داده بود برای آرکی تایپی..اونم مفیدو مختصره و کافی
همونارو بخون و بیشتر بچسب ب اون 3 کتاب اصلی
راجبه اون قسمتهای معماری ایرانی هم ک گفتی میترا جان... من خودم از معماری ایرانی پیرنیا خوندم و کیانی اول کتاب اسلامیش ی چیزایی گفته بود...با تاریخ راهیان ارشد ک چک کردم تقریبا هم پوشانی دارن و در همون حد کفایت میکنه
ی چیزایی هم تو جزوه ی درک عسگری هست... اوناهم کامل هستن
هرکدوم رو ک خوندی ی مرور کن ...کافیه گلم

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها مبانی سازه برای معماران 1بار خوندنش کافیه؟:(

آخرین ویرایش:

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها مبانی سازه در معماری 1بار خوندنش کافیه؟:(

اینا خودت باید معلوم کنی اگه این قدر حافظت خوبه که یادت میمونه خوب یه دور بسه ولی اگه یادت میره خوب باید مرور کنی
ما که از حافظه تو خبر نداریم

ترنج

عضو جدید
بچه ها اینم آزمون جامع شماره 6 سنجش با حجم کم!
:gol:الهام جونم مرسی از راهنماییت واسه کم کردن حجمش:gol:
اگه کسی راه حل دیگه ایم داره که حجماشونو ازین کمتر کنم بگه که تو این 2و3 روز بقیه سنجشارم فشرده کنم بعد یهو
بذارم تاپیک آزمونای آزمایشی

مشاهده پیوست q6.zip
مشاهده پیوست answer-6.zip

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستانی که جزوه صوت و نور ایزدی رو خوندن، همین جزوه ای که تو باشگاه هس رو خوندن آیا؟ آخه بعضی جاهاش خیلی ریز و ناخواناست :( باکیفیت ترش نیس؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستانی که جزوه صوت و نور ایزدی رو خوندن، همین جزوه ای که تو باشگاه هس رو خوندن آیا؟ آخه بعضی جاهاش خیلی ریز و ناخواناست :( باکیفیت ترش نیس؟

من جزوه اکوستیک ایزدی میخونم خووبه امااااااا ب قول خودت ناخواناست لب تاب روبرومه هرکجارو ک تو پرینت محو از اونجا نگا میکنم یا از رو کتاب قبایکلو طول میکشه الان ده ورق مونده واقعا هنگ کردم اما باید امروز جزوه تاسیات با اکوستیک ایزدی تموم کنم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امروز یکی از آزمونای ایوانخانه پارسال رو زدم بسی شبیه بود به کنکور..............میخوام آزمونای پارسال ایوانخانه(بدون زبان چون وقت میگیره به جاش زبان مرکزو میزنم با کنکورای گذشته )..با مرکز امسال..................نظرتون چیه؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعله. مث نانی منم اونجاهاییش که ناخوانا بود از رو سیستم میخوندم

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
من جزوه اکوستیک ایزدی میخونم خووبه امااااااا ب قول خودت ناخواناست لب تاب روبرومه هرکجارو ک تو پرینت محو از اونجا نگا میکنم یا از رو کتاب قبایکلو طول میکشه الان ده ورق مونده واقعا هنگ کردم اما باید امروز جزوه تاسیات با اکوستیک ایزدی تموم کنم

نمیدونم من هنوز پرینت نکردم از رو لپ تاپ که کلی دیدم خیلی کمرنگه ...ترسیدم تو پرینت از همینی که هست کمرنگ تر بیفته؟!...بعد اینکه عزیزم خوندن هر جزوه حدودا چقد طول میکشه؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا