زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امروز فقط 3.30 درس خوندم....
شماها موفق اید چون ....
به خدا منم مث تو 3.30
باید از فزدا درستش کنم......من 12 تا 7 غروب تقریبا هیچی نمیخونم.خونمون شلوغه و اینا خوابم که حتما باید باشه........................

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
شماها موفق اید چون ....
یادش بخیر منم از این حرفا میزدم
دوستام دعوام میکردن ک شدم اون شخصیته بود تو کارتون گالیور... اسمش یادم نیس.... من میدونم ما آخرش گیر میفتیم خخخخخخخخ
نه عزیزم
اینطوریام نیس
هیچوقت ساعت خوندن برات مهم نباشه مهم کیفیت خوندنت باشه
ببین خودت راضی هستی از خودت یا نه
خیلیا بودن همه چیزو عااالی بلد بودن اما بخاطر اینکه تا کنکور روحیشونو باختن زحمتاشون نقش برآب شد
نمیگم خودم روحیم عالیه ...نه بخدا....اما سعی میکنم بدتر نشه... چون نتیجه ی زحمتامو امسال میخوام
توکل برخدا
ما تلاشمونو میکنیم
ی کم اعتماد ب نفس خوبه گلم
اما نه اونقدی ک بشه اعتماد ب سقف کاذباااااا
نه مغرور شو نه نا امید
مسیرو ادامه بده فقط با امید

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
به خدا منم مث تو 3.30
باید از فزدا درستش کنم......من 12 تا 7 غروب تقریبا هیچی نمیخونم.خونمون شلوغه و اینا خوابم که حتما باید باشه........................
سیستم بدنتو تغییر نده
فقط از الان کم کم باید عادت کنیم جوری بیدار شیم ک 8 صبح ک تایم کنکوره مغزمون استند بای نباشه خخخخخخ

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من لگاریتم یادم رفته:redface:
فرمولای آکوستیک که لگاریتمیه میاد به نظرتون؟؟؟

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
به قول یکی از شخصیت های این فیلم ها میگه:به اینا نیست پسر...به اینا نیست
به کمیت نیست به کیفیته.......اصلا ساعت مهم نیست....مهم اینه تو همون ساعات چه اندازه مطلب یاد گرفتی
این روزها دیگه اصلا وقت نا امیدی نیست.....فقط تلاش...تلاش ...تلاش.........

انشالله که نتیجه هم خوب میشه;)

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من لگاریتم یادم رفته:redface:
فرمولای آکوستیک که لگاریتمیه میاد به نظرتون؟؟؟
فقط چندتاش مهمه
همونای ک یکیش 20 داره توش یکیش 10 تو چندفصل هم اومده فقط کمیتاش عوض شده یکی i یکی p و ....
درهمون حد کافیه ک بدونی لگاریتم دو میشه چندو این چیزا
ولی اینکه بخوای محاسبه ی طولانی انجام بدیو این حرفا... نه اصلا

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
جهت افزایش روحیه دهی به گروه بچه درس خون ها اینجانب اصلا امروز نخوندم تا همین الان داشتم کار میکردم و الان هم برم دنبال روه به راه کردن پروژه داداشم(ستاد روحیه دهی به بچه هایی که فک می کنن خیلی عقبن یا کم خوندن ):biggrin:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کمکککککککککک لطفا یک نظر بدید ،الان خبر اومده که به مناسبت رفتن شوهر خاله ام به تهران متاسفانه من باید امشب برم خونه خاله ام حالا یک یا دو روزی هستم به نظرتون کتاب چی ببرم با خودم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا میترسم خیلی ببرم بگه این چه وضعش اومدی پیش من یا کتابخونه بلند کردی اوردی

دوستان اضطراریه جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cry::cry::cry:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دوستان کمکککککککککک لطفا یک نظر بدید ،الان خبر اومده که به مناسبت رفتن شوهر خاله ام به تهران متاسفانه من باید امشب برم خونه خاله ام حالا یک یا دو روزی هستم به نظرتون کتاب چی ببرم با خودم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب عزیزم....یه سری مروری ببر یکی نهایت 2 تا هم از اونهایی ک تا به جال نخوندی...به نظرم مرور راحتتر میتونی بخونی خونه خاله جان:smile:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب عزیزم....یه سری مروری ببر یکی نهایت 2 تا هم از اونهایی ک تا به جال نخوندی...به نظرم مرور راحتتر میتونی بخونی خونه خاله جان:smile:

به نظرت عارفه جزوه قابوسی و سازه در معماری (4فصل اخریش نخوندم هنوز ) و زبان خوبه ،یعنی بکوب بشینم برا خودم تست زبان بزنم با درک مطلب خوندن :biggrin:یکهو دیدی بعد دو روز وقتی ظهور کردم دارم انگلیسی حرف میزنم :biggrin:ای که کم کم دارم خل هم میشم :cry:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
»ممااامماااان من اکوستیک 1 فصل فقط خووندم کهههه .:| :|
آره کمه..........به نطرم بشین تو یه روز قشنگ جزوه ایزدی رو بخون که خارق العادس...........من اکوستیک و یه بار کامل خوندم برا مرورش جزوه ایزدی رو خوندم کاش از همون اول ایزدی رو میخوندم.همئن کتاب قیابکلوه که کنکوریش کرده

حالا نمیشه نری؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه کنکور نداری؟؟؟؟اگه هم حالا رفتی زبان که حتما.........بعلاوه همون سازه در معماری و یه تاریخ..............البته اگه بتونی بخونی...........

انصاف نیست من دیشب، برام، انگار شبه یلدا بود .چر ا اعین برق میگذری نامرد آخه! :|
بالاخره مث یلدا طولانیه یا زود میگذره.واسه من که مث میگ میگ میگدره
من تا حالا 5 ساعت خوندم...........برو بچز برای زارعی آمریکای میانه لازمه بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من جهان بانی مسعودو خوندم مال زارعی رو تا روم فقط..............به نطرتون ادامش بدم؟؟؟؟چقدر با مال بانی فرق فوکوله
خلاصه ای چیزی ندارین؟؟؟؟
اینم شاهکارای عکاسی چند سال پیشمه خوشحال میدم یه سر بزنین یه تنوعیه.نقش خاطره میزنیم بر بیوم زندگیه:D#12

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
آورین سجاد جون قشنگ بود خییییلییییی
راستی بنظرم زارعی رو حتما بخوووووون
چون بانی مسعودو خوندی زود تموم میشه
ی سری نکات داره توش ک مکمل هم هستن
آمریکای میانه رو هم خوشم نیومد نخوندم خخخخخخخخخ

عاااقاااا کسی نمیدونه ثبت نام آزاد کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا نمیشه نری؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه کنکور نداری؟؟؟؟اگه هم حالا رفتی زبان که حتما.........بعلاوه همون سازه در معماری و یه تاریخ..............البته اگه بتونی بخونی...........

چی بگم والا خاله امشب شوهرش نیستش رفته تهران ،امروز هم کلید خونه اش گم کرده تازه به جز من به داداشم هم گفته بیاد (میگفت نمی خوام به کسی تهمت بزنم ولی خب خدمتکار جدیده را خوب نمی شناسم کلید هم ای امروز گم شده)
ما هم میریم دیگه شما هم دعا کنید بتونم بخونم،مرسی از راهنمایی ات

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

چی بگم والا خاله امشب شوهرش نیستش رفته تهران ،امروز هم کلید خونه اش گم کرده تازه به جز من به داداشم هم گفته بیاد (میگفت نمی خوام به کسی تهمت بزنم ولی خب خدمتکار جدیده را خوب نمی شناسم کلید هم ای امروز گم شده)
ما هم میریم دیگه شما هم دعا کنید بتونم بخونم،مرسی از راهنمایی ات
خوشبحال خالت
تا حالا یه به غیر از خودم یه خدمتکارو از نزدیک ندیدم:D

ترنج

عضو جدید
شماها موفق اید چون ....

به خدا منم مث تو 3.30

منم فک کنم همین حدود شد نهایت 4 ساعت:redface: از بعد از ظهرم واسمون مهمون اومد اصن جمعه ها نمیشه درس خوند!!!
ولی تجربه ثابت کرده روزی که کم بخونی فرداش کولاک می کنی!پس می دونم ی روز خوب میاد که ...:biggrin:

یادش بخیر منم از این حرفا میزدم
دوستام دعوام میکردن ک شدم اون شخصیته بود تو کارتون گالیور... اسمش یادم نیس.... من میدونم ما آخرش گیر میفتیم خخخخخخخخ
نه عزیزم
اینطوریام نیس
هیچوقت ساعت خوندن برات مهم نباشه مهم کیفیت خوندنت باشه
ببین خودت راضی هستی از خودت یا نه
خیلیا بودن همه چیزو عااالی بلد بودن اما بخاطر اینکه تا کنکور روحیشونو باختن زحمتاشون نقش برآب شد
نمیگم خودم روحیم عالیه ...نه بخدا....اما سعی میکنم بدتر نشه... چون نتیجه ی زحمتامو امسال میخوام
توکل برخدا
ما تلاشمونو میکنیم
ی کم اعتماد ب نفس خوبه گلم
اما نه اونقدی ک بشه اعتماد ب سقف کاذباااااا
نه مغرور شو نه نا امید
مسیرو ادامه بده فقط با امید

این کنکورو معماری همرو خلاق کرده ها!!!!
یکی عکس می ذاره یکی شعر می گه!!!:Dیکیم مثه من خلاقیتش تو دور زدن درس و کتاب به هر بهونه ایه!!!!

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم فک کنم همین حدود شد نهایت 4 ساعت:redface: از بعد از ظهرم واسمون مهمون اومد اصن جمعه ها نمیشه درس خوند!!!
ولی تجربه ثابت کرده روزی که کم بخونی فرداش کولاک می کنی!پس می دونم ی روز خوب میاد که ...:biggrin:

این کنکورو معماری همرو خلاق کرده ها!!!!
یکی عکس می ذاره یکی شعر می گه!!!:Dیکیم مثه من خلاقیتش تو دور زدن درس و کتاب به هر بهونه ایه!!!!
بااااوشه

عاقا من شاعر خوبه خخخ
اسپند دود کنم واسه تواناییام خخخخ

یعنی هیشکی آزاد ثبت نام نمیکنه ؟؟؟؟

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
سلامتی زندونیای بی ملاقاتی منظورم آدمای مجرم تو زندان نیست منظور آدمایی از جنس خودمونه که یه مدتی هست زندونی هستیم:D......به سلامتی روزهایی که بعد کنکور با خیال راحت میریم میگردیم..فیلم میبینیم..تا 12 میخوابیم..میریم gym و هزاز تا کار دیگه که دلمون واسشون پر میزنه:w31::w33:

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااا....................عاقاااااااااااااااااا من شادم از این که فکر میکنم 40 روز دیگه این عذاب تمومه;)

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بااااوشه

عاقا من شاعر خوبه خخخ
اسپند دود کنم واسه تواناییام خخخخ

یعنی هیشکی آزاد ثبت نام نمیکنه ؟؟؟؟
چرا عزیزم من پایه آزادم...اما واقعا نمیدونم کی موقع ثبت نامشه؟؟!!!:cry:

ترنج

عضو جدید

یادمه پارسال ثبت نامش بهمن بود که بچه هامون وایسادن ببینن سراسریو چی می کنن اگه خراب کردن ثبت نام کنن!
احتمالا امسالم همون موقه ها باشه!!!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی دیر شروع می شه و بی قاعده است . من هم آزاد ثبت نام می کنم!سال قبل از سوالاش شاخ در آوردم!!40 یا 50 تومنه هزینه ثبت نامش!!!!!!!:eek:

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
فایل صوتی:(آموزش نحوه تست زدن زبان انگلیسی … مربوط به تستهای ردینگ) استاد قاضی مرادی (از اساتید پارسه ).......دانلود

فور شیر هستش من نتونستم دان کنم.اگه دان کردین و حسش بود یه جای دیگه آپ کنی
سجی جان من فایلشو خیلی وقت پیش گرفتم چیز خاصی نداره.کیفیتشم خوب نیست خواستین من میزارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا