به خدا منم مث تو 3.30امروز فقط 3.30 درس خوندم....
شماها موفق اید چون ....
یادش بخیر منم از این حرفا میزدمامروز فقط 3.30 درس خوندم....
شماها موفق اید چون ....
سیستم بدنتو تغییر ندهبه خدا منم مث تو 3.30
باید از فزدا درستش کنم......من 12 تا 7 غروب تقریبا هیچی نمیخونم.خونمون شلوغه و اینا خوابم که حتما باید باشه........................
فقط چندتاش مهمهبچه ها من لگاریتم یادم رفته
فرمولای آکوستیک که لگاریتمیه میاد به نظرتون؟؟؟
من هم هیچی نخوندم که»ممااامماااان من اکوستیک 1 فصل فقط خووندم کهههه .:| :|
من هم هیچی نخوندم که
مرسیییی روحیه گرفتم.:|
مرسیییی روحیه گرفتم.:|
دوستان کمکککککککککک لطفا یک نظر بدید ،الان خبر اومده که به مناسبت رفتن شوهر خاله ام به تهران متاسفانه من باید امشب برم خونه خاله ام حالا یک یا دو روزی هستم به نظرتون کتاب چی ببرم با خودم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا میترسم خیلی ببرم بگه این چه وضعش اومدی پیش من یا کتابخونه بلند کردی اوردی
دوستان اضطراریه جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
خوب عزیزم....یه سری مروری ببر یکی نهایت 2 تا هم از اونهایی ک تا به جال نخوندی...به نظرم مرور راحتتر میتونی بخونی خونه خاله جان![]()
آره کمه..........به نطرم بشین تو یه روز قشنگ جزوه ایزدی رو بخون که خارق العادس...........من اکوستیک و یه بار کامل خوندم برا مرورش جزوه ایزدی رو خوندم کاش از همون اول ایزدی رو میخوندم.همئن کتاب قیابکلوه که کنکوریش کرده»ممااامماااان من اکوستیک 1 فصل فقط خووندم کهههه .:| :|
حالا نمیشه نری؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه کنکور نداری؟؟؟؟اگه هم حالا رفتی زبان که حتما.........بعلاوه همون سازه در معماری و یه تاریخ..............البته اگه بتونی بخونی...........دوستان کمکککککککککک لطفا یک نظر بدید ،الان خبر اومده که به مناسبت رفتن شوهر خاله ام به تهران متاسفانه من باید امشب برم خونه خاله ام حالا یک یا دو روزی هستم به نظرتون کتاب چی ببرم با خودم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا میترسم خیلی ببرم بگه این چه وضعش اومدی پیش من یا کتابخونه بلند کردی اوردی
دوستان اضطراریه جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
بالاخره مث یلدا طولانیه یا زود میگذره.واسه من که مث میگ میگ میگدرهانصاف نیست من دیشب، برام، انگار شبه یلدا بود .چر ا اعین برق میگذری نامرد آخه! :|
خوشبحال خالتحالا نمیشه نری؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه کنکور نداری؟؟؟؟اگه هم حالا رفتی زبان که حتما.........بعلاوه همون سازه در معماری و یه تاریخ..............البته اگه بتونی بخونی...........
چی بگم والا خاله امشب شوهرش نیستش رفته تهران ،امروز هم کلید خونه اش گم کرده تازه به جز من به داداشم هم گفته بیاد (میگفت نمی خوام به کسی تهمت بزنم ولی خب خدمتکار جدیده را خوب نمی شناسم کلید هم ای امروز گم شده)
ما هم میریم دیگه شما هم دعا کنید بتونم بخونم،مرسی از راهنمایی ات
خوشبحال خالت
تا حالا یه به غیر از خودم یه خدمتکارو از نزدیک ندیدم![]()
امروز فقط 3.30 درس خوندم....
شماها موفق اید چون ....
به خدا منم مث تو 3.30
باید از فزدا درستش کنم......من 12 تا 7 غروب تقریبا هیچی نمیخونم.خونمون شلوغه و اینا خوابم که حتما باید باشه........................
یادش بخیر منم از این حرفا میزدم
دوستام دعوام میکردن ک شدم اون شخصیته بود تو کارتون گالیور... اسمش یادم نیس.... من میدونم ما آخرش گیر میفتیم خخخخخخخخ
نه عزیزم
اینطوریام نیس
هیچوقت ساعت خوندن برات مهم نباشه مهم کیفیت خوندنت باشه
ببین خودت راضی هستی از خودت یا نه
خیلیا بودن همه چیزو عااالی بلد بودن اما بخاطر اینکه تا کنکور روحیشونو باختن زحمتاشون نقش برآب شد
نمیگم خودم روحیم عالیه ...نه بخدا....اما سعی میکنم بدتر نشه... چون نتیجه ی زحمتامو امسال میخوام
توکل برخدا
ما تلاشمونو میکنیم
ی کم اعتماد ب نفس خوبه گلم
اما نه اونقدی ک بشه اعتماد ب سقف کاذباااااا
نه مغرور شو نه نا امید
مسیرو ادامه بده فقط با امید
بااااوشهمنم فک کنم همین حدود شد نهایت 4 ساعتاز بعد از ظهرم واسمون مهمون اومد اصن جمعه ها نمیشه درس خوند!!!
ولی تجربه ثابت کرده روزی که کم بخونی فرداش کولاک می کنی!پس می دونم ی روز خوب میاد که ...
این کنکورو معماری همرو خلاق کرده ها!!!!
یکی عکس می ذاره یکی شعر می گه!!!یکیم مثه من خلاقیتش تو دور زدن درس و کتاب به هر بهونه ایه!!!!
چرا عزیزم من پایه آزادم...اما واقعا نمیدونم کی موقع ثبت نامشه؟؟!!!بااااوشه![]()
عاقا من شاعر خوبه خخخ
اسپند دود کنم واسه تواناییام خخخخ![]()
یعنی هیشکی آزاد ثبت نام نمیکنه ؟؟؟؟![]()
چرا عزیزم من پایه آزادم...اما واقعا نمیدونم کی موقع ثبت نامشه؟؟!!!![]()
خیلی دیر شروع می شه و بی قاعده است . من هم آزاد ثبت نام می کنم!سال قبل از سوالاش شاخ در آوردم!!40 یا 50 تومنه هزینه ثبت نامش!!!!!!!چرا عزیزم من پایه آزادم...اما واقعا نمیدونم کی موقع ثبت نامشه؟؟!!!![]()
سجی جان من فایلشو خیلی وقت پیش گرفتم چیز خاصی نداره.کیفیتشم خوب نیست خواستین من میزارمفایل صوتیآموزش نحوه تست زدن زبان انگلیسی … مربوط به تستهای ردینگ) استاد قاضی مرادی (از اساتید پارسه ).......دانلود
فور شیر هستش من نتونستم دان کنم.اگه دان کردین و حسش بود یه جای دیگه آپ کنی