shahmirzadi
عضو جدید
متدین جز اسلامی چه جزوه ای دیگه ای داره؟ انگار دیدم به اسم متدین.داره آیا؟
مهندس اگه پیداش نکردی بفرماسجی جان من فایلشو خیلی وقت پیش گرفتم چیز خاصی نداره.کیفیتشم خوب نیست خواستین من میزارم
نمیدونماین چه قد خوووبه؟ مصلن میشه جای سلطاندوستو بگیرهه؟؟![]()
سلام بر معماران عزیز...صبحتون بخیر...
میبینم بعد از شب بخیر ما همه رفتن خوابیدن....
حالا ببینیم این صبح بخیر ما کیارو زودتر بیدار میکنه...
ما اومدیم با 1:30 زبان...درک مطلب زدم...از رشته های عمومی ک زدم یکی رو از 10 تا سئوالش 7 تا درست زدم 2 تا غلط...
اما باز یکی دیگه زدم از 7 تا سئوال 3 تا درست 3 تا غلط
رفتم یه کتاب خریده بودم مدرسان شریفزبان تخصصیه...3 تا درک مطلب تالیفیه خودشو زدم 13 تا مجموعا سئوال بود 11 تاشو درست زدم 2 تا غلط
![]()
آخرین درک مطلب مال سال 81 سراسری بود ک 5 تا سئوال داشت 4درست زدم
یعنی من اگه تو کنکورم اینجوری بزنم ک همونجا ذوق مرگ میشم و زنده نمیمونم ک بقیه سئوالهارو ج بدم...
یعنی میشه سئوالاش آب خوردن بوده؟؟؟یا من کله سحر مغزم خوب کار میکنه...اگه اینجوریه چ خوب میشد کنکور ساعت 4صبح میبود....![]()
نه بابا عزیزم...یه روز خوبه یه روز بد...من نمیدونم علتش چیه؟؟؟!!!امروز خوب بود نسبتا...باز فردا گند میزنم...شایدم شانسی ج دادم به سئوالا...نمیدونم خودمم...ولی امیدوارم تووو آزمونم اگه شانسیه اونجا هم شانسم خوب کار کنه....سلام و درود بر شما
صبح شما هم بخیر
زبان پیشرفت خوبی داشته همینجور ادامه بده . خیلی خوبه که صبح زود بیدار میشی
میگم ها شما درک مطلباتون چقد طول میکشه؟؟؟؟؟؟نه بابا عزیزم...یه روز خوبه یه روز بد...من نمیدونم علتش چیه؟؟؟!!!امروز خوب بود نسبتا...باز فردا گند میزنم...شایدم شانسی ج دادم به سئوالا...نمیدونم خودمم...ولی امیدوارم تووو آزمونم اگه شانسیه اونجا هم شانسم خوب کار کنه....![]()
میگم ها شما درک مطلباتون چقد طول میکشه؟؟؟؟؟؟
من پارسال زبان هیچی نزدم اصلا نرفتم سراغش شما اول زبان زدین عارفه جان یا گذاشتین واسه آخر...................بچه هایی که تجربه دارن بیان بگن
هنرهای ساخت : 17روز دقیق امتحان هنرهای ساخت و معماری کی هستش؟
میخوام دقیق برنامه ریزی کنم
16-17؟
17-18؟؟؟؟؟
انشالاه میخونی وبا کیفیتمن تا الان 2 ساعت.البته چند تا ارباب رجوع اومده بودن درخونه که وقتمو گرفت
امروز اگه اعلام نکردم 10 ساعت خوندم این اختیار. بهتون میدم هر چی بد و بیراه از دهنتون در اومد بهم بگین...........
بله اکوستیک ایزدی عالیه.منم فن اوری نوین و اکوستیک رو میخوام مرور کنم امروز البته دو سه روزه دارم میخونمشون...........انشالاه میخونی وبا کیفیت
از صب آکوستیک ایزدی شروع کردم بنظرتون کار درستیه؟؟
امروز ب امید خدا انشالاه میخام تاسیات حیدری با نانو وفصل 17ساختمانها رو مرور کنم
سلام عزیزم.منم الان میخوام شروع کنم...سلام بچه ها.صب همتون پرتقالی!
من تازه الان می خوام شرو کنم!!!نمی دونم این خواب صبمو چی کار کنم!!!ولی از همین حالا تا آخر شبم سعی می کنم با شما 10 ساعتو بخونم!
بچه ها ی سوال تو باشگاه جزوه معماری دیجیتال شریفی و درسنامه ایوانخانه سرمایش غیر فعال با آزمونای سال 91 ایوانخانه هست؟
آخه من دیشب اینارو از فیسبوک دانلود کردم گفتم اگه اینجا نیس که تو قسمت جزوه ها بذارمش
من اول از زبان شروع کردم بعد اولین سوالش همون سوال مضخرفه منهدم شدم رفتم رو فن ....فن آسون بود اونو زدم رفتم تاریخ دیدم هیچچچچچچچچچچچچچچچچی نمیدونم سرعتی رد شدم رفتم رو درک و منظر برگشتم واسه زبان 50 دقیقه وقت گذاشتم خودم 45 حساب کردم سنجش گفت 22 نمیدونم چرا اینجوری شد ولی شد دیگه اونیکی درصدام دقیقا همونی بود که خودم حساب کرده بودم یعنی موقع پر کردن پاسخ نامه هم حواستون باشه .......امسال ایشالا به ترتیب میرم جلومیگم ها شما درک مطلباتون چقد طول میکشه؟؟؟؟؟؟
من پارسال زبان هیچی نزدم اصلا نرفتم سراغش شما اول زبان زدین عارفه جان یا گذاشتین واسه آخر...................بچه هایی که تجربه دارن بیان بگن
عزيزم خدا رحمتشون كنه.... خيلى ناراحت شدم...بچه ها من این هفته مشغول مراسم ختم مادر بزرگم بودم اصلا نتونستم درس یخونم.الانم از درس ی کم دور شدم امروز نشستم شروع کنم نه تمرکز داشتم نه حس درس بود.نتونستم بخونم اصلا
نمیدونم چی کار کنم؟!!نگرانم
الان شماها شروع کردین به مرور دیگه یعنی؟؟
بچه ها من این هفته مشغول مراسم ختم مادر بزرگم بودم اصلا نتونستم درس یخونم.الانم از درس ی کم دور شدم امروز نشستم شروع کنم نه تمرکز داشتم نه حس درس بود.نتونستم بخونم اصلا
نمیدونم چی کار کنم؟!!نگرانم
الان شماها شروع کردین به مرور دیگه یعنی؟؟
پویاخان برافن گفته بودید عکسای کتاب دیگه من کتاباشو ندارم این جزوه ها کافی براشون؟؟برابتن درسنامه مرکز پرینت بگیرم بنظرم خوب اومد برا معما ر مهندس ی جزوه هست برای بداقی ؟؟؟چطوره؟؟من اول از زبان شروع کردم بعد اولین سوالش همون سوال مضخرفه منهدم شدم رفتم رو فن ....فن آسون بود اونو زدم رفتم تاریخ دیدم هیچچچچچچچچچچچچچچچچی نمیدونم سرعتی رد شدم رفتم رو درک و منظر برگشتم واسه زبان 50 دقیقه وقت گذاشتم خودم 45 حساب کردم سنجش گفت 22 نمیدونم چرا اینجوری شد ولی شد دیگه اونیکی درصدام دقیقا همونی بود که خودم حساب کرده بودم یعنی موقع پر کردن پاسخ نامه هم حواستون باشه .......امسال ایشالا به ترتیب میرم جلو