زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من امروز دیر بیدارشدم اما بکوب خوندم تا الان 3.30،
ی سوال دارم من اینقد خودمو برای درک رفتار سازه درمعماری میکشم میانگین ازش چندتا سوال میاد تو کنکور؟؟
و اینکه منم مشکل عارفه رو دارم ی بار درک زبان خوب میزنم ی بار بد،،چیکار کنم میشه راهنماایی کنید؟؟و بنظرتون وقت گذاشتن برای گرامر زبان ارزش داره ؟؟
گرامر من هر چی میزنم یه دونش درست ذر میاد سه تاش غلط مث اینکه هیچکاری نکردم...........به نطرم زمانها رو با ضمایر بخونی بد نیست.............
برای درک رفتار و سازم نمیخواد خودتو بکشی...................سه چهار تا ازش میاد که معمولا سوالای راحتین

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برامنم اولش باز نکرد بعد با file commonderبازش کردم من از این مشکلا زیاد دارم ححح
من ب گفته و شما دوستان سازه درمعماری کلی میخونم م م اما همش میترسم نکنه سوال ریز بدن !!؟؟؟؟؟؟؟
حالا این فایل کماندو چی هس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته من دو تاشو دا نکردم ها...اگه همشو دان کنم باز میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اون اسلامى رو نخوندم، ولى آبيه، خيليييييي خوب بود. بخش كنيسه ش ارزش خوندن نداره، كلش نه ها!!!!!كنيسه مال يهودياس ديگه، كلن ده صفحه س. اولش گفته كه هيچ كنيسه ى خاصى نيس كه ارزش معمارى داشته باشه!! كل نكات كنيسه اينه كه تو اصفعان و همدان بيشترن، اصفهان بيشتر. كلنم كنيسه ها اينجورين كه نور توشون مهمه يه چيزى شبيه خيشخان رو سقفشونه كه نورو مياره رو قسمت اصلى كنيسه كه تورات هست. رو به بيت المقدس هم ساخته مى شن. به شدت هم درونگرا هستن. هم مر كزى هستن هم محورى. يعنى توشون نسبت به اين جاى نور مركزين و دورش مى شينن، ولى به صورت محورى رو به غربن( بيت المقدس) قديمى ترين نشونه يهوديا تو ايران هم توى يه قبرستون يهودى به اسن اسراخاتون تو پيربكران اصفهانه كه مال زمان اشكانيه. بيرونشون هيچ نشانه يا تزيينى نداره، به جز اون نورگير بالا، اونايى كه من ديده م هم خيلى پايين تر از سطح خيابونن. هيشكى رو هم راه نمى دن توش به هييييييييچ وجه!!!!! ديگه همينائ نكاتش، حالا اگه ميخواى واست از كتاب عكس بگيرم. ( الان كه تو گفتى رفتم سه سوت خوندمش :D)
اين كتابه رو من خيلى راضى بودم. اگه فرصت دارى بد نيس سريع بخونى نكات تازه شو هايلايت كنى واسه خودت. كيفيت عكس و نقشه هاشم بهتر از اونه. چون اون و سبك شناسى رو خوندى خيلى وقتتو نمى گيره. :)

سمانه جان من اینو دارم.این منظورته؟؟؟؟؟من نخوندمش به نظرت چه فصلهاییش مهمه؟؟؟اصلا باید خوند یا بزارمش رو طاقچه

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آورین.............من امروز باید خودمو برسونم ده ساعت..............البته سه ساعت خوب خوندم.منظر رو دخلشو آوردم................یه چیزی راجع به منظر عصر کنکاش : اول که میخونین شوکه میشین با اینه همه اسم باغ و اینا و لی بعد از چند دور ردیف میشه

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خانومی دست شوما مرسی ...بیزحمت تو تاپیک جزوه ها هم بذارشون
ما که نت نداریم دانلودم نمیکنیم...:|
از همه مهمتر...بچه های من رمز این باشگاه رو یادم رفته آخه save شده این سایت...از این میترسم یه وقتی یه اتفاقی بیوفته و این بپره....آقا مدیر یا نسترن جون میدونند ک من باید چه کار کنم؟؟؟آخه همه سایتها یه جا دارند ک اگه pass رو فراموش کرده باشی میزنی ایمیلتو میدی برای pass میل میکنه؟؟؟
راهنمای بازیابی پسورد فراموش شده
رو یه سیستم دیگه انجام بده که این نپره...
ــــــــــــــــــــــــــــــــ

از 15م تست سالا پیشو بزنم خوبه...؟؟؟دو سه روز در میون با توجه به میزانی که باید از پاسخنامش بخونم ، حالا یا بلد نبودم یا دوره میخواد....نظر...؟

mehrajavan

عضو جدید
از همه مهمتر...بچه های من رمز این باشگاه رو یادم رفته آخه save شده این سایت...از این میترسم یه وقتی یه اتفاقی بیوفته و این بپره....آقا مدیر یا نسترن جون میدونند ک من باید چه کار کنم؟؟؟آخه همه سایتها یه جا دارند ک اگه pass رو فراموش کرده باشی میزنی ایمیلتو میدی برای pass میل میکنه؟؟؟

من یه روشی بلدم که رو صفحه رمزت رو نشونت میده . حالا هر موقعه اومدی تا راهنمایت کنم

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]همینجوری دلم خواست تقدیم به همتون ...
خدايا اين عزت مرا بس است كه من بنده توام [/FONT][FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot]واين افتخار مرا كافيست كه تو پروردگار مني[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]تو آنچناني كه دوست دارم[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]مرا آنچنان قرار بده كه دوست مي داري

[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها یه چیزی میگم مردونه نخندین : من استرس که ندارم هیچ کلا بیخیالم.....................باور کنین تنها جایی که استرس ج میده همین امتحانای دوران تحصیله...................یکی بهم بگه چیکار کنم جدی بشم.............
برای مرور هم هیچ نگران نباشین اگه مطلبی رو یادتون رفته امتحان تشریحی که نیس..تو تستاها یادتون میاد......
فقط42 روز دیگه مونده تا روز موعود

shahmirzadi

عضو جدید
آورین.............من امروز باید خودمو برسونم ده ساعت..............البته سه ساعت خوب خوندم.منظر رو دخلشو آوردم................یه چیزی راجع به منظر عصر کنکاش : اول که میخونین شوکه میشین با اینه همه اسم باغ و اینا و لی بعد از چند دور ردیف میشه

مرسی ..پس من هنوز در شوکم.اصن دیروز بنظرم بدرد نمیخوورد منظرش :D

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من یه روشی بلدم که رو صفحه رمزت رو نشونت میده . حالا هر موقعه اومدی تا راهنمایت کنم

من هستم الان عزیزم...مجبت میکنی بگی؟؟؟آخه من قبلا رمزم یه چی دیگه بود چون مجبور شدم واسه دان جزوات بدم به یه کافی نتیه....واسه امنیت عوضش کردم حالا هنگ زدم ک آخر چی گذاشته بودم....

mehrajavan

عضو جدید
من هستم الان عزیزم...مجبت میکنی بگی؟؟؟آخه من قبلا رمزم یه چی دیگه بود چون مجبور شدم واسه دان جزوات بدم به یه کافی نتیه....واسه امنیت عوضش کردم حالا هنگ زدم ک آخر چی گذاشته بودم....

رو همین صفحه که هستی کلیک راست کن بعد گزینه veiw page info رو بزن
حالا از گزینه های بالایی گزینه security رو بزن
حالا گزینه view saved passwords رو بزن
بعد گزینه show passwords بزن
حالا گزینه yes رو بزن
الان اگه نگاه کنی رمزت رونشون میده

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
برو بچ ما امروز گذاشتیم برا انجام پروژه ها داداشم که یک مقدارش الان انجام بدم همه اش نیفته برا شب اخر ،یک کار کوکولو هم خورد به تورمون گفتیم لااقل تا شب یک دو ریال در بیاریم برا فردامون انگیزه شه بخونیم :biggrin:

حالا شما ها جا ما هم بخونید،راستی اخرش چه گلی به سرمون بزنیم برا این درک مطلب دوستان راهکار فراموش نشه ،قربون مرامتون

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سمانه جان من اینو دارم.این منظورته؟؟؟؟؟من نخوندمش به نظرت چه فصلهاییش مهمه؟؟؟اصلا باید خوند یا بزارمش رو طاقچه
http://www.forouzesh.com/book/bookdetail.aspx?code=GfTbzfTfTtZbzQkQktZbzbzfTJXbzfTrdulJXfT
نه. اين كه لينك گذاشتمه. اونو بذار همونجا رو تاقچه بمونه. :D
من راضيم ازش!! امروز تموم شد.

arefeh

کاربر ممتاز
رو همین صفحه که هستی کلیک راست کن بعد گزینه veiw page info رو بزن
حالا از گزینه های بالایی گزینه security رو بزن
حالا گزینه view saved passwords رو بزن
بعد گزینه show passwords بزن
حالا گزینه yes رو بزن
الان اگه نگاه کنی رمزت رونشون میده
یعنی دستت درد نکنه....خیلیییییییییییییییییی حال کردم.................;)

arefeh

کاربر ممتاز
برو بچ ما امروز گذاشتیم برا انجام پروژه ها داداشم که یک مقدارش الان انجام بدم همه اش نیفته برا شب اخر ،یک کار کوکولو هم خورد به تورمون گفتیم لااقل تا شب یک دو ریال در بیاریم برا فردامون انگیزه شه بخونیم :biggrin:

حالا شما ها جا ما هم بخونید،راستی اخرش چه گلی به سرمون بزنیم برا این درک مطلب دوستان راهکار فراموش نشه ،قربون مرامتون
من به کتاب گفتم (درک مطلب سنجش و دانش) منتظرم دوستان نظرشونو بگن اونهایی ک این کتاب رو دیدن اگه مفیده بگن ما همه تهیه کنیم...البته شابد خودم 1 شنبه رفتم خریدم...ما ک این همه کتاب خریدیم یکی دیگه هم روش

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به کتاب گفتم (درک مطلب سنجش و دانش) منتظرم دوستان نظرشونو بگن اونهایی ک این کتاب رو دیدن اگه مفیده بگن ما همه تهیه کنیم...البته شابد خودم 1 شنبه رفتم خریدم...ما ک این همه کتاب خریدیم یکی دیگه هم روش
عارفه جون من نديده م اين كتابو ولى به نظرم دور خودتو شلوغ نكن، مهارتا رو از جزوه هاى همينجا بخون و كنكورا رو بزن. البته نظر منه بازم خودت مى دونى.
معمارى ايرانى هم مال من مال قبلنه 7900 ولى تو اين لينكى كه گذاشتم انگار 18 تومنه. :)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.forouzesh.com/book/bookdetail.aspx?code=GfTbzfTfTtZbzQkQktZbzbzfTJXbzfTrdulJXfT
نه. اين كه لينك گذاشتمه. اونو بذار همونجا رو تاقچه بمونه. :D
من راضيم ازش!! امروز تموم شد.

ما یک کتاببرا مبانی نظری خریدیم اسمش سیری در مبانی نظری غلامحسین معماریان خیلی جلدش شبیه این بود ؟؟؟؟؟
نکنه اونه ؟؟؟؟؟؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما یک کتاببرا مبانی نظری خریدیم اسمش سیری در مبانی نظری غلامحسین معماریان خیلی جلدش شبیه این بود ؟؟؟؟؟
نکنه اونه ؟؟؟؟؟؟
نه. اين اسمش معمارى ايرانيه،تقرير پيرنيا تاليف معماريان. به تفكيك بناها گفته، مثلن دژ خونه، مهرابه مسجد....

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه. اين اسمش معمارى ايرانيه،تقرير پيرنيا تاليف معماريان. به تفكيك بناها گفته، مثلن دژ خونه، مهرابه مسجد....

من یک کتاب دارم کوپی گرفتم مال دوستام جلدش یادم نیست چه شکلی بود ،معماری ایرانی پیرنیا بود اون هم جدا جدا گفته فضاها حمام و کاروانسرا به نظرم فصل اولش هم در باره رون ها و شکل گیری شهر و از این
چیزها ،حالا این چند فصله؟؟؟؟؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یک کتاب دارم کوپی گرفتم مال دوستام جلدش یادم نیست چه شکلی بود ،معماری ایرانی پیرنیا بود اون هم جدا جدا گفته فضاها حمام و کاروانسرا به نظرم فصل اولش هم در باره رون ها و شکل گیری شهر و از این
چیزها ،حالا این چند فصله؟؟؟؟؟
25 فصل. :)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

تست بزن دیگه این زبون ما مو در اورد اخه اههههههه.....
تست که میزنی به درسترین جوابم که خودت رسیدی شک کن
یعنی چی با تحلیل جواب بده شانسی جواب نده یکم که کار میکنی راه میفتی و سرعتت میره بالا .....
یکی از دوستای من درک 45 زده بود تاریخ 70 فن 30 زبان 3- رتبه اش 145 شد....

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها هفته بعد جمعه یه جزوه کامل گرامر که فقط نکته و راه حل تست زنیه به دستم میرسه حالا اگه وقت شد زودتر میرم میگیرم میزارم اینجا به نظرم به دردتون میخوره

من از حال میرم از بس ازشب تا صب درس میخونم اینقد ک من برا درک رفتار سازه وقت میذارم از این کتابا اصلا سوال چندتا میاد؟؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من از حال میرم از بس ازشب تا صب درس میخونم اینقد ک من برا درک رفتار سازه وقت میذارم از این کتابا اصلا سوال چندتا میاد؟؟
اون سه تا رو مسلط شو بقیه رو هم عکساشو ببین ایشالا بالا 50 میزنی

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها هفته بعد جمعه یه جزوه کامل گرامر که فقط نکته و راه حل تست زنیه به دستم میرسه حالا اگه وقت شد زودتر میرم میگیرم میزارم اینجا به نظرم به دردتون میخوره

ای مرسی دمت گرم داداش ،اون جزوه درک مطلبت هم عکسش خیلی کیفیت پایین بود ،نمیشه جزوه با کیفیتش هم بزاری؟؟؟/

برای این جزوه جدیده هم مرسی دمت گرم

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

-خدایا!
تو را سپاس می گویم که در مسیری که در راه تو بر می دارم آنها که باید مرا یاری کنند سد راهم می شوند، آنها که باید بنوازند سیلی می زنند، آنها که باید در مقابل دشمن پشتیبانمان باشند پیش از دشمن حمله میکنند و ..... تا در هر لحظه از حرکتم به سوی تو از هر تکیه گاهی جز تو بی بهره باشم.

-هرگاه بتوانم بعد از هر شکست لبخند بزنم، شجاع خواهم بود.
ناپلئون

-
هیچ چیز دارای هیچ معنایی نیست ، مگر معنایی که شما به آن میدهید.
آنتونی رابینز

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا