زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها من امروز فقط 45دقیقه خوندم چون از همون صب سرم درد گرفت ،و کلا هر چی قرص و مسکن و اینها خوردم خلاصه هر چی که دکتر گفته بود در این مواقع بخورم خوردم اما اینم خوب نشد که نشد ،خلاصه دعا کنید از فردا خوب شم به خدا همین الانشم کلی عقب افتادم
اول از ایما یا همون الهام خانم عذر خواهی میکنم که گفته بودم امروزکتاب برا می بینم ولی خب حالم بد بود نرفتم توی اون ساختمونمون که کتاب ببینم انشاله اگه شد برم حتما دقیق میگم خدمت تون
و اما عارفه کتاب من که مال زبان عمومی مهرداد امیری انتشارت هم پوران پژو هان اون تافل داره
و اما نمیدونم مگه اینجا اسپم ازاد نیست پ چرا برا من الان اومدم میبینم اخطار اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برا همه تون ارزوی موفقیت می کنم من برم که دیگه نمیتونم لب تابم ببینم این هم نور داره شب همگی خوش

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
امان از اسکچ آپ
وقتی فایلی سنگین شه یا متریال بدی یا استایل یا کلا خودش دلش بخواد قاط میزنه
تنها راهشم بستنشه و دوباره باز کردنش
نگرانم نباش چون خودش مثه منگولا تندو تند بک آپ میگیره از فایلت تو همون فولدری هم ک فایلت هست ذخیرش میکنه
دوستان کسی تست تالیفی واسه درک میزنه؟ بجز تستهای عسگری منظورمه هااا

اره من مال راهیان ارشد تازه شروع کردم

• Like
واکنش ها: imah

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز

آخرین ویرایش:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها من امروز فقط 45دقیقه خوندم چون از همون صب سرم درد گرفت ،و کلا هر چی قرص و مسکن و اینها خوردم خلاصه هر چی که دکتر گفته بود در این مواقع بخورم خوردم اما اینم خوب نشد که نشد ،خلاصه دعا کنید از فردا خوب شم به خدا همین الانشم کلی عقب افتادم
اول از ایما یا همون الهام خانم عذر خواهی میکنم که گفته بودم امروزکتاب برا می بینم ولی خب حالم بد بود نرفتم توی اون ساختمونمون که کتاب ببینم انشاله اگه شد برم حتما دقیق میگم خدمت تون
و اما عارفه کتاب من که مال زبان عمومی مهرداد امیری انتشارت هم پوران پژو هان اون تافل داره
و اما نمیدونم مگه اینجا اسپم ازاد نیست پ چرا برا من الان اومدم میبینم اخطار اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برا همه تون ارزوی موفقیت می کنم من برم که دیگه نمیتونم لب تابم ببینم این هم نور داره شب همگی خوش
ممنونم عزیزم... طوری نیس استراحت کن ایشالا فردا با انرژییییییییییییییییییی
واسه ما هم اومده خخخخ

اره من مال راهیان ارشد تازه شروع کردم
مرسی گلم:confused:

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا 5 ساعت همش خواب بودم امروز

منم 5 ساعت.چرا همه اینجوری شدیم؟من نشستم 1 برنامه نوشتم بچه ها.از فردا تا اول دی 10 روز وقت داریم.تو این 10 روز تمام تلاشتمون رو بکنیم که بیشتر کنیم ساعت مطالعه هامونو.که دیگه از اول دی بیشتر مرور کنیم.همگی خسته نباشید...:gol:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
تشکرات ....آورین بر شما ....هر روز فقط 6 ساعت میخونی؟؟؟؟
زیاده؟؟؟:biggrin:
نه متفاوته
ی روز 3 روز 6 ی روز 10
هر چقدر ک توانم باشه و مفید باشه
عذاب وجدان گرفتم با حرفت:w05:

آخرین ویرایش:

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم 5 ساعت.چرا همه اینجوری شدیم؟من نشستم 1 برنامه نوشتم بچه ها.از فردا تا اول دی 10 روز وقت داریم.تو این 10 روز تمام تلاشتمون رو بکنیم که بیشتر کنیم ساعت مطالعه هامونو.که دیگه از اول دی بیشتر مرور کنیم.همگی خسته نباشید...:gol:
منم با شما موافقم ..... من که برنامم رو خیلی فشرده کردم .... میترسم تا کنکور برسه من تلف بشم یکی از رقیباتون کم بشه :)

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم با شما موافقم ..... من که برنامم رو خیلی فشرده کردم .... میترسم تا کنکور برسه من تلف بشم یکی از رقیباتون کم بشه :)

خدا نکنه، ایشالا که همگی موفق باشید.هیچ تلاشی بی نتیجه نمیمونه.;)

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
آاااااااای مردم:w22:
از مرور متنفرم دیگه:w06:
همین مرور هم هست ک کلید موفقیته:confused:

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خسته نباشی...من کلا بغیر اون5 ساعت دیگه نخوندم...خواستم هم یه استراحت بدم هم برا آزمونهای فردا وسیله هامو آماده کنم...ایشالله این دوتا رو خوب تموم میکنم تا با فکر راحت و آزاد مجدد بیام برا خوندن...و هم اینکه از 5 دی باید برگردم سرکار...باید یه ترفندی بزنم ک طرف رو راضی کنم یه دفعه یه ماه دیگه هم مرخصی بگیرم ...بشینم همون حدی که خوندم رو مرور کنم...میتونم بگم چیزهایی ک اصلا نخوندم خیلی زیاده...تنها چیزی ک با برنامه پیش رفتم زبان بوده ک خوب به غیر گرامر ک اونم شروع نکردم بقیه اش نسبتا بد نبود...فقط باید تست بزنم و وقتی تست میزنم گاهی میبینی از 10 تا تست 9 تا درست زدم...گاهی از 10 تا 5 تادست 4 تا غلط....(واسه اینکه هنوز ک هنوز خیلی لغات به چشم آشناست نه اینکه خونده باشم و یادم رفته باشه...نه اصلا...بزنم به تخته تا الان هر لغتی رو خوندم مشکلی دیکه ندارم...حالا میگم بهتون چیزهایی ک نخوندم ک امیدوار شی:
منظر اصلا
درک خخخ عمرا
معاصر ووااااای متنفرم از حفظ اسمهاش
جهان فقط تا روم
تاریخ تا آخر آذری
اون یکی تاریخ اصلا
فن هییییی...خیلی نیاز به مرور داره
صوت بد نی
نور اصلا
تنظیم تا یه جایی
سرمایش غیر فعال ؟؟؟!!!!هاااااا چی شد؟؟؟
مبانی سازه....اوووووف اینو بگووووو
درک رفتار 2 فصل تا تموم شدنش
عناصر تازه یا علی شو دارم میگم...بزارید بیشتر فکر کنم میگم میشه یا نه

حالا شما به من بگید اوضاع خودتون بهتره یا من؟؟؟؟:Dباباااااا نشد آزاد....نمیتونم خودمو به در و دیوار بکوبونم...میرید شما به جا من سراسری میبینید ک چه خبر...به ما هم خبر میدید...
ولی از شنبه(شاید این شنبه بیاید شاید...........)مجدد شروع میکنیم....

mehrajavan

عضو جدید
خسته نباشی...من کلا بغیر اون5 ساعت دیگه نخوندم...خواستم هم یه استراحت بدم هم برا آزمونهای فردا وسیله هامو آماده کنم...ایشالله این دوتا رو خوب تموم میکنم تا با فکر راحت و آزاد مجدد بیام برا خوندن...و هم اینکه از 5 دی باید برگردم سرکار...باید یه ترفندی بزنم ک طرف رو راضی کنم یه دفعه یه ماه دیگه هم مرخصی بگیرم ...بشینم همون حدی که خوندم رو مرور کنم...میتونم بگم چیزهایی ک اصلا نخوندم خیلی زیاده...تنها چیزی ک با برنامه پیش رفتم زبان بوده ک خوب به غیر گرامر ک اونم شروع نکردم بقیه اش نسبتا بد نبود...فقط باید تست بزنم و وقتی تست میزنم گاهی میبینی از 10 تا تست 9 تا درست زدم...گاهی از 10 تا 5 تادست 4 تا غلط....(واسه اینکه هنوز ک هنوز خیلی لغات به چشم آشناست نه اینکه خونده باشم و یادم رفته باشه...نه اصلا...بزنم به تخته تا الان هر لغتی رو خوندم مشکلی دیکه ندارم...حالا میگم بهتون چیزهایی ک نخوندم ک امیدوار شی:
منظر اصلا
درک خخخ عمرا
معاصر ووااااای متنفرم از حفظ اسمهاش
جهان فقط تا روم
تاریخ تا آخر آذری
اون یکی تاریخ اصلا
فن هییییی...خیلی نیاز به مرور داره
صوت بد نی
نور اصلا
تنظیم تا یه جایی
سرمایش غیر فعال ؟؟؟!!!!هاااااا چی شد؟؟؟
مبانی سازه....اوووووف اینو بگووووو
درک رفتار 2 فصل تا تموم شدنش
عناصر تازه یا علی شو دارم میگم...بزارید بیشتر فکر کنم میگم میشه یا نه

حالا شما به من بگید اوضاع خودتون بهتره یا من؟؟؟؟:Dباباااااا نشد آزاد....نمیتونم خودمو به در و دیوار بکوبونم...میرید شما به جا من سراسری میبینید ک چه خبر...به ما هم خبر میدید...
ولی از شنبه(شاید این شنبه بیاید شاید...........)مجدد شروع میکنیم....

خانم مهندس چرا اینقدر نامید حرف میزنید ؟؟؟
من خودم تازه میخوام استارت زدن رو شروع کنم ولی نامید نیستم

arefeh

کاربر ممتاز
خانم مهندس چرا اینقدر نامید حرف میزنید ؟؟؟
من خودم تازه میخوام استارت زدن رو شروع کنم ولی نامید نیستم

نه بابا ناراحت چرا؟؟؟من امسال آزاد تصمیم دارم برم...تو شهر خودم...دانشگاهش هم شناخته شده است تا غیرانتفاعیش...سرکار میرم...کلی موقعیت خوب دارم ک به خاطر روزانه نمیتونم از دست بدم...اما چون علاقه به خوندن دارم و اینجا بچه ها هم هستن و کلا سرگرم این سایتم میخوام بخونم ک حالا یه سراسری هم امتحان میدیم ببینیم چی میشه...تازه به قول شما وقت هست...اگه برنامه ریزی شده پیش بریم.:)

mehrajavan

عضو جدید
نه بابا ناراحت چرا؟؟؟من امسال آزاد تصمیم دارم برم...تو شهر خودم...دانشگاهش هم شناخته شده است تا غیرانتفاعیش...سرکار میرم...کلی موقعیت خوب دارم ک به خاطر روزانه نمیتونم از دست بدم...اما چون علاقه به خوندن دارم و اینجا بچه ها هم هستن و کلا سرگرم این سایتم میخوام بخونم ک حالا یه سراسری هم امتحان میدیم ببینیم چی میشه...تازه به قول شما وقت هست...اگه برنامه ریزی شده پیش بریم.:)

از نظر من بهترین کار رو انجام میدین . آزاد شهر خودت باشی بهتره تا روزانه شهر غریب .ولی حالا تا اینجا اومدی این مدتم تلاشتو بکن خدا رو چه دیدی شاید دانشگاه تهران قبول شدید . دانشگاه تهران دیگه از آزاد گرگان بهتره (خواهشن قبول کنید;))

arefeh

کاربر ممتاز
از نظر من بهترین کار رو انجام میدین . آزاد شهر خودت باشی بهتره تا روزانه شهر غریب .ولی حالا تا اینجا اومدی این مدتم تلاشتو بکن خدا رو چه دیدی شاید دانشگاه تهران قبول شدید . دانشگاه تهران دیگه از آزاد گرگان بهتره (خواهشن قبول کنید;))

100% ک بهتره....ولی برای اینکه کارمو از دست ندم و البته یه سری مسائل دیگه....ولی به قول شما ما ک داریم پیش میریم...بازم میریم ببینیم چ اتفاقی میوفته:smile:

arefeh

کاربر ممتاز
صبح همگی بخیر....بچه سایت ممرایز درست شده گویا...اون ارور رفته و مجدد از من 500 کلمه میخواد بپرسه....
ما امروز میریم ک آزمون مهندسی رو بدیم....با آرزوی موفقیت برا دوستامی ک امروز ازمون دارند اونهایی ک میخوان برای ارشد روزشونو شروع کنند و برای خودم....
;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا