مرسی عزیزم...مسلما با دعای شما یه بار سنگینه این دو تا آزمون از رو دوشم برداشته شد...توکل به خدا...امیدوارم به سال بعد نیوفتم....
ایول پس کلی سئوال داره واسه هر چند تا درس اینقدر تست داره؟؟؟اگه کلا همین 80 تا تسته میتونی زحمت بکشی عکس بگیری بزاری ک نرم دیگه این کتاب رو بخونم...منم تست زبان عمومی دارم عکس میگیرم برات ک جبران زحمتت تا حدی بشه...تبادل کالا به کالا میگفتن قبلا اینو![]()
من نمییییرسممم حتی اگه خودکشیییی کنمممم((((خیلی طول میکشن هم مروورم هم جدید خوندنمم.خلاصه هم برمیداارم باز زمان مییبرههه ..خلااصه نداارمم....
(((
من نمییییرسممم حتی اگه خودکشیییی کنمممم((((خیلی طول میکشن هم مروورم هم جدید خوندنمم.خلاصه هم برمیداارم باز زمان مییبرههه ..خلااصه نداارمم....
(((
دقیقااااااااااااشما اول از همه خطوط ذهن و قلبتون رو اشغال نکنید چون خدا پشت خطه و منتظره بگی خدایا توکل بر تو .....
بعدشم هنوز 8 هفته تا کنکور مونده و به هیچ وجه وقت کمی نیست ...پس برو بشین درس بخون و اینقدر هم ناامید نباشید : )
شما اول از همه خطوط ذهن و قلبتون رو اشغال نکنید چون خدا پشت خطه و منتظره بگی خدایا توکل بر تو .....
بعدشم هنوز 8 هفته تا کنکور مونده و به هیچ وجه وقت کمی نیست ...پس برو بشین درس بخون و اینقدر هم ناامید نباشید : )
قرار نیس هرچی کتاب هست تموم شه...مفید بخون
حاشیه نرو
اونجا کجاست مهندس؟؟؟ اینجا هم از اول صبح یه ریز داره برف میاد ............ولی توأم با کولاک هست و ما مجبوریم بار باد رو هم مدنظر قرار بدیم![]()
حاشیه رفتن یعنی .... مثلا همون شیکاگو من 3تا منبع دارم براش برفرض... حرص دارم ک همرو بخونم ... مسلما نمیرسم... پس باید چیکار کنم؟ مطمئن شم کدوم کاملتره میرم سراغ اوننمیدوونم حاشیه چجوری نرم :| نکنه کن حاشیه میرم!
خب ببیین من الان دارم شیکاگو رو میخونم .طوول میکشن. بعد میخام یهو قید تاریخو بزنم اصن.نمیدونم تا الان همه رو باهم لنگون لنگون پیش اوردم.الانم امیدوارم ولشون نکنم:|
حاشیه رفتن یعنی .... مثلا همون شیکاگو من 3تا منبع دارم براش برفرض... حرص دارم ک همرو بخونم ... مسلما نمیرسم... پس باید چیکار کنم؟ مطمئن شم کدوم کاملتره میرم سراغ اون
ی چیزی
تاریخو کنار بذاری قید رتبه خوبو باید بزنی ... چرا؟ چون همه میزنن و نزدنش باعث میشه ک خیلی تو اون نتیجه ای ک میخوای تاثیر بذاره
حرفت ی جوریه هاا :|مرسییی .انتظار این جواب خوبو نداشتم .میشهه بگییی کدووم منبع کاامی تره حالاا! ببینن من بانی و دارم اعتضضادیو دارمو قبادیاانومن فقط ار متن بانی راضی ام.اعتضادی سنگینه و قبادیان کافی نیست.
حرفت ی جوریه هاا :|
من فقط قصدم کمکه... اگه مفید نیس خوب دیگه بگید ک حرفی نزنم :|
.
.
قبادیان ک خوندنش زیاد وقت گیر نیس چون روونه
بانی مسعودو ک میگی باش راحتی ... بخون... ب جای وقت گذاشتن واسه اعتضادی هر فصل بانی مسعودو بهتررررر بخون... با تمرکز بیشتر.... مشاور بهم میگفت ی جوری بخونش ک انگار قراره واسه یکی تعریفش کنی.. اونجوری بیشتر یادت میمونه نکاتش
کسی بیدار نیست؟
پاشین آبرومونو بردید، مثلا قراره ارشد بخونین!!!!![]()
عزيزم خوشحالم كه امتحانت خوب شده. قبول بشى انشالا سال ديگه هم منو راهنمايي كنى.صبح همگی بخیر...من امروز دیر بیدار شدم بهتره بگم یه 1 ساعتی میشه ک بیدار شدم...دیشب مشکلی پیش اومد و ساعت 3-3:30 تازه خوابیدم...دیروزم روز پرکاری داشتم....
امروز احتمال داره خیلی کم درس یخونم....اما همراهیتون میکنم....
موفق باشید![]()
عزيزم خوشحالم كه امتحانت خوب شده. قبول بشى انشالا سال ديگه هم منو راهنمايي كنى.منم امروزو گذاشته م واسه برنامه ريزى مرورم، خيلى دقيق و ريز به ريز، ديگه هم چيزى نمى خونم اضافه بر اونايى كه خوندم! سعى مى كنم رو همينا خوب مسلط بشم! تو مدرسه هميشه مى گفتن تسلط ٨٠ درصدى خيلى بهتر از عدم تسلط رو ١٠٠ درصد از منابعه! پيشنهاد مى كنم همه بشينن برنامه ريزى كنن مرورشونو كه بعد استرس نگيرن.
![]()
عزيزم خوشحالم كه امتحانت خوب شده. قبول بشى انشالا سال ديگه هم منو راهنمايي كنى.منم امروزو گذاشته م واسه برنامه ريزى مرورم، خيلى دقيق و ريز به ريز، ديگه هم چيزى نمى خونم اضافه بر اونايى كه خوندم! سعى مى كنم رو همينا خوب مسلط بشم! تو مدرسه هميشه مى گفتن تسلط ٨٠ درصدى خيلى بهتر از عدم تسلط رو ١٠٠ درصد از منابعه! پيشنهاد مى كنم همه بشينن برنامه ريزى كنن مرورشونو كه بعد استرس نگيرن.
![]()