shahmirzadi
عضو جدید
5 ساعت و 15 دقیقه. بچه ها کتاب حجت الله عادلی خیلی عالیه من امروز شروع کردم بخونم به نظرم خیلی مفید بود.حتما بخونید.
واسه چیه این کتاب؟
من 3و نیم ساعت .شما چقد زیاادیین.کی پامیشین آخه؟
5 ساعت و 15 دقیقه. بچه ها کتاب حجت الله عادلی خیلی عالیه من امروز شروع کردم بخونم به نظرم خیلی مفید بود.حتما بخونید.
خسته نباشی...من کلا بغیر اون5 ساعت دیگه نخوندم...خواستم هم یه استراحت بدم هم برا آزمونهای فردا وسیله هامو آماده کنم...ایشالله این دوتا رو خوب تموم میکنم تا با فکر راحت و آزاد مجدد بیام برا خوندن...و هم اینکه از 5 دی باید برگردم سرکار...باید یه ترفندی بزنم ک طرف رو راضی کنم یه دفعه یه ماه دیگه هم مرخصی بگیرم ...بشینم همون حدی که خوندم رو مرور کنم...میتونم بگم چیزهایی ک اصلا نخوندم خیلی زیاده...تنها چیزی ک با برنامه پیش رفتم زبان بوده ک خوب به غیر گرامر ک اونم شروع نکردم بقیه اش نسبتا بد نبود...فقط باید تست بزنم و وقتی تست میزنم گاهی میبینی از 10 تا تست 9 تا درست زدم...گاهی از 10 تا 5 تادست 4 تا غلط....(واسه اینکه هنوز ک هنوز خیلی لغات به چشم آشناست نه اینکه خونده باشم و یادم رفته باشه...نه اصلا...بزنم به تخته تا الان هر لغتی رو خوندم مشکلی دیکه ندارم...حالا میگم بهتون چیزهایی ک نخوندم ک امیدوار شی:
منظر اصلا
درک خخخ عمرا
معاصر ووااااای متنفرم از حفظ اسمهاش
جهان فقط تا روم
تاریخ تا آخر آذری
اون یکی تاریخ اصلا
فن هییییی...خیلی نیاز به مرور داره
صوت بد نی
نور اصلا
تنظیم تا یه جایی
سرمایش غیر فعال ؟؟؟!!!!هاااااا چی شد؟؟؟
مبانی سازه....اوووووف اینو بگووووو
درک رفتار 2 فصل تا تموم شدنش
عناصر تازه یا علی شو دارم میگم...بزارید بیشتر فکر کنم میگم میشه یا نه
حالا شما به من بگید اوضاع خودتون بهتره یا من؟؟؟؟باباااااا نشد آزاد....نمیتونم خودمو به در و دیوار بکوبونم...میرید شما به جا من سراسری میبینید ک چه خبر...به ما هم خبر میدید...
ولی از شنبه(شاید این شنبه بیاید شاید...........)مجدد شروع میکنیم....
واسه چیه این کتاب؟
عزیزم جزوه ای که بچه ها گذاشتن تو باشگاه اینارم داره.ولی قسمت چین و هند و ژاپن و آمریکای میانه رو جدا واست آپ کردم.
مشاهده پیوست 184357
الان اینها روحیه هست......![]()
الان اینها روحیه هست......
بچه من الان اومدم....تا الان سرآزمون بودم....صبح ن ظا رت داشتم بعد از ظهر اجرا....
صبحو امید خیلی دارم قبول بشم...آخه 36 تا از 60 تا رو زدم ک مطمئنم درسته...
اما بعداز ظهر از 60 تا 30 تاشو خودم زدم به بدبختی...8 تااشم بچه ها کمکم کردند ...اگه اشتباه نکرده باشن...نمیدونم...شاید اونم قبول شدم...ولی درکل راضی بودم...به خودم امیدوارشدم تو open book بدون خوندن کتاب مهارتم بالاست تو پیدا کردن سئوالات....![]()
واسه چیه این کتاب؟
ا تا بنویسم اینو نوشتیخب خدا رو شکر خسته نباشی مهندس
پ ن پ خاطرات آقوی همسادست!الان اینها روحیه هست......![]()
بچه من الان اومدم....تا الان سرآزمون بودم....صبح ن ظا رت داشتم بعد از ظهر اجرا....
اما بعداز ظهر از 60 تا 30 تاشو خودم زدم به بدبختی...8 تااشم بچه ها کمکم کردند ...اگه اشتباه نکرده باشن...نمیدونم...شاید اونم قبول شدم...ولی درکل راضی بودم...به خودم امیدوارشدم تو open book بدون خوندن کتاب مهارتم بالاست تو پیدا کردن سئوالات....![]()
بیشتر انسانها، زمانی نا امید میشوند که چیزی به موفقیت آنها باقی نمانده
![]()
خب خدا را شکر انشاله که قبول میشی عارفه صب تا الان کلی به فکرت بودم و برات دعا کردم خوشحالم که خوب دادی
من امروز کتاب پوران پژوهان چک کردم برا لغات دو سری تست داره که هر کدوم 40تا کلا 80 تا تست لغت و یک سری هم درک مطلب داره که مال تافل هستش
خسته نباشی مهندس یعنی این حس رو نمیشه با هییییییییییییییییییچچچچچچچچچچچچچچچچچچی عوض کرد بعدالظهر روز آزمون .....ایشالا هممون بعد الظهر روز کنکور خوشحال و شنگول بیایم اینجا و بگیمو بخندیم .......مرسی عزیزم...مسلما با دعای شما یه بار سنگینه این دو تا آزمون از رو دوشم برداشته شد...توکل به خدا...امیدوارم به سال بعد نیوفتم....
9 ساعت ....یه خورده زبان میخونم و تعطیل ...........8 ساعت!!!!!!!
شما هم به خودت امیدوار باش من فقط 2 ساعت خوندمهمه امیدوار باشید به خودتون من 3 ساعت خوندم![]()