زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
واى منم دو سه روزه اينجوريم، خيلييييي بده.... تازه دندون درد هم دارم و علاوه بر استرس كنكور استرس دندونپزشكى هم بهش اضافه شده! :cry::cry:

انشاله که زود خوبی شی ،من که کلا یک دستم کتاب یک دستم دعا که خدا جون خودت رحم کن تا بعد کنکور این میگرن کاری به کارم نداشته باشه کلی از وقتم سر همین سر درد فوت شد رفت هوا تازه میترسم صب بعد نماز نخوابم بشینم بخونم ،با وجودی که راحت می تونم بیدار باشم:D

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
:w15: ممرايز گفته كه فعلن اينجوريه تا باگ هاش درست شه. مى خواد تمرينا قطع نشه اين نسخه شو بالا آورده ولى چيزى سيو نمى شه. حرص نخور. مواظب خودتم باش. مثلث حيات! برو تو مثلث حيات. :D

مرسی :w27: آره ولی مثلا من قرار بود تا آخر این هفته تافلو با لغتای سال 92 تموم کنم که با این اوضاع دیگه نمی شه:D اون قسمته "چیزی سیو نمی شه" رو بعدا خوندم یه کم تو ذوقم خورد چون نصف مروراشو از اول کار کرده بودم :w10:
کل اتاق من الان مکعبه حیاطه چون وسایل انقد پخش و پلان که می تونن کل سقفو به تنهایی نگه دارن نیفته رو سرم :w25:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی :w27: آره ولی مثلا من قرار بود تا آخر این هفته تافلو با لغتای سال 92 تموم کنم که با این اوضاع دیگه نمی شه:D اون قسمته "چیزی سیو نمی شه" رو بعدا خوندم یه کم تو ذوقم خورد چون نصف مروراشو از اول کار کرده بودم :w10:
کل اتاق من الان مکعبه حیاطه چون وسایل انقد پخش و پلان که می تونن کل سقفو به تنهایی نگه دارن نیفته رو سرم :w25:
:w15: :w15: :w15:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس مث اینکه امروز هم دردیم ،اخ که یعنی بعد از ظهر دلم میخواست بگم ابجی ودرد این وقت اومدن به خونه ما برین پیش مامان هاتون باز اومدید توی سر من خراب شید،فکر خوبیه من هم رفتم از اون یکی ساختمون کتاب زبانم اوردم
شما خوبه.ما یه خانواده پرجمعیتیم که هر کی تو یه شهره با کلی وروجک......هر وقت هم میان یه ماه خراب میشن روسرمون.بماند که به عنوان دایی و عمو هر نقشی رو براشون بازی میکنم از شترمرغ گرفته تا خلال دندون:D.این سری آخر برای محرم اومدن کاملا چدربزرگمو جلو چشام قدم زنان دیدم.........من امروز هیچی نخوندم.......راستش از مهر به اینور دقیقا مث زندانی هام.........نه دوستی نه رفیقیونه باشگاه و تفریحی....دیگه داشتم منفجر میشدم امروز با رفقا گذروندم و واقعا هیچی نخوندم...............ولی حال داد خداییش جاتون خالی از فردا پرانرژی شروع میکنیم به امید خدا

رفتم memrise دیدم 100 تا از لغتایی که جدیدا خوندم پریده... کلی بد و بیراه گفتم به شانسمو غرغرکنان (!) شروع کردم به از نو خوندن که یهو یه زلزله اومد با اینکه 2.7 ریشتر بیشتر نبود ولی دقیقا حسش کردم/// هیچی دیگه گفتم خدا غلط کردم خیلی هم خوش شانسم من
درکت میکنم دقیقا یه هفت.........یه هفته منم سر این زلزله های ساختگی تلف شد........فکرشو بکن 120 تا پس لرزه.....این اخریه خیلی شدید بود ولی نمیدونم چرا صدادار بود:eek::eek:

واى منم دو سه روزه اينجوريم، خيلييييي بده.... تازه دندون درد هم دارم و علاوه بر استرس كنكور استرس دندونپزشكى هم بهش اضافه شده! :cry::cry:
چقدر بدتر از من بلا سرت اومد سمانه جان............بدتر از همهخ دندون درده که به هیج وجه آدم نمیتونه تمرکز کنه....................شاید داری دندون در میاری عزیزم:D زمان چه زود میگذره

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه احیانا کسی تست زبان از تافل داشت ب منه بی نوا هم ی ندا بده ... دعاش میکنم بوووخدااا
393119_chocolate.gif

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما خوبه.ما یه خانواده پرجمعیتیم که هر کی تو یه شهره با کلی وروجک......هر وقت هم میان یه ماه خراب میشن روسرمون.بماند که به عنوان دایی و عمو هر نقشی رو براشون بازی میکنم از شترمرغ گرفته تا خلال دندون:D.این سری آخر برای محرم اومدن کاملا پدربزرگمو جلو چشام قدم زنان دیدم.........من امروز هیچی نخوندم.......راستش از مهر به اینور دقیقا مث زندانی هام.........نه دوستی نه رفیقیونه باشگاه و تفریحی....دیگه داشتم منفجر میشدم امروز با رفقا گذروندم و واقعا هیچی نخوندم...............ولی حال داد خداییش جاتون خالی از فردا پرانرژی شروع میکنیم به امید خدا

چقدر بدتر از من بلا سرت اومد سمانه جان............بدتر از همهخ دندون درده که به هیج وجه آدم نمیتونه تمرکز کنه....................شاید داری دندون در میاری عزیزم:D زمان چه زود میگذره
خخخخخخخخخ الحق داداشمیااا اصطلاحاتمو استفاده نکن:biggrin: میزنمتااا خخخخخخخخ

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
تست تافل میخوای چیکار مهندس توی کتاب پوران پژوهان که من دارم اونا هم هست
آخه میخوام درس ب درس باشه خودم کتاب دارم اما کلیه
کتاب تافلمم توش تست داره اما دیگه تکرارین .. جدید میخوام ک ذهنم راه بیفته

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما خوبه.ما یه خانواده پرجمعیتیم که هر کی تو یه شهره با کلی وروجک......هر وقت هم میان یه ماه خراب میشن روسرمون.بماند که به عنوان دایی و عمو هر نقشی رو براشون بازی میکنم از شترمرغ گرفته تا خلال دندون:D.این سری آخر برای محرم اومدن کاملا چدربزرگمو جلو چشام قدم زنان دیدم.........من امروز هیچی نخوندم.......راستش از مهر به اینور دقیقا مث زندانی هام.........نه دوستی نه رفیقیونه باشگاه و تفریحی....دیگه داشتم منفجر میشدم امروز با رفقا گذروندم و واقعا هیچی نخوندم...............ولی حال داد خداییش جاتون خالی از فردا پرانرژی شروع میکنیم به امید خدا

خبيث! فعلن كه تو در دوران طفوليتي با اون عكست و امكان دندون درآوردن دارى!

خل شدم اصن از بس بلا سرم اومده! قراره از دكترا اشتراك بگيرم ديگه اونا بيان دم خونه من نرم! :D

• Like
واکنش ها: imah

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

والا فک کنم کلی هستش میخوای فردا برات می بینم ولی درس به درس که نیست فک کنم یک سری ازمون داره یک سری هم درک مطلب مال تافل،تا اونجا که یادمه

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه درس به درس كه فايده نداره. مخت تقلب مى كنه محدوده جايى كه ازش سوال اومده. هااان؟!؟

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
والا فک کنم کلی هستش میخوای فردا برات می بینم ولی درس به درس که نیست فک کنم یک سری ازمون داره یک سری هم درک مطلب مال تافل،تا اونجا که یادمه
لطفا اسم کتاب رو میگی عزیزم...من فقط میخوام از تافل تست داشته باشم...البته درس به درسم نبود خیلی بهتره...قاطی پاتی باشه ک گیج شم....

تو کتاب تافلت تست داری؟؟تست چی؟؟آخرش 10 تا داره ک اونم معنیه...البته هر 10 تا درس هم یه چند تا تست داره....
خیلی نا مهربونیدا این همه من ازتون سئوال کردم ...به من بی توجهی کردید...:cry:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امروز روز زستاخیزه برا من.................آقا این همه پیام میدین تو باشگاه نمیدونم چرا برا من اخطار دادن.برای اینکه نگن پستت بیهودس یه پیامم ضمیمش میکنم
مصرف ماهی چند بار در هفته خوبه بچه ها؟:D
امروز خیلی پرانرژیم.................اه این چیه تو جیبم.؟؟؟؟وایسا ببینم.........................آخی الهام و سمانه و عارفن..................تو جیب من چیکار میکنن:w01:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا سجاد عکس عوض کردی چه خبره نکنه ما قراره تمام البوم عکس هات ببینیم ولی خوبه من یکی که خوشم میاد
خوشم میاد البوم عکس ببینم عشقم اینه
داداش ببخشید آبجی آدرس بده آلبوم خودمو به همراه عمع ها برات بفرستم:biggrin: واسه این میزارم سیر تکاملی نژادمو نشان بدم شما نبودی آواتار اول گرز دستم بود:w34:
آقا گفتین مصرف سه بار چی واسه سلامتی خوبه؟؟؟پاک قاطی کردم:confused:

آخرین ویرایش:

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام صبح همگی به خیر.من چند روزه که اصلا انگیزه ندارم واسه خوندن.دیروزم اصلا نخوندم.میرم که استارت بزنم اما کاملا بی انرژی و بی انگیزه.همگی موفق باشید.:gol:

ترنج

عضو جدید
سلام صبح همگی به خیر.من چند روزه که اصلا انگیزه ندارم واسه خوندن.دیروزم اصلا نخوندم.میرم که استارت بزنم اما کاملا بی انرژی و بی انگیزه.همگی موفق باشید.:gol:

سلام عزیزم.صبه توام بخیر.حالا چرا بی انرژی و بی انگیزه؟؟؟:(
پر انرژی و با انگیزه امروزتو شرو کن مطمئن باش این جوری خیلی بهتر ج میده;)
منم تا الان نیم ساعت خوندم:D

تو باشگاه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه هست میشه لینکش بزارید ممنون میشم

عزیزم جزوه ای که بچه ها گذاشتن تو باشگاه اینارم داره.ولی قسمت چین و هند و ژاپن و آمریکای میانه رو جدا واست آپ کردم.
مشاهده پیوست mana2.zip

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا اسم کتاب رو میگی عزیزم...من فقط میخوام از تافل تست داشته باشم...البته درس به درسم نبود خیلی بهتره...قاطی پاتی باشه ک گیج شم....

تو کتاب تافلت تست داری؟؟تست چی؟؟آخرش 10 تا داره ک اونم معنیه...البته هر 10 تا درس هم یه چند تا تست داره....
خیلی نا مهربونیدا این همه من ازتون سئوال کردم ...به من بی توجهی کردید...:cry:
کتاب من قنبری... انتشارات جنگله... 15تا تست داره هر درسش اما خب بنظرم زیادی آسونن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا