من امروز کلن نخوندم توروخدا دعا کنید اولا فردا روز خوبی برامن خانوادم باشه منم بتونم درس بخونم،
من مبانی سازه رو تا فصلد6خوندم متنش کمه اما من ب شخصه بهم نچسبید این کتاب..وخیلی پشیمونم ک ب جای این کتاب،ای کاش مجتبی فاطمی میگرفتم..بازم بچه ها نظر بدن چون منم درک رفتارو با سازه در معماری با فصل 17ساختمانهارو خوندم میدونم کمه اما دیگه چیکار کنم !!!!!من بعد تموم کردن مبانی سازه برا معماران میخام مرور کنم البته انشالاه ه ه ه ه .هرچی خدا بخاد بشه ن چیزی ک من میخام
ایشالا که هر چی زودتر حال بابات خوب می شه.می دونم خیلی خیلی سخته ولی سعی کن درستو بخونی این جوری حداقل سرگرم می شی و کم تر فکر وخیال می کنی.
اکوستیک رو ایزدی بخون........نور رو جروه قیابکلو..و نیم نگاهی به جزوه ایزدی...............تنطیم رو حتما باید بخونی.سرمایش غیر فعال رو بیخیال چون باید به بقیم برسی.باز اکه وقتت کم بود نور رو حذف کن.........ولی تنطیمش واجبه
بچه ها واقع بین باشین قرار نیس که همه رو فوت آب بشین.از هر منبعی بین ا/3 تا 1/2 بزنیم رفتیم لالیگا بابا درصدهای پارسال رو ببینین.تیماج هنوز پیامشو دارم که به یه سری منبع رتبش 15 انرژی شد..........من خودم نو رو خواستم نخونم دیدم جزوش جذابه اونو خوندم.واسه تاسیسات یه جزوه 30 صفحه ای..........نصف طارعی رو نمیرسم بخونم.کلی جزوه پرینت گرفتم که نمیخونم چون وقتی مرور نباشه بی فایدس.............همه چی حله نگران نباشین
راجع به شکارچیام ملتمون خیلی بینوان بزار خوش باشن.باز جای شکرش باقیه که موجبات شادی چن نفر رو فراهم آوردیم..........ما الان هممون مث یه خانواده ایم.......و میدونم این دوستی حتی به دوران تحصیل و بعدا کاری هم کشیده میشده من خودم شخصا خیلی خوشحالم که دوستای معماری با درک بالا از تموم ایران دارم.....................دوستون دارم سبد سبد
تا الان 9.30
آخه آدم می گه خب تا وقت هست فعلا تا می تونیم جزوه ها رو بخونیم.
الان من خودم تا حالا چن تا کتابو بیشتر نتونستم تموم کنم چن تاشم دارم می خونم.ولی واسه بقیشم نمی دونم چه کار کنم یعنی قید یه سریارو بزنم و اونایی که دارم مرور کنم؟؟

آخه خیلی کم خوندم.میشه تا 15 دی رو کتابامو بخونم از 15ام مرور کنم؟
واسه منظر کتاب راهیان ارشد دارم.خوبه یا کنکاشو بگیرم؟جزوه عظمتی چجوریاس؟
منم این قد به اینجا و بچه های اینجا عادت کردم که نمی تونم چن ساعت تحمل کنم و درس بخونمو نیام این تاپیک!
وقتی نمیام دلم واستون خیلی تنگ میشه
امروزو با 11 ساعت و 15 دقیقه تموم می کنم.هوراااااا