payman.shsh
عضو جدید
بچه ها من استرس گرفتم.یکی بیاد منو توجیه کنه
سلام امروز یه خورده کار داشتم کم خوندم.هفت ساعت.راستش الان خیلی خسته شدم............کلا روز بدی بود برام فردام یه سر میخوام برم پیش رفقا...که یکیشون رتبه 1 و جفتشونم هنر زیبای تهران دارن میخونن...........حالا این بدبختا این همه زحمت کشیدن فردا قراره برن پیش یکی دیکه از دوستامون که لیسانسشو یونی آزاد خونده برای طراحی آزمون نطارت که بهشون درس بده.....................................................اینه مملکت ما..من خواستم یه دانشگاه آمریکایی تو سلیمانیه عراق بخونم که همه جا اعتبار داره جز ایراناینه شانس ما
ببخشید که نبودم!این که همش انگلیسی به انگلیسیه میشه در مورد شیوه کار باهاش توضیح بدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا کسی تو تاپیک نیس ؟؟ دارین درس میخونین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟افرین بخونین ......... من امروز هیچی درس نخوندم![]()
موتور گازی نیم سوز میشیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالانه که موتورت بسوزه ..............من هم 9.5 ساعت ..آقا کی گفته مهمون حبیب خداست آخه .............بعد اون مهمونی که بیاد و نخواد بره خونش12 ساعت.بعد یه ساعت دیگه شروع می کنم.تا 14 ساعتش نکنم ول کن نیستم!
پویان بیا منو بگیر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما اگه تست بزنی میبینی که همه چی یادته منم زمانی که مرور میکنم این جوری میشم ................وای یکی بیاد یه ذره نصیحتم کنه....(((( نمیخونم...وقتی کتاب وا می کنم استرس میگیرم...
((( من فقط چند تا جزوم مونده تموم شم یعنی یه سری چیزارم حذف کردم ولی میترسم از این مرور لعنتی چون هیچی یادم نیس..
![]()
شما اگه تست بزنی میبینی که همه چی یادته منم زمانی که مرور میکنم این جوری میشم ................
نه دیگه یه خورده با تحلیل بزنی میبینی که اونجوریام نیست سرسری تست زدیمتاسفانه تست زدم که فهمیدم همه خونده هام رو هواس...![]()
خب مرورو واسه همین گذاشتن دیگه............این یه ماه آخر خیلی حیاتیه.یعنی شاید خیلی مهم نباشه کی چقد چی خونده.هر کی مرورش خوب باشه برگ برنده دستشه.........میدونی چرا اینجوری فک میکنی چون ایده آلیسمی تا میکنی و میخوای که هر درسی رو 100 بزنی.در حالی که گفتم بین یکسوم تا یک دوم هر منبع رو بزنی تمومه......متاسفانه تست زدم که فهمیدم همه خونده هام رو هواس...![]()
اگه میخوای درست بشه از همین الان همون کاریو بکن که فردا میخای بکنیداداش شبیه اون مرده تو سریال مردان آنجلسی تو این عکست
دوستان دعا کنید عادم شم از فردا
![]()
کدومشون مکسی میلیانوس؟؟؟؟؟آره شبیهشم چون خیلی وقته خوابم
عزیزم بیا باهم فردا آدم بشیم....خوبه؟؟؟داداش شبیه اون مرده تو سریال مردان آنجلسی تو این عکست
![]()
خدمتم رفتى تو؟!؟! اى بابا! من تازه مى خواستم كرم بريزم سرت كه قبول نشى بايد برى سربازى!
آقا ببخشيد من فوضولى مى كنم، ولى همكاراى شركت قبلى من كه امتحان نظام داشتن، مى گفتن نكته مهم اينه كه خيلى هم برندارى كتاب ببرى با خودت وگرنه همش به سردرگمى بين كتابا ميگذره.
تو هیچ وقت آدم نمیشی...........جدی میگم...................چون یه فرشته کوچولوی بامزه ایداداش شبیه اون مرده تو سریال مردان آنجلسی تو این عکست
![]()
آزمون نده حسن! خطرناكه حسن!باشه فقط دقیق بگو چی میخوای هر سوالی داری الان بپرس
راستی بچه ها من فردا آزمونای مرکز ثبت نام میکنمنمردیم و آزمون آزمایشی برو هم شدیم فقط جایی درز نکنه که ملت بفهمن از مسی بدتر سرم میارن
![]()
من خدمت نداشتم الان داشتم واسه خودم تفریح میکردم ارشدوووو میخاستم چیکاروالا اینا نظارت دارن واسه طراحی میخوان برن کلاس............اگه میخوای میتونم به اون دوستم که سال اول هم طراحی قبول شد هم نطارت بگم مشاورت کنه.
راستی آواتارم مال هفت هشت سال پیشه.......میخوام مراحل پیر شدنمو بهتون نشون بدم فردا عکس خدمت میزارم براتون.بعد به کسایی که میخوان ارشد معماری میخونن نشون بدم بگم قبل از عمل...........بعد از عمل
آ
باشه فقط دقیق بگو چی میخوای هر سوالی داری الان بپرس
راستی بچه ها من فردا آزمونای مرکز ثبت نام میکنمنمردیم و آزمون آزمایشی برو هم شدیم فقط جایی درز نکنه که ملت بفهمن از مسی بدتر سرم میارن
![]()
با این جمله اخرت معلوم بود که همه چی باد هواستامشب از اون شباست ها! منم همش استرسى و افسرده بودم امروز.... احساس مى كنم هرچى خوندم باد هوا...... Dust in the wind طور مثلن!!!
باشه میپرسم ولی هر منبعی بود حداقل یکی دوروز قبلش یه نگاهی بنداز که بدونی چی کجاست.من واسه نظام روستایی این کارو کردم با وجود کلی مشغله گرفتپرسیدم دیگه: برای دتایل ها ک عکس میدن...باید چ گنیم بهترین روش و بهترین جزوه یا نهایت کتاب...خودش چیکار کرده...؟؟
و یکی هم سئوالات جوش...اون کتاب زرده رو باید ببریم؟؟؟...من اصلا اونو نیگاهم نکردم...توو این وقت کم اون 4-5 تا سئوال چ کنم ک از دست ندم...
همین عزیزم![]()
عزيزم اميدوارم موفق باشى، من كه خيلى اطلاعى ندارم، فقط مشاهداتم از كار همكارا رو گفتم، ديوانه مون كردن تا اين امتحانو دادن!...پس چرا پیر شدی....نباید وقتی خوابی پیر شی....پس از نوع چینی هستی....وارداتی همین میشه دیگه
عزیزم بیا باهم فردا آدم بشیم....خوبه؟؟؟
سمانه جان آخه سئوالهای اسفند پارسال رو چک کردم...از هر کتاب 3-4 تا دادن...برای حد نصاب قبولی مجبوری ببری...بعد لامصب طوری نیست ک با اطلاعات قبلیت ج بدی...نمامردن به خدا.....
والا گیرم پویان جان...............کلا قصدم اونور بود یهو گرفت گفتم بزار ارشدرو آزمون بدیم.....................چون اینجوری یه لانه غازم نمیتونیم طراحی کنیم..........تا سی و خورده ای دانشگاه بعد ول میشیم تو اجتماع..........میریم میشیم استاد.....والا من دوس دارم بسازم.طراحی کنم...........خلق کنم...........نه اینکه خودمو درگیر این مسخره بازیا کنم...............مثلا رضا اسماعیلی ارشدشو هنر تهران گرفت رفت انگلیس ائنجا فهمید چه رکبی خورده باز نشست aaخوند و الانم تو دفتر زاها خانومه.ما هنوز درگیر دسته مگس کشیممن خدمت نداشتم الان داشتم واسه خودم تفریح میکردم ارشدوووو میخاستم چیکار
خوش به حالت کاشکی ما هم از اینها داشتیم....همگی خسته نباشید دوستای گل
راستش یه 3-4 روزی بود حسابی اشفته بودم و این زبان حسابی حالمو گرفته بود تا اینکه 1100 رو پیشنهاد کردن بخونم ولی متاسفانه اون کتاب که مولفش قنبری بود رو پیدا نکردم ولی امروز یه چیزی پیدا کردم تو کاغذ پاره هام که خیلی عالیه یه جزه از انتشارات پردازش هست که تمام لغت های کنکور با 4-5 تا مترادف واسه هر لغت رو داره .....خیلی به نظرم عالی اومد......فقط خدا کنه برسم بخونمش
.....خیلی زیاده تقریبا 1400-1500 تا لغت
میرسی داش علی.......504 و تافل روخوندی؟؟؟؟همگی خسته نباشید دوستای گل
راستش یه 3-4 روزی بود حسابی اشفته بودم و این زبان حسابی حالمو گرفته بود تا اینکه 1100 رو پیشنهاد کردن بخونم ولی متاسفانه اون کتاب که مولفش قنبری بود رو پیدا نکردم ولی امروز یه چیزی پیدا کردم تو کاغذ پاره هام که خیلی عالیه یه جزه از انتشارات پردازش هست که تمام لغت های کنکور با 4-5 تا مترادف واسه هر لغت رو داره .....خیلی به نظرم عالی اومد......فقط خدا کنه برسم بخونمش
.....خیلی زیاده تقریبا 1400-1500 تا لغت