زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.......منم صب دو ساعت خوندم.اومدم تستای مرکز یه سریاشو پرینت بگیرم.دهنم سرویس شد
آقا وقت تنگه زمانتونو مدیریت کنین اونایی رو که نمیرسین بیخیال............من جزوه متدین 2 تو برنامم بود حذف شد...........جزییات . نانو ، فن آوری و چند تا دیگه مونده............شما اینارو خوندین|؟؟؟؟؟؟؟
منم موندم بخونم یا نه ولی یه سریارو جدا کردم که بخونم و یه سریارم خوندم ..مثلا جزوه جزئیات شریفی رو یه نصفه روزه نصفش رو خوندم خیلی خوبه حتما بخونش چون سوالم میاد ازش

mehrajavan

عضو جدید
من و کنکور 93

من و کنکور 93

من و کنکور 93 ( هزار و یک راه نرفته و کلی خیال پردازی های پژمرده )
بازم مثل همیشه حس توهم و احساس پوچی ..حس بی وزنی و غلتیدن در برزخ
آزمون گذشته و دوباره ترازی که شد ی آرزو رو دلت تا دو هفته دیگه ... شاید دو هفته دیگه بیاد ... شاید !!!
بعضی وقتا میشه خسته میشی ...حس میکنی زندگیت...هرروزش تکراریه...غرق شدن تو دنیایی از جزوه و کتاب ...

میشه که اشکات قطره قطره بچکن رو ورق به ورق کتابات...کتابهایی که خیلی وقته یار صبح و شبت شدن
اما بین تمام این لحظه ها تنها چیزی که یادآوریش لبخندو به چهرت میاره حضور گرم و همیشگیه خداست....
که دست میکشه به گونه های خیست ...لحظه هاتو زلال تر از همیشه میکنه...اونقدر عشق می پاشه به ثانیه هات که غرق میشی تو رویاهات...

اونقدر برات از آینده میگه که با تمام جون و دلت رسیدن بهشو حس میکنی....
عشق بازی میشه کرد با این خدا...
با این رب العالمینی که نمیزاره دلتنگیات به دقیقه بکشه

که پر میکنه قلبتو از عشق..... که لبریزت میکنه از شوق فردا...
که بهت جون و حیات دوباره میده از ارمانت میگه از ایستادن و جنگیدن از رسیدن ...
ایندفعه با یه شور و شوق عمیق تر از همیشه سمت یارای قدیمیت میری
صفحه به صفحه اش با عشق ورق میزنی...
خدا هم همینجاست ...کنار تو...چقدر طی کردن این مسیر با حضورت زیباست بهترین معبود..وقتی که تو تمام پیچ و خم های این مسیر سخت با منی........
وقتی هستی همیشه و هر لحظه ......
من غیر حضورت چی میخوام؟
تو والاترین نعمتتو با بودنت بهم هدیه کردی
آینده یعنی تو....هدف من به تو خلاصه میشه
وقتی که آرزو می کنم به بهترین ها برسم و در راه رضای تو گام بردارم و به دیگران آرامش رو هدیه بدم ؛ با تو پای تمام آرمانهام میمونم ...روی دنیا رو کم میکنم ...پا میزارم رو همه سختیا و مشکلات...من با تو به هدفم میرسم...
وقتی هستی آینده هست...فردا هست و دیگه اصلا" کسی که تو رو داره دیگه چی کم داره
خلاصه بگویم پروردگارم... تو که باشیــــــــــ ... تمام دغدغه ها و نگرانی ها [SUP]پــــــــــــر[/SUP]...
قهرمــــــــــــــــان......تو فقطـــــــــــــــ رکاب بزن ... با تو ای نور چشام حله ،همه مشکلات حله ، آرزوی محال حلــــــه ... شکر خدا

تصمیمت بگیر ، عزمت جزم کنآستین هات بالا بزن ، کمربند همت رو محکم ببندمشتت رو درهم گره کنحالا کم کم راه بفیت و اینو بدون :عزم تو بشکافد اقیانوس را

الان وقتش رسیده که به خودت بیای پسر ، باید حرکت کنی دختر ، دست به عمل بزنی و توانایی خودت رو به رخ جهان بکشی ، هدف خودت رو در ذهن ببین ( هدف 1 روزه خارق العاده ) ، با همه قدرت به سمتش برو تا آخر شب اونو در تور خودت ببینی و مال تو بشه ، با ناملایمات ( بیماری ، مشکلات اقتصادی ، زخم زبون دیگران ، بازخورد های منفی و ...) بجنگ و سرسخت باش ؛ این زندگی تو رو کاندید کرده برای رسیدن به بهترین ها ؛ فقط اولش ی راه جلوی پاهات گذاشته تا خودت رو بشناسی و با همین دست ها تندیس بلورین بهترین اسطوره دنیا رو خلق کنی . به یاد عشق های قدیمی همگی مون ، حتما یادت میاد

یادت میاد که دوست داشتی تو فوتبال خودت آقای گل بشی ، وقتی ی گل میزدی به تیم حریف آنچنان ذوقی میکردی که حتی استیلی بعد گلش به امریکا هم اینجوری جو گیر نشده بود !!!!
یا شما خانومی ، حتما یادت هست که داشتن ی قصر باربی و کلی اسباب اثاثیه کوچولو مثل یخچال ، گاز ، سرویس آرایش همراه دراور و ... برات چقدر قشنگ بود ؛ عروسک هایی که حتما هرشب باید روشون حسابی می پوشوندی تا ی وقت خدایی نکرده سرما نخورن و خلاصه عزیز تر از جونت بودن ....
شاید الن داری لبخند میزنی ، اما ی سوال دارم ، چرا الان داری الکی میگی هدف نداری ، رغبت و انگیزه ای وجود نداره ، با اون آدمای به ظاهر دوست نشست و برخاست میکنی و همه چی یادت رفته اون آقا کوچولو و خانم کوچولو می خواستن بشن اسطوره ... آقا مهندس یا خانم دکتر !!!!
فراموش نکنی که گم شدن هدف ها خیلی با نداشتن شون فرق داره
اگر میخوای که اهداف قشنگت دوباره بهت چشمک بزنن دست بکار شو ، یا علی و بسم الله بگو و شروع کن به کار ... بهانه جویی نکن که بازم از چی و چند ساعت و چه جوری و ....
واقعا" الان دیگه باید درک کرده باشی که زخم کهده ای که تا حالا ی دنیا غم رو دلت گذاشته همین وسواس ها و سردرگمی های بی مورد است . نمی خوام قوانین و اصول مطالعه رو نقض کنم یا ساده بگیرم ، اما الان برای راه افتادنت با هر قاعده و اصولی که بلدی و قبلا یاد گرفتی ، کارت شروع کن .
جان کلام رو خود خدا در سوره بقره آیه 61 میگه : تو خلیفه خدا بر روی زمین هستی ، آیا چیزی را که پست تر است ، جانشین چیزی می کنند که بهتر است ؟ !
این آیه منو عجیب تکون داد ، سعی کن بهش فکر کنی و قدر خودت رو بدونی و به راحتی همتت رو پست نکنی

هر چیز که دل به آن گراید
گر جهد کنی به دستت آید

دوست دارم این آخرین تلنگرم بهت باشه »
تیرکمان فقط زمانی پرتاب می شود که به قب کشیده شود ؛ وقتی زندگی تو رو به واسطه مشکلات به عقب کشید ، فقط تصور کن که قراره به سمت مقصودی بزرگ پرتاب بشی ؛ البته فقط به این شرط که از همه امکاناتت استفاده کنی و بدونی نباید شرمنده خودت بشی

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.......منم صب دو ساعت خوندم.اومدم تستای مرکز یه سریاشو پرینت بگیرم.دهنم سرویس شد
آقا وقت تنگه زمانتونو مدیریت کنین اونایی رو که نمیرسین بیخیال............من جزوه متدین 2 تو برنامم بود حذف شد...........جزییات . نانو ، فن آوری و چند تا دیگه مونده............شما اینارو خوندین|؟؟؟؟؟؟؟

کدوم تستاشو پرینت گرفتی؟؟من نانو رو خوندم نصف روز تموم میشه وقتی میدونی 2تا سوال آبکی ازش میاد چرا ازدست بدی.اما جزییات ک پویا خانم گفتنو من نتونست دان کنم بیخیالش شدم.فناوری اگه کتابشو داری ورق بزن شکلاشو ببینی جزوشو از باشگاه دان کردم روش نوشته فناوری نوین2،سبستم کوبیکاس ایناست میخام بدونم بدرد میخوره؟؟؟من دیگه نمیخام بغیر طراحی لرزه ای جزوه کزازی چیز دیگه پرینت بگیرم البته اگه چیزمهمی هست ک بچه ها میدونن ک خیلی واجبه بگن

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
5:45...یعنی امروز با چند نفر دعوا افتادما....خدا نکنه به ادارجات کارت بیوفته...باید بشینی تا کاملا درد دلشون ک تموم شد شاید کارتو انجام بدن تازه کلی اشتباه میکنند...یعنی کار 10 دقیقه صبح من شد 1 ساعت....روانیم کرده بودن...کلا از 1 تازه شروع کردم به خوندن...2 ساعتم صبح زود خوندم....من ک فقط شمارو همراهی میکنم....تا کم نیارید...

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها یه کتاب تست میخوام اما فقط از لغات کتاب تافل...داریم همچین کتابی...یا حداقل یه بخشیش این باشه؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه کتاب تست میخوام اما فقط از لغات کتاب تافل...داریم همچین کتابی...یا حداقل یه بخشیش این باشه؟
به نظرم تست اينجورى نزن، اينكه بدونى تستا فقط از يه كتابه، يه جورايى به مغزت تقلب مى دى.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم تست اينجورى نزن، اينكه بدونى تستا فقط از يه كتابه، يه جورايى به مغزت تقلب مى دى.
من اونجا یه مدت عضو بودم ولی قبول کن مم رایز بهتر و سریعتر و مفیدتره.واسه کویز دادن خوبه!
بخش scatter اونجا بی نظیره! اگه تونستید بیایین اونجا تو 1100 سوسکتون می کنم!رکوردارم اونجا!

آخرین ویرایش:

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

-زندگي، هديه‌اي‌ست كه من، هر بامداد كه از خواب برمي‌خيزم، روبان‌هاي دُور آن را به آرامي باز مي‌كنم .كريستين بوبن)

-آنان كه هميشه و مداوم از زندگي گله و شكايت دارند، كمتر از ديگران براي نبرد روزانه آماده هستند.((موسوليني))

-تعلل و عقب انداختن کارها، یکی از شایع ترین راههای فرار از رنج است. آنتونی رابینز

arefeh

کاربر ممتاز

آخه میخوام مرور بشن تو تست....الان لغات 504 رو تو تست میاد راحت درک میکنم...اما تافل رو قاطی میکنم...+اینکه من وقتی میرم تست میزنم از 4 گزینه 1یا 2 تاش هنوز نخوندم...یعنی بعد این همه لغت بازم لنگ میزنمو میخوام اینقدر رو این دو تا کتابی ک دیگه چیزی نمونده تا تموم بشه تسلط پیدا کنم ک وقتی دیگه ندارم باید برم سریع رو 1100focus شم.....:w10:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
معنی فارسی نداره؟
نه گلم.

من اونجا یه مدت عضو بودم ولی قبول کن مم رایز بهتر و سریعتر و مفیدتره.واسه کویز دادن خوبه!
بخش scatter اونجا بی نظیره! اگه تونستید بیایین اونجا تو 1100 سوسکتون می کنم!رکوردارم اونجا!
خيلى بهتر و حرفه اى تره. انواع حالتاى كوييزاش فوق العاده س. ولى ممرايز دم دستى تره ديگه. ساده س. يوزر فرندليه! :D تو چرا اصرار دارى سوسك بشن بقيه؟ دوستى صفا صميميت! اينام خوبنا! :D من از لغت حفظ كردن بيزارم! به معناى واقعى! حاضرم كل سوالاى كنكور درك مطلب باشه ولى لغت نخوام حفظ كنم! :D
آخه میخوام مرور بشن تو تست....الان لغات 504 رو تو تست میاد راحت درک میکنم...اما تافل رو قاطی میکنم...+اینکه من وقتی میرم تست میزنم از 4 گزینه 1یا 2 تاش هنوز نخوندم...یعنی بعد این همه لغت بازم لنگ میزنمو میخوام اینقدر رو این دو تا کتابی ک دیگه چیزی نمونده تا تموم بشه تسلط پیدا کنم ک وقتی دیگه ندارم باید برم سریع رو 1100focus شم.....:w10:
نمى دونم والا، خودت مى دونى در نهايت . تو تاپيك زبان فك كنم بچه ها گذاشته بودن تست. برو نگا كن اولشو. :)

arefeh

کاربر ممتاز
آخر این هفته 2تا آزمون نظام مهندسی دارم...برام دعا کنید...این دو تا رو قبول بشم...وگرنه ساله دیگه باز باید با ارشد همزمان امتحان بدم:cry:...البته هر چند نخوندم....

mehrnaz.architec

عضو جدید
آخر این هفته 2تا آزمون نظام مهندسی دارم...برام دعا کنید...این دو تا رو قبول بشم...وگرنه ساله دیگه باز باید با ارشد همزمان امتحان بدم:cry:...البته هر چند نخوندم....

منم امتحان نظام دارم،:crying2::w06:هیچی هم نخوندم،یه ذره تنبلی از خودم بود یه ذره هم......،اصلا مهرش برام مهم نیست آخه با مدرک کاردانیم شرکت کردم اصلا مهرش بدرد نمیخوره(تقریبا)ولی اصلا دلم نمیخاد قبول نشم حس بدی بهم میده بجز کنکور ارشد تا حالا امتحان اقتاده نداشتم:cry:

mehrajavan

عضو جدید
روزهای خوب خواهد آمد

روزهای خوب خواهد آمد

بجای خیره شدن به صفحه تقویم و شمردن روزهای رفته
کاری کن واسه آرزوهات ..واسه رسیدن بهشون ....واسه تموم شدن این رویاها یه کاری کن

واسه واقعی شدنشون بلند شو ....هیشکی جز تو نمیتونه این انتظارو تموم کنه ..چرا خودتو نشون نمیدی چرا تواناییتو به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه ثابت نمیکنی چرا نشستی چرا از این خواب غفلت ..از این توهم بیرون نمیای ...تموم کن همه این حرفارو ...

ارزوهاتو میبینی ؟...نزار بیشتر از این ازشون دور بشی ...قرارت این نبود ..

پای حرفات بمون ....ثابت کن ....ارزوهاتو واقعی کن ...کسی جز خودتو دستات نمیتونه واسشون کاری کنه ...اون رویاها مال توئن متعلق به توئن ...هیشکی نمیتونه تو رو از رویاهات دور کنه مگر خودت

اشکایی که میریزی ...ذهن خستتو التیام نمیده ....خیره شدنت به صفحه های کتابات برات آینده نمیشه ...

تا دیر نشده ...یه کاری کن ...از فرصتی که مونده ...از اخرین فرصتی که داری استفاده کن ....تو می تونی

این روزها ...فرصت دوباره ارزوی دیروزت بود .یادته ؟

روزای تلخ گذشتتو فراموش نکنی یه وقت .......همون روز کنکورتو میگم اره .....تو...یادت نره یه قول دادی قول دادی انتقام اشکاتو بگیری ...تو قول دادی.....پس پاش وایسا

تو وظیفه داری یه سال متفاوت زندگی کنی تو موظفی جاده ارزوهاتو تا ته تهش بری ....

یادت نره تو این مسیر سخت و پر پیچ و خم یه حامیه بزرگ داری خدای مهربونتو میگم همون که وقتی دلت از همه جا گرفته اونه که بی دریغ بازم بهت محبت میکنه همون مهربونی که همیشه بهت امید میده همون بزرگی که تمام انرژی های خوبتو از اون داری

همون معبود بینظیرمونو میگم اره دوباره دستاتو گرفته ..دوباره داره تو گوشت رویاهاتو نجوا میکنه دوباره داره تو قلبت امید میندازه که میگه برو حرکت کن من محکم پشتت وایسادم برو که چیزی نمونده تا به ارزوهات برسی

وقتی بهت میگه فردا صبح خودم بیدارت میکنم بنده ی من ...نیبینم غصه بخوری ...فقط بهم قول بده جا نزنی قول بده محکم بمونی پای ارمانت ....

وقتی تو تک تک ثانیه هات حضور بینظیرشو حس میکنی ...وقتی همه لحظه هات بوی خدا میده این معجزست

این خود معجزست که تو تمام ثانیه هام با منی خدای مهربونم ...

خدای خوبم میدونم بعضی وقتا میشه علی رغم میلت میشم بی حوصله میشم تو و رویامو فراموش میکنم

یادم میره که تو هستی ببخش منو .....میخوام شکرت کنم بابت اینکه دارمت بابت اینکه هستی و تنهام نمیزاری بابت اینکه برام از فردا میگی بابت اینکه هدفمو ..وایندمو دوباره برام مجسم میکنی ..اینکه لحظه لحظه دستامو داری

به خودت قسم انی احساس تنهایی نمیکنم .....دستای مهربونتو حس میکنم سنگینیه نگاهتو رو خودم میبینم بابت اینهمه توجهت به خودم شرمندتم ....اشکایی که دارم میریزم عرق شرم دوریمه از تو ....

میدونم انقد بزرگی و رحیمی که بی منت میبخشی ...ممنون که با منی ، معبود من

عاشقانه دوستت دارم و میپرستمت ...

لحظه هاتون خدایی دوستای عزیزم

Slide6.jpg

پیوست ها

• Slide3.jpg
    Slide3.jpg
    35.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز
منم امتحان نظام دارم،:crying2::w06:هیچی هم نخوندم،یه ذره تنبلی از خودم بود یه ذره هم......،اصلا مهرش برام مهم نیست آخه با مدرک کاردانیم شرکت کردم اصلا مهرش بدرد نمیخوره(تقریبا)ولی اصلا دلم نمیخاد قبول نشم حس بدی بهم میده بجز کنکور ارشد تا حالا امتحان اقتاده نداشتم:cry:
عزیزم منم همینطور...من بیشتر واسه اینکه 100 تومن پول آزمون دادم زورم میاد قبول نشم...من فقط اجرا و نظارت امسال تونستم شرکت کنم...ظراحی سال بعد...اما پول دادم اکثر کتابهاشو خریدم...آخه به خوندن هم نبود...چیشو میخواستیم بخونیم...خیلی گسترده...من فکر کنم مجبور نور و صوت و ...قیابکلو و بتن و فولاد گلابی رو هم مجبور بشم ببرم...بیشتر رو دتایلها و مبحث جوش و اون قانونها امکان داره وقتم خیلی بره...اونهای دیگه هر سئوال 2-3 مین طول میکشه...اوووووووووووووف خداجون تا کی ما ها باید آزمون بدیم...کنکور سراسری بعدش کواهینامه بعدش منجوق دوزی و بافتنی و کارشناسی و پایه 1 و موتورگازی و آزمون شهرداری و ....ارشد و ....الانم این....تازه تا آخر عمرمون کاشکی اینها بود...مردیم هم باید با ترس و لرز از پل صراط رد بشیم.....اون یکی ک دیگه وحشتناکتره.....:crying:

ترنج

عضو جدید
منم موندم بخونم یا نه ولی یه سریارو جدا کردم که بخونم و یه سریارم خوندم ..مثلا جزوه جزئیات شریفی رو یه نصفه روزه نصفش رو خوندم خیلی خوبه حتما بخونش چون سوالم میاد ازش

واسه جزییات جزوه کافیه،یا باید کتابشم بخونیم؟

تیرکمان فقط زمانی پرتاب می شود که به قب کشیده شود ؛ وقتی زندگی تو رو به واسطه مشکلات به عقب کشید ، فقط تصور کن که قراره به سمت مقصودی بزرگ پرتاب بشی ؛ البته فقط به این شرط که از همه امکاناتت استفاده کنی و بدونی نباید شرمنده خودت بشی

مرسیییییی عزیزم:gol:متنت خیلی آرامبخشو امیدوار کننده بود.من که دیگه کم کم داشتم بی خیال کنکور می شدم از بس که کتاب نخونده دارم:(

تا الان 5 ساعت و 45 دقیقه:mad:چرا اینجا مثه روزای اول نیس؟خونوادمون داره از هم می پاشه!!!!یکی بیباد وساطت کنه!

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز

مرسیییییی عزیزم:gol:متنت خیلی آرامبخشو امیدوار کننده بود.من که دیگه کم کم داشتم بی خیال کنکور می شدم از بس که کتاب نخونده دارم:(

تا الان 5 ساعت و 45 دقیقه:mad:چرا اینجا مثه روزای اول نیس؟خونوادمون داره از هم می پاشه!!!!یکی بیباد وساطت کنه!

آره،خیلی سوت و کوره امروز.منم 7 ساعت.خسته نباشید همگی;)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

9 ساعت موتور گازی رو بگیرید بد جور سرعت گرفته :biggrin:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

mon-@-rchitect

عضو جدید

این که همش انگلیسی به انگلیسیه میشه در مورد شیوه کار باهاش توضیح بدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:question:

چرا کسی تو تاپیک نیس ؟؟ دارین درس میخونین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟افرین بخونین ......... من امروز هیچی درس نخوندم:cry:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام امروز یه خورده کار داشتم کم خوندم.هفت ساعت.راستش الان خیلی خسته شدم............کلا روز بدی بود برام فردام یه سر میخوام برم پیش رفقا...که یکیشون رتبه 1 و جفتشونم هنر زیبای تهران دارن میخونن...........حالا این بدبختا این همه زحمت کشیدن فردا قراره برن پیش یکی دیکه از دوستامون که لیسانسشو یونی آزاد خونده برای طراحی آزمون نطارت که بهشون درس بده.....................................................اینه مملکت ما..من خواستم یه دانشگاه آمریکایی تو سلیمانیه عراق بخونم که همه جا اعتبار داره جز ایران:razz:اینه شانس ما

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا