#337بفرمابچه ها فضای عینی و ذهنی رو توضیح میدین؟
#337بفرمابچه ها فضای عینی و ذهنی رو توضیح میدین؟
منم موندم بخونم یا نه ولی یه سریارو جدا کردم که بخونم و یه سریارم خوندم ..مثلا جزوه جزئیات شریفی رو یه نصفه روزه نصفش رو خوندم خیلی خوبه حتما بخونش چون سوالم میاد ازشسلام.......منم صب دو ساعت خوندم.اومدم تستای مرکز یه سریاشو پرینت بگیرم.دهنم سرویس شد
آقا وقت تنگه زمانتونو مدیریت کنین اونایی رو که نمیرسین بیخیال............من جزوه متدین 2 تو برنامم بود حذف شد...........جزییات . نانو ، فن آوری و چند تا دیگه مونده............شما اینارو خوندین|؟؟؟؟؟؟؟
ای پویان تراختور کجایی که با 6 ساعت وارد می شوم!موتور گازی کجایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟موتورت سوخت دیشب بس که خوندی ترکیدی![]()
سلام.......منم صب دو ساعت خوندم.اومدم تستای مرکز یه سریاشو پرینت بگیرم.دهنم سرویس شد
آقا وقت تنگه زمانتونو مدیریت کنین اونایی رو که نمیرسین بیخیال............من جزوه متدین 2 تو برنامم بود حذف شد...........جزییات . نانو ، فن آوری و چند تا دیگه مونده............شما اینارو خوندین|؟؟؟؟؟؟؟
ای پویان تراختور کجایی که با 6 ساعت وارد می شوم!
امشب می خوام 12 ساعت رو تست کنم.
6.5 ساعت ...........ای پویان تراختور کجایی که با 6 ساعت وارد می شوم!
امشب می خوام 12 ساعت رو تست کنم.
شب ساعت 3 نصفه شب و صبح ساعت 8صب ساعت چند بیدارمیشی ؟؟؟؟؟؟شب ساعت چند میخابی؟؟؟
7 ساعت!6.5 ساعت ...........![]()
http://quizlet.com/1611228/barrons-1100-words-you-need-to-know-all-flash-cards/
برید اینجا اینم خیلی سایت باحالیه! باحال تر از ممرایزه!
ممرایزم که دوباره میت شده!
به نظرم تست اينجورى نزن، اينكه بدونى تستا فقط از يه كتابه، يه جورايى به مغزت تقلب مى دى.بچه ها یه کتاب تست میخوام اما فقط از لغات کتاب تافل...داریم همچین کتابی...یا حداقل یه بخشیش این باشه؟
من اونجا یه مدت عضو بودم ولی قبول کن مم رایز بهتر و سریعتر و مفیدتره.واسه کویز دادن خوبه!به نظرم تست اينجورى نزن، اينكه بدونى تستا فقط از يه كتابه، يه جورايى به مغزت تقلب مى دى.
به نظرم تست اينجورى نزن، اينكه بدونى تستا فقط از يه كتابه، يه جورايى به مغزت تقلب مى دى.
نه گلم.معنی فارسی نداره؟
خيلى بهتر و حرفه اى تره. انواع حالتاى كوييزاش فوق العاده س. ولى ممرايز دم دستى تره ديگه. ساده س. يوزر فرندليه!من اونجا یه مدت عضو بودم ولی قبول کن مم رایز بهتر و سریعتر و مفیدتره.واسه کویز دادن خوبه!
بخش scatter اونجا بی نظیره! اگه تونستید بیایین اونجا تو 1100 سوسکتون می کنم!رکوردارم اونجا!
نمى دونم والا، خودت مى دونى در نهايت . تو تاپيك زبان فك كنم بچه ها گذاشته بودن تست. برو نگا كن اولشو.آخه میخوام مرور بشن تو تست....الان لغات 504 رو تو تست میاد راحت درک میکنم...اما تافل رو قاطی میکنم...+اینکه من وقتی میرم تست میزنم از 4 گزینه 1یا 2 تاش هنوز نخوندم...یعنی بعد این همه لغت بازم لنگ میزنمو میخوام اینقدر رو این دو تا کتابی ک دیگه چیزی نمونده تا تموم بشه تسلط پیدا کنم ک وقتی دیگه ندارم باید برم سریع رو 1100focus شم.....![]()
آخر این هفته 2تا آزمون نظام مهندسی دارم...برام دعا کنید...این دو تا رو قبول بشم...وگرنه ساله دیگه باز باید با ارشد همزمان امتحان بدم...البته هر چند نخوندم....
عزیزم منم همینطور...من بیشتر واسه اینکه 100 تومن پول آزمون دادم زورم میاد قبول نشم...من فقط اجرا و نظارت امسال تونستم شرکت کنم...ظراحی سال بعد...اما پول دادم اکثر کتابهاشو خریدم...آخه به خوندن هم نبود...چیشو میخواستیم بخونیم...خیلی گسترده...من فکر کنم مجبور نور و صوت و ...قیابکلو و بتن و فولاد گلابی رو هم مجبور بشم ببرم...بیشتر رو دتایلها و مبحث جوش و اون قانونها امکان داره وقتم خیلی بره...اونهای دیگه هر سئوال 2-3 مین طول میکشه...اوووووووووووووف خداجون تا کی ما ها باید آزمون بدیم...کنکور سراسری بعدش کواهینامه بعدش منجوق دوزی و بافتنی و کارشناسی و پایه 1 و موتورگازی و آزمون شهرداری و ....ارشد و ....الانم این....تازه تا آخر عمرمون کاشکی اینها بود...مردیم هم باید با ترس و لرز از پل صراط رد بشیم.....اون یکی ک دیگه وحشتناکتره.....منم امتحان نظام دارم،هیچی هم نخوندم،یه ذره تنبلی از خودم بود یه ذره هم......،اصلا مهرش برام مهم نیست آخه با مدرک کاردانیم شرکت کردم اصلا مهرش بدرد نمیخوره(تقریبا)ولی اصلا دلم نمیخاد قبول نشم حس بدی بهم میده بجز کنکور ارشد تا حالا امتحان اقتاده نداشتم
![]()
منم موندم بخونم یا نه ولی یه سریارو جدا کردم که بخونم و یه سریارم خوندم ..مثلا جزوه جزئیات شریفی رو یه نصفه روزه نصفش رو خوندم خیلی خوبه حتما بخونش چون سوالم میاد ازش
واسه جزییات جزوه کافیه،یا باید کتابشم بخونیم؟
تیرکمان فقط زمانی پرتاب می شود که به قب کشیده شود ؛ وقتی زندگی تو رو به واسطه مشکلات به عقب کشید ، فقط تصور کن که قراره به سمت مقصودی بزرگ پرتاب بشی ؛ البته فقط به این شرط که از همه امکاناتت استفاده کنی و بدونی نباید شرمنده خودت بشی
مرسیییییی عزیزممتنت خیلی آرامبخشو امیدوار کننده بود.من که دیگه کم کم داشتم بی خیال کنکور می شدم از بس که کتاب نخونده دارم
تا الان 5 ساعت و 45 دقیقهچرا اینجا مثه روزای اول نیس؟خونوادمون داره از هم می پاشه!!!!یکی بیباد وساطت کنه!
9 ساعت موتور گازی رو بگیرید بد جور سرعت گرفتهواسه جزییات جزوه کافیه،یا باید کتابشم بخونیم؟
تیرکمان فقط زمانی پرتاب می شود که به قب کشیده شود ؛ وقتی زندگی تو رو به واسطه مشکلات به عقب کشید ، فقط تصور کن که قراره به سمت مقصودی بزرگ پرتاب بشی ؛ البته فقط به این شرط که از همه امکاناتت استفاده کنی و بدونی نباید شرمنده خودت بشی
مرسیییییی عزیزممتنت خیلی آرامبخشو امیدوار کننده بود.من که دیگه کم کم داشتم بی خیال کنکور می شدم از بس که کتاب نخونده دارم
تا الان 5 ساعت و 45 دقیقهچرا اینجا مثه روزای اول نیس؟خونوادمون داره از هم می پاشه!!!!یکی بیباد وساطت کنه!
10 ساعت!!!!!دارم بکوب زبان کار می کنم و همزمان تو این تاپیکم!9 ساعت موتور گازی رو بگیرید بد جور سرعت گرفته![]()
10 ساعت!!!!!دارم بکوب زبان کار می کنم و همزمان تو این تاپیکم!
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/524055-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%D9%87-19-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%DB%8C!/page41
http://quizlet.com/exipser