زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما الان 3 تا کتاب رو با یه جزوه دست نویس مقایسه می کنی؟ :w22::w47::w29:
سمانه کجایی؟ :w06:
می بینم که همه دارین تلاش می کنین و حسابی درس می خونین
امیدوارم هر جایی که دوست دارین قبول شین :w40::w14:
imah این شکلکهاتو به ما هم بده یعنی عاشقشونم :w42:

آخه استاد تحلیل فضاهای شهریمون هم همینو گفته بود!
الان کدوم درسته؟!:(

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تا آخر آذر بیشتر روی منطر و تاریخ تمرکز میکنم که اساسی تمومش کنم و واسه مرورم مشکلی نداشته باشم( کم میخونم ولی خوب)..........یعنی دهن خودمو سرویس کردم با تاریخ.........کاری نداره ها........مدیریت کن منابعتو.مثلا من زارعی رو تا روم میخونم فقط از این ور کل بانی رو خوب دارم میخونم.یادتون نره قرار نیست صد بزنیم...................خودتون کتابی رو که قبلا خوندین بیارین دوباره بخونین ببینین به چقدر مرور نیاز دارین.......
من 8.5 تا الان
منم با شما موافقم .تاریخ فقط به مرور بستگی داره.من چون پارسال 4-5 دور تاریخا رو خونده بودم امسال راحت ترم.واسه همین میخوام تا آخر آذر تمومش کنم که دیگه فقط خلاصه ها رو بخونم و بقیه وقتمو واسه فن و زبان بذارم.واسه دروس فنی درک رفتار و سازه در معماری ،مجتبی فاطمی و ایستایی کنکاش خوندم.به نظرتون مبانی رو شروع کنم یا همونا رو مرور کنم؟

• Like
واکنش ها: imah

shima jo0on

عضو جدید
بچه ها دروس فن غیر از ایستایی ها چیا به نظرتون از واجباته؟؟؟؟؟؟عجله ایه ها زودزود جواب بدین مرررسی:w27:

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
منم با شما موافقم .تاریخ فقط به مرور بستگی داره.من چون پارسال 4-5 دور تاریخا رو خونده بودم امسال راحت ترم.واسه همین میخوام تا آخر آذر تمومش کنم که دیگه فقط خلاصه ها رو بخونم و بقیه وقتمو واسه فن و زبان بذارم.واسه دروس فنی درک رفتار و سازه در معماری ،مجتبی فاطمی و ایستایی کنکاش خوندم.به نظرتون مبانی رو شروع کنم یا همونا رو مرور کنم؟

پارسال ازش سوال نیومد معماری.شکلاش سخته خیلی

• Like
واکنش ها: imah

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز

من امروز کلن نخوندم توروخدا دعا کنید اولا فردا روز خوبی برامن خانوادم باشه منم بتونم درس بخونم،
من مبانی سازه رو تا فصلد6خوندم متنش کمه اما من ب شخصه بهم نچسبید این کتاب..وخیلی پشیمونم ک ب جای این کتاب،ای کاش مجتبی فاطمی میگرفتم..بازم بچه ها نظر بدن چون منم درک رفتارو با سازه در معماری با فصل 17ساختمانهارو خوندم میدونم کمه اما دیگه چیکار کنم !!!!!من بعد تموم کردن مبانی سازه برا معماران میخام مرور کنم البته انشالاه ه ه ه ه .هرچی خدا بخاد بشه ن چیزی ک من میخام

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا یکی اومده بود ...منم ک گفتم واقعا پشیمونم از گرفتنش !!بنظرتون ادامه ندمش؟؟؟تو پست قبلی یادم رفت بپرسم

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امروز کلن نخوندم توروخدا دعا کنید اولا فردا روز خوبی برامن خانوادم باشه منم بتونم درس بخونم،
من مبانی سازه رو تا فصلد6خوندم متنش کمه اما من ب شخصه بهم نچسبید این کتاب..وخیلی پشیمونم ک ب جای این کتاب،ای کاش مجتبی فاطمی میگرفتم..بازم بچه ها نظر بدن چون منم درک رفتارو با سازه در معماری با فصل 17ساختمانهارو خوندم میدونم کمه اما دیگه چیکار کنم !!!!!من بعد تموم کردن مبانی سازه برا معماران میخام مرور کنم البته انشالاه ه ه ه ه .هرچی خدا بخاد بشه ن چیزی ک من میخام

ممنون عزیزم،مطمئینم فردا روز خوبی واست میشه اصلا نگران نباش.منم امروز 5 ساعت خوندم.ایشالا فردا جبران میکنیم;)

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما الان 3 تا کتاب رو با یه جزوه دست نویس مقایسه می کنی؟ :w22::w47::w29:
سمانه کجایی؟ :w06:
می بینم که همه دارین تلاش می کنین و حسابی درس می خونین
امیدوارم هر جایی که دوست دارین قبول شین :w40::w14:
imah این شکلکهاتو به ما هم بده یعنی عاشقشونم :w42:

آخه استاد تحلیل فضاهای شهریمون هم همینو گفته بود!
الان کدوم درسته؟!:(

به قول فامیل دور : من دیگه حرفی ندارم :l

يعنى زبونم موووووو درآورد!!!! بابا! اين جزوه ها رو بديد آب جارى ببره!!!! خوبه من خودم ديروز يه نمونه از سوتى بزرگ اين جزوه خوشنويسو گفتم واست. جزوه، سر كلاس، از حرفاى استاد، توسط يه دانشجو نوشته شده ( كه تازه چقد وسط اين نوشتن حرف زده يا اس ام اس داده و اينا! ) با اينهمه واسطه به دستت رسيده، كه. ضريب خطاشو مى بره بالا! بعد اينو به كتابى كه بايد منابع و مراجع موثق داشته باشه و كلى ويرايش شده ارجحيت مى دى؟؟؟!؟!؟! :wallbash:

واقعا واسه ی جامعه ی مهندسا متاسفم
حسابی کفریم.... تا حالا اینجوری نبودما
:mad:
اينا چى مى گن؟؟؟!؟!؟ كى درو باز گذاشته؟؟!؟! تازه بيكارى تا چه حد؟!؟!؟! ولشون كن بابا.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی همه4 تا فیزیکاش با کتاب بخونم پیشنهاد دیگه ای نبود؟؟؟
اکوستیک رو ایزدی بخون........نور رو جروه قیابکلو..و نیم نگاهی به جزوه ایزدی...............تنطیم رو حتما باید بخونی.سرمایش غیر فعال رو بیخیال چون باید به بقیم برسی.باز اکه وقتت کم بود نور رو حذف کن.........ولی تنطیمش واجبه
بچه ها واقع بین باشین قرار نیس که همه رو فوت آب بشین.از هر منبعی بین ا/3 تا 1/2 بزنیم رفتیم لالیگا بابا درصدهای پارسال رو ببینین.تیماج هنوز پیامشو دارم که به یه سری منبع رتبش 15 انرژی شد..........من خودم نو رو خواستم نخونم دیدم جزوش جذابه اونو خوندم.واسه تاسیسات یه جزوه 30 صفحه ای..........نصف طارعی رو نمیرسم بخونم.کلی جزوه پرینت گرفتم که نمیخونم چون وقتی مرور نباشه بی فایدس.............همه چی حله نگران نباشین
راجع به شکارچیام ملتمون خیلی بینوان بزار خوش باشن.باز جای شکرش باقیه که موجبات شادی چن نفر رو فراهم آوردیم..........ما الان هممون مث یه خانواده ایم.......و میدونم این دوستی حتی به دوران تحصیل و بعدا کاری هم کشیده میشده من خودم شخصا خیلی خوشحالم که دوستای معماری با درک بالا از تموم ایران دارم.....................دوستون دارم سبد سبد
تا الان 9.30

shima jo0on

عضو جدید
اکوستیک رو ایزدی بخون........نور رو جروه قیابکلو..و نیم نگاهی به جزوه ایزدی...............تنطیم رو حتما باید بخونی.سرمایش غیر فعال رو بیخیال چون باید به بقیم برسی.باز اکه وقتت کم بود نور رو حذف کن.........ولی تنطیمش واجبه
بچه ها واقع بین باشین قرار نیس که همه رو فوت آب بشین.از هر منبعی بین ا/3 تا 1/2 بزنیم رفتیم لالیگا بابا درصدهای پارسال رو ببینین.تیماج هنوز پیامشو دارم که به یه سری منبع رتبش 15 انرژی شد..........من خودم نو رو خواستم نخونم دیدم جزوش جذابه اونو خوندم.واسه تاسیسات یه جزوه 30 صفحه ای..........نصف طارعی رو نمیرسم بخونم.کلی جزوه پرینت گرفتم که نمیخونم چون وقتی مرور نباشه بی فایدس.............همه چی حله نگران نباشین
راجع به شکارچیام ملتمون خیلی بینوان بزار خوش باشن.باز جای شکرش باقیه که موجبات شادی چن نفر رو فراهم آوردیم..........ما الان هممون مث یه خانواده ایم.......و میدونم این دوستی حتی به دوران تحصیل و بعدا کاری هم کشیده میشده من خودم شخصا خیلی خوشحالم که دوستای معماری با درک بالا از تموم ایران دارم.....................دوستون دارم سبد سبد
تا الان 9.30
آی گفتی روزا که مثل قبل نت ندارم همش به فکرتونمااا هم گروهیام همش فک میکنن این دختره چشه لابد یکیو داره تو این باشگاه که اینقد لنگ رفتنه :w15::w25:نمیدونن که یکی چیه من یه عااالمه دوست خوب دارم اینجااا که عااااشقشونم وفهمین چی وگویم عااااشق:w38:بچه ها روز اول با کلی اتفاق ناگوار که برامون افتاد شد 9 ساعت برا روز اول عااالی بود اونم من که مدت مدیدیست نتونسته بودم درستو حسابی درس بخووونم مطمئنم فردا به امید خدا بیشترم میشه شبتون ناااز بای تا تایم بعدی نت:w36:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا دیشب دیر خوابم برد نشستم یه خورده تست زدم...............
بچه ها تستهای درک عسگری به نظرتون جواب یه سریاش اشتباه نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]

چرا من هم حس میکنم اشتباه توی تست های عسگری هست ،من پی دی اف را پرینت گرفتم مال من فقط1060تاش جواب داره بقیه اش انگار هیچ جواب هم نداره

ترنج

عضو جدید

ایشالا که هر چی زودتر حال بابات خوب می شه.می دونم خیلی خیلی سخته ولی سعی کن درستو بخونی این جوری حداقل سرگرم می شی و کم تر فکر وخیال می کنی.

تا الان 9.30

آخه آدم می گه خب تا وقت هست فعلا تا می تونیم جزوه ها رو بخونیم.
الان من خودم تا حالا چن تا کتابو بیشتر نتونستم تموم کنم چن تاشم دارم می خونم.ولی واسه بقیشم نمی دونم چه کار کنم یعنی قید یه سریارو بزنم و اونایی که دارم مرور کنم؟؟:(
آخه خیلی کم خوندم.میشه تا 15 دی رو کتابامو بخونم از 15ام مرور کنم؟
واسه منظر کتاب راهیان ارشد دارم.خوبه یا کنکاشو بگیرم؟جزوه عظمتی چجوریاس؟

منم این قد به اینجا و بچه های اینجا عادت کردم که نمی تونم چن ساعت تحمل کنم و درس بخونمو نیام این تاپیک!
وقتی نمیام دلم واستون خیلی تنگ میشه:smile:

امروزو با 11 ساعت و 15 دقیقه تموم می کنم.هوراااااا:D

DDDIQ

مدیر ارشد
با سلام خدمت دوستان خوبم در تالار معماری

به منظور جهت دهی مناسب تر تاپیک عنوان تاپیک به
زمانبدی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی ) تغییر یافت !
تا تاپیک روند فعلی و اهداف در نظر گرفته شده خود را ادامه دهد و خللی در روند تاپیک های دیگر تالار ایجاد نگردد ؛ البته همانطور که مشاهده میفرمائید کماکان " روحیه دهی گروهی " در عنوان حفظ شده لطفا در صورت ارسال جملاتی به منظور تقویت روحیه دیگر دوستان از موضوعات و پست های مرتبط با موضوع مطالعه استفاده بفرمائید

و همچنین لطفا از پرداختن به حاشیه ها و موضوعات دیگر که باعث تشویش و پرت شدن حواس شما از مطالعه میشود خودداری بفرمائید
از صمیم قلب برای همه دوستان آرزوی موفقیت میکنم

سپاسگزارم

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام صبح بچه مچه ها...گل دخترا...شیک پسرها-معمار معمارا...بخیر...با کلی انرژی امروز رو شروع میکنیم...البته من خیلی باز امروز نمیتونم بخونم ک کلی کار شرکت ریخته سرمو باید اونهارو انجام بدم....
اما شما براتون بهترین روز رو آرزو میکنم...
تا الان 1 ساعت خوندم;)

shahmirzadi

عضو جدید
تا الان 9.30

تاسیسساات چی میخونی ؟ منم همینکارارو کردک الان لنگ تاسیساتم.جزوه نور قیابک جان رو هم ندارم .کتاب رو اسکن کردم

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام صبح بچه مچه ها...گل دخترا...شیک پسرها-معمار معمارا...بخیر...با کلی انرژی امروز رو شروع میکنیم...البته من خیلی باز امروز نمیتونم بخونم ک کلی کار شرکت ریخته سرمو باید اونهارو انجام بدم....
اما شما براتون بهترین روز رو آرزو میکنم...
تا الان 1 ساعت خوندم;)
سلااااااام.صبح همگی بخیر.امیدوارم روز خوبی برای هممون باشه....:gol:من هنوز شروع نکردم میرم که استارت بزنم.;)

ترنج

عضو جدید
سلااااااام.صبح همگی بخیر.امیدوارم روز خوبی برای هممون باشه....:gol:من هنوز شروع نکردم میرم که استارت بزنم.;)

سلام.صب بخیر.منم الان می خوام شرو کنم!!!:Dایشالا که همین طور باشه!هانی تو کتاب ایستایی کنکاشو خوندی؟اگه 1 تا 4 رو بخونیم کافیه؟یا باید فصل 4 و 5 ام بخونم با این وقت کم؟؟

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.صب بخیر.منم الان می خوام شرو کنم!!!:Dایشالا که همین طور باشه!هانی تو کتاب ایستایی کنکاشو خوندی؟اگه 1 تا 4 رو بخونیم کافیه؟یا باید فصل 4 و 5 ام بخونم با این وقت کم؟؟

سلام عزیزم.منم تازه موفق شدم شروع کنم:Dآره خوندم.به نظرم نیازی نیست اگه وقت نداری .میدونی که تو کنکور بیشتر از نمودارا و خرپا سوال میاد.فصل 1 تا 4 کافیه به نظر من.:)

آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.......منم صب دو ساعت خوندم.اومدم تستای مرکز یه سریاشو پرینت بگیرم.دهنم سرویس شد
آقا وقت تنگه زمانتونو مدیریت کنین اونایی رو که نمیرسین بیخیال............من جزوه متدین 2 تو برنامم بود حذف شد...........جزییات . نانو ، فن آوری و چند تا دیگه مونده............شما اینارو خوندین|؟؟؟؟؟؟؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.......منم صب دو ساعت خوندم.اومدم تستای مرکز یه سریاشو پرینت بگیرم.دهنم سرویس شد
آقا وقت تنگه زمانتونو مدیریت کنین اونایی رو که نمیرسین بیخیال............من جزوه متدین 2 تو برنامم بود حذف شد...........جزییات . نانو ، فن آوری و چند تا دیگه مونده............شما اینارو خوندین|؟؟؟؟؟؟؟
سلام نخسته
منم نانو رو حذف کردم... ی دور خوندم نفهمیدم کامل بیخیالش شدم
جزئیاتو اون هفته مثه تراکتور نشستم پاش واسه دور دوم تموم شد فقط باز ی کم اسمای اون فلزیاشو میلنگم
بشینی پاش زود شرش کنده میشه با 3-4 روز همه ی جزوه ها

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من جزئیات فقط فصل 2 و4 خوندم.نانو همون خلاصه که تو باشگاه هست.فناوری نوین هم نخوندم:(

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
من جزئیات فقط فصل 2 و4 خوندم.نانو همون خلاصه که تو باشگاه هست.فناوری نوین هم نخوندم:(
کلاااااااااا هر چی داشتم راجبه اینا شد 37 جزوه البته با سانسور 5-6تاش........ بدجور تو فکرشون بودم... 4روز نشستم پاشون تموم شدن... ی بار از رو دوشم برداشته شد بخدا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا