زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان یه حسی به من میگه این کسمایی خیلی شاخ تر از قیابکلو قبول دارید من اصلن با خوندن کتاب تنظیم قیابک دچار تناقضات اساسی میشم .......حالا موندم تو کنکور چجوری جواب بدم .....

shima jo0on

عضو جدید
عااااااااارفه ادامه شعری که یه روز اینجا خوندیو نمیگی؟؟؟(همون یه مرغ نازی داشتم خوب....)برا خواهر زادم خوندم کچلم کرده هی دم به دقیقه میگی خاله بقیشم بخون :weirdsmiley: یه چی الکی میگمش باز بر میگرده یادم رفته یه چی دیگه میگم گریه میکنه میگه گولم نزن قبلا یه چی دیگه گفتی:w06::w20:نجاتم بده لطفاااا:w22:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااام جیگرای من :biggrin: (دخترا)
سلام برو بچ (پسرا)
خوفیییید؟
آخ ک باشگاه رفتن چ حالی میده....... منم خوابالو بودم از وقتی میرم خواب تعطییییل

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینم داداش سجادمه وقتی میخواد نرمش کنه........:D
من کی اینجوری ورزش مبکنم بی انصاف فعلا که تعطیله بعضی وقتها از در اتاق آویزون میشم دو سه تا بارفیکس میرم...:cry:
من سه ساعت و نیم خوندم با برو بچز برم یه گشتی بزنم خیلی وقته یه دختر از نزدیک ندیدم به کلیپسش بخندم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کی اینجوری ورزش مبکنم بی انصاف فعلا که تعطیله بعضی وقتها از در اتاق آویزون میشم دو سه تا بارفیکس میرم...:cry:
من سه ساعت و نیم خوندم با برو بچز برم یه گشتی بزنم خیلی وقته یه دختر از نزدیک ندیدم به کلیپسش بخندم
:Ph34r::Ph34r::Ph34r:

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
نگفتین بچه ها
ساعت بازی استرسیتون نمیکنه؟
میخوام منم فردا تایم بگیرم
من یه عادت گندی دارم
به یه جیزی عادت کنم اگه ازش 1 ساعت عقب بمونم استرس میگیرم

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دکتر بودم تازه اومدم..کلا صبح تا الان 2ساعت خوندم..
چند حبه سیر قورت بده سه سوته خوب میشی

مرسیییییییییییییییی...بچه ها من میرم سیر قورت بدم اگه خفه شدم تقصیر سجی هاااااا...به مامانم اینا بگییین...:hypocrite::w47:

simin_sm

کاربر فعال
نگفتین بچه ها
ساعت بازی استرسیتون نمیکنه؟
میخوام منم فردا تایم بگیرم
من یه عادت گندی دارم
به یه جیزی عادت کنم اگه ازش 1 ساعت عقب بمونم استرس میگیرم

نه استرس چرا....بر عکس آدمو مشتاق میکنه حتما اون چند ساعت مد نظرشو بخونه:D

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه مطلب جالب در مورد بررسی هام در مورد لغات کنکور 87 تا 91 : رفته رفته از 1100 بیشتر میاد تا اون یکی ها!جالبیشم به اینه که لغات به ترتیب اومده ، یعنی 89 از یک پنجم اول لغات ، سال بعد یک پنجم دوم و لغات سال قبل و همین طور ......
اگه لغات سال های قبل رو بخونین حتما بدردتون می خوره.

در ضمن منم 2 ساعت خوندم ولی 10 تا جزوه رو مرور کردم.

shima jo0on

عضو جدید
خب اصلاح میکنم در واقع برم یه قدمی بزنم
این سمانه کجاست..................دارم کم کم نگرانش میشم........اتفاقی نیفتاده باشه براش؟؟؟؟؟؟

نه فک نمیکنم اتفاقی افتاده باشه دیشب گفتش که صبحا نمیاد اصلا ،چون تایم اصلی درس خوندنشه:huh:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دوستان شاد باشید..با اینکه امروز 4 صبح درس رو شروع کردم...اما فقط 4 ساعت خوندم....این از اون مشکلاته همیشگیه ک منو مجاب میکنه ساعت 4 ک همه خوابند درس بخونم ک کسی مزاحمم نشه...میبینید تورو خداااا...تا شب هم بعید میدونم بخونم...چون واقعا امروز خسته چند روزی هست درست حسابی نخوابیدم...نمیخوام تا چند روز مریض باشم....:D

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
عااااااااارفه ادامه شعری که یه روز اینجا خوندیو نمیگی؟؟؟(همون یه مرغ نازی داشتم خوب....)برا خواهر زادم خوندم کچلم کرده هی دم به دقیقه میگی خاله بقیشم بخون :weirdsmiley: یه چی الکی میگمش باز بر میگرده یادم رفته یه چی دیگه میگم گریه میکنه میگه گولم نزن قبلا یه چی دیگه گفتی:w06::w20:نجاتم بده لطفاااا:w22:

یه مرغ نازی داشتم
خوب نگهش نداشتم
شغال اومد و بردش
تو باغ نشست و خوردش
شغال باغ بالا پات بشکنه ایشالاء بگو ایشالله.
مرغ منو گرفتی الهی یه روز بچنکم بیوفتی بگو ایشالله

(اینجاشو یادم رفته...آخه چند سالی هست ک عروسی نرفتم:()حالا کی پر؟
مثلا عارفه پر شیما پر....

کلاغ پر،گنجشک پر ، شغال پیر باغ پر
کبوتر دلم پر ، گلدون پر گلم پر
چراغ ایوونم پر ،مرغ شبستونم پر!

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن از زبون من

جملات انرژی بخش خاله یاسمن از زبون من

ذکر امروز :
4شنبه : یا حی یاقیوم

-بجای حرف زدن عمل کنید بجای گفتن نشان دهید یه جای وعده دادن ثابت کنید
-همه مردم دوست دارند در اوج و قله کوه زندگی کنند..بی آنکه متوجه باشند خوشبختی واقعی جایی است که سراشیبی به سمت بالای کوه را می پیماییم
-علم خویش را به جهل و یقین را به شک مبدل نکنید.آنگاه که به علم رسیدید عمل کنید و آنگاه که به یقین دست یافتید اقدام نمایید.(امام علی(ع))

آخرین ویرایش:

aytakin69

عضو جدید
من که نمیدونم چه مرگمه چند روزه که یا نمیخونم یا افتضاح میخونم......help meeeeee:cry::cry::cry::cry::cry:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که نمیدونم چه مرگمه چند روزه که یا نمیخونم یا افتضاح میخونم......help meeeeee:cry::cry::cry::cry::cry:
وقتی نمی تونی درس بخونی برو تو این هوای سرد 5 دقیقه بیرون بمون و خودتو تهدید کن!:surprised::Dمن امروز یه ساعت بیرون بودم (کار داشتم) ، برگشتنی پاهام یخمک شد ، الان کنار شوفاژ دارم درس می خونم!:crying2:

ترنج

عضو جدید
یه مطلب جالب در مورد بررسی هام در مورد لغات کنکور 87 تا 91 : رفته رفته از 1100 بیشتر میاد تا اون یکی ها!جالبیشم به اینه که لغات به ترتیب اومده ، یعنی 89 از یک پنجم اول لغات ، سال بعد یک پنجم دوم و لغات سال قبل و همین طور ......
اگه لغات سال های قبل رو بخونین حتما بدردتون می خوره.

در ضمن منم 2 ساعت خوندم ولی 10 تا جزوه رو مرور کردم.

1100 شامل 504ام می شه یا کلهم ی چی دیگس؟
تو باشگاه هس اگه نه کتاب خاصیه؟
تعریف کتاب زبان عمومی ارشد اصفهانی و دانشگرو شنیدم خوبه بگیرمش؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
1100 شامل 504ام می شه یا کلهم ی چی دیگس؟
تو باشگاه هس اگه نه کتاب خاصیه؟
تعریف کتاب زبان عمومی ارشد اصفهانی و دانشگرو شنیدم خوبه بگیرمش؟

یه 0.001 % لغات 504 تو 1100 موجوده!:D
کتاب خاص که نمی دونم!
تعریف منم شنیدی؟

ترنج

عضو جدید
تا الان 5 ساعتو 15 دقیقه!:biggrin:
خیلیییییییم عالییییییییییی:D
نیستین پس !الان ینی دارین درس می خونین:)

aytakin69

عضو جدید
وقتی نمی تونی درس بخونی برو تو این هوای سرد 5 دقیقه بیرون بمون و خودتو تهدید کن!:surprised::Dمن امروز یه ساعت بیرون بودم (کار داشتم) ، برگشتنی پاهام یخمک شد ، الان کنار شوفاژ دارم درس می خونم!:crying2:
کاش به همین سادگی بود...:(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا