زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
چرا. فيلتر شده. خيلى نامردن! :(

برو بابا! مگه آدم مى خواد خودكشى كنه؟!؟ من آخر توانم ١٢-١٣ ساعته. والا!

چند باری برای منم اینجوری شده بود...تا فردا شاید درست بشه...فیلتر نشده چون با فیلتر هم ارور میده...شرعته سایتش صبج خیلی پایین بود...شاید مشکل پیدا کرده

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
واااااااااااااای خدا ......... یعنی انقد خاک بر سر شدم من
کسی ک هیییییییییییییییییچ حالیش نبود و همیشه ازم پایینتر بود....... شانس اوردو کنکور پارسال قبول شد
حالا بم فخر میفروشه ......... الان اس داده بم میگه پشت کنکوری :(
خو حاالااا حق دارم دعا کنم خدا سوسکش کنه؟؟؟ دلمو شکوند............... بی تربیت:cry:
ولش كن! امسال مى تركونى بعدشم حتى هيچى حسابش نمى كنى كه بهش فخر بفروشى! والا!
چند باری برای منم اینجوری شده بود...تا فردا شاید درست بشه...فیلتر نشده چون با فیلتر هم ارور میده...شرعته سایتش صبج خیلی پایین بود...شاید مشکل پیدا کرده
كاش درست شه. من افسردگى گرفتم. :(

• Like
واکنش ها: imah

ترنج

عضو جدید
بچه ها چه خبررررررررررررررره؟؟؟؟؟
جون من وایسین با هم بریم آخه نامردا:mad:
حالا من چه جوری روم بشه بگم تا الان فقط 6 ساعت و 45 دقیقه:cry:

ترنج

عضو جدید
شد 4 ساعت قابل توجه ترنج عزیز:w24:;)

مرسی از روحیه دادنت شیما جوووووووون:smile:
ولی خو آخه 4 ساعته تو از بعدازظهر شرو شده:eek:

نمی دونم چرا تا می رم سر کتابام هر چی فکر و خیال و بدهی و بدبختیه میاد سراغمو نمی تونم تمرکز کنم:cry:
دوس دارم همش برم بیرون:D

کسی پیشنهادی نداره؟؟؟؟

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
و اینگونه بود که خاله یاسمن اسپم داد:))

و اینگونه بود که خاله یاسمن اسپم داد:))

سلاما علیکم و رحمته الله جمیعا:smile:
اینجا کل ساعت انداختین یا واقعا ده ساعت با کیفیت میخونید آیا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:biggrin:
راستی معمار معاصر یکم جدی بگیریدمنظورم بناها مهم بیست-سی سال گذشته کارای معمارای مههم(از منبع موثر دارم میگم)از ما گفتن;)
من به همه شما بچه های عزیزم واقعا از ته قلبم افتخار میکنم چون برای خودتون هدف دارین ودارین براش تلاش میکنین:w36:
وقتی تلاشتون امیداتون سختیاتون خنده هاتون غماتون نا مید شدناتون دوباره امیدوارشدناتون میبینم دلم میخواس رییس سازمان سنجش بودم همتون هرجا که میخواستین قبول کنم بی کنکور بگم
بچه ها بیاین شما استحاقش دارین وقتی انقد براش تلاش میکنید ولی خب چ کنیم که عضو موثری نیستم :crying2::w30:

واقعا همگی خسته نباشید و برای همتون تک تک هرشب دعا میکنم:gol:موفق باشید:w16:
یاعلی

آخرین ویرایش:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
من فردا میانترم دارم
میام این تاپیک جو درس بگیرتم برم درس بخونم اما هردفه میام میبینم 5 6 صفحه پریده جلو:surprised:
شما ک همش دارید اینجا پست میذارید!! کی میدرسید پس؟:D
ی سوال: این ممورایس چیه؟!

arefeh

کاربر ممتاز
8 ساعت...تازه اومدیم بخوابیم خیر سرمون...خونه ترکید...والاااا.آخرم یه روز مجبور میشم برم یه دهکوره برا خودم زندگی کنم و راحت شم...خسته شدم دیگه....:mad:صبحها خوب درس میخونم خدا نکنه پام برسه...خونه...همین شد پارسالم قبول نشدم...موندم کاردانی و کارشناسی چجوری قبول شدم؟؟فکر کنم از معجزات الهی بود....

mitra2470

عضو جدید
من دیروز 6 ساعت هم نخوندم ،اومدم اینجا شماها رو دیدم کلی غیرتی شدم که من باااااااااید فردا 10 ساعت بخونم
تا الانم 9 تا خوندم:victory: تا شب هم میرسم به 10
این کل 10 انداختنم باحالهه هاااااااااااااا;)

shima jo0on

عضو جدید
بعد از دوساعت برمیگردیم به درس خوندن!!!(داشتم کارای زبان فردامو انجام میدادم و کمی از مقالمو ترجمه کردم!!!!)یه ساعت دیگه میخونم فک نکنم بیشتر بشه قعلا دوستان عزیزز

shokoo.m

کاربر بیش فعال
یه سوال ذهنمو مشغول کرده:w20:
شما دوستان گرامی که صب تا شب اینجا مشغولین چجوری 7و8و10 ساعت درس میخونین
تواناییتون قابل تقدیره:w17: همگی موفق باشین

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال ذهنمو مشغول کرده:w20:
شما دوستان گرامی که صب تا شب اینجا مشغولین چجوری 7و8و10 ساعت درس میخونین
تواناییتون قابل تقدیره:w17: همگی موفق باشین

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/521023-%D8%B1%D9%88%D8%AD%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D9%87%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-93/images/buttons/viewpost-left.png
ی سوال فنی دارم
این چند روز ک زیاد نت بودم و کم درس خوندم هر وقت آن بودم همتون آن بودید........ بعد هی میگفتید 8 ساعت شد 9 ساعت شد
والا من خودم روزای درسی فاصله ی نت اومدنمو کم میکنم ...اکثرتون همش آنید....... کی میخونید آخهhttp://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/521023-%D8%B1%D9%88%D8%AD%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D9%87%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-93/images/smilies/confused.gif

من يه سرى جزوه ها رو از آيپد مى خونم، خيلى هم زود خسته مى شم، واحداى ١ ساعته واسه خوندن دارم، واسه همين بين اين ١ ساعتا همون جاس نت، جزوه مه، يه سر ميام اينجا! http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/521023-%D8%B1%D9%88%D8%AD%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D9%87%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-93/images/smilies/biggrin.gif يه همچين انسان تكنولوژيكى هستم! http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/521023-%D8%B1%D9%88%D8%AD%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D9%87%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-93/images/smilies/funny/w08.gif

اينجا من به الهام جونم كه همينو پرسيده بود جواب دادم. نميايم اينجا كه كل بندازيم يا حرص همو در بياريم يا به هم استرس بديم كه، ميايم يه كم انگيزه مون بره بالا، همين. من به شخصه نمى تونم يه درس بخونم طولانى، متنوع مى خونم و بين اين واحداى ١ ساعته ميايم دو سوت يه دورى مى زنم اينجا و باز ادامه مى دم. تا ظهرو نميام ولى، بالاترين بازدهيم هم همون موقعس. پس نه الكى غصه ى تعداد ساعت بخوريم نه چيزى! خوب و خوشحال و پر انرژى ادامه بديم!

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من تو دوراهی گیر کردم : شهر ما ایوانخانه نداره اگه بخوام آزموناشو بدم باید اینترنتی شرکت کنم
از به طرفی هم دوس دارم امتحانام حضوری باشه .ولی مرکز معماری داره.به نظرتون کدوم رو شرکت کنم
ایوانخانه :اینترنتی
یا مرکز : حضوری؟
کلاس هاس کنکور ایوان خانه
آزمون های آزمایشی مرکز معماری
شک نکنید فوق العده است این آزمون هاش از کنکور هم یکم سخت تر میگیره خوبه

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ...بچه ها تستای ایوان خونه واقعا محشره و سخت ونفس گیر آزمون دوم جامعش درکشو زدم 50 در اومد دپرس شدم :cry:
به نظر منم شبيه كنكور بود. ولى الان نمى زنم، بعدن كه همه چيو خوندم مى زنم! :D اين سجاد يه چى مى دونه كه مى گه! :D

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ...بچه ها تستای ایوان خونه واقعا محشره و سخت ونفس گیر آزمون دوم جامعش درکشو زدم 50 در اومد دپرس شدم :cry:

پویان همش تو باشگاهی که تو خستمون کردی:biggrin: من نمیدونم تو این تایپیک چی کار دارم خداییش:D آقای صدیق یه تشویق مالی برای من بزرایند به همه تو همه تایپیک ها دارم روحیه ارشد میدم خدایا سایه من رو از سر بچه های باشگاه کم نکن:D

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ی سوال فنی....... 12 ب بعد بخونیم میشه ساعتای روز بعد؟؟:question:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر منم شبيه كنكور بود. ولى الان نمى زنم، بعدن كه همه چيو خوندم مى زنم! :D اين سجاد يه چى مى دونه كه مى گه! :D
آره خدایی .....سجی دمش گرم ......ولی من از قبل هم میزدم نمیدونم طراح درکش کیه ولی ناکس یه سوالایی داده بود مغزم پوکید...........

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پویان همش تو باشگاهی که تو خستمون کردی:biggrin: من نمیدونم تو این تایپیک چی کار دارم خداییش:D آقای صدیق یه تشویق مالی برای من بزرایند به همه تو همه تایپیک ها دارم روحیه ارشد میدم خدایا سایه من رو از سر بچه های باشگاه کم نکن:D
خدایی .....امروز تا الان 8 خوندم تا 12 هم میشه 10 تا بسه دیگه چه خبره ....یکم بیایم باظگاه تفریح بکنیم دیگه ورزش که نمیکنیم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کوروش جان من تو کارو زندگی نداری ..........آخه مگه ارشد نمیخونی برو بخون دیگه ...............چی میخوای از جون ما

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اينم از 11ساعت من فعلن! من برم لاك بزنم انرژى بگيرم! :D

...................

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا